| Autor |
Zpráva |
choco
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 22:00
- Nahlásit
Nebo se klíďo hodnotí na dešti...?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 06:02
- Nahlásit
choco
Bé je správně ale v sobotu už snad nemá tolik lejt...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 08:44
- Nahlásit
Ketrin
Já žádný mailík nedostala že tady na mě někdo zapomněl?
A jaký maj rentgeny tvoje štěnda,nulky?
Teda jedeme o víkendu na labradoří sraz a jestli bude počásko vypadat jak dneska ráno,tak fakt nevím,co tam budem dělat
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 08:47
- Nahlásit
jana33
...se omlouvám, nezapomněla jsem ale nějak to nestíhám...
B vrh se zatím drží v rozmezí 0-1, u Áček to bohužel bylo pestřejší, ale ani ti s vyšším číslem (dnes už tříletí) nemají problémy.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 08:51
- Nahlásit
A kolik jich máš zrentgenovanejch? 0-1 to je fakt super!!! A u toho Áčka jsi vypátrala po kom by to mohli mít?
|
Mmartin
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 08:54
- Nahlásit
jana33
Hele žádné pesimistické poznámky, určitě bude hezky
fakt nevím,co tam budem dělat
Trhat od sebe smečku 40 psů, až se do sebe pustí, jsem na ten počet psů docela zvědavý...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 08:57
- Nahlásit
Mmartin
Tak normálně jezdilo 30,si myslím,že to už pak fakt není rozdíl a největší bugr tam stejně bude dělat malej vzteklej Ferda
A psů už je 42
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 09:07
- Nahlásit
jana33
mailík odplachtil
s jásáním a s dalšími závěry ohledně DKK čekám, až jich bude zrentgenovaných víc - zatím 3
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 09:15
- Nahlásit
zatím 3,ale zato super! Kolik jich bylo ve vrhu? A jak dopadl Borgoušek? Že jsi to vůbec nehlásila,ostudo
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 09:31
- Nahlásit
Ketrin
Už jsem ti odpověděla
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 09:38
- Nahlásit
jana33
Jaktooo, vždyť jsem tu okolo 19.3. slavila, výskala a bouchala virtuální šampáňo-Borgo má DKK 1/0 a DLK 0/0. Bylo (je) jich 9.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 09:41
- Nahlásit
Ketrin
Tak jsem asi nebyla na netu,to jsem nastupovala do nový práce. Tak to je super výsledek,jen houšť! Stejně je to vždycky o nervy,jak to dopadne
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 09:44
- Nahlásit
Ketrin
A kolikjich máš uvědomělých a na rtg půjdou?Mě to slíbili všichni i se upsali ve smlouvě a zatím slib 4 splnili,1 půjde později a jedny uháním,ale jsou to podnikatelé stále zaneprázdnění
|
choco
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 09:54
- Nahlásit
Ketrin
Fakt? Déšť nedéšť? Tak si mám nacvičit ještě balanc s deštníkem a psem dohromady? )))))))) Jak to znám s deštěm v tomhle kraji, tak to vidím nevalně...nu což. A jak je to s oblečením na tomhle typu výstavy? Hodí se být ve sportovním?
A jaká je tvá chs?
jana33
A kampak jedete na srazík? Škoda, že se to kryje s tou výstavou...
Stejně je to vždycky o nervy,jak to dopadne
Jj, netěším se, až budu čekat na výsledky já...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 09:57
- Nahlásit
choco
Copak máš za foťák, jestli se můžu zeptat?
mám digi zrcadlovku Canon EOS 300 a pak malý kompakt SONY W5. Je to focený na střídačku oběma chtělo by to ještě přikoupit lepší objektiv k Canonu, ale teď nemám penízky
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 10:04
- Nahlásit
choco
Jedeme na Vysočinu do chatiček,krásný areál,vlastní rybník,dobrá kuchyně. Akorát v dešti by to bylo naprd. Ale lejt snad nemá,tak všechno ostatní se přežije.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 10:13
- Nahlásit
jana33
Cha na Vysočině,přesně u Vel.Dářka jsem trávila v karavanu 4 dny,Zima jako v ruským filmu,jen chlapci bylispokojení,že jim fouká na surfování.Ale podle všeho má být na Zmrzlé muže teplo až 25 st. - sem tam přeháňka.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 10:16
- Nahlásit
Zuzana T
Zima by ani nevadilo,zase lepší než hic,který zmáhá chlupatce. Ale hlavně ať neleje a nefučí. Ale nemá,tak se to snad vydaří
|
choco
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 10:20
- Nahlásit
Eda
To se to pak fotí jedna bádeň Já ci taky
jana33
To zní krásně...a v nepřízni počasi si vlezete s chumlem hafů do chatky a budete mít taky veselo )))))))
Zuzana T
má být na Zmrzlé muže teplo až 25 st. - sem tam přeháňka. Kéééééééž by, to by bylo čupr.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 10:47
- Nahlásit
Zuzana T
Jsem si to do smlouvy nedala ale ústně jsme to probírali a odkývali to... no doufám že tak nějak postupně pudou, chystám sraz tak jim zase domluvím.
choco
Já chodím v kalhotech, jen jednou nebo 2x jsem byla v černých kalh. a saku, ale nějak jsem se necítila.... chodím sportovně.
jaká je tvá chs? nechápu-jak jaká? malá... (jedna chovná fena) - www.calenzana.wz.cz ale je to neaktuální, jak mi tu bylo včera právem vyčteno
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 10:51
- Nahlásit
Ketrin
No třeba je navnaďí dobré výsledky sourozenců.
Choco
hlavně si vem pohodlné boty- v kramflekách se blbě běhá,oblečení sportovně - společenském - je to klubovka.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 11:00
- Nahlásit
Ketrin
jak mi tu bylo včera právem vyčteno
správně, jen si posyp hlavu popelem a zpytuj svědomí
choco
Já ci taky
a není to náhodou o fotografovi spíš než o foťáku?
|
choco
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 11:35
- Nahlásit
Ketrin
Zuzana T
Kramfleky ani za nic ))) A co džíny? Není to moc nespolečenské? A potřebuju tedy PP, očkovák s potvrzením od veta o tom, že je zdráv a ten vstupní list....to je vše, že jo?
Ketrin
Myslela jsem jméno stanice a ty vyčtený stránky, jen ze zvědavosti Díky
Eda
Njn, to taky, ale mít kompakt a zrcadlovku je taky rozdíl, si myslím. Tím mým kompaktem určo nevyfotím tak hezký fotky jako se vedou vám.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 11:40
- Nahlásit
Eda
není to náhodou o fotografovi spíš než o foťáku?
asi o obojím, ne? dík za fotečku Roxy, chtěla jsem ti na oplátku poslat hádanku (nepsí), ale ještě jsem to nestihla...
choco
já jdu nespolečensky v džínách.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 11:44
- Nahlásit
Ono musí být vetr.potvrzení - já myslela,že už se na to nehraje,že stačí očkovák/ pas?
|
choco
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 11:44
- Nahlásit
Ketrin
já jdu nespolečensky v džínách.
Tak to je dobře...páč já taky
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 11:50
- Nahlásit
Ketrin
pošli mi hádanku škoda, že je nepsí, už jsem se těšila, jak budu hádat Borgovýho prapradědečka z 10. kolena
|
choco
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 11:52
- Nahlásit
Zuzana T
Vet se taky divil, že to potřebuju, ale já věci neznalá jsem si raději trvala na svým....někde jsem to četla, tak jsem si to razítko raději nechala dát, když už jsem tam byla.
|
choco
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 12:00
- Nahlásit
No fakt a čtu to tady znova...vstupní list, PP,veterinární osvědčení a očkovák...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2007 12:21
- Nahlásit
choco
čti dál - veterinární vyšetření na vzteklinu ,infekce atd nejméně 30 dní staré- tj - razítko v očkováku a ne extra potvrzení.
|