| Autor |
Zpráva |
cherry
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2007 11:39
- Nahlásit
Ketrin
tak příjemný odpočinek a ať ty "komplikace" co líčila Eda se vám vyhnout
já bych taky někam vypadla, hned
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2007 13:37 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit
Máme nové video...
www.youtube.com/user/egemova
jmenuje se to Eda with garden hose
|
cherry
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2007 14:13
- Nahlásit
Eda
moc hezký, jak dlouho u toho vydržela?
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2007 14:18
- Nahlásit
cherry
asi hodinu a půl... musela jsem vypustit vsakovací jímku, protože pán přišel změřit stav vody... jen jsem nemohla tou vodou zalít, snad jen filtrací přes Edy hubu
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2007 17:43
- Nahlásit
Eda
..neměla v žaludku žáby?? ..jako z přepití..
Hezký!!!
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2007 18:04
- Nahlásit
Juli
no, Edka to nepila, jen všechnu vodu přecedila přes zuby.. protože nijak zvlášť potom nečůrala...
|
choco
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2007 19:04
- Nahlásit
Taky přeju hezký Velikonoce
Já právě smutním ... poslala jsem to moje malý velký zlatíčto s našima na chalupu, páč mu tam na zahradě bude líp než tady se mnou u kompu při psaní diplomky ... ale stejnak je mi plooochooo achich jooo už aby bylo pondělí...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2007 21:02 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit
choco
a nepotěšila bych tě trošku?
a nebo (1 měsíc):
a nebo (20 týdnů):
jinak, kolik máš stránek a kolik jich musíš mít a kdy to musíš odevzdat? jen mě to zajímá, potřebovala bych srovnání, jestli jsem na tom špatně hodně nebo jen středně...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2007 21:06
- Nahlásit
Eda
to video
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2007 21:09
- Nahlásit
Ketrin
to video viď? ale nemyslím si, že by to bylo něco extra. jen vedle stála maminka a říkala: " to by chtělo natočit" tak sem jen přepla čudlík na foťáku a už to jelo...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2007 21:11
- Nahlásit
Eda
Mně se to právě moc líbí, protože Borgo dělá něco podobného na vysavač (v chodu).
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2007 21:22
- Nahlásit
Ketrin
no, Edu lux nechává klidnou, spíš ji otravuje, když luxuju nějak nebezpečně blízko u ní ale máme minimum koberců, tak to zase není tak často...
|
choco
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2007 15:06
- Nahlásit
Eda
myslím, že jsi na tom ještě dobře...já to v úterý odevzdávám,,.mám asi 50 stránek textu a 20 stránek příloh...(měli jsme rozsah 40-60)te´d se ještě mažu s diskuzí a autorským referátem,který budu muset přelouskat do ájiny a zítra to střelhbitě jít nechat svázat...ještě že kámoška objevila jedno knihařství, co dělá i o víkendu a svátcích. Jinak s tou vodou je to fakt hustý a hnědka je fakt moc hezká psice
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2007 18:58
- Nahlásit
choco
chmm, tak to výborně stíháš! hlavně máš klid a jsi sama doma. to tady nehrozí... tak ať ti to hezky ododnotí, a státnice máte v květnu? my naštestí až v červnu
|
choco
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2007 12:34
- Nahlásit
Eda
tak a už se to váže dohromady....nestihla jsem vypočítat ještě věci,který jsem tam chtěla mít,ale co se dá dělat...snad to nebude úplný propadák...státnice máme konec května...Tak a te´d už se nemůžu dočkat toho svýho miláčika...normálka už mu vypadly čtyři zoubky a klubou se nový...a prý se vecpak ségře do postele v noci a ta o tom ani nevěděla...tak už ví, jaký to v tý v posteli je, jsem zvědavá, jestli si tam vleze zase...potvůrka mrňavá
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2007 20:03
- Nahlásit
choco
jsem zvědavá, jestli si tam vleze zase...potvůrka mrňavá
..vleze, vleze.... Jůlinka nám taky trošku "zofrkovatěla" ,ale když já bych ji láskou sežrala....
Tak všem hezké velikonoce...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2007 21:05
- Nahlásit
Ahoj všem a užívejte volno!
Edy výlet v kostce:
1) příprava na "aport"
2) modelka pózuje po výlezu z vody
3)
+ 2 videa na www.youtube.com/user/egemova
Easter swimming in the stonepit I.
|
choco
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2007 23:27
- Nahlásit
Eda
jééé,kdepak ste to byli? tam je to hezký....teda jsem zvědavá,jestli pak někdy v budoucnu Anďous bude taky takhle aportíkovat....taky pak pošlu nějaké foto,až uvidím,co naši s Andym nafotili Už se na něj táááákk těšíííím. Tak zítra bacha na POZADÍ ))
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2007 19:12
- Nahlásit
choco
jééé,kdepak ste to byli?
je to součást velkolomu Čertovy schody. jeden je nad Berounem, tenhle je zase za Litní když tam nikdo není, je to pohodička
chmm, pomlázka naštěstí ok, na kolo si nikdo netroufnul...
|
choco
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2007 20:22
- Nahlásit
Eda
tak tam se budu muset někdy vypravit
U nás se velký výprask naštěstí taky nekonal...většinou mívám zadnici jedno velký jelito....dneska byli hodní a hlavně se mi vrátilo to moje černý mufítko a hned jsme vyrazili na Vyšehrad, když bylo tak hezky, tak je teď jak vyflusnutá sušenka a chrnítkuje
Juli
Tak s tou postelí se mu to opravdu zalíbilo, v noci si k sestřičce opět vlezl a pak ráno než přišel táta ho vzít ven byl zase ve svým pelíšku
tady je pár foteček z chalupy ,co naši nafotili
http://www.andrewraydor.estranky.cz/archiv/ifile/5 9.jpg
jo a ještě se chci zeptat, když s ním jdu ve středu na očkování proti borelce,tak asi nejní dobrý nápad jít ve čtvrtek na cvičák,co?Myslíte,že o víkendu by už mohl?
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2007 20:46 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit
Takhle viděla Velikonoce Eda...
choco
to je krásnej "velkej" mumík! na borelióze jsme nebyly, tak nevím... ale snad jo
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2007 08:46
- Nahlásit
Ahoj holky,tak Ketrin už se někde paří,chudinka hned bych se obětovala a vyměnila si to
|
cherry
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2007 09:29
- Nahlásit
choco
já žádné fotky nevidím
Eda
video super parádní místo
|
choco
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2007 14:43
- Nahlásit
cherry
no jo, mi ty fotky nějak zmizely,tak jsem je uložila jinam a zkusím to teď
jana33
já takyyyyy
můžu mít ještě dotaz? Mívají vaši psíci taky uši špinavý jak jetel?Každý týden mu je čistím Otifree, ale přijde mi,že je má špinavý víc a víc...včera ,co se vrátili z chalupy to byl jeden velký humus a dnes nanovo...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2007 14:55
- Nahlásit
choco
já chci taky mimíska
Jestli se mu špiní takhle moc,tak je zkus očichat,jestli divně nesmrdí,to vypadá na zánět. Jinak u nás je expert na všechen bordel Rozárka,i na uši,ale pokud se tak špiní každý den,tak to už v normálu není.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2007 15:33
- Nahlásit
choco
Já nevím, ale s tím čištěním bych to nepřeháněla... Sáře jsou dva roky a já jí je čistím tak jednou za půl roku navlhčeným kosmetickým tampónem, ale je pravda, že ona ty uši fakt nemá špinavý...
|
choco
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2007 17:20
- Nahlásit
jana33
no mimísko nemimísko 20.4. mu budou čtyři měsíce,ale váží už 19kg.Roste jak z vody, už mám co dělat,když s ním cestuju po Praze,abych ho do schodů unesla...čmuchala jsem čmuchala mu k těm uším a nic necítím,jen psinu...ale za to vidím špínu... no pozeptám se zítra u veta,když už tam jdeme na pigáro
Jandula
já bych to čištění taky nechala bejt, kdyby to fakt neměl viditelně špinaví,co špinavý,přímo ....no jako jetel...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2007 21:43 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit
choco
jůů, už 19 kg ten bude velikej
no jako jetel...
ale jetelíček je voňavý, zelený a jarní... ale hnedce čistím jen sporadicky, když se mi zdá, že sem se už do ucha dlouho nedívala...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2007 07:46
- Nahlásit
Eda
Sára má uši pihovatý
|
cherry
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2007 08:18
- Nahlásit
choco
no pokud řeknekneš vetovi o uších tak ti určitě něco dá. My taky máme odmalička od veta spešl vodičku na čištění ale skoro vůbec ji nepoužíváme. Jednak to byl vždycky boj a pak si myslím pokud nemá zánět, a to by bylo cítit, se to nemusí přehánět. Občas taky trochu vytřu, ale to jen při koupání.
|