| Autor |
Zpráva |
Eda
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2007 11:39 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit
choco
ahá, a kdy máš termín odevzdání? já den po svých narozeninách už se docela těším, jestli narozeniny taky někdy oslavím... vždy je něco "školního" na ten termín maturita, zkouškový...
a jakou školu končíš?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2007 12:01
- Nahlásit
choco
Ferda je netopýroveverka, Sam je černej labroš
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2007 13:13
- Nahlásit
jana33
..to myslíš vážně s těma "cvičitelama" ? JAk potom takovej chudák pejsek může fungovat u postiženýho? Představit si takhle "cvičenýho" labíka u našeho malýho autíka, tak ho zaručeně rafne... Lidi jsou svině, jak můžou takhle ublížit štěněti..prosím, co je netopýroveverka ???
Eda
já den po svých narozeninách
..kdy oslavuješ??
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2007 13:36 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit
Juli
na konci května...
tak už máme s Edičkou za sebou první jarní sekání trávy... Eda dělala, jakože jí to vůbec nebere, ale čas od času si přišla zaštěkat na sekačku (aby nevyšla ze cviku )
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2007 13:42
- Nahlásit
Juli
No ten pes,kterej to přežije v pořádku, už asi přežije všechno,takže pak funguje...... ty ostatní když mají kliku, tak se dostanou k někomu jako já a tam se buď zregenerujou a podaří se je dát do kupy nebo ne. Když nemají kliku,tak..... Myslím,že zvlášť u labrošů se hřeší na to,že jsou k lidem absolutně neagresivní,takže třeba Sam, i když se panicky bál lidí, tak se počůral,pokadil, snažil se vyrvat,utéct,ale nikdy by se po člověku neohnal
Veverkonetopýr je náš kříženec foxteriéra, s největší pravděpodobností má v sobě ještě vydru,kočku a další zvířenu
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2007 13:52
- Nahlásit
jana33
teda vy máte takovou smůlu, to je mi vážně líto...
o těch cvičitelích a "cvičitelích" bych si s Tebou docela ráda někdy popovídala. A on teď Ferda měl nějaké problémy, že jste na to šli? - sorry jestlis to tu psala, teď nějak nestíhám a ledacos mi asi unikne...
Eda
první jarní sekání trávy nojo, je to tak, tráva roste jako divá... loni jsme touhle dobou měli ještě hóódně sněhu. Já v těchto dnech zavážím hlínou krátery Ngorongoro, aby je travička mohla zarůst a traktůrek se při prvním sekání neocitl v Austrálii
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2007 14:00
- Nahlásit
Ketrin
krátery Ngorongoro
trošku přeháníš, ne? Toho by takový hodňoučký psíci jako máš ty ani nebyli schopní... nějaký krátery...
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2007 14:00
- Nahlásit
choco
Eda
naprosto s vámi soucítím! já mám odevzdat diplomku 4.5. alespoň 80 stran mám 20 a nejde mi to od ruky. navíc mi školitelka dnes nadiktovala co mám vše do pondělí napsat a si to bude můj konec!
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2007 14:01
- Nahlásit
Ketrin
To můžem v sobotu,když bude chvilka.
Jinak Ferda,když jsme ho našli,měl vykloubenou nohu a to už delší dobu - měl atrofovanej sval,přerostlý drápky,takže zjevně nohu dýl nepoužíval. Tím,že to bylo v době růstu, se mu nevyvinula vůbec kloubní jamka a i ten kloub sám o sobě je zničený. Nohu mu na třikrát do "jamky" vrátili,byl dva roky v pohodě,ale poslední dobou mu to začlo haprovat,takže jsme si nechali udělat kontrolní rtg,kde zjistili,že má v hrozným stavu i tu nohu,co se zdála při prvním rtg zdravá. No a teď nám Duchek po podrobným zkoumáním řekl,že je u tý druhý nohy patrná zlomenina v růstový oblasti (nějak to nazval) a že to je z tehdy čerstvýho úrazu a proto se mu ten kloub vlastně přestal vyvíjet a začala se mu tam dělat šílená artroza. S největší pravděpodobností si to udělal,když ho někdo shodil z toho mostu
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2007 14:05
- Nahlásit
Jumi
školitelka? taky nějakou chci... moje vedoucí hraje mrtvýho brouka a moje inform. zdroje pukají jeden po druhým
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2007 14:08
- Nahlásit
Eda
o čem píšeš?
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2007 14:10 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit
Ketrin
o čem píšeš? vážně to chceš vědět? ale nesmíš se mi smát, jo?
Téma: Deníky pražského metra jako specifické informační prameny, jejich obsah, výroba, distribuce a využívání.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2007 14:18
- Nahlásit
Eda
Proč bych se smála? Franta jako bakalářskou práci programoval pexeso v elektronikcé podobě, a nějak aby to mohli hrát lidi po síti atd.
...si asi nemůžete vybírat, že
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2007 14:23
- Nahlásit
Ketrin
no, pravda, pexeso po síti, to je taky dost úchylný... ale já si tohle docela dobrovolně vybrala, když bylo ještě z čeho vybírat, ale teď zjišťuju že to nejní to pravý ořechový, no
|
choco
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2007 15:40
- Nahlásit
Eda
Jumi
No to až si přečtete , co smolím já...Hodnocení problematiky společného chovu skotu a ovcí na vybrané farmě
Že já sem se radši nedražela iháhaků...
A odevzdat bych to měla už příští týden...oops
jana33
máš fotku toho netopýra s veverkou ?A labíků?
|
choco
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2007 15:44
- Nahlásit
Nevíte na kolik přijde Duowin-15-30kg ?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2007 15:44 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit
Nejdou mi vložit fotky,už jsem to nějak zapomněla
|
choco
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2007 15:51
- Nahlásit
tak nic, už to vím
|
choco
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2007 15:54
- Nahlásit
jana33
klikneš na fotku pravým tlačítkem a zkopíruješ z vlastností adresu fotky...tu vložíš do okýnka,který se ti ukáže po kliknutí na ten čtvereček s obrazcema (mezi zeměkoulí a písmenama)
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2007 15:57
- Nahlásit
choco
To já všechno vím, i jsem sem fotky vkládala,ale dneska to nějak drhne
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2007 16:21 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit
Sam
Veverkonetopýr Ferda
A jedna společná s Rozárkou,jsem v nový práci,tak tu nemám fotky
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2007 17:00
- Nahlásit
choco
joj, tak to je taky bezva téma, jen nevím, jak bych k tomu vyplodila 80 stran ale ty to zvládneš!!! popros malýho černýho "bobše", on tě olízne a pak to půjde jako po másle
|
choco
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2007 17:19
- Nahlásit
jana33
žjůůů,slinty slinty,všichni jsou k sežrání i netopýr )
Eda
My máme rozsah už od 40 stran,tak tam bych se vlízt mohla, ale mě to prostě nemyslí a když už na něco kápnu,tak mi to jde jak chlupatý housence...hrooozně pomaluuu
A ke všemu je venku taaak krááásně, že jsem radši s fufíkem venku
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2007 18:58
- Nahlásit
Tak Kája stáhnul nějaký fotky atahle je ukázková, panička je nejlepší polšářek
|
choco
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2007 19:44
- Nahlásit
jana33
Huuuuskyyyy )))))))
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2007 19:46
- Nahlásit
choco
Ale jeden by se ještě vešel
|
choco
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2007 20:16
- Nahlásit
jana33
To rozhopádně, hodil by se tam ještě jeden světlý...taková mozaika
Sem si pod veverkonetopýrem představovala malýho ratlíka a on je to takovej rafan
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2007 20:20
- Nahlásit
choco
oproti labradorům je malinkej,má jen 15 kilínek No buď světlýho nebo hnědýho,aby jsme to měli komplet )))
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2007 21:03
- Nahlásit
Eda
choco
hmmm...
no oni: Molekulární mechanizmy chování spermie před oplozením u vybraných zástupců rodiny Muridae....
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2007 21:16
- Nahlásit
Jumi
Molekulární mechanizmy chování spermie před oplozením u vybraných zástupců rodiny Muridae
a to je jako co??? to já budu s Deníkama pražskýho metra asi king, ne?
|