| Autor |
Zpráva |
Eda
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2007 11:49
- Nahlásit
jana33
ozložená mrtvá srna v parném létě obalená mrtvolným slizem
bezva, dneska jsem bez oběda, mám véélkou představivost...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2007 11:49
- Nahlásit
Eda
na to představivost nestačí
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2007 12:37
- Nahlásit
jana33
Eda
ozložená mrtvá srna v parném létě obalená mrtvolným slizem
nojó ale teď si představte že cvičíte psa na lov.zkoušky a on jaxi nerozlišuje, jestli ta mrtvola smrdí víc nebo míň. On je prostě veden k tomu, všecko co najde přinést a vsedě předat. A vy si to od něj musíte vzít do ruky a ještě pochválit!
|
wami
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2007 12:46
- Nahlásit
Ketrin, Eda, jana33
holky, mrknete prosim sem, mate spousty znamych, treba vas nekdo napadne...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2007 12:51
- Nahlásit
wami
Mi napadají jen ti retrívři v nouzi... Anebo co vyřazení psi ze SVVP? - ale teda není to moravskoslez.kraj...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2007 12:56
- Nahlásit
Ketrin
ahoj paní, už jsi doma? to tu máme ale horko, což?
wami
už jsem to četla, nemám ánung
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2007 13:06
- Nahlásit
věděla jsem o psím klukovi,ale ten už je udaný. Taky bych mrkla na retrívry v nouzi,ale Verča nestíhá a bývá to dost neaktuální
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2007 13:06
- Nahlásit
Eda
Co doma - v práci, už druhý den. Doháním a makááááám Horko je fajn, aspoň se dobře aklimatizuju.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2007 13:07
- Nahlásit
Eda
V takovýmhle rozkladu by už tu srnu ani nic jinýho nepřinesl,to už chodí samo
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2007 13:08
- Nahlásit
jana33
a teče....
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2007 13:09
- Nahlásit
Ketrin
no jasně,to je ten krásný slizík,co se tak pěkně vetře do kožíšku
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2007 13:24 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit
Ketrin, jana33
jste fakt nechutný... nakonec jsem poobědvala špenát... jeho konzistence taky nic moc...
Ketrin
zaregistrovala jsi, že kamarádka, které jsi radila, si jede v sobotu pro Roxy?
URL
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2007 13:33
- Nahlásit
Eda
právě teď trošku prolítávám, co jste tu psaly... si jede v sobotu pro Roxy? bezva, takže Bisci x Justicia. Budu držet palce, ať se jim splní všechna očekávání. A ať si to se štěnětem užijou. jana33 po jakym psovi budeš mít štěně, prozraď babě zvědavý-???
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2007 13:35
- Nahlásit
Ketrin
Budu je moc silný slovo ale jsem zamilovaná do černouška Iron man Draco Minor,takže od něho bych moc moc štěndo chtěla.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2007 13:37
- Nahlásit
Ketrin
byli si omrknout CHS a tady je malá Roxy naprosto uchvátila. Ale nejen ona, ale i přístup chovatelů, prostředí a celkový dojem... ale mám radost, že všude, kde se byli podívat, narazili na vstřícnost a pohodu... tak to asi má být
no, těším se, Eda bude "vychovávat"
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2007 13:42
- Nahlásit
Ketrin
Koukej mi to schvílit,tak honem má krásnou hlavu i tělo,nulovou dysplázku a jeho rodiče taky a je lovecky vedený a má zkoušky v první ceně - chci štěndo na cvičení,takže to bude dost podstatný,aby to nebyl jen "výstavák"
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2007 13:44
- Nahlásit
jana33
hoď jsem obrázek a nějaké info o něm...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2007 13:47
- Nahlásit
Stránky stanice:
http://www.dracominor.unas.cz/
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2007 13:48
- Nahlásit
jana33
nemá malý oči?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2007 13:50
- Nahlásit
jana33
to je spěchuuu jsem teď byla chvíli jinde... schvaluju, znám ho, fajn pes. a jeho chovatelka taky. Ale mám takovej pocit, že je dominantně černý? - nechci to ale tvrdit na 100%, abych tu neplácala nějakej blud. Určitě ale nenese žlutou, což je pro tebe fajn pokud chceš hněďocha, zas ovšem to asi nebude světle hnědý
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2007 13:50
- Nahlásit
Eda
Coooo
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2007 13:51
- Nahlásit
jana33
no normálka, malý oči, no ale z fotek je prd poznat
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2007 13:59
- Nahlásit
Ketrin
Hele mě o tu světle hnědou tak nejde ale co jsem viděla vrhy,tak byli s hnědejma čubinama a odstíny hnědý různý a černý,takže bude záležet na čubině. To bude teprve výběr. Tatínka máme,tak ještě aby nám ho šoupli na fenku,co se mi bude líbit Nejlépe,když si najdu už teď čubu,co mi vyhovuje,zavolám majitelce,ať jí nechá nakrýt Ronym a za ten rok dvaroky už budu vědět,co z toho vyrostlo a který krytí maj opakovat ale asi by to chtělo čuby aspoň dvě tři,abych měla jistotu
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2007 14:01
- Nahlásit
jana33
Já znám i Ronyho tátu Samsona a to je taky krasavec šikula a miláček škoda že nemůžu krýt hnědym psem
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2007 14:03
- Nahlásit
Ketrin
Jooo? Toho fotky na stránkách nemají,jen mamču,ale to je taky pěkná čubís. Ale do něho jsem se fakt zamilovala,nááádhernej pes. Krásnej výraz a to datum narození k tomu
Stejně nemáš teď co krýt,ne? jaktože sis vlastně nenechala čubinu?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2007 14:04
- Nahlásit
jana33
o tu světle hnědou tak nejde
no ještě aby jo, dyť je to nestandart
to jsem zvědavá, kterej chovatel ti udělá vrh takhle na zakázku čuba musí být černá nebo hnědá a pokud možno bez žluté vlohy, čímž se výběr zužuje ale každopádně ti držím palce
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2007 14:07
- Nahlásit
jana33
Samson je na Slovensku - CHS Sun in their eyes, najdi si to.
A jaktože nemám co krýt? Mám Brestu, která bude mít příští rok poslední třetí vrh a z něj si nechám čubinu. Akorát jaksi ještě nemáme tatíka.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2007 14:18
- Nahlásit
Ketrin
aha,já myslela,že Brestu už krýt nebudeš. Tak v tom případě by taky mohl být první chlapeček od tebe a od Ronyho až ten další jsem totiž přesvědčená,že když budu cvičit psa na zkoušky,tak páník nebude chtít zůstat pozadu a bude chtít taky cvičit
A co se týká světle hnědý,my nechceme nestandart,ale ne úplně takový ty tmavě až černě čokoládový,prostě normální hnědou,ale ne tmavou a to chce páník,tak já bych mohla mít od tebe černocha
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2007 14:18
- Nahlásit
Ketrin
máš krásný starosti!
mně teď přišel dopis z fakulty, že mi uznávají celou přijímací zkoušku na navazující mgr mám radost, teď už jen bakalářka a státnice...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2007 14:27
- Nahlásit
jana33
že Brestu už krýt nebudeš Doufám že jo, potřebuju tu její dceru. kdyby to nevyšlo, tak mi musí něco odchovat některá její dcera
a jinak tvým plánům fandím, ale kdo to všechno bude živit????
Eda Gratulace!! a líbí se mi to jen (bakalářka a státnice)
|