Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 270 . 271 . 272 . 273 . 274 . 275 . 276 . 277 . 278 . 279 . 280 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
jana33
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 08:59
- Nahlásit

choco
19 kg to teda bude kousek Jinak veta se určitě zeptej,jestli se jí to takhle prasí ze dne na den,tak tam podle mě zánět bude. Samoušovi taky čistíme uši jednou za uherskej rok,ale Rozárka je má špinavý furt,nevím,čím to je.

choco
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 09:12
- Nahlásit

jana33

jojo zeptám...ráno to tam měl totiž znova...už ne ani hnědý,ale černý...a nevím,jestli se mu to tak často může těma kapkama prokápavat,tak se raději zeptám a budem chytřejší,když se mu tam i koukne

Eda
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 09:23 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit

Jandula
Sára má uši pihovatý
blondýna a ještě s pihama

vím, že je to už ohraná písnička, ale proč já nejsem aspoň na den svůj pes? hnědka si žije jako v ráji!

Jandula
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 09:47
- Nahlásit

Eda
Já jí to furt drhla, než jsem zjistila, že pihy fakt neodstraním

Eda
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 10:55
- Nahlásit

Jandula
Já jí to furt drhla
no, hnědka má zas novinku... u ocasu nahoře na zadku se jí udělala módní vlnka vypadá dost legračně

choco
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 17:20
- Nahlásit

Tak máme po očkování...překvapil mě,že nám píchnul rovnou s borelkou i vzteklinu, když minule říkal,že na vzteklinu ještě času dost...no ale snad ví co dělá...do uší se pro jistotu koukal a má začínající zánět,tak dosta hned ATB a budem kapat třikrát denně...možná jsem to krapet(možná víc) zavinila já,páč mi řekl,že po nakapání toho čistítka do uší to pak jenom setřít no a já to jen nestírala,ale poctivě všechnu špínu vytírala tyčinakam do uší,ne že bych úplně zajížděla dovnotř do ucha to ne...ale i tak to asi k tomu stačilo... no snad se toho brzy zbavíme

Tady je pár foteček z dnešního dopoledne...pr´dola dostal trošku do těla,jak se snažil Montyho dohonit

Juli
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 18:44
- Nahlásit

choco
..to je mi líto,ale takovou zkušenost s Juli máme taky! Já vím,že chovatelé říkají nečistit...já to tak tedy nechala 3 měsíce /předtím jsem poctivě každý týden vykapávala Otifree/ a naráz se jí to vyvalilo z ucha a... zánět jak kráva. Už to šlo jen ATB. a POZOR!! pak se nám rozjely ty očka!!!!Prý je to přímá souvislost..ATB do uší a pak to odnesou oči...teď je už v pohodě, ale víte, že se nám ty oči táhly hrozně dlouho!!

Tak jsme doma z výletu..byli jsme s Juli a Nikem u chovatelky tatínka! Super!! Ještě měla doma 5 štěníků čokoládek z 12!!! Úžasný!!! Dodám fotečky až je chlap stáhne.

choco
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 20:30
- Nahlásit

Juli
Teda to mě moc neuklidnilo...ještě oči k tomu to neee. Nejsem si moc jistá,jestli mu to tam kapu správně snad jo... Vytírali jste pak ty uši vatou nebo nechali tak?

Eda
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 21:35
- Nahlásit

Juli
chci chci chci fotky malých čokoládek! prosííím!!!
choco
mrňous je krásnej! a neboj, ouška dáte do pořádku!
to jsou fotky z Hvězdy?

Juli
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2007 12:20
- Nahlásit

choco
Teda to mě moc neuklidnilo...ještě oči k tomu to neee
Neboj, myslím si,že to tak nemusí dopadnout vždycky!!! Nevytírali jsme jen kapali. Držte se!!
Eda
chci chci chci fotky malých čokoládek! prosííím!!!
..hned jak je chlap nezodpovědnej stáhne

Eda
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2007 20:12
- Nahlásit

koukejte!
http://www.youtube.com/watch?v=NWTNUxWcSD4

choco
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2007 08:08
- Nahlásit

EdaJuli
hussskyy z Hvězdy to foto nejsou, ale od nás z HóčoPóčo. Musím to zaklepat,ale Andy vypadá zatím bez reakce na to očkování...tak už by se žádná objevot nemusela, viďte? Ouška pořád prokapáváme, ale zdá se mi, že už to má lepčejší snad to nejní jen zdání. Dnes frčím s Anďoušem ke kámošce do Kladna,tak si užijte sluníčka o víkendu a čusík

jana33
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2007 08:44
- Nahlásit

choco
Ty kapky do oušek zaberou rychle,ale vytrvej těch 10 dní,aby se to nevrátilo. A rekaci mít nebude,uvidíš, to jenom mys se furt nervujem

Eda
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2007 21:57 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit

Ahoj všem, trošku bych to oživila hádankou, co říkáte?
Najděte Edu... (máte jen jeden pokus)

-------------------------------------------------- ---
Výsledek (to kdyby se vám nechtělo hádat)

Lucinda
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2007 07:59 - Změnil/a: Lucinda
- Nahlásit

Eda
Téda, ta voda je čistá a hnědce vyloženě sluší. Koukala jsem, že jsi četla o tom labíkovi ze Slovenska. Co si o tom myslíš? Odepsala jsem tam, ale fotku nemají a celé se mi nezdá, že by si ty lidi neporadili někam ho udat, ale hned utrácet? Je to takové, někam přijedeš a nakonec zjistíš, že žádný pesan neni a že si z tebe nějaká třináctka udělala humor. Snad se pletu.

choco
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2007 10:19
- Nahlásit

Eda
holahola, tak koukám, že si ráchání užéváte dost a dost, mě naši řekli, že bych Andyho zatím do vody strkat neměla (vzhledem k těm uším mě to teda teď ani nenapadlo), ale prý psíci z bytu nejsou tak otužilí jako ti,co pobývyjí čas na zahradě...tak asi budeme muset počkat nejen, až se nám uzdraví uši, ale i na ještě teplejší počásko. A jak jde psaní diplomky? Já jsem víkend strávila u kamáradky, šoupnu sem nějaký fotečky, až jich budete mít pný zuby, tak to dejre na vědomí
jana33
z oušek jsem už fakt nešťastná a Andy nejspíš taky,už ho to kapání fakt pr´dánkuje, ale škrábe si to jedno ucho pořád zběsile,to druhý už nemá tak červený...asi zavolám vetovi,jestli se mu s nimi máme přijít ukázat nebo jestli to vydží až za týden, kdy jdeme na další očkování,tentokrát na tetanus...

Jooo a vypadly nám další dva zuby...sem si myslela, že jeden ukořistním na památku a celý den ho hlídala, jestli se už nechystá upadnout, protože už ho měl jen vlásku...no neuhlídala jsem a boban ho njespíš sežral....aaaachhjooo ,tak mám prd

choco
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2007 10:27
- Nahlásit

teda já tam mám ale přežbleptů...pardoon

tady jsou ta fota

první přestávka na sobotní dlouuuuuhé prochajdě

další přestávka pro "mrňouse"

další den se vyřádil s míčem

a po návratu domů ještě zvládl zakousnout myš

jana33
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2007 10:35
- Nahlásit

choco
Krásný fotky.
A čím to ucho kapete? A díval se vet pořádně dovnitř? Může tam mít nějakou osinu nebo tak něco a dráždí ho tam. Uši jsou prevíti,ale labradoři na to zas tak netrpí. Když jsem měla kokřici,tak to bylo skoro obměsíc něco

Jandula
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2007 10:54
- Nahlásit

jana33
my jsme takhle museli nechávat kokřici větrat uši. Tam se záněty drží jak klíšťata...

Jinak: Sára byla v sobotu nemilosrdně hozena do vany, vykoupána šamponem a kondicionerem, koukala na mě jak na vraha malejch pejsků a pak se za trest běžela vyválet do hlíny - naštěstí to z ní opadalo a teď je voňavá, heboučká no prostě k nakousnutí (ale za týden z ní zase bude ten bouďák...)

jana33
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2007 11:01
- Nahlásit

Jandula
to my jsme dělali taky,ale bylo to k prdu. Oni na to chudáčci děsně trpí.
My jsme psům taky koupel slibovali,ale vzhledem k tomu,že bylo krásně,tak se vykoupali sami v řece. Dokonce i Samoušek udělal dvakrát čtyři tempíčka,doufám,že když na tom zapracujeme,tak se to letos zlomí a konečně začne plavat. Budeme mu teď kupovat atrapu kachny a napachujeme mu jí,tak to by mohlo zabrat.

Jandula
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2007 12:01
- Nahlásit

jana33
Sára leze do vody tak po břicho, ale jakmile je tam víc psů, tak plave pro dumíka jak blázen, nechá se prostě strhnout...

Já jí moc nekoupu, resp. vždycky jsem jí koupala jen když se v něčem vyválela, ale tentokrát, jelikož je neustále u našich na dvoře, tak už dostávala zápach takovýho typickýho bouďáka a srst měla zašedlou... takže šla do vany...

choco
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2007 13:43
- Nahlásit

jana33

jojo koukal do toho takovým tím kukátkem nebo jak se to jmenuje...a já jsem si na čištění před tím pořídila Otifree (ale vet mi na to minulý týden řekl,že je možný ,že silice,který to obsahuje mu to ucho nějakým způsobem dráždí a doporučil spíš Nolvasan) a ta ATB se jmenují Chronicin...odpolko tam teda znovu s největší pravděpodobností jedeme...třeba to fakt špatně čistím já nebo už nevím...sem z toho už otravozní

jana33
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2007 13:44
- Nahlásit

choco
chronicin je dobrej,ten by měl zabrat. Tak uvidíš,co vám řekne

Eda
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2007 14:32
- Nahlásit

choco
mrňous je kráásnej!!! a na jaký fotce jsi ty?
Lucinda
no, já nevím, jaký mají "standardy" pro ne/utrácení pesanů na Slovensku... ale divný to každopádně je...
ale víc jsem po tom nepátrala, protože mu stejně nemůžu pomoct...

choco
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2007 17:41
- Nahlásit

Eda
na té třetí jsem já...mrňousovi jsem pochvalu vyřídila, ale cítí se teď zase ublíženě, páč sem ho zase otravovala s kapáním

jana33
Eda
ale pan doktooor mě trošku potěšil, jedno ouško už vypadá o hodně líp a druhý se taky pomalu zlepšuje,ale kapat až do příštího týdne...

Eda
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2007 18:52
- Nahlásit

choco
na té třetí jsem já... dík, mám problém si představovat lidi, když vůbec nevím, jak vypadají...tam vám to sluší

choco
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2007 20:09
- Nahlásit

Eda
ooo děkujeme a jak pokračuješ s psaním DP? Já teď pomalu nevím,co dělat s takovým množstvím volnýho času, když už to mám dopsaný. No měla bych pomalu začít jezdit na koníky, ale pořád se mi ještě víc chce trávit co nejvíc času s tím mým mumískem blabladořím už se těším na čtvrtek, jdeme konečně zase na cvičák

Eda
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2007 20:57
- Nahlásit

choco
á teď pomalu nevím,co dělat s takovým množstvím volnýho času, když už to mám dopsaný.
tak se uč ne vážně, já teď nevím, kam dřív skočit a očividně nestíhám... ale píšu statečně a srdnatě...

jana33
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2007 08:48
- Nahlásit

choco
Tak to je dobře,chce to vydržet

jana33
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2007 15:20
- Nahlásit

Tak jsem holky právě zjistila,že můj "psí" život se prostě definitivně točí kolem data 15.5. Brituška kokřice se narodila 15/5, Samoušek je 15/5 a teď jsem se dívala na chovnýho psa,po kterým bych jednou chtěla fenečku (za rok,dva až bude baráček) a světe div se,on je narozenej 15/5. To už fakt není náhoda

<< 1 ... 270 . 271 . 272 . 273 . 274 . 275 . 276 . 277 . 278 . 279 . 280 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání