| Autor |
Zpráva |
Jumi
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2007 13:49
- Nahlásit
Jandula
a Aireen čeká mimi a prý početný vrh! poté bych neváhala!
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2007 13:57
- Nahlásit
Jumi
a Aireen čeká mimi a prý početný vrh! poté bych neváhala!
ty seš svůdce chudák Jandula
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2007 14:25
- Nahlásit
Jumi
počkám na další... i když štěňátko po Aireence by mě fakt lákalo, jenže si nevezmu na svědomí, že ho nechávám celý den doma... takže se budu chodit ňuchmat k Líbě...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2007 14:35
- Nahlásit
To já bych teda neodolala a nevydržela
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2007 16:44
- Nahlásit
Jandula
i když štěňátko po Aireence by mě fakt lákalo
nás taky! Aireenku zbožňujeme - je si strááááášně podobná s Bernáškem
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2007 21:44
- Nahlásit
Ahoj, posíláme pozdrav z jižních Čech
|
choco
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2007 22:01 - Změnil/a: choco
- Nahlásit
Eda
Ahojky, to je ale chzeký pozdrav a moc pěkný fota Kdepak to jste? Máme v jižních Čechách chalupu, tak jestli nejste někde poblíž
jana33
Tak co jak se líbilo na výstavě? Neměla jsem šanci někoho poznat Jak jste tam byli dlouho? Já tam s kámoškou vydržela nějak do dvou hodin a doma jsem padla a Andy taky, i když jsem ho poslala s našima domů mnohem dřív. Odpolko jsme si po pár hodinách spánku dopřáli ještě prochajdu a myslím, že budeme spát ,jak nemluvňata oba. A zítra jdeme na cvičák...a to si teda v tomhle vedru dáme do nosu...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2007 18:24
- Nahlásit
choco
byli jsme u Suchdola v pískovně ještě tam nebyli lidi, takže klídek a pohoda i Eda si to užívala na 100%
Andy má kráásný šátek, jen že Edě by vydržel tak do prvního válení ve vodě, listí, trávě nebo bahně
|
choco
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2007 19:04
- Nahlásit
Eda
tak to je od naší chalupy kousínek....máme ji v Chlumě u Třeboně, nj, to mě nenapadlo, že nebudeme muset vlastně do toho rybníka nevalnýho v Chlumě, ale dá se vlastně popojet sem Teda jestli se už konečně zbavíme toho problému s ušima...je to už nekonečný.
Andy má kráásný šátek, jen že Edě by vydržel tak do prvního válení ve vodě, listí, trávě nebo bahně
my jsme taky měli štěstí, že neměl na nic takovýho náladu...voda ještě nehrozí, ale válení v trávě, listí a bahně už zvládá bravurně taky
jana33
příště mě nakopni...že jste to byli vy s hafama, co jste šli ze cvičáku do auta a Andy vám začal chlemtat vodu s misky? Já jsem opravdu tele...docvaklo mi to až ste byli fuč. No měla jsem asi stejně zpomalený pochody jako Andy dneska...na cvičáku předvedl absolutně nejflegmatičtějšího psa na světě...než se začalo s aportíkama tak dobrý, ale pak...než pro něj došel,tak si stačil dát po cestě šlofíka a když s ním šel na zpět, tak vypadal, že to dlouho nevydrží a odpadne úplně...nevím, jestli to mám přičítat třeba únavě ze včerejška nebo jestli ho to přestalo bavit...nebo jestli reakce nějaká pozdní z očkování...hmhmhm...uvidím ve čtvrtek
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2007 08:41
- Nahlásit
choco
No jasně,že jsme to byli my. Jak koukám na ty fotky,tak mě to taky došlo Andy je moc krásnej a úplně úžasně štěněčí,už abych to štěndo měla
My jsme na cvičáku excelovali,protože jsme byli mixovaná skupina a jen Sam a Rozárka byly pokročilý. Nejlepší situace na zvednutí sebevědomí Mimo nás tam byli další 4 psi a Evu jsem fakt obdivovala,protože tak neschopný páníčky už jsem dlouho neviděla (resp. takovou koncentraci) a psi jim podle toho vyváděli. I Eva mi pak říkala,že málem nevydržela s nervama.
Jinak po výstavě,kde jsme fakt viděli snad jednoho hnědáka,co se nám líbil,páník obrátil a momentálěn to vypadá na bílou holčičku černýho nechce,abychom prej vyvážili barevnost smečky. A s holčičkou najednou začal sám,prostě chlap se musí nechat uzrát a pak najednou přijde na to,co jste mu tvrdili na začátku jen má furt strach o Samouška,aby se náš miláček netrápil až bude čubina hárat
|
choco
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2007 09:22
- Nahlásit
jana33
Tak jo, těší mě ))))))) příště už i pokecáme, ne ? Máma byla úplně unešená ze Samíka a hned se ujiš´tovala, jestli bude Andy taky tak velikej, to já zase z čubinky
Mimo nás tam byli další 4 psi a Evu jsem fakt obdivovala,protože tak neschopný páníčky už jsem dlouho neviděla
JJ, to byla asi podobná skupinka, ve který jsme už byli taky jednou s Andym. Já jsem sice taky úplný začátečník, ale to co jim dělali ty jejich výrostci, to bych asi Andyho přetrhla vejpůl. A obdivovala jsem Jindru, jakou má se všema trpělivost, ale co jí taky zbývá...No a teď mi Andy u cvičení skoro spal a já jsem byla bezradná. Příště bude mít den před cvičákem relax a doufám, že takový umíráček mi už nehodlá předvádět.
Jinak po výstavě,kde jsme fakt viděli snad jednoho hnědáka,co se nám líbil,páník obrátil a momentálěn to vypadá na bílou holčičku
Jestli já jsem si to nemyslela, že to bude ještě jinak )))
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2007 09:34
- Nahlásit
choco
No jasně,že pokecáme Tak to jsem ráda,že se naše smečka líbila )) Jinak fakt to byl děs,všichni psi páníky na háku a páníci fakt neschopný,neumí ani pořádně vynadat ani pořádně pochválit, i když jim to Evča řekne,tak stejně nic, jedna čuba paničku neustále kousala do rukou, druhá čuba asi třikrát během výcviku paničce zdrhla a ta jí nebyla schopná přivolat,resp. se ani o to nesnažila,protože to prý nejde, další madam s flaticí měla pouze stopovačku a pokud jí přímo před čumák nestrčila piškot,tak flatice nic a do čtvrtice staší pán s labrošem,který ho neustále někam táhl a cloumal s ním,no fakt děs.
Já strašně chci holčičku, na zkoušky a na chov,ráda bych někdy časem měla štěnda,ale páník to nejdřív rezolutně zatrhl,tak jsem ho nepřesvědčovala a radši to hrála na to,že bude štěndo,jaký by chtěl on a vyplatilo se. Začal mluvit o holčičce sám
|
choco
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2007 10:03
- Nahlásit
jana33
JJ, smečka se líbila. K tý skupince....flatici, nepřivolací čubinu a i cloumajícího labrouše jsme taky poznali, tak to mluvíme o stejných páníčcích a ještě tam taky chodí páreček, který se u psa střídá, protože ten jejich hafan jim dává tak zabrat, že po pár minutách z nich leje pot. No jo no, právě proto chodím s Andym na cvičák už od malinka, abych věděla co a jak a snad nedopadla jako tihle.
Na páníka se musí takticky a většinou to právě takhle vychází, jakože to je jeho nápad a moooooc dobrýýý nápad
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2007 16:51
- Nahlásit
jana33
to je přesně to jak jsem jednou kdysi dávno vyposlechla u kruhu útržek hovoru chovatelů - "chtěli žlutou fenku a odjížděli s černym psem"
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2007 16:54
- Nahlásit
Ketrin
Čau paní, to víš, když se mi dovolí holčička,tak mi barva bude úplně šumák Jen ty mi budeš muset pomoct dopřesvědčit páníčka,že Samoušek se trápit nebude a že takovej Borgo o tom,že mu doma háraj čuby,vůbec neví. Néééé že mu budeš vykládat,jak chudášek nespí,nežere
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2007 16:57
- Nahlásit
jana33
takovej Borgo o tom,že mu doma háraj čuby,vůbec neví.
Haháááá... a to zatim Borgo ani vlastně neví wo co gou a navíc hárá jen jedna a to jeho matka (Sali je kastrovaná)
ale jak to prožíval, sem tu psala.... zakaž páníkovi přístup na net, já mu nic neřeknu
čau za chvíli jdem cvičit generálku na OVVR se střelbou
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2007 16:57
- Nahlásit
Tak já mizím z práce, zítra nás čeká celodenní výlet okolo Máchova jezera,tak si jdu masírovat nohy,abych to ušla Hezké volníčko
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 21:06
- Nahlásit
Opět to tu zapadá prachem.... jak jste se ve svátek 1.5. měly???
My jsme trošku fotili - musel přijet fotograf až z Indonésie, aby měl Borgo konečně slušnou fotku v postoji. viz galerie. Mám jich hodně, ale nechce se mi to zmenšovat.... teď nemám photoshop a v těch jinejch programech to jde pomaluuuu...
jana33
tys byla na pražské výstavě teďko? jak to vypadalo u LR? - nikde na netu nevidím výsledky... s Borgem vyběhnu do kruhu teď na Hluboké, tak na jakou konkurenci a jakej debakl se mám psychicky připravit...
o debaklu na generálce na OVVR jsem psala na GR...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 21:09
- Nahlásit
jana33
a ještě! - poslední věc okolo přídavků k vařené stravě a pak už s tim přestanu otravovat: kde kupuješ tu mořskou řasu?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 08:51
- Nahlásit
Ketrin
Ahojky,byla jsem včera v Brně,tak jsem nebyla ne netu.
No na výstavě - z mýho hlediska psi nic moc,resp. průměrní,nejvíc se mi líbili asi dva běloušci,ale celkově...... ale v tomhle na mě nemůžeš dát,protože mě se víc líbí typy,co z nich většinou šampioni nejsou,tak nevím. Zdrželi jsme se tam jen chvilku,takže nemůžu hodnotit. Rozhodně si myslím,že Borgo bude nej nej nej
Řasy koupíš v jakýmkoli dobrým zveráči, my jsme dřív kupovali Algolith od Beapharu, teď máme podruhý řasy od fi Susa nebo tak nějak, myslím,že je to vcelku jedno. Jinak jsem si na výstavě koupila Roboran (ne ten na slepice ) a v něm taky mořské řasy jsou. A klidně se ptej
Jinak v úterý jsme byli na obr výletě u Mácháče,cca 20 km,jsem vyřízená ještě dneska,ale bylo to fakt super,pesani se vyřádili na suchu i ve vodě,počasí bylo na výlet jak dělaný,prostě ideál
|
choco
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 15:00
- Nahlásit
Poslušně hlásím mimo téma blabloušů, že mi přišel posudek na diplomku a k mému velkému překvapení to oponentka ohodnotila celkem dobře a dala mi za jedna...nevěřila jsem vlastním očím vzhledem k tomu, co všechno jsem tam zapomněla a nestihla napsat...tak teď ještě, jak to ohodnotí vedoucí DP...Krapánek se mi ulevilo. To se mi ale bude dnes s Andym cvičit Měla by tam dnes i přijít panička s Andyho ségrou, tak jsem na ně moooc zvědavá.
Ketrin
Borgovi to fakt sekne, má postavičku hamham
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 16:02
- Nahlásit
choco
Kdes viděla Borga??? Jinak moooc gratuluju
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 17:41 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit
ahoj holky, já měla pro změnu spyware v ntb, což odlehčilo mojí už tak lehkou peněženku o pár stovek když si vzpomenu, kolik prasečích uší by za to bylo...
choco
bezva, že máš pěkný posudek! já jsem se včera dozvěděla, kdo mi bude oponovat, tak to snad bude fajn, páč s tímhle pánem se můžeme...
Ketrin
kde je vidět Borgo? na Hluboký jim vytřete zrak!!! a kdy mám držet palce?
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 17:49
- Nahlásit
Ketrin
jo, jinak ještě jsem pořádně nenafotila malou Roxy, abych vám jí tady taky ukázala. pořád se s ní jen ňuňám a nemám foťák už jsem je seznámila s Edou, která dělala jakože nic a semo támo na malou povrkávala, výchovně
jo, a jestli ten postoj co je na fotce Borgo předvede i na výstavě... ostatní budou mít co dělat, aby se mu aspoň přiblížili...
|
OPI
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 19:14
- Nahlásit
Ahojky tak jsme se sem přišly po dlouhé době podívat
Jakpak se máte???
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 20:25
- Nahlásit
Eda
Jo, jo, chceme vidět Roxy! Ro-xy! Ro-xy! Palce nám prosím drž 8.5. na OVVR a 12.5. na Hlubokou. S tím postojem to bohužel není tak dokonalý jak to vypadá-furt sebou šije anebo zas nevrtí ocasem... to jen fotograf z toho dokázal vytěžit maximum
Eda a choco to tady dávno víme, že jste vzorné studentky
|
choco
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 20:26
- Nahlásit
Borga jsem viděla v galerii, jak psala ketrin
|
choco
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 20:27
- Nahlásit
po růžovce jsem zpět jak na koni a písnu dojmy z dnešního cvičáku....a taky umírám hlady
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 22:00
- Nahlásit
Ketrin
Palce nám prosím drž 8.5. na OVVR a 12.5. na Hlubokou
ježišinky, to je ale děsně brzo, ty OVVR tak doufám, že se pan Borgo ukáže v nejlepším světle!!!
Zítra nebo v sobotu si vezmu foťák a půjdu Roxy vyfotit. Pořád se s ní ňuchám a zatím je to pěkná salámistka 10 minut si hraje a pak hodinu spinká
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 22:13
- Nahlásit
Tak takhle probíhalo moje první setkání s Roxy...
Teda nejdřív jsme si asi 10 minut hrály, to je fakt...
|