Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 270 . 271 . 272 . 273 . 274 . 275 . 276 . 277 . 278 . 279 . 280 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
choco
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2007 19:58 - Změnil/a: choco
- Nahlásit

jana33
to je asi dobrý znamení

To já se musím pochlubit nebo spíš postěžovat ... že jsem dnes čtvrt století stará (nebo mladá ))) ?)

Eda
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2007 21:13
- Nahlásit

choco
Všechno nejlepší k dnešním narozeninám přejeme Ti s Edou hnědou!!!
Ať máš plno radosti v životě lidským i psím!

choco
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2007 08:09
- Nahlásit

Eda
Dík

Mám další dotázek. Jak jste učili svý hafíky down (nebo prostě lehni). Táta měl dřív lovečáky a moc se mu nezdá to moje máchání pamlskem před čumákem (obrazně řečeno), kdy si pak Andy lehne, ale neleží tak jak by měl. Packama mi chmatá po pamlsku a zadní si občas roztáhne dál. Tak včera použil metodu down před podáním misky se žrádlem...Andy byl z toho paf, ale je fakt, že ležel jak měl, i když tatík to down tak zařval, že mu ani nebylo rozumět. No dnes ráno jsem to zkusila já.....a tududuntun...ani náhodou se mi ho nepovedlo položit tak, jak by ležet měl a spíš jsme předváděli neskutečný karamboly. Andy se mi vrhal po misce, já misku jednou rukou zachraňovala, druhou se ho snažila přitlačit k zemi a Andy vítězoslavně dostal na zem spíš mě......

cherry
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2007 08:20
- Nahlásit

choco
tak my máme naučený že než dostane misku tak sednout a zůstaň nebo lehni. Je naučený od mala že na misku se necpe a dokud nedám "volno" tak k ni nejde. Takže vidina žrádla by ho mohla naučit.
Jana33
Vim že máš neplavce jako já. Loni už začal trochu plavat, ale není to Eda . A včera konečně po dlouhém přemlouvání, povzbuzování a jasání zaplaval pro klacíky a přinesl.
Jinak klasicky jen po břicho a ven. Takže budeme na tom pracovat. Ještěže tam nikdo nebyl a nesledoval mě jak jásám nad psem který plave a chválím

Jandula
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2007 08:22
- Nahlásit

choco
záleží co s ním chceš dělat... mně nikdy nevadilo, že Sára lehá stylem zadek ke straně, ale je pravda, že když jí bylo asi 10 měsíců, tak jsem jí to začala přeučovat a bylo to docela v pohodě...
prostě nedat pamlsek, dokud se neuklidní a nelehne tak jak chceš, jestli na sebe nechá šáhnout, tak ho i dorovnej, ale pes není blbej, sám za chvilku pochopí, co se od něj chce (alespoň většinou a většina psů - moje Sára je výjimka, která potvrzuje pravidlo)

jana33
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2007 08:43
- Nahlásit

choco
Všechno nejlepší k narozeninám
My taky učili psy lehnout pamlskem před čumák a trochu přitlačit. Teda s vyjímkou Sama,kterej v roce a půl neuměl nic,ale jeho 40 kilo na přitlačení nereagovalo,tak jsem ho normálně zalehávala. Ohromná legrace,ale naučil se. Ale je fakt,že pokud to vyloženě nezařvu,tak nejlíp reaguje na posunek rukou k zemi.
cherry
Tak to gratuluju,já taky doufám,že letošek bude zlomový a ze Sama bude pes plavací,nikoli brodicí
Jo a včera jsem svůj objev o 15/5 konzultovala s páníkem a budu mít povolenku na kluka. Kdybychom měli holčičku,tak kdyby hárala,tak by se prý chudák Sam trápil On je ten páník prostě strašně citlivej) Jo a asi hnědáčka. Jen páníkovi se líbí takový ty světlý a mě když už tak tmavý,tak uvidíme,jak to nakonec vůbec dopadne. Ale hlavně,že do baráčku dalšího povolí

cherry
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2007 09:32
- Nahlásit

jana33
no tak to máš dobrý, pán chudáka Samouška chápe a nenechá ho trápit. a kdyby to asi mělo být?

Lehni "zadarmo" taky nerad dělá, ale lehá pěkně. A včera jsme tahali prvního letošního klíšťáka. Chauniček drží, ale chudák se celý úplně klepe.

Eda
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2007 11:46
- Nahlásit

Lehni Edku naučil páníček... bez pamlsků... my vůbec chodíme ven bez pamlsků, protože toho přes den stláská celkem dost. stoupnul si před ní a řekl LEHNI, při tom jakoby z pokrčený ruky ji předpažil dlaní směrem k ní. a naučila se to. ale přepisový to není je to obměna sedu typu "kec mec lívanec"

jana33
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2007 12:26
- Nahlásit

cherry
Tak do roka,do dvou,chceme si pořídit baráka a začít podnikat,tak uvidíme,jak se zadaří.
Jinak my už máme protiklíšťákový obojky,Rozárka už měla klíště asi před měsícem,tak jsme nasadili

fromeli
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2007 12:31
- Nahlásit

Tak do roka,do dvou,chceme si pořídit baráka a začít podnikat,tak uvidíme,jak se zadaří.
Kdyby člověk nešmíroval, tak se ani nic nedozví

choco
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2007 12:31
- Nahlásit

jana33
jééé, tak to se máš, že to máš už schválený a kdypak nový přírůstek budete mít?

s tím lehni budu teda trpělivá a uvidíme,co z toho vyleze

Eda
jj, kec mec lívanec tak nějak vypadá i to jeho lehni ... zadní má jak kachna a předníma se domáhá pamlsku takže je pak našponovaný jak kšandy ... poprosím o ukázku zítra na cvičáku, jak ho doupravovat, aby to vypadalo jako lehni a ne jako žížalka na navijáku

jana33
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2007 12:34
- Nahlásit

fromeli
No vždyť je to děsně tajný a dokud barák nemáme a podnikání taky nemáme,tak nechci nic zakřiknout. A hlavně jsem teprve začala sondovat u páníka,ale on je zlatíčko a když budou podmínky,tak mi to neodmítne

fromeli
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2007 12:35
- Nahlásit

jana33
a zaměstnáš mě pak? Za 30litrů?

jana33
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2007 12:37
- Nahlásit

fromeli
za pobyt a stravu možná můžeš nám dělat homeo poradenství

fromeli
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2007 12:44
- Nahlásit

můžeš nám dělat homeo poradenství
ha ha, tak jo, ale musíš ubytovat i starýho a taky mi ho živit, to bude nakonec lepší než těch 30 litrů, si ho viděla na fotkách, moc toho sežere, víc než celá Tvoje smečka dohromady

jana33
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2007 13:06
- Nahlásit

fromeli
Tak to źase prrr,bez práce ani labrador nežere,natož chlap to by musel makat,ale neboj,já bych pro něj práci našla

fromeli
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2007 13:13
- Nahlásit

já bych pro něj práci našla
no mohl by vařit

jana33
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2007 13:17
- Nahlásit

fromeli
jojo a u toho užírat,viď? Tuuudle

choco
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 11:49
- Nahlásit

Hola hola, kdepak všichni jste? Chystám se příští sobotu na kukandu s Andym na výstavu, potkáme tam někoho z vás? Máme to dokonce povinný ze školy

Včera jsme byli s Anďoušem na cvičáku a teda bylo mi docela líto něk.majitelů, jak si už nevědli rady s těma svýma hafanama, dokonce se u jednoho psa dva střídali a i tak měli dost...a taky obdivuju trpělivost výcvikářky. A já už vím, jak je to s tím daun a jsem ráda, že Andyho můžu přestat "mučit", páč to vůbec není potřeba,aby uměl. Postačí nám lehni, u kterýho opravím ty jeho zadní nožky,který občas nechává za sebou...

jana33
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 11:53
- Nahlásit

Vy chodíte na cvičák ve čtvrtek? Nebo i o víkendu? A do Koloděj?
Na výstavu se chystám 100%,ale bez pesanů,je to pro ně zbytečný a ty naši blázni nechápou,že ti všichni psi tam nejsou pro jejich obveselení

choco
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 12:04 - Změnil/a: choco
- Nahlásit

jana33
jj, do Koloděj a ve čtvrtek, o víkendu jsem tam zatím byla jen jednou, přemýšlím, že bych tam šla i teď v neděli, protože příští týden budeme mít zase pauzu kvůli očkování...
Tak to se na výstavě snad uvidíme budu špehovat u labroušů, abych si pak neutrhla ostudy kus na výstavě na Hluboký, na to já jsem totiž expert.

jana33
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 12:06
- Nahlásit

My jdeme tenhle víkend v neděli v 9,tak se tam třeba potkámeJinak chodíme spíš v sobotu,respektive snažíme se chodit k Jindře. Ale teď tam bude Evča s někým.

choco
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 12:37
- Nahlásit

jana33
Vy jste už ale určo v profi třídě my jsme úúúúplně na začátku A taky jsme u Jindry. Tak já se jdu taky nahlásit na neděli dopolko a uvidíme na kolikátou si nás šoupnou. A to tam chodíš s oběma hafanama na střídačku nebo bereš jen jednoho?

choco
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 12:56
- Nahlásit

oaps,tak se už asi nenahlásíme, jsem teď zjistila ,že se přihlašuje vlastně dočtvrtka večer, nevím, proč jsem měla představu, že do pátku...

jana33
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 13:37
- Nahlásit

choco
Ale zkusit to můžeš,my na to taky občas zapomněli a teprve se dohlašovali,Jindra ti napíše.
Jezdíme s přítelem,já mám Samouše a on Rozárku. Tvoříme tak jednu třetinu skupinky

choco
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 14:02
- Nahlásit

jana33
Tvoříme tak jednu třetinu skupinky

Oki, zkusila jsem to.

jana33
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 14:17
- Nahlásit

choco
Tak uvidíš,co ti napíše,třeba bude ještě místečko volné. Já vždycky štěňatům a omladině závidím,protože většina chodí až po nás od jedenácti,ne od devíti jako my,což znamená vstávání všest,fuj

choco
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 14:20
- Nahlásit

jana33
jo to je fakt, taky jsme byli tu jednu neděli právě až od jedenácti...A odkud jezdíte, že musíš vstávat u v šest?

jana33
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 14:28
- Nahlásit

choco
No vstávám po šestý,protože jdu tak na půl hodiny s pesanama,takže máš třičtvrtě na sedm,pak je nakrmím,takže musí být hoďku v klidu,takže to už je před osmou a kolem osmý vyjíždíme. Jezdíme z Libně. Kdybychom je ráno nekrmili,tak vstáváme později,ale takhle se jim zas musíme obětovat

Eda
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 15:15
- Nahlásit

ahoj všem...
Takhle se správně sedí na schodech...

<< 1 ... 270 . 271 . 272 . 273 . 274 . 275 . 276 . 277 . 278 . 279 . 280 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání