Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 270 . 271 . 272 . 273 . 274 . 275 . 276 . 277 . 278 . 279 . 280 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Juli
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 15:21
- Nahlásit

Eda

jana33
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 15:27
- Nahlásit

No to je přece jasný, Ferda si nedávno takhle sedl na obrubník x silnici,když se mu zdálo,že to auto otvíráme nějak moc pomalu

Juli
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 15:29
- Nahlásit

choco
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 15:32
- Nahlásit

jana33
aha, tak to jo...A my jdeme tedy opravdu na tu 11 tentokrát pojedu busem, tak tam budu asi tipťop, to se nejspíš mineme ... chjo

Eda
ten pohled

jana33
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 15:35
- Nahlásit

choco
a jak tam jezdíš autobusem? To je škoda,že nejdete od devíti,to bychom tě někde mohli nabrat

choco
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 15:43
- Nahlásit

jana33
Jezdím z Horních Počernic...tak mi tam jede tuším 303 téměř až ke cvičáku.

jana33
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 15:44
- Nahlásit

choco
Tak to jo,z Počernic to máš kousek,to máš fajn,závidím

Eda
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 19:33
- Nahlásit

Juli
jak se máte, holky? Eda v pořádku, jen já nějak duševně pokulhávám...

Juli
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 20:51
- Nahlásit

Eda
Ahojky, u nás je to stejné! Juli pohodička a já jsem na dně duševně i tělesně...rozbolely mě zuby....
Juli se vylítala v sobotu se ségrou. Byly u nás na návštěvě při cestě z výstavy. Jsou Ti každá úplně jiná
Ten můj neschopnej chlap ještě nestáhl fotky...štěňátka čokoládky jo,ale tam není ani jedna použitelná...nevím, jak to fotil...štěňata jsou vidět pouze ze zadu a ještě ne celá..no odborník

Eda
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 21:00
- Nahlásit

Juli
jo, neboj zuby tě přejdou a bude líp! shrnula bych to asi tak, že nás čokoládky drží nad vodou...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 15:45
- Nahlásit

Ahoj, sice jsem momentalne na letisti v Singapore, ale nemyslete si ze odtud nevidim jak to tady flaaakaaate

kuknete na www.alfasirius.wz.cz
je tam Borgo na fotkach ve svem docasnem domove...
v indn bych klidne jeste byla, ale taky uz se strasne tesiiiiim domu
tak pa a az vstrebam casovy posun tak jsem zase tady

jana33
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 16:04
- Nahlásit

Ketrin
Ježiš z takový dálky na nás kouká
Hlásím,že až bude baráček,tak mám schválenýho světle hnědýho chlapečka. Tak už aby to bylo

jana33
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 16:11
- Nahlásit

Borgoušek se tam má zjevně jako v nebi,ovšem on je z domova zvyklej,že je jedinej chlap. To se musí nadouvat

choco
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 17:07
- Nahlásit

Ketrin
Na těch fotkách je pěkně vysmátej Má se tam určo žůžově. A jakpak jsi se měla ty?

jana33
Včera byl cvičák čuuuuuprrrr, na Andym už kekonci bylo vidět, že by nejradši hned usnul, ale čekala nás ještě cesta domů.... a ta byla moc zajímavá...řidič busu vypadal jako že ho někde spíš ukradl, byl úplně mimo...chtěl po nás jen 5ti kačku za psa a ptal se na cestu na Černý Most... naštěstí nás s pomocí dovezl, kam měl )))) A ještě jsem si cestou vyslechla upozornění od starší paní, že ten náhubek co mám na Andym může být nebezpečný a může se mi pejsek udusit (myslela tím přehrát), což by bylo takovýho hezkýho pejska prý škoda...paní jsem jen horko těžko vysvětlovala,že to vím a že to má povolený kolem držtičky tak, aby ji mohl v poho otevřít a chladit se, nacož ale Andy stejně ve spánku neměl pomyšlení...možná proto se bála,páč opravdu vypadal jak tuhej Ale aby měla paní klid, tak jsem Andymu náhubek povolila ještě víc a pak úplně sundala...

Eda
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 19:47
- Nahlásit

Ahojky všem,
já teď nějak lítám jako hadr na holi...
u nás pořád stejné...

Eda
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 19:48
- Nahlásit

jana33
světle hnědýho??? a proč ne tmavou čokoládku? a víte, kde budete mít domek?

choco
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 20:03
- Nahlásit

Eda

Mě se taky víc líbí ti tmavý...ale myslím, že před tím psala, že přítel by chtěl světlou kočoládu, tak možná proto, aby byla vůbec nějaká...

Eda
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 20:10
- Nahlásit

choco
já raději nic, než světlýho hnědouška...

choco
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 21:01
- Nahlásit

Eda
njn, já nevím...těžko říct, viděla bych štěndo a asi bych neodolala...stejně jako u Andyho, kdy jsem chtěla mít původně Chesapeake Bay a nakonec je to černý blablador Ale snad ještě v budoucnu přibude i ten

Eda
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 21:42
- Nahlásit

joj, právě mi volala kamarádka, že v sobotu si jedou pro Roxy... byl to běh na dlouhou trať a velmi dlouhé uvažování a rozvažování a nakonec je z toho tohle zlatíčko moc se těším až vyroste, budeme mít další kámošku!
http://www.libosovskablata.retriver.cz/chov/rodokm eny/vrh_r.htm

jana33
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2007 08:33 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit

Přítelovi se tmavě hnědý nelíbí a mě je to v celku jedno,takže asi tak. Ale to jsou plány hooooodně dopředu,takže kdoví jak to pak dopadne,zatím ani nevíme,kdy a kde budeme mít barák,ale rádi bychom na Vysočinu.
Na Roxy jsem nedávno koukala resp.na všechny jejich vrhy

Eda
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2007 09:38
- Nahlásit

jana33
Na Roxy jsem nedávno koukala
a jak se ti líbí? na mě by byla moc žlutá...

jana33
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2007 09:47
- Nahlásit

Eda
Ono tam na ní dopadá sluníčko,tak nemusí být až tak,jinak je hezká,má krásnou hlavičku. Mě ten odstín u těch světlejch až tak nepálí,stejně u mě vedou černý,pak povedený hnědý a až pak žluťáčci co se barvy týká. Akorát těch hnědejch povedenejch jsem zatím viděla dost málo

Eda
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2007 10:02
- Nahlásit

jana33
Akorát těch hnědejch povedenejch jsem zatím viděla dost málo
a co Eda? ale vážně, neptám se proto, že bych chtěla slyšet jak je úúúžasně pěkná...
www.eda.unas.cz

jana33
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2007 10:10
- Nahlásit

Eda je samozřejmé náááááádhernáááááááá
Vážně - na mě by mohla mít trošku větší hlavu,ale jinak je pěkná, mě se líbí ty vyšší štíhlejší typy. Bohužel zrovna hnědáci bývají většinou takovýty malý zavalitý

Eda
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2007 10:13 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit

jana33
větší hlavu... Eda je menší, nezavalitá a s velkou hlavou...
třeba tady má hlavu přes celou fotku...
http://www.eda.unas.cz/obrazky/BIG/6mes%20(5).JPG
vidíš, to mě nenapadlo si myslet, že má malou hlavu... jak jí vidím každý den, tak mi to nepřijde...

jana33
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2007 10:15
- Nahlásit

Tak širší hlavu To se nedá z těch fotek tak posoudit,někdy to mate,určitě máte hlavu ooooobrovskou ale menší mi teda taky nepřijde,kolik má v kohoutku?

Eda
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2007 10:22
- Nahlásit

jana33
kolik má v kohoutku?
tak to netuším... ne, ale fakt je na LR drobná...

choco
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2007 10:23
- Nahlásit

Eda
Eda se narodila jako vánoční dáreček? Andy čtyři dny před ní

A já jsem spíš na ty sloniska mohutnější....každý má hold radši něco jinýho

jana33
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2007 10:23
- Nahlásit

Eda
No vidíš,z těch fotek bych to neřekla. Holt někdy musíme domluvit nějakou společnou procházku,abych jí viděla in natura

<< 1 ... 270 . 271 . 272 . 273 . 274 . 275 . 276 . 277 . 278 . 279 . 280 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání