| Autor |
Zpráva |
jana33
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2007 14:32
- Nahlásit
Eda
taky gratulace
Ketrin
A chceš světlýho nebo tmavýho ženicha? To víš,žluťáka bych si nevzala
My máme tajný plány,chceme zdrhnout na venkov a začít podnikat. Financování teď promýšlíme,budeme muset jít do nějakého úvěru,ale když prodáme pražský byt,tak by to nemělo být tak hrozný. Tak snad nám to vyjde a bude nás to živit. Se na tom taky budete moct přičinit,týká se to psů
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2007 14:41
- Nahlásit
jana33
Chci černýho, jenže to není jen tak ho sehnat.
Plány zajímavý, asi neprozradíš co je kolem psů tak lukrativní, aby to člověka živilo.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2007 14:44
- Nahlásit
Ketrin
ti pošlu mailíka,ale musíš mi ho napsat,páč jsem si v minulým zaměstnání jaksi zapomněla okopčit adresář a tak je většina mailů v nenávratnu ale tak nebo tak je to vždycky risk,to víš
Tak černouška,příští rok,tak to mi rovnou jednoho černýho zamluva oni jsou prostě krááááásný
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2007 14:44
- Nahlásit
jana33
A co máš proti žluťákům? Maj čitelnou mimiku a bezvadně se na nich lapají ještě nepřisátá klíšťata.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2007 14:48
- Nahlásit
jana33
Helenakotasova@seznam.cz
černouška,příští rok,tak to mi rovnou jednoho černýho zamluvaneblbni nebo to vemu vážně
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2007 14:51
- Nahlásit
Ketrin
no to vezmi,já pevně doufám,respektive věřím tomu,že to už ten barák bude a páníka holt budem muset nějak zpracovat,aby mi povolil dalšího černouška. Nebo Bresta má vlohu pro hnědou?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2007 14:56
- Nahlásit
jana33
Bresta má vlohu pro hnědou? nemáááá, naštěstí dyť je žlutá! Ale ona bude hárat někdy zhruba v listopadu-prosinci, čili porod dejme tomu začátek února a odběr dejme tomu začátek dubna. To asi ještě baráček nebude-? No, máš čas si to rozmyslet a já hledat černého tatíka.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2007 14:57
- Nahlásit
Ketrin
no jasně, to jen mělo být v uvozovkách... však víš...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2007 15:07
- Nahlásit
Eda
gratulujiiii...
jana33
tak se přijeď podívat k nám na vesnici a můžeš psiska vidět v reálu, chodíme kolem nich se Sárou na prochajdu...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2007 15:13
- Nahlásit
Ketrin
nojo já jsem blbá,je žlutá,bych jí dala a tobě taky,už mi z toho hrabe ) máš mailíka
Jandula
jaktooo? oni fakt bydlí stejně jako vy?
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2007 15:41 - Změnil/a: fromeli
- Nahlásit
Plány zajímavý, asi neprozradíš co je kolem psů tak lukrativní, aby to člověka živilo
no to by mě taky zajímalo Že bych se vrátila do rodného domu?
Že by naši krom kobyl museli trpět ještě psy
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2007 15:51
- Nahlásit
fromeli
že ty se vždycky umíš objevit,jezevčíková
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2007 15:53
- Nahlásit
že ty se vždycky umíš objevit,jezevčíková
no to víš
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2007 15:54
- Nahlásit
fromeli
s tebou se uvidím v Letňanech,tak třeba ti taky něco prozradím,když budeš hodná
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2007 15:57
- Nahlásit
tebou se uvidím v Letňanech
mno to právě nevím, jestli to zvládnu, páčto staroch chce začít malovat a v rámci toho, že je to můj výmysl a chci, aby to provedl pokud možno nejrychlej, pokud se to v jeho podání dá nazvat rychlostí, tak asi nepůjdu a budu doma dělat Pata nebo možná Mata
třeba ti taky něco prozradím,když budeš hodná
bys mi to třeba mohla pošeptat malejma písmenkama do emajlu Kdybys chtěla udělat dobrý skutek
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2007 16:16
- Nahlásit
fromeli
no to teda néééé,počítám,že se s tebou na výstavě uvidím
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2007 16:30
- Nahlásit
počítám,že se s tebou na výstavě uvidím
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2007 16:39
- Nahlásit
fromeli
no vezmi si to k srdci
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2007 18:06
- Nahlásit
Tak rychlostí blesku přišla objednaná VetBet deka pro hnědku je tak měkká a příjemná, že se mi jí nechtělo Edě anii dávat... ale ona venku už měla takovou hrůzu hnusnou na ležení...
fromeli
špagetě zdar!
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2007 18:16
- Nahlásit
špagetě zdar
Nazdar
|
choco
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2007 19:54
- Nahlásit
Eda
taky gratuluji, jé jak ráda bych si zopákla bakalářku místo diplomky...
Koukám, že se to tady zase trochu rozjelo to je dobře. Taky jsem měla v plánu vybírat,přebírat a studovat otce, matky, báby, dědy a kdoví co ještě...ale pak už mi šla ze všech těch info a ChS hlava kolem a Andy byl na ráně a bylo jasný, že jakmile se jedeme jen podívat, tak už bude náš A dobře jsme udělali...koukněte jak mu jde pomoc při úklízení šuplíků
Tak se tedy do toho dáme, paničko
Copak to tady máme...?
Ááááááá....studijní výkaz
Tak to raději zlikvidujeme, ne?
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2007 20:01 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit
choco
jejky, to je pomocník... no, vypadá jako jeden nejmenovaný dr. u nás, který do indexu taky takhle "strká nos"
my jsme dneska s Edou brodily řeku z jednoho břehu na druhý, jak je málo vody takže místo plování bylo skákání...
a tolik naháčů opalováčů jsem tedy v dubnu u řeky dlouho neviděla
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2007 08:13
- Nahlásit
jana33
v týhle vesničce bydlí naši... a jelikož mi po dokončení rekonstrukce nechtějí vrátit Sáru, takže i Sárinky bydlení...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2007 08:42
- Nahlásit
Jandula
jeee, ty jeste taky zijes??
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2007 09:04
- Nahlásit
Jandula
Jak něchtějí vrátit Sáru? Ona tam už zůstane?
Tak to závidím,já bych tam špiclovala furt
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2007 10:25
- Nahlásit
Jirikovo
no žiju, ale je toho nějak moc, v práci furt prudí, ve středu dělám zkoušku z psychologie, tak...
jana33
Tvrdí, že mi jí budou půjčovat, ale že je jí tam líp (což mají asi pravdu, může být celý den venku na zahradě) než kdyby byla celý den zavřená v bytě než já přijedu... takže zavedeme střídavou péči, pár dní u mě, pár dní u nich...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2007 11:01
- Nahlásit
Jandula
To bych nepřežila,stačí,když přijdu z práce a Karel je s psiskama venku a už jsem celá nesvá
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2007 11:06
- Nahlásit
jana33
Taky mi to není příjemný, ale zase na druhou stranu vím, že je to pro její dobro... Je šťastná, když může být na zahradě, pozorovat ptáčky, poštěkávat na sousedovic labinu atd....
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2007 11:59
- Nahlásit
Jandula
takže zavedeme střídavou péči, pár dní u mě, pár dní u nich...
hmmm nechci ti brát iluze, ale sleduji naprosto stejný průběh jako u nás - z pár dní u nich a pár dní u nás vzniklo to, že Thorinek šťastně a spokojeně žije s našima a já tam za ním každý víkend jezdím a my máme Bernáška!
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2007 13:15
- Nahlásit
Jumi
Taky jsem si říkala, že bych si pořídila štěndo, ale zatím s tím váhám, resp. je to naprosto nemožný, jsem od rána do večera v práci, sama, takže... třeba časem...
|