Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 288 . 289 . 290 . 291 . 292 . 293 . 294 . 295 . 296 . 297 . 298 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Ketrin
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2007 16:13
- Nahlásit

Eda
na co koukaj tak upřeně? Přece na milovanou paničku která ovšem ještě navíc drží v ruce aportík

ko4ka
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2007 18:34
- Nahlásit

jana33
dík za názor, já si to taky tak myslela, že podporovat v něm zájem o zvěř je asi blbost, když na to při vodění má naprosto kašlat. No, já to u něj myslela ve smyslu relaxace, ne kvůli odpočinku, ale kvůli vybití jeho přehnané inteligence, jelikoš jako vodicí pes není až tak moc zatěžován a potřebuje ještě nějakou aktivitu, která by ho dokázala zaujmout, aby se v době odpočinku doma nenudil, jelikoš je značně temperamentní a na jeho vkus je asi málo využíván a zneužíván, jelikoš vymýšlí dost často nějaký blbosti doma a zlobí

Eda
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2007 19:00 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit

choco
mnó, já nevím, esli měsíc, ale mám to v plánu, že spočítaly jsme to s kamarádkou na 400 stran učení...
Ketrin
jó, tak "milovaná panička" taky bych chtěla mít fotografa...
kráásný fotky!!! nejkrásnější je hned ta 1. s panem Borgem na louce (teda hlavně po zvětšení...)

fromeli
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2007 19:48
- Nahlásit

A jedna pro Fromeli, extra pro ní, no
mooooc pěkný

Ketrin
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2007 20:32
- Nahlásit

Eda
taky bych chtěla mít fotografa on ten můj taky brzo zmizí
Taky je u vás takový dusno a vedro? Já byla se psy venku až teď.

choco
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2007 20:42
- Nahlásit

Ketrin
tady bylo přímo pčíčerně, už se začíná ochlazovat konečně...já jsem vytáhla Anďáka po šestý a i to nebylo dost pozdě...prochajdu jsem radši zkrátila.

Eda
A kam jsi to nakonec dávala svázat? Já to učení pekelně eliminuju...

cherry
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2007 08:11
- Nahlásit

včera asi ve vode si pejsa odřel polstářek nebo rozřízl z boku na zadní noze. vylezl z vody a za chvili z neho teklo krve.. ale museli jsem dojít domů což bylo dost daleko, než jsme došli tak se mu to zastavilo takže jsem to vyčistila dala Betadin (nevím ted přesně ta des.voda). Nebylo nic vidět co tam má. ale večer na ni nestoupl a v noci když šel kluk spat tak ho šel zkontrolovat a jak se rozešel tak to začalo hrozně tect a za chvili zas nic.
Jak mu tu nohu chránit, obvaz s náplastí je hned dole. Mám jít s tím k vetovi?

choco
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2007 08:34
- Nahlásit

cherry
a co to obvázat a dát do takové té botičky pro psy...nebo třeba by pomohlo ponožka...ale nevím, jestli bo drželo...určitě poradí zkušenější.

cherry
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2007 08:40
- Nahlásit

choco
už jsem si našla starší diskuzi. takže asi ta ponožka a uvidíme
Jen jak je černý tak na té noze není vůbec vidět kde přesně to má.
Ale hrozně jsem se lekla, protože to tekla teda dost.. tak snad to bude dobrý

Eda
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2007 09:15
- Nahlásit

choco
sem... http://www.kniharstvizane.com/ a pohoda
cherry
my s tím bojovali 3 týdny, než byl polštářek úplně v pohodě

choco
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2007 09:45
- Nahlásit

Eda
žjova, škoda,že jsem o tom nevěděla, mají fakt super ceny a hotováý za pár hodin....no co už teď

cherry
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2007 10:52
- Nahlásit

Eda
na polstarku on nic nema neni vubec videt kde se zranil, ale bude to asi nadlouho. Ted chodi po třech, a už má ponožku

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2007 10:56
- Nahlásit

ko4ka
no hele znám holky,který cvičí vodící psy,tak se jí můžu zeptat,jak zabavit vodícího psa.

choco
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2007 20:13
- Nahlásit

Taky jsou vaši hafíci úplně mimozníé z toho vedra....Andy je po chvíli venku vyflusanej jak sušenka a to s ním jdu brzy ráno a pak večer kolem šestý...a přes den jen polehává...

Eda
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2007 21:49
- Nahlásit

choco
vyflusaná? Eda? nikdy! ta by lítala po lese jako divá jako nezřízená střela vedro nevedro
cherry
joj, to vám teď nezávidím, jen dávejte pozor a nemáčet!
všem
máme novou hnědou kamarádku LR! bydlí kousek od nás a moc se těším, až se spolu seznámíme. zatím jen vím, že se jmenuje Hedvika

choco
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2007 22:03
- Nahlásit

Eda
téda, vy se máte obklopený blabladoříma kujičkama

Ketrin
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2007 22:24
- Nahlásit

Borgo dnes byl pořád ve vodě... když neplaval, tak tam seděl a nechtěl vylézt v sobotu jdeme na zkoušky a další neděli na druhé, tak jsem zvědavá jak bude v těch vedrech pracovat

Jumi
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2007 22:43
- Nahlásit

Ketrin
téééda vy teda nezahálíte! narozdíl od nás tak to budeme držet palce a na jaké se chystáte na ZV a ????

Ketrin
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 06:25
- Nahlásit

Jumi
ZV a ????
...a BZ. jsem se pomátla a přihlásila ho, páč to tady máme blízko, tak aby se něco dělo... to je ten můj styl nic moc cvičit a rovnou na zkoušky... sama jsem zvědavá čim mě panáček překvapí

jana33
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 08:39
- Nahlásit

Ketrin
Tak to budeme moc a moc držet palce,si teda troufáš,dva víkendy za sebou na zkoušky. Si sichruješ,že když se to nepovede jeden víkend,tak druhej určitě co?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 08:48
- Nahlásit

Si sichruješ...
No to ani ne... ono to taky klidně může nevyjít po obakrát, žejo...

jana33
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 08:51
- Nahlásit

Ketrin
ale pravděpodobnost,že to vyjde aspoň jednou se zvyšuje
dělám si legraci,určitě uděláte obě zkoušky a budete za hvězdy

Ketrin
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 09:16
- Nahlásit

budete za hvězdy
tak to určitě ne, budu šťastná jak blecha když to vůbec udělá... Si vždycky říkám, jaká je na jednu stranu nevýhoda, že už mám nějaké zkušenosti a tím pádem vím co se všecko může přihodit... pryč je ta dřívější sladká nevědomost, kdy jsem si prostě vždycky řekla-umí to, tak to určitě udělá

jana33
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 09:17
- Nahlásit

Ketrin
Tak je to ale i výhoda,protože jseš připravená,že ti ráno na zkoušky vymění psa a ten,co tak krásně pracoval a všechno uměl,zůstal doma

Ketrin
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 09:35
- Nahlásit

jana33
no práááávě ještě by se mi tu líbil ten smajlík jak tluče hlavou do zdi

jana33
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 09:44
- Nahlásit

Ketrin
Hele bejt Samouš s papírama a já s ním chtít dělat zkoušky,tak by nám museli udělat nějakou zimní zkouškovou sezonu, co se v zimě naučí,s dvaceti stupni nad nulou se vypaří,to je teprve beznaděj

Ketrin
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 10:00
- Nahlásit

Rozhodčí vždycky říkaj, že ve standartu zmiňovaná odolnost vůči počasí není míněna jen jako otužilost vůči zimě (práce v ledové vodě atd.) ale hlavně a především vůči vedru
poslala jsem ti email

jana33
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 10:04
- Nahlásit

Ketrin
No tak to je Samoušek vysoce nestandartní

Ketrin
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 10:33 - Změnil/a: Ketrin
- Nahlásit

žlutá vydra

Eda
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 10:39
- Nahlásit

Ketrin
nevidím žlutou vydru

<< 1 ... 288 . 289 . 290 . 291 . 292 . 293 . 294 . 295 . 296 . 297 . 298 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání