| Autor |
Zpráva |
Jumi
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2007 21:34
- Nahlásit
Eda
nakonec to vypadá že jo
a to je jako co???
no přce téma mé diplomky! to jsi nepochopila ty hloupá
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2007 23:27
- Nahlásit
Jumi
Molekulární mechanizmy chování spermie před oplozením u vybraných zástupců rodiny Muridae
hele, vezmeš myšáka, křečka a do party ještě hraboše, aby utvořili rodinu Muridae. potom jim do páru seženeš protějšky, ale pozor, nepromíchat jednotlivá zviřátka! oni si budou užívat... ty uchopíš mikroskop, potom přesně v okamžiku "o" každou JEDNU (!) spermii od každého jedince a tešně PŘED jen vyhodnotíš chování jejích molekulárních mechanizmů... to je hračička... a napíšeš o tom pár stránek...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2007 23:58
- Nahlásit
Eda
Jumi
jste mě pobavily, tak snad konečně usnu
|
choco
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2007 07:42
- Nahlásit
Eda
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2007 08:49
- Nahlásit
Dobré ráno, zdravím při čtvrtku. Hlásím,že naše smečka je asi smrtelně nemocná, ráno poslouchali jak hodinky, dokonce i zastavení a posazení na dálku prováděli bleskurychle včetně veverkonetopýra Tak nevím,jestli s nima nemám zajít na veterinu A nebo si to vynahradí až teď budou doma sami
|
cherry
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2007 08:57
- Nahlásit
Eda
Jumi
choco
To jsou krásná témata.. . Bych nevěděla ani kde začít...
To já měla supr Výpočetní technika v praxi zemědělských podniků - podotýkám, že je to dávno, kdy nám na VŠ ukazovala místnost a v klimatické spešl místnosti výpočetní techniku... V době kdy opravdu PC v kancelářích začínali (teď to vypadá jako 100 let zpět, ale ono to tak dávno není)
|
cherry
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2007 09:01
- Nahlásit
Mám dotaz - jak často odčervujete? My byli v lednu a dělám to nějak nepravidelně, tak teď nevím
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2007 09:05
- Nahlásit
cherry
My odčervujeme 2x ročně, na jaře a na podzim,teď jsme teda dávali odčervovadla v únoru
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2007 09:20
- Nahlásit
jana33
tak to gratuluji, dám ti Sáru do převýchovy...
Jumi
Moooc hezký téma, to na tebe zbylo nebo sis to dobrovolně vybrala?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2007 09:26
- Nahlásit
Jandula
No to negratuluj, to neznáš,že jak jsou psiska moc hodný,tak to věští průser? To já vždycky radší zpozorním
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2007 09:27
- Nahlásit
jana33
já to neznám, protože Sára má do hodnýho a poslušnýho psa hodně daleko... takže já čekám průser vždy když jdeme ven...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2007 09:39
- Nahlásit
Jandula
No to já taky, pak je člověk alespoň mile překvapen a nemůže být nikdy v šoku,protože to nejhorší už čeká předem )))
|
OPI
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2007 14:32
- Nahlásit
ahojky,tak jsem tady pěkně dlooooouuuho nebyla a asi si už na mě ani nepamatujete
No ale proč jsem zase tady...
Zítra jdem na očkování a chci se optat zda jste svým labíkům taky dávali očkování proti borelioze?????
Děkuji....
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2007 14:33
- Nahlásit
OPI
ano, já všem
|
OPI
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2007 14:35
- Nahlásit
moc děkuji...
|
choco
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2007 19:10
- Nahlásit
OPI
no mě to taky vet doporučil i s tetanem,tak to má Andy rozplánovaný už dopředu a na borelku máme jít nějak po Velikonocích, i když nám ve škole říkali, že má různé serovary, takže se pak může setkat klí´do s jiným...leda že by to nakombinovali a nějak zkřížili tak tím, že se to nějak kompnzuje či co...no každopádně nás vet i tak přesvědčil...a kolik, že mám počítat s první vakcínou?A tetanus je taky tak drahý?
|
choco
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2007 19:14
- Nahlásit
to mě naši asi sežerou....a láskou to nebude ))) Ale zase na druhou stranu,co by pro toho andílka s ďáblem v těle neudělali,že )) Dneska jsem ho vzala do centra..páč sem musela do knihovny ještě pro pár kousků a byl zlatej...jen na eskalátory jsem ho neukecala,takže jsem těch 16kg musela vzít...jen doufám, že se na ně brzy naučí...představa,že tahám 25kg a víc nicmoc....jinak bus,metro,lidi...klídek a hezky ťapal u nohy )
|
choco
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2007 19:18
- Nahlásit
teda ty smajlíky mají být veselý )
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2007 19:34
- Nahlásit
choco
a hezky ťapal u nohy
tak to je prcek šikovný!
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2007 21:10
- Nahlásit
choco
šikulka a když ho takhle hezky bereš všude s sebou tak bude šikulka největší a i na ty jezdicí schody se jednou naučí
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2007 21:50 - Změnil/a: Jumi
- Nahlásit
Pro Edu nakouknutí do mé práce
Jeden ze zástupců rodiny Muridae : Apodemus sylvatikus
A - no je jasné co
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2007 22:00
- Nahlásit
Jandula
Moooc hezký téma, to na tebe zbylo nebo sis to dobrovolně vybrala?
u nás na škole na nás nic nezbývá - my si hledáme a vybíráme laborku a to co se tam dělá...o témata není nouze a já nastoupila do laborky začala bádat a pak jsme zpětně vymyslely téma...někdy ale už nastupuješ a téma znáš.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2007 06:30
- Nahlásit
Jumi
je jasné co vypadá takto doooost poeticky
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2007 08:17
- Nahlásit
Eda
Deníky pražského metra jako specifické informační prameny, jejich obsah, výroba, distribuce a využívání.
Poradím ti jedno využívání., které možná žádný kolegáček mít nebude: deník Metro jsem dávala pod štěňata ale ještě lépe - a vlastně jen na to a na nic jiného- se hodí Blesk atd.
|
choco
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2007 08:45
- Nahlásit
Ketrin
no jasně, byla by originální co do využití...a ještě by mohla udělat statistiku, které jsou k tomuto účelu využívány častěji a které toho prosáknou míň ))))))
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2007 11:46
- Nahlásit
Ketrin
Metro jsem dávala pod štěňata
to tam nemůžu napsat!!! to bych neobhájila na AKADEMICKÉ půdě
choco
které toho prosáknou míň vy mi vážně přejete předčasný odchod ze studií, že jo?
Jumi
krásné!!! hned je ten svět barevnější
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2007 12:37
- Nahlásit
Eda
Je to využití? Je.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2007 12:45
- Nahlásit
Ketrin
Já nevím,co ty akademici řešej. Ještě nám taky do toho balej maso pro psy
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2007 17:39
- Nahlásit
Ketrin
Je to využití? Je
tak, mohla bych tam v pár větách nadhodit i další, ostatní, nepopsané způsoby využití, kde není kladen důraz na obsah ani na design...
|
choco
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2007 18:30
- Nahlásit
Eda
No vidíš,jak se bys to obhájila ))
|