| Autor |
Zpráva |
Eda
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2007 18:54
- Nahlásit
choco
No vidíš,jak se bys to obhájila
no, představím si ty kožené tváře docentů a doktorů, zejména pak pana docenta-vedoucího komise a je mi hned blivno
|
choco
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2007 19:14
- Nahlásit
Eda
no to já si je radši nepředstavuju...i když u obhajoby bakalářky to byly všichni moc fajn....dlabaly koláče a s plnou pusou a spokojeným žaludkem ani nepokládali záludný otázky... no nic,musím máknout...jestli se chci jet zítra podívat na to taženíčko
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2007 19:19
- Nahlásit
choco
joj, koláčky, to je dobrý nápad něco musím napéct a bude veseleji...
tak si to zítra užijte a jsem zvědavá na vaše dojmy!
|
choco
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2007 20:50
- Nahlásit
nevím,jestli sem ještě někdo nakoukne,ale kdyby jo,tak simsim,v kolik tam zitra vypukne něco s psíkama?Abych s tatíkem nedorazila nějak moc brzy nebo naopak až by bylo po všem a žádnou srandu neviděli
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2007 21:16 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
choco
více na www.vycvikretrieveru.cz
- Pětileté retrieveří tažení.
Účastníci se mají sejít v 10,00 hod.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2007 21:23
- Nahlásit
http://www.super.cz/vtipky/6869-to-si-troufate-kdy z-jste-dva-co.html
|
choco
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2007 21:57
- Nahlásit
Zuzana T
jojo já vím,ale právě že účastníci...pochopila jsem to tak jako že účastníci toho něčeho,co tam bude pro pejsany...já se tam mám v plánu jen jet se štěndem kouknout ...
|
choco
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2007 21:58
- Nahlásit
ne se účastnit soutěží..to by ještě nezvládl
|
choco
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2007 07:40
- Nahlásit
Holahola, tak jaký bylo taženíčko?Já sem se tam nakonec nedostala udělalo se mi tak šoufl, že jsem byla radši doma. Tak se jdu dnes alespoň kouknout, jak probíhá svod. Tak písněte, co se tam dělo
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2007 08:29
- Nahlásit
Taženíčko bylo krásný, počasí úžasný,les bez cizích lidí, super disciplíny,takže naprostá spokejnost,pesánci byli večer úplně mrtvý,probudilo je až cinkání naběračky o misky V družstvu jsme byli s Ketrin a s Brogouškem, kterého Ferda seřval hned,jak vylezl z auta a musím říct,že Borgo je prostě krasavec krasavců, úplně jsem se zamilovala
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2007 09:01
- Nahlásit
jana33
cooo? vždyť ho vůbec neseřval - teda skoro - já čekala podle popisu že to bude nějaký psožrout a on takový hodný tlouštík a Sam je prostě miláček Borgo je prostě krasavec krasavců, díky-tos asi jediná, všichni ostatní říkali jak je hubený
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2007 09:01
- Nahlásit
jana33
Ahoj,já jsem bohužel moc nestíhala,takže jsme ses vámi viděla 2x krátce,ale Ferda je náhodou prima rošťák - nepomlouvej ho tak!!!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2007 09:02
- Nahlásit
Ketrin
já ho mám také za pěkného pejska
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2007 09:06
- Nahlásit
Zuzana T
ještě tak kdyby byl poslušný i mezi 60 dalšími psy (a hlavně fenami)
Bylo to fajn, počasí jste zajistily dokonale
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2007 09:20
- Nahlásit
Ketrin
Já neříkala,že psy žere, akorát na ně příšerně řveeeee
Borgo je nádherný,atletický a přibrání je otázka času, teď je to prostě puberťáček a tomu odpovídá postava (samá ruka noha) i chování (poslouchám poslouchám.....jé já se nějak zapomněl )) Ale je to přesně ten typ labroše,co se mi líbí. Třeba až budeš mít příští vrh,tak už budeme mít baráček a......
Zuzana T
já ho nepomlouvám, já jen vždycky popisuju situaci. On taky neměl moc možností,jak se předvést,když byl celou bojovku na šňůře. To se teprve předvede v plné kráse na táboře
Jinak mi psali holky,jestli bych něco nezplodila do podoby článku,tak to možná nechám jako vyprávění ferdy a to teprve bude legrace
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2007 09:48
- Nahlásit
jana33
jestli bych něco nezplodila do podoby článkutak to možná nechám jako vyprávění ferdy
fakt? to určitě udělej, ať se dovíme názor veverkonetopýra na labradoří akce Já zas po cestě domů skládala rýmy (abych za volantem neusnula) - jsem si vzpomněla, že to byl nějaký úkol jednou na táboře, možná to dám Borgovi na stránky, jestli teda budu mít ještě do neděle na to čas
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2007 10:01
- Nahlásit
Ketrin
No něco vymyslím, ale klidně mi můžeš nějakej hezkej rým přihodit,autorství přisoudíme Borgouškovi )))
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2007 10:09
- Nahlásit
autorství přisoudíme Borgouškovi jak jinak ale je to delšíííí... a teď jdem s penězma na poštu - Borgo coby ochranka
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2007 10:13
- Nahlásit
jana33
Ketrin
No holky ,já netušila,že máte básnické střevo?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2007 10:23
- Nahlásit
Zuzana T
My ne,ale Ferda a Borgo jo
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2007 14:18 - Změnil/a: Ketrin
- Nahlásit
Labradoři ti se mají! Celý den si jenom hrají, skáčou hejsa hopsasa, pak dostanou kus masa.... Super péče, krmení, zatěžko nám nic není, labrador spí v posteli v týdnu ba i v neděli, vbrzku milující pán - kolem packy omotán.
Když však labrouš zlobí, běda! Velíš "lehni"-on jen sedá, odložíš ho - zlatý voči! - na kolemjdoucího skočí, olíže od hlavy k patě, při tom však se tváří svatě, štěká že chce aportovat, nenechá tě nic pracovat, táhne jak kůň, ještě k tomu vždycky jinam nežli domů...
A pokaždé když je venku, strašně chce támhletu fenku.
Kachnu z vody nedonese, na blbnutí se jen třese.
Natáhneš mu vlečku, ale: on dá správné stopě vale a lítá si -nač ty štráchy- klidně za jinými pachy. Barva, to je taky dílo. Jde rychlejc, než je ti milo. A co ty, he? Co ty na to? Co mu chceš udělat za to? Zdupat ho? To nelze, běda - kynologie je věda - zradíš-li si psa, pak věz: na zkouškách máš utrum dnes i zítra ba i po letech. Zrazený pes, to je pech. Zkušební řád totiž praví: Pejsci musí býti zdraví, též radostně pracující, pána nad vše milující. Ocas stažen mezi nohy prozrazuje špatné vlohy, nebo vůdce prchlivého, zlostného a nedobrého. To jsou nežádoucí věci, rozhodčí pak mají kecy.
A tak proto přátelé, berme výcvik vesele, sportovně a s nadhledem životem ať s pejsky jdem. Radost je koření žití, slunce hnedka více svítí, zbaven budeš všech chmur bytí, po boku-li včera, dnes kráčí věrný přítel pes.
Pomůže ti vždycky v tom vycvikretrieveru.com ! ))
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2007 14:27
- Nahlásit
Ketrin
No to je výýýborný,tak to jestli máme Borgouškovo autorské svolení,tak to umístíme na závěr Ferdova vyprávění
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2007 14:57
- Nahlásit
Ketrin
hezký!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2007 14:59
- Nahlásit
Ketrin
tedy to je něco!!! To jsi vymýšlela cestou z tažení,aby jsi neusnula?
Jana 33 to se musí zveřejnit,z Kartin nám roste Werich v sukních - a už se těším na tvé / Ferdovo/ vyprávění.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2007 15:09
- Nahlásit
Já se na to dneska vrhnu až přijdu domů, Ferda je vždy nejlépe naladěn po večeři,tak něco vymyslíme
|
choco
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2007 15:20
- Nahlásit
Ketrin
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2007 15:50
- Nahlásit
Ketrin
super super, Borgoušek je šikovnej...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2007 15:54 - Změnil/a: Ketrin
- Nahlásit
Zuzana T
no musím přiznat, že část jsem opsala sama od sebe když jsme tady jednou veršovaly s Garfieldem a spol. ale to už je asi 2 roky! nejlepší básničky tehdy psala Ola z boxeřího jana33
Ferda je vždy nejlépe naladěn po večeři
jak jinak - chlap, no jinak si s tím dělej co chceš, hlavně nikde nepiš že jsem to psala já-místo abych myslela na vnoučata tak takhle blbnu
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2007 16:09
- Nahlásit
Ketrin
Néé to je jasný,že to psal Borgo
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2007 16:16
- Nahlásit
zkopíruju to i sem: Je to devítiletá fenka labradorského retrívra (asi bez PP). Její panička se odstěhovala do domova důchodců a o Sáru se stará jedna paní, které majitelka platí 500kč měsíčně, kupuje krmivo pro Sáru a platí veterináře. Jenže tahle paní opatrovnice požaduje po majitelce 3000Kč měsíčně a to není pro majitelku únosné, tak se hledá pro Sáru nový domov. Majitelka by opět na Sáru přispívala 500Kč měsíčně, kupovala krmivo a platila veterináře. Jinak čeká Sáru odchod do věčných lovišť.
|