| Autor |
Zpráva |
Eda
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2007 09:50
- Nahlásit
Lucinda
ahoj paní, že se taky ukážeš! co koně, psi a děti? něco nového?
Ketrin
my fotoamatéři dycynky stojíme při sobě
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2007 23:05
- Nahlásit
Eda
Koníci dobrý, zítra jedeme ku Praze pro dalšího koňocha, ale né pro mně. Gosanka se nám lepší, už si na nožku stoupne sama, tak se snad pomalu dobereme k původnímu stavu. Psi si užívají sluníčka a Šína nám začala zlobit - snaží se podřídit si Gitu a ta jí to netrpí. Dítě ani nekomentuju, radši vychovávat deset rotvíků, než jednoho Šimona.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2007 09:52
- Nahlásit
Lucinda
tak to jsem ráda, že takhle válčíte hlavně za Gosanu! dneska tady poprvé krapet prší, což je fajn pro zahradu. už je to všude jako troud
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 08:53
- Nahlásit
Ahoj všem,tak jsem zvědavá,jestli sem vůbec dneska někdo vleze, při cestě do práce to vypadalo jak o víkendu.
V sobotu jsme byli cvičit a normálně se na cvičáku procházeli zajíci,psiska z toho byli úplně paf
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 10:11
- Nahlásit
Ahoj, kámoška z Ostravy shání štěně černého labradora, pokud možno poblíž. Chce bez PP-za což jí půjdu ještě nafackovat a přesvědčit ji o nevýhodách. Kdybyste někdo věděli o vrhu, dejte prosím vědět, kdyby bylo levnější štěně s vadou, bylo by taky dobrý snad ji přesvědčím. Jak se tak pohybují cenově?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 10:15 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit
Mucholabka
Z hlavy vím o blonďácích,černá myslím mají v chs z Havlova dvora,podívám se ti,kde co je. Cena myslím cca 10-20 tis. podle rodičů,zahraničního krytí atd. jako všude. Ale za těch 10,12 by podle mě mohla sehnat. Ještě písnu
www.zhavlovadvora.estranky.cz
|
choco
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 10:20
- Nahlásit
Ahojky, já sem prosím pěkně lezu nakukovat furt , je to lepší než se (m)učit )
V sobotu jsme byli cvičit a normálně se na cvičáku procházeli zajíci,psiska z toho byli úplně paf
Takže jste si nacvičovali "jen počkej, zajíci?"
|
choco
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 10:28
- Nahlásit
Mucholabka
a nebo tady
URL
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 10:42
- Nahlásit
Mucholabka
www.peslabrador.euweb.cz
www.zceskomoravskevysociny.estranky.cz
Pro všechny,to je síla:
http://www.ruby.estranky.cz/
choco
No psi nechápali. Ale žádnej nevyběhl,za to všichni při aportu brali faleš a vraceli se s dummíkem v držce oklikou po stopě zajíce
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 10:53
- Nahlásit
jana33
Dík, poslala jsem jí mejla o tom, jak se chová s PP a bez, pověry a věc kolem toho, vyčíslila jsem jí náklady na život psa, a hlavně jsem dala odkaz i na tu pitevní zprávu-je to sestřička, snad porozumí a dá jí to popřemýšlet.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 10:58
- Nahlásit
Mucholabka
No zrovna u tý pitevní zprávy se jedná o papíráka Každopádně jí dej kontakt sem a já jí můžu popsat,jak to dopadá,když si někdo pořídí bezpapíráčka a pak má doma mimo jiné i jednu čtyřkovou fenku, u který neví,jestli půjde na operaci za rok,za dva.....a jestli nepřestane chodit.Přítel si taky takhle s bývalou ženou pořídili fenku bez PP,protože na výstavy chodit nechtěli a víc o tom nevěděli
Jinak ten odkaz peslabrador..... je z Olomouce,tak to by ani neměla tak daleko
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 11:07
- Nahlásit
jana33
No, já jí taky napsala, jaké to je, když má někdo doma fenu 3/4, když se pes každý den ptá, kdo mu to udělal a proč nemůže chodit a běhat. A ať se na ni někdy přijde podívat, jak nemůže ráno vstávat. P zprávu jsem poslala pouze ten obrázek :-D a něco o soudečku na křivých nožičkách, o štěňatech každé hárání, socializaci, odběru v pěti a šesti týdnech...o loktech, o povahách-bylo to docela dlouhé.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 11:11
- Nahlásit
Mucholabka
Tak to jsi dobře udělala. Snad se ti jí podaří přesvědčit,jestli je to zdravotní sestřička,tak by ty zdravotní důvody měli zabrat
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 13:53
- Nahlásit
jana33
No, tak ona nakonec zjistila, že labradora ne e. Ona totiž říkala, že chce černého hladkosrstého retrívra, a vyklubal se z toho flat tak ti jsou ještě dražší, co? Nemáte nějaké kontakty?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 14:15
- Nahlásit
Mucholabka
Flat a hladkostrstej,jo???? Něco ti sem hodí,ale ať se paní ještě rozmyslí,flat je proti labrošovi i goldenovi dělová hyperaktivní koule, někdy je to dost o nervy ho vychovat!
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 14:23
- Nahlásit
http://www.brianta.com/stenata.htm
http://www.flatbella.com/str/stenata.htm
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 14:47
- Nahlásit
jana33
super, málem jsem vyndala z žaludku oběd když jsem četla o Ruby. lidi jsou svině sviňovatý
Mucholabka
Ona totiž říkala, že chce černého hladkosrstého retrívra
??? prosím? to je nějaký divný, ne?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 14:53
- Nahlásit
Eda
Nejhorší je,že se na to zodpovědní dívaj a nic neudělají. A majitele Ruby a jim podobné už nikdy nikdo nepřesvědčí,že pořídit si psa s PP by měla být alespoň částečná zruka toho,že se právě něco takového nestne
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 16:39
- Nahlásit
jana33
nikdy nikdo nepřesvědčí,že pořídit si psa s PP by měla být alespoň částečná zruka
no, vůbec se tomu nedivím...
|
choco
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 16:49
- Nahlásit
jj, chudinka malá... s tím flatem bych si to taky rozmyslela, jsou to sice krásní psi, ale aby na něj nebyla panička moc pomalá
A my se s Andym musíme pochlubit, že jsme dnes byli na prochajdě s novým labradořím kamarádem, bydlí od nás co by kamenem dohodil a jsou i s paničkou čupr Dokonce Ozzy vyhecoval Andyho do nošení a přinesení balonku, to jsem opravdu čubrněla. Tak mám nového učitele pro Andyho ))))), který mu snad vysvětlí, co mají labrouši dáno do vínku
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 18:34
- Nahlásit
choco
jj, ještě se skamaradíte s Edou, a ta ho doučí vodní radovánky
jo, prosím tě, kde jsi nechávala vázat v Pze diplomku?
|
choco
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 18:57
- Nahlásit
Eda
¨To nejní vůbec špatnej nápad, k vám budeme jezdit na lekce plavání )))) jen co nám to vet už konečně kvůli těm uším dovolí
Diplomku jsem nechvávala svázat na poslední chvíli v Měcholupech...je to dost z ruky a na to, že je to malý, tak to udělali rychle a ještě ve svátcích (na Velikonoce)a dobře Ale řekla bych, že pro Tebe fakt z ruky.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 19:55 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit
choco
no, podle toho za kolik a jestli na počkání... tak do 3 hodin bych to potřebovala. Měcholupy nevadí
jo, a až budu mít volno a školu konečně z krku, jednoho černouška plovat naučíme
|
choco
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 20:32
- Nahlásit
Eda
Horní Měcholupy, Janovská 402
tel. večer: 274 862 346
mobil: 607 263 402
ceny jsou slušný, měě to přišlo na 520,- za obě svázané diplomky...měla jsem jejich intern. stránky, ale nemůžu je teď najít, tak se ještě po nich kouknu, jinak ještě vím o vazačství na Českomoravský, tam to dělají do dvou hodin a za 320,- za jednu práci.
Hihi, tak si nás zapiš do kurzu
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 20:35
- Nahlásit
Eda
choco
jééé tak tam jsem si nechala svoje veledílo svázat také a naprostá spokojenost!
|
choco
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 20:42
- Nahlásit
Jumi
¨tak to jsem ráda...že tady nedoporučuju něco blbýho svět je malej )
Eda
a tady jsou stránky těch Měcholup
http://www.kniharstvi.biz/
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 21:02
- Nahlásit
choco
a z které části Prahy vy vlastně jste?
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 21:17
- Nahlásit
choco
moc díky za info snad to stihnu den předem dát do vazby
a ta Českomoravská v případě nedostatku času? nevíš adresu?
ani holky nevíte, jak vám závidím, že už máte odevzdáno
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 21:56
- Nahlásit
Slečna chce obětovat 3000, max. 5000. Ta psa mít nikdy nebude, doufám.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 22:06 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit
Mucholabka
Slečna chce obětovat 3000, max. 5000.
ať si raději koupí něco pěkného na sebe...
(pardón za tu ironii, ale...)
|