| Autor |
Zpráva |
Juli
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 15:21
- Nahlásit
Eda
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 15:27
- Nahlásit
No to je přece jasný, Ferda si nedávno takhle sedl na obrubník x silnici,když se mu zdálo,že to auto otvíráme nějak moc pomalu
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 15:29
- Nahlásit
|
choco
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 15:32
- Nahlásit
jana33
aha, tak to jo...A my jdeme tedy opravdu na tu 11 tentokrát pojedu busem, tak tam budu asi tipťop, to se nejspíš mineme ... chjo
Eda
ten pohled
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 15:35
- Nahlásit
choco
a jak tam jezdíš autobusem? To je škoda,že nejdete od devíti,to bychom tě někde mohli nabrat
|
choco
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 15:43
- Nahlásit
jana33
Jezdím z Horních Počernic...tak mi tam jede tuším 303 téměř až ke cvičáku.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 15:44
- Nahlásit
choco
Tak to jo,z Počernic to máš kousek,to máš fajn,závidím
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 19:33
- Nahlásit
Juli
jak se máte, holky? Eda v pořádku, jen já nějak duševně pokulhávám...
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 20:51
- Nahlásit
Eda
Ahojky, u nás je to stejné! Juli pohodička a já jsem na dně duševně i tělesně...rozbolely mě zuby....
Juli se vylítala v sobotu se ségrou. Byly u nás na návštěvě při cestě z výstavy. Jsou Ti každá úplně jiná
Ten můj neschopnej chlap ještě nestáhl fotky...štěňátka čokoládky jo,ale tam není ani jedna použitelná...nevím, jak to fotil...štěňata jsou vidět pouze ze zadu a ještě ne celá..no odborník
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 21:00
- Nahlásit
Juli
jo, neboj zuby tě přejdou a bude líp! shrnula bych to asi tak, že nás čokoládky drží nad vodou...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 15:45
- Nahlásit
Ahoj, sice jsem momentalne na letisti v Singapore, ale nemyslete si ze odtud nevidim jak to tady flaaakaaate
kuknete na www.alfasirius.wz.cz
je tam Borgo na fotkach ve svem docasnem domove...
v indn bych klidne jeste byla, ale taky uz se strasne tesiiiiim domu
tak pa a az vstrebam casovy posun tak jsem zase tady
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 16:04
- Nahlásit
Ketrin
Ježiš z takový dálky na nás kouká
Hlásím,že až bude baráček,tak mám schválenýho světle hnědýho chlapečka. Tak už aby to bylo
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 16:11
- Nahlásit
Borgoušek se tam má zjevně jako v nebi,ovšem on je z domova zvyklej,že je jedinej chlap. To se musí nadouvat
|
choco
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 17:07
- Nahlásit
Ketrin
Na těch fotkách je pěkně vysmátej Má se tam určo žůžově. A jakpak jsi se měla ty?
jana33
Včera byl cvičák čuuuuuprrrr, na Andym už kekonci bylo vidět, že by nejradši hned usnul, ale čekala nás ještě cesta domů.... a ta byla moc zajímavá...řidič busu vypadal jako že ho někde spíš ukradl, byl úplně mimo...chtěl po nás jen 5ti kačku za psa a ptal se na cestu na Černý Most... naštěstí nás s pomocí dovezl, kam měl )))) A ještě jsem si cestou vyslechla upozornění od starší paní, že ten náhubek co mám na Andym může být nebezpečný a může se mi pejsek udusit (myslela tím přehrát), což by bylo takovýho hezkýho pejska prý škoda...paní jsem jen horko těžko vysvětlovala,že to vím a že to má povolený kolem držtičky tak, aby ji mohl v poho otevřít a chladit se, nacož ale Andy stejně ve spánku neměl pomyšlení...možná proto se bála,páč opravdu vypadal jak tuhej Ale aby měla paní klid, tak jsem Andymu náhubek povolila ještě víc a pak úplně sundala...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 19:47
- Nahlásit
Ahojky všem,
já teď nějak lítám jako hadr na holi...
u nás pořád stejné...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 19:48
- Nahlásit
jana33
světle hnědýho??? a proč ne tmavou čokoládku? a víte, kde budete mít domek?
|
choco
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 20:03
- Nahlásit
Eda
Mě se taky víc líbí ti tmavý...ale myslím, že před tím psala, že přítel by chtěl světlou kočoládu, tak možná proto, aby byla vůbec nějaká...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 20:10
- Nahlásit
choco
já raději nic, než světlýho hnědouška...
|
choco
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 21:01
- Nahlásit
Eda
njn, já nevím...těžko říct, viděla bych štěndo a asi bych neodolala...stejně jako u Andyho, kdy jsem chtěla mít původně Chesapeake Bay a nakonec je to černý blablador Ale snad ještě v budoucnu přibude i ten
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 21:42
- Nahlásit
joj, právě mi volala kamarádka, že v sobotu si jedou pro Roxy... byl to běh na dlouhou trať a velmi dlouhé uvažování a rozvažování a nakonec je z toho tohle zlatíčko moc se těším až vyroste, budeme mít další kámošku!
http://www.libosovskablata.retriver.cz/chov/rodokm eny/vrh_r.htm
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 08:33 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit
Přítelovi se tmavě hnědý nelíbí a mě je to v celku jedno,takže asi tak. Ale to jsou plány hooooodně dopředu,takže kdoví jak to pak dopadne,zatím ani nevíme,kdy a kde budeme mít barák,ale rádi bychom na Vysočinu.
Na Roxy jsem nedávno koukala resp.na všechny jejich vrhy
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 09:38
- Nahlásit
jana33
Na Roxy jsem nedávno koukala
a jak se ti líbí? na mě by byla moc žlutá...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 09:47
- Nahlásit
Eda
Ono tam na ní dopadá sluníčko,tak nemusí být až tak,jinak je hezká,má krásnou hlavičku. Mě ten odstín u těch světlejch až tak nepálí,stejně u mě vedou černý,pak povedený hnědý a až pak žluťáčci co se barvy týká. Akorát těch hnědejch povedenejch jsem zatím viděla dost málo
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 10:02
- Nahlásit
jana33
Akorát těch hnědejch povedenejch jsem zatím viděla dost málo
a co Eda? ale vážně, neptám se proto, že bych chtěla slyšet jak je úúúžasně pěkná...
www.eda.unas.cz
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 10:10
- Nahlásit
Eda je samozřejmé náááááádhernáááááááá
Vážně - na mě by mohla mít trošku větší hlavu,ale jinak je pěkná, mě se líbí ty vyšší štíhlejší typy. Bohužel zrovna hnědáci bývají většinou takovýty malý zavalitý
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 10:13 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit
jana33
větší hlavu... Eda je menší, nezavalitá a s velkou hlavou...
třeba tady má hlavu přes celou fotku...
http://www.eda.unas.cz/obrazky/BIG/6mes%20(5).JPG
vidíš, to mě nenapadlo si myslet, že má malou hlavu... jak jí vidím každý den, tak mi to nepřijde...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 10:15
- Nahlásit
Tak širší hlavu To se nedá z těch fotek tak posoudit,někdy to mate,určitě máte hlavu ooooobrovskou ale menší mi teda taky nepřijde,kolik má v kohoutku?
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 10:22
- Nahlásit
jana33
kolik má v kohoutku?
tak to netuším... ne, ale fakt je na LR drobná...
|
choco
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 10:23
- Nahlásit
Eda
Eda se narodila jako vánoční dáreček? Andy čtyři dny před ní
A já jsem spíš na ty sloniska mohutnější....každý má hold radši něco jinýho
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 10:23
- Nahlásit
Eda
No vidíš,z těch fotek bych to neřekla. Holt někdy musíme domluvit nějakou společnou procházku,abych jí viděla in natura
|