Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 279 . 280 . 281 . 282 . 283 . 284 . 285 . 286 . 287 . 288 . 289 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
choco
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2007 19:13
- Nahlásit

Zuzana T
Jj, ty fotky krapet zkreslují...taky moc hezký výsledek Béček, koukala jsem po očku na kruh vedle a bylo tam hafů opravdu mraky. S tím běháním...v kruhu labíků běhala jedna maďarka, která si odběhla kolčeko a šla si sednout na židličku z kruhu ven a pak se opět vrátila zpátky...valila jsem na to bulvy a ještě víc, když s hafanem dostali pohár

Eda
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2007 19:36
- Nahlásit

choco
jak jako na židličku? to tam pesa byl sám?

choco
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2007 19:52
- Nahlásit

Eda
ne i se psem...prostě odešla a když si rozhodčí prohlídl všechny ostatní psy,tak zase s pejsem přišla do kruhu

Jumi
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2007 20:21
- Nahlásit

choco
mooooc gratulujeme - to je úúúžasný úspěch - máme radost! A měla si nás zastavit, když si nás viděla - já zásadně nevidím nikoho - jsem slepá!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2007 20:23
- Nahlásit

choco
No ,to není blbej nápad,příště si beru ke kruhu sesly a sedííím.Mě ani tak nevadí běhat,jako,že se mi nedostává kyslík.Obě rozhodčí GR si potrpěly na pohyb,takže jsme běhali dlouho a často - zvláště v kruhu pejsků.
Já nejsem nespokojená s výsledky.Štěnda z béček jsou ve vývinu pomalejší a mají vše před s sebou.Všechna se pěkně a v klidu i v pohybu předvedla a myslím,že i majitelé si to pěkně užili.

choco
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2007 21:01
- Nahlásit

Děkujeme za gratulace, my vám s Andym blahopřejeme taky
U těch štěnd to nejní ještě tak horký, uvidíme, jak nám to půjde dál. Chovatelé mi řekli, že bych ho měla víc vykrmit, tak nevím.

Jumi
Tak já se vás příště, jestli se někde potkáme, pokusím zastavit. nechtěla jsem otravovat, vypadali ste, že máte dost na spěch, tak jsme jen pozdravily s mamčou Evu P. a máma s ní pak i u goldíků chvíli kecala.

Zuzana T
kdyby to tak udělali všichni, tak by asi rozhodčí čubrněli

Já nejsem nespokojená s výsledky.
Taky nejní důvod Dopadli moc dobře.

Eda
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2007 21:07
- Nahlásit

Trošku to tady rozveselím...

choco
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2007 21:14
- Nahlásit

Eda
jééééééé

Ketrin
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2007 21:22
- Nahlásit

Ahoj, výstava byla hezká, z hodnocení jsem maximálně nadšená-Borgo Výborný 3, čili "na bedně" (jediný žlutý) dostal moc pěkný posudek a hlavně, pěkně se mi předvedl i když na nás v kruhu zrovna pralo slunce a i když jsem to s nim skoro netrénovala když ho rozhodčí posuzoval v postoji, řekla jsem mu "zavrť blbečku" a on vrtěl - to je chytrý psík, co? Líbilo se mi, že rozhodčí bral v potaz věk a nechtěl po mladých psech, aby už byli dodělaní jako dospělí. pak jsme hned museli pádit domů, protože večer jsme tu měli jakousi společenskopovinnou akci. Takže ani nevím jak to všecko dopadlo a musíme si počkat až to někdo někde na webu vyvěsí... Andy od choco se moc pěkně předváděl a vzorně ťapkal, sledovala jsem je.

Eda
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2007 21:25
- Nahlásit

Ketrin
jé, tak to jsem moc ráda, že je konečně objektivně uznáno, že pan Borgo je krasavec!!! takže jsem měla recht a v jeho 3 (?) měsících jsem chovala šampióóna

Jumi
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2007 21:31
- Nahlásit

Ketrin
jéééé tak to moc a moc gratulujemééé!
škoda, že jste museli tak dloouho čekat - kluci se tvářili, že by se docela rádi zřídili, ale nebylo jim to chudákům dopřáno!

Ketrin
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2007 21:36
- Nahlásit

Jumi
děkujeme a kluci si zařáděj na táboře jak jsme se tam potkali a nedovolili jsme jim to, tak B se pak odškodnil aspoň tím, že skočil do té strouhy a chvíli před nástupem do kruhu si pořídil na přední packy slušivé blátivé ponožky ale ještě jsem to stihla vydrbat kapesníkem

Jumi
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2007 21:50
- Nahlásit

Ketrin
no jsou to pusinky - a okolí bylo pro výstavu retrieveru tak trochu nevhodné já se Bernáška neodvážila pustit z vodítka protože představa, že mi vlítne do vody a zničí si tu Zuzkou vypiplanou strt byla dost děsivá - přecijen musíme psychické zdraví své chovatelky trošku šetřit,že!

Ketrin
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2007 21:51
- Nahlásit

choco
a kdo teda vyhrál ve štěňatech? - hádám goldeňátko, většinou jim to dají, jsou takoví líbivíííí

choco
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2007 00:59 - Změnil/a: choco
- Nahlásit

Ketrin
Děkujem za pochvalu Já na Vás taky koukala, měla jsem vás při vašem nástupu hned na očích, pak jsem se musela přemístit trošku dál od kruhu, ale čekala jsem, až vyjdete ven a pak hurá na odchyt )) Ve štěndech pak vyhrál chesapeake bay r. Taky jsem to tipovala na goldeňátko, případně na flata.

choco
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2007 01:24
- Nahlásit

Tak chovatel už poslal fotečky, ale musím je krapet zmenšit a pak je sem šoupnu, teď hurá do hajan, brouky

Ketrin
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2007 07:10
- Nahlásit

Tak na webu G.Lahodové už jsou výsledky.

choco
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2007 08:13
- Nahlásit

Ketrin
A písla bys mi sem ty stránky? Díky

jana33
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2007 08:45
- Nahlásit

Ketrin
choco
Tak to moc moc gratuluju,jsme to věděli stejně předem,že dopadnete super truper Jsem zvědavá na celkový výsledky,často je vidět,že od rozhodčích z ciziny na klubovkách dostávají nej známky úplně jiný pesani než na výstavách,kde posuzují čeští rozhodčí a byť jsem nacionalista,tak v tomhle většinou souhlasím s cizincema (jeden výsledek jak jsem to v rychlosti četla,mi to už potvrdil)
Ketrin
Čekám na mailíka

jana33
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2007 08:48
- Nahlásit

A ještě se musím pochlubit,sraz byl super celkově,ale co mě dostalo ze všeho nejvíc bylo,že Samuška,jehož obecný odpor ke všemu,co nemá chlupy nebo peří a má se to aportovat,byl překonán teprve před měsícem,kdy začal nosit textil,aportoval dřevěnou činku!

Ketrin
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2007 08:50
- Nahlásit

choco
www.labrador-retriever.cz/shows/shows2007/0707_hlu boka.htm

jana33
Je to tak, posudky od cizích rozhodčích - chovatelů plemene jsou cenné a mají uplně jinou váhu než od těch našich kokrařů
napíšu ti během dne

Ketrin
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2007 08:52
- Nahlásit

All
Koukněte na GR - účastníte se soutěže?

jana33
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2007 08:56
- Nahlásit

Ketrin
Už jsem se dívala na výsledky a odpovídá to a jeden zvlášť
Jinak my se soutěže neúčastníme,páč vyfotit naši smečku nějak smysluplně a viditelně je zhola nemožné

Ketrin
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2007 09:40
- Nahlásit

jana33
máš mailík

choco
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2007 10:13
- Nahlásit

Ketrin
dík, napsala jsem tam, jestli by mi mohli poslat fotku Andyho a prý jo

Do té soutěže jsem chtěla poslat nějaký foto, ale taky nevím jaký...načinčaných jich moc nemáme

choco
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2007 10:17
- Nahlásit

A tady jsou dodané fotky z kruhu...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2007 10:46
- Nahlásit

choco
je to malej šikula jak moc jste cvičili vystavování? leckterej starší pes může předvedení jen závidět

choco
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2007 11:14
- Nahlásit

Ketrin
no moc ne, když jsem si zrovna vzpomněla, tak jsem s ním pár minut zkoušela doma vstaaň a stůj a asi dvakrát jsem to s ním minulý týden zkusila venku i s běháním dokola...ale abych ho nějak rovnala a mučila dlouho, aby stál to ne...samotnou mě překvapilo, že vydržel tak dlouho stát a čekat než mu ten piškot dám a ne se mi po něm vrhnout jak vlkodlak )) Ani nevím, jak by měl správně stát, všimla jsem si, že někteří jim šoupou s nohama dozaaadu, jiní nechávaji obě vedle sebe...
Razíme za chvíli ven se trošku provětrat s pejsama...tak se tady zatím mějte...

A máte někde fota? Nejen ketrin... )

Eda
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2007 21:20
- Nahlásit

Nová složka ROXY na
http://eda-hneda.rajce.idnes.cz/
jsou tam "labradoří zápasy"

Ketrin
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2007 22:39
- Nahlásit

Eda
Já to nevidím nějak mi blbne ntb a mám podezření že mi tam vlez nějakej vir

<< 1 ... 279 . 280 . 281 . 282 . 283 . 284 . 285 . 286 . 287 . 288 . 289 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání