| Autor |
Zpráva |
Eda
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2007 17:29 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit
Juli
Edička se chystá na velikonoce???
to nevím, ale doufám, že jí někdo alespoň 1x do roka regulérně vypráší kožíšek...
kdo je u nás šéf....
ále, vždyť je to všude stejný... my lidi jsme jen zajišťovači potravy, domova, tepla a legrace. osobní sluhové, ukližečky a živý hračky...
jo, a to jsi ty, na kom Juli trůní?
uff, mám toho plný zuby, máme za sebou 2hodinovou procházku a hnědka přidala navrch ještě lítání se psama a koupačku
jo, jinak, výtok jsem naštěstí řešit ještě nemusela... tak neporadím
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2007 08:07
- Nahlásit
Juli
radši jdi k veterináři, takhle se projevuje zánět dělohy... nepije třeba víc, žere v pohodě, není přepadlá?
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2007 08:24
- Nahlásit
Jandula
nepije třeba víc, žere v pohodě, není přepadlá?
..absolutně nic...spíš neví co by zbodla... pořád jí "očuchávám" a večer se mi zdálo,že nic a teď spí po ranní procházce a krmení s chlapem. Uvidím až se přihlásí. Ještě jsem si pak říkal, že to co bylo cíti na tom pelíšku a z ní mohl být nějakej "vlhkej prdan" že by jí vylítl... Baštila předvčírem pribiňák... Uvidím dnes. Výtok podle chovatelky mohl být když byl jednou fyziologický..
Já to fakt moc sleduju a při každým prdu plaším...však víte
Eda
to jsi ty, na kom Juli trůní?
..ja ja, dělá si ze mě lehátko.. Jinak mi včera vylítla na břicho když jsem si dávala první pomoc při krvácení z nosu na gauči a dávala mi ji sama... působivé
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2007 08:41
- Nahlásit
Juli
Já bych spíš podle pachu řekla,že to byly anální žlázky. Tak jí hlídej a kdyby se ti to fakt zdálo na výtok z pipky,tak jdi na veterinu. A neplaš! Jsi jak náš páníček,ten by taky s každou krávovinou lítal na veterinu,to u nás jsem ta otrlá já
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2007 08:52
- Nahlásit
jana33
Jsi jak náš páníček,ten by taky s každou krávovinou lítal
...no jo, když to je můj miláček..páníček to taky tak má,co??
Hlídám jí, ten výtok byl pouze jednou, jinak nic. Ale ty análky mně taky napadly,ale že by zase přestaly cítit?
Můj chlap je totální když byl apríl tak měl takovej blbej fór! Přišel domů později a Juli už spala po krmení a on mi říká: Dělej poď se podívat, Juli je mrtvá..... blbec! Ve mně by se krve nedořezal, úplně se mi zatmělo před očima. Měl štěstí že děcka blbla v koupelně a neslyšela to...Teda jsem ho tak sjela..no blbej chlap...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2007 08:59
- Nahlásit
Juli
jana33
já taky plaším předčasně, ze zánětu dělohy jsem měla dost strach a když mi Sára asi měsíc po hárání žrala málo, tak jsem to tady probírala, všichni mi říkali, že zbytečně plaším a za další dva týdny už byla Sára po operaci... Lepší plašit zbytečně, než...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2007 09:00
- Nahlásit
Juli
No mohli se jí vymáčknout, nemusí je mít zanícený nebo tak něco.
A to jak Juli zaspala příchod páníka? To u nás je vždycky bugr
|
cherry
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2007 09:24
- Nahlásit
Juli
no tak to drsný "vtip" - ale asi te zna tak te chtel poplašit
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2007 09:35
- Nahlásit
cherry
já bych ho teda asi zabila,ale u nás by se tohle nestalo,jak někdo přijde,vznikne davová psychoza
|
cherry
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2007 09:48
- Nahlásit
jana33
no u nás první pes ví že někdo jde, takže pokud by náhodou nereagoval tak to by opravdu už něco značilo, když se to nedávno stalo že někdo přišel a pes se ani nehl tak opravdu jsme se šli podívat jestli mu něco není - ale byl jen hoodně utahaný
|
cherry
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2007 09:50
- Nahlásit
jana33
no 3 psi se tlačí jeden přes druhého . nám stačí když se cpe první přivítat jeden a málem ani nejdou otevřít dveře
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2007 09:51
- Nahlásit
cherry
No u našich labradorů zaspání nehrozí ani v nejvyšší utahanosti,ale je fakt,že když necháme doma Ferdu samotnýho a jedeme s labradorama na cvičák,tak když se vracíme,Ferda leží na gauči,ani se nehne,jen vrtí ocasem. Celým tělem dává najevo,že se bez nás úplně obešel a že jsme měli přijet ještě o něco později,protože se mu právě krásně spalo. Načež začne mohutně zívat a protahovat se Ale to je taková jeho hra
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2007 10:39
- Nahlásit
Juli
Ahoj, ta fotka na minulé str. je moc hezká jinak, taky myslím že to mohly být análky - až půjdete k veter., tak je nech zkontrolovat a případně vymáčknout... některý pes to nepotřebuje celý život a některý zase občas jo. Já jsem asi tak 8 let života s labradory vůbec netušila, že nějaké análky jsou
All: nevím, jestli se mi sem do neděle kdy odlétáme ještě podaří juknout, takže pro jistotu vám už teď přeju krásné velikonoce a mějte se tu hezky
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2007 10:41
- Nahlásit
Ketrin
Odlétáte??? Kam proč jak nač a kdy se vrátíte?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2007 10:44
- Nahlásit
jana33
ahá já myslela, že už jsem to tu někdy psala... do Indonésie za synem, vracíme se 24.4. Čuby budou doma s mojí mámou a Borgo na "profesionálním" hlídání, aby nezvlčel
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2007 10:46
- Nahlásit
Ketrin
Chudinka Borgoušek,kam jsi ho zašila????? A nemáte ještě náhodou volný místečko v taštičce,že byste mě jako přibalili? Já bych byla děsně nenápadná tak si to hezky užijte a hlavně buďte opatrný,abyste si nepřivezli nějakou cizokrajnou chorobu
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2007 10:48
- Nahlásit
jana33
Haha, chudinka bude u Evy Černé, takže se bude mít jako v ráji, bude se 3 (jejíma) čubama no a nějaký ten aportík mu Eva jistě také občas hodí
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2007 10:52
- Nahlásit
Ketrin
ahojky, tak pozdravujte tropy, děsně Vám to závidím brácha odlétá příští týden, ale mají naplánované jen ostrovy...
jinak, velikon. fotka je super
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2007 10:55
- Nahlásit
Teda všichni někam lítaj,jen my jsme doma. Já už jsem úplně grogy, tři víkendy jsem se nevyspala,tak ještě zítra jsem ochotná vstát kvůli pesanům na cvičák (cvičíme opět od 9) a pak celou sobotu spím až do večera. Večer jdeme ke kamarádce, ferďák dostane letní sestřh
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2007 10:56
- Nahlásit
Eda
no vždyť indn jsou jen samé ostrovy, ne?
tu fotku jsem čmajzla z jiného webu
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2007 11:04
- Nahlásit
Ketrin
jó, to jsou, ale myslela jsem tím ty menší, neprofláknutější...
jana33
taky bych si dala líbit letní sestřih
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2007 11:05
- Nahlásit
Ketrin
Jejda,tak tomu říkám správná dovolená.Moc ti to přeji,odpočiň si,užij si synka a samozřejmě exotického prostředí.Jo a nezapomeň se nám vrátit!
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2007 11:08
- Nahlásit
Zuzana T
No já se samozřejmě děsně těším na "dítě", ale docela i na to ostatní-v tropech jsem ještě nebyla. Manžel už jednou byl pracovně v Thajsku, takže ten trochu ví co nás čeká a je z toho krapet nervózní
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2007 11:08
- Nahlásit
Eda
No nejlepší to je tak týden po ostříhání,to je úplně mechovej mecháček. Jinak je to strašnej rejžák,chlupy jak hřebíky-)
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2007 11:10
- Nahlásit
jana33
Eda
švagrová má kokříka a na léto ho nechává stříhat á la knírač a je to pěkné a hrozně příjemné na sáhnutí.
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2007 11:11
- Nahlásit
Ketrin
jana33
Eda
Jandula
cherry
..asi to fakt byly ty anály...už je voňavoučká jako vždycky Jinak jsem plašan a raděj 3x plaším zbytečně než potom je něco vážnýho a je pozdě.život mě naučil i když někomu to asi musí lízt hodně na nervy když plaším....
Jo, od chlapa to byl blbej fór. Juli neplašila proto, že byla po celém odpoledni venku a misce hamání unavená..takže jsem ji fakt neslyšela a ani neviděla a,fakt mi bylo zle. On je takovej ... pořád...nezná meze a pak se diví, že jsem naštvaná...
Ketrin
Fijů, Ketrin! Tak krásné velikonoce a užij si dovolenou a synátora Eda Jakto,že neletíš taky s bráchou??
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2007 11:17 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit
Ketrin
v tropech jsem ještě nebyla
no, nic zvláštního... vystoupíš z letadla a rázem se octneš v prádelně/sauně. tento pocit tě neopustí po celou dobu pobytu potom následuje "povinný" průjem, protože "ty baxo kuličky prostě musím ochutnat" (citace jednoho člena rodiny) nebo si dáš led z místní vody do pití a je to natotata. ale jinak žůžo, krása a lahoda!!!
Juli
akto,že neletíš taky s bráchou??
haha, to by mě musel leda tak vzít s sebou a k tomu se on jaksi nemá... a musím nějak dokončit školu, žeáno
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2007 11:21
- Nahlásit
Eda
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2007 11:22
- Nahlásit
Ketrin
No tak na kokrech to zrovna nemusím,protože jsem kokřici měla a mám kamarádky chovatelky a na nich je právě ta dlouhá srst krásná,ale je fakt,že je to praktický. A na omak po stříhání příjemný. Ale je to jak kdyby někdo holil zlaťáka resp ostříhat jo,ale aspoň bříško a packy nechat dlouhý. Nicméně Ferdovi to po ostříhání děsně sekne. Akorát nevím,jak letos,protože se nám nějak zakulatil
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2007 11:33
- Nahlásit
Ketrin
hmm, že by smíšené pocity??? ale počkej, vzpomeneš si na mě s tou saunou...
|