Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 261 . 262 . 263 . 264 . 265 . 266 . 267 . 268 . 269 . 270 . 271 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Lucinda
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2007 13:15
- Nahlásit

Juli
Stahovák je na labouše vážně moc a nic neřeší. Prostě jí s tím potahováním otravuj tak dlouho, až jí to přestane bavit. Takhle občas zlobí Bárt (štěně z prvního vrhu dnes už 4 letý pes), jde jako v pohodě a pak se rozběhne ke stromu. Než jsem to vychytala, tak jsem asi dvakrát letěla slušnou šipku ke stromu, to už mě dožral, tak jsem si ho vyčíhala a když vyrazil, tak jsem mohutně zařvala k noze a ještě mohutněji škubla, až letěl vzduchem. Po třetí už to neudělala. Na lítání vzduchem je nejlepší široký obojek. Nechávala jsem si dělat u sedláře kožený obojek 2 cm široký a ten je fakt super a drží. Vyšel mě asi na 100 kč a ještě tam mám zdobení, které jsem si řekla.
Eda
No válčíme, ale nějak se nám nedaří vyhrát. Gosana pořád nechodí, ale bojuje. Může to trvat i rok, ale záleží na té zdravé noze, která jí už začíná otékat, tak jsem zvýšila dávky masáže. Je to boj.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2007 14:09
- Nahlásit

Ketrin
našla jsi v K9 data,co jsi hledala?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2007 18:15
- Nahlásit

Zuzana T
Nenašla, ale různě jinde jsem vypátrala, co jsem chtěla a to co se mi původně zdálo podezřelé, je zřejmě OK, jen trošku podivné.

Eda
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2007 19:24
- Nahlásit

Juli
obojek je Karlie, všimla jsem si, že ho má skoro každý druhý pejsek
Z Edičky jsem měla dneska velikou radost. Po Praze chodila naprosto v klidu, jako by tam byla pečená vařená. Žádný táhnutí nebotakněco prozkoumala Vltavu, chvíli se mnou i běžela, poslouchala muziku a vůbec se nebála tolika lidí no, ale eskalátory nemusí...
Lucinda
netušila jsem, že to může bý tak zdlouhavý snad to kobylka zvládne!

choco
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2007 19:24
- Nahlásit

Dneska jsem s Andym byla na první hodině na cvičáku tááákových informací, co jsme museli vstřebat... a Andymu dalo nejspíš taky pěkně zabrat tak dlouhý soustředění páč po hodině a půl byl vyfluslej jak žvejkačka, ale myslím, že spokojený, že měl kolem sebe takových retroušů a vůbec mu nevadilo, že je nejmladší No jo, už se těším na další hodinu

Eda
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2007 19:29
- Nahlásit

choco
to jste šikulky a budete umět moc věcí (víc než my...)
joj, dneska bylo krásně, už je to veselejší, když je teploučko...

choco
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 07:57
- Nahlásit

Jojo, bylo nádherný počasí a dnes bude asi taky. A jestli budem umět víc věcí..no nevimnevim, budu ráda, když zvládnu to základní, a pak přenechám broučka asi tátovi, ten přece jen ví líp, jak na to. Nerada bych něco pokazila...jakože už jsem to i stihla...při sednutí u nohy jsem ho musela celou dobu srovnávat k noze, páč se vždycky natočil tak, aby na mě dobře viděl a jak říkala paní cvičící vyžebrlt si pamlsek...takže sednutí jsem podcenila a učila ho si předsednout přede mnou, místo toho, abych ho to učila na vodítku vedle nohy a zatlačila na zadek..jak radil tatík...ale jsou mu tři měsíce, tak to spolu doženeme zas na druhou stranu ho nevyvedli z míry projíždějící koně, tak jako dvě starší goldenky, které byli s námi ve skupině (páč už u nich se mnou byl )

Jandula
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 08:30
- Nahlásit

Eda
Edička byla ve velký Praze??? Ty jo, ta se má... Měla bych se tam se Sárou vypravit, ale byl by to asi boj o nervy... do metra bych jí musela snášet, v tramvaji by se klepala... atd. atd. atd.

jana33
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 09:16
- Nahlásit

Ahoj, my jsme tenhle víkend cvičák vynechali,ale za to jsme včera vyrazili na výlet na posázavskou stezku, bylo krásně,tak to bylo moc fajn, pesani byli nadšený, i když Sam v závěru dostal přes držku,protože si v řece našel leklou rybu a jal se jí požírat. Kdo se bude v sobotu účastnit retrívřího tažení?

Jandula
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 09:19
- Nahlásit

jana33
Kdo se bude v sobotu účastnit retrívřího tažení?
My bohužel neee, jdu do školy...

jana33
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 09:24
- Nahlásit

Jandula
Tak to je škoda, těším se,že konečně někoho z fora kromě Edy poznám face to face

Jandula
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 09:28
- Nahlásit

jana33
A kam chodíte v Praze venčit? My si se Sárou klidně uděláme nějaký výletík...

jana33
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 09:36
- Nahlásit

Jandula
Přes týden jezdíme na sever do Draháně, ale o víkendu můžeme i jinam, čas od času se dělají labradoří vycházky na Zlíchovskou vyhlídku a pod.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 09:47
- Nahlásit

jana33
Kdo se bude v sobotu účastnit retrívřího tažení?
Já s Borgem jedeme. Pokud zas po cestě nesrazím nějaký prase... Borgo je teď pěkně vydivočený z matčina hárání, takže bude veselo.

jana33
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 09:52
- Nahlásit

Ketrin
No tak to je super,tak doufám,že se k nám přihlásíš, my budeme snadno k poznání, veverkonetopýr tam bude jen jeden

Ketrin
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 09:56
- Nahlásit

jana33
veverkonetopýr bude retrívrům narušovat jejich will to please? ještě že Borgoušova morálka v současné době už nemůže býti více rozvrácena

jana33
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 09:58
- Nahlásit

Ketrin
No jasně, z takovýhle akce ho nemůžeme přece vynechat. Už ho vidím,jak na všechny hodný retrívry řve a šikanuje je a využívá toho,že je pod jejich důstojnost, takovýho spratka kousnout do prd....

Ketrin
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 10:02
- Nahlásit

je pod jejich důstojnost, takovýho spratka kousnout do prd.... no třeba se někdo k tomu sníží... aby se nedivil

choco
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 10:05
- Nahlásit

Já jsem přemýšlela, že bych tam jela, ale nevím , jestli je možný přijet jen tak na kukandu...nebo to tažení zvládne i tříměsíční štěndo?

jana33
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 10:24
- Nahlásit

Ketrin
No on má kliku,že ho zásadně kousne nějakej pes, kterýho si on vyjímečně nevšímá,naposled ho takhle na Horys lovu kousl maďar,jen proto,že šel okolo. Když totiž začne machrovat Ferda,je daleko větší pravděpodobnost, že ho praští panička,právě preventivně,aby to za ní nemusel dělat nějakej pes
choco
Tak zavolej holkám a zeptej se,ale na kukandu myslím,že klidně přijet můžete, třeba na hodinku,na dvě, aby se štěndo moc neunavilo.

Eda
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 12:39
- Nahlásit

No jo, to už je tuhle sobotu, musíme to nějak probrat a postavit se k realitě jarního najíždění předzávodních km na kole...
Jandula
Edička byla ve velký Praze???
byla hodná, ale chodili jsme všude pjéšo, tramvaj jsem nezkoušela. ale když s sebou měla svýho velkýho páníčka, tak myslím, že by tam hupla jako nic...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 13:03
- Nahlásit

Tak jsem konečně zajistila, aby se Borgo i při tom pro něj tak vysilujícím hárání trochu vyspal. Je se mnou v práci a chrápe celej den jak dřevorubec. ještě jsme pro jistotu šli pěšky - cca 3-4 km, on možná naběhal tak dvojnásobek

choco
myslím že je na to ještě dost malej... padne za vlast.

Eda
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 14:24
- Nahlásit

Ketrin
to jsi fikaná, že bereš Borgouše přespat do práce! to on má teď chudák trápeníčko s mámou

choco
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 16:02
- Nahlásit

Ketrin

Sem si to myslela...je fakt, že po cvičáku taky málem padl. Poptám se teda, jestli je možné přijet tam jen se podívat, jak takový tažení vypadá, seznámit se a případně něco zdlábnout...

Juli
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 18:33
- Nahlásit

choco
něco zdlábnout
..my dnes dlabaly kočičince za barákem, čuně

To tažení mě mrzí. Je to moc daleko... Zítra navíc přijede na týden i ségra s Russiš union a tak si jich musíme užít. Nekonají se nějaké takové akce i o prázdninách??

Eda
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 19:47
- Nahlásit

Jen tak mimo mísu... www.stopkoureni.cz
Juli
my dnes dlabaly kočičince za barákem
cha, my návnadu rybářům
Russiš union copa to je???

Juli
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 20:04
- Nahlásit

copa to je???
Eda
Země kde zítra již znamenalo včera...a dnes jsou tam pořád

Eda
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2007 20:13
- Nahlásit

Juli
aha, tvoje sestra žije s rodinou v Rusku...
na mě se musí dneska pomaleji, změna času zapracovala...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 08:47
- Nahlásit

Včerejší inzerce na cz-pes:
Koupím štěňátka LR bez PP, nejlépe celý vrh, i jiná plemena, platí stále, přijedu...

To je panečku zase povzbuzení pro množírny a bude se krýt a krýt všechno co jen vzdáleně připomíná LR, chudiny fenky rodit 2x do roka až se úplně vyčerpají a vyšťaví, a jaký osud je asi čeká potom, nemluvě o těch chudácích štěňatech To zas mám zkažené ráno... aaach jo, jak tomuhle zabránit?!

Jandula
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 10:07
- Nahlásit

aaach jo, jak tomuhle zabránit?!
asi nijak, jak vidíš, i přes osvětu, kterou se člověk snaží dělat se stále najde spoustu lidí, kteří si takovýho krásnýho pejska koupí...

<< 1 ... 261 . 262 . 263 . 264 . 265 . 266 . 267 . 268 . 269 . 270 . 271 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání