Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 261 . 262 . 263 . 264 . 265 . 266 . 267 . 268 . 269 . 270 . 271 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Juli
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 10:18
- Nahlásit

Ketrin
Jandula
To zas mám zkažené ráno
..to Vás úplně chápu..sama už vím, co to znamená pro pejsu PP,už bych jinýho nechtěla....zrovna včera jsme to řešily s mamkou. Jedna sousedka má z "množírny" 2 labíky. Jedna fena teď umřela a chtějí od toho samého "chovatele" další hnědku,samo že bez papírů, protože jsou levnější..koruna všeho byla, když poznamenala, že ví,že mají už od chovatele špatné kyčle,ale že to nevadí,protože na výstavy nejdou....
Promiňte, že jsem Vám to pokazila ještě víc...
Top se vážně nedá tomuhle nějak zabránit? Co když se tak třeba chovají i přímo chovatelské stanice?

Eda
sestra žije s rodinou v Rusku
Da da, je tam pracovně s manžou rok a už by chtěla utýct domů.... ale nemůže

Jandula
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 10:27
- Nahlásit

Juli
Jak nemůže??? Vždycky to jde... i když je pravda, že kolikrát to znamená hoooodně komplikací...

jana33
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 10:34
- Nahlásit

Holky s tím bohužel nic neuděláme, dokud je poptávka,je i nabídka a některým lidem můžete stokrát dokola argumentovat tím,jaké jsou rizika bezpapíráků,ale stejně si z toho nic nevezmou.
Jinak já skoro nechodím,nějak jsem si na tom našem výletu oddělala koleno. Dneska jedeme s Ferdou k Duchkovi,tak to bude vypadat,že místo psa jdu k němu já

Ketrin
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 10:39
- Nahlásit

Co když se tak třeba chovají i přímo chovatelské stanice?
Tomu moc nevěřím... u nás se všecko rozkecá a to by asi nikdo, kdo má mozek v hlavě, neriskoval... a taky proč by to dělali? Těch pár kaček nemůže nahradit pokaženou pověst. Aspoň doufám, já teda o nikom takovém nevím.
jana33
a co sobota? nevíš, kolik km se na nás chystá?

jana33
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 10:40
- Nahlásit

Ketrin
Já bych si tím tak jistá nebyla.......

Vůbec netuším,holky nechtěli nic prozradit,byli tajemný,jak hrad v Karpatech. Doufám,že to do soboty rozchodím.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 10:44
- Nahlásit

jana33
No jistá si nejsem. ale nikoho takovýho neznám. se asi takoví lidi pohybují jinde než já.

jana33
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 10:49
- Nahlásit

Ketrin
Já taky nikoho takovýho neznám,ale slyšela jsem od několika lidí,jak jim někdo po telefonu chovatelé říkali,jak mají štěnata s pp i bez. Ale je taky možný,že to jsou kecy,tak to neřeš.

Juli
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 11:09
- Nahlásit

Ketrin
jana33
slyšela jsem od několika lidí,jak jim někdo po telefonu chovatelé říkali,jak mají štěnata s pp i bez
..s tím souhlasím..proto jsem si myslela,že je to normální i bez PP než jsem si něco o tom přečetla. Proto bych až těm lidem ,co si koupí bezpapírového psa v nevědomosti, nenadávala.
Proč není daný, že pes s papírama může mít šťěnda taky jen s papírama takže po uchovnění...
Jandula
Jak nemůže??? Vždycky to jde... i když je pravda, že kolikrát to znamená hoooodně komplikací
No právě....

Eda
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 11:14
- Nahlásit

Ketrin
sakra to je fakt jak u blbejch na dvorečku...

jana33
Člen
- Nahlásit

Juli
Proč není daný, že pes s papírama může mít šťěnda taky jen s papírama takže po uchovnění...
Protože to nikdy nemůžeš uhlídat,to by se všichni psi v určitém věku museli kastrovat,pokud by nebyli uchovněný a to je taky blbost

Jandula
Člen
- Nahlásit

Juli
Vím, vím, taky jsem chtěla po roce zmizet z Chorvatska, když mi pak řekli, co všechno bych musela vrátit (finance), tak jsem si to hezky rychle rozmyslela...

Eda
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 11:18 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit

Ketrin
Jo, a v sobotu máme rodinné povinnosti, tak ode mě aspoň podrb Borga za uchem!!!

choco
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 11:46
- Nahlásit

Taky jsem na ten inzerát koukala...děspoděs...kam se asi ta štěnda dostanou...? Jinak s Andym v sobotu při hezkým počásku vyrazíme na kukandu, už teď jsem zvědavá, co se tam bude dít

jana33
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 12:01
- Nahlásit

choco
Tak se taky hlaš, nás poznáte

Ketrin
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 12:14
- Nahlásit

...jsem nechtěla zase rozpoutávat s PP x bez PP šlo mi spíš o tohle: nejlépe celý vrh, i jiná plemena, platí stále, přijedu... to je prostě děs běs

Ketrin
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 12:16
- Nahlásit

Eda
ode mě aspoň podrb Borga za uchem!!! podrbu třeba hned

Eda
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 12:35
- Nahlásit

Hnědka učí kámošku ohařku pít ze sudu dešťovku...

Kdo s koho?

chmm, a teď už vážně jdu pracovat... dost bylo hraní...

choco
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 13:36 - Změnil/a: choco
- Nahlásit

jana33
jojo snad vás objevím Andy se totiž hlásí ke všem )

jana33
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 13:41 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit

choco
Nás přehlédnout nelze - černej labrador, bílej labrador a malej černej vořech, kterej bude řvát na všechny psí kluky,protože má napoleonskej komplex a k tomu řvoucí páníček - na cvičáku z něho maj vždycky holky srandu

choco
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 13:50
- Nahlásit

jana33
aha, tak to jo ) bude tě všude plno

jana33
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2007 09:08
- Nahlásit

Ahoj holky, tak hlásím,že jsme dopadli asi nejhůř,jak jsme mohli, Ferda mám momentálně čtyřky s těžkou artrozou a Duchek objevil,že na tý "původně" zdravý noze měl čerstvou zlomeninu v růstový zóně, proto to tenkrát nebylo vidět a proto mu ta noha tak rychle odchází - dochýzí k tomu při úrazech nárazem,předpokládám,že to má od toho,jak ho někdo shodil z toho mostu,pod kterým jsme ho našli. Druhou nohu už mu předtím někdo vykloubil a nechal zarůst,takže tam prakticky nemá jamku a skoro ani hlavici. Duchek pravil,že kdyby Ferdu neviděl,tak by řekl,že podle těch rtg ten pes nemůže chodit #25# Takže teď budeme čekat a až se zhorší natolik,že začne systematicky kulhat nebo mu začne atrofovat svalstvo(máme mu každý 1/4 rok měřit obvod stehen a zapisovat to),tak půjde na oboustrannou resekci. No fakt mě asi hrábne. A jinak jsme ho přesvědčovali (a on o tom taky jedná),aby začal dělat endoprotézy, kdyby za pár let musela Rozárka na výměnu,tak abychom mohli k němu.
Tak mě utěšte a napište něco veselejšího

Eda
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2007 09:41
- Nahlásit

jana33
chjo.... dobře, jdu tě utěšovat...
jsem totální looser, nemůžu se dokopat k tomu, abych sesmolila bakalářku... sedím tady a přemýšlím nad její kompozicí a stále no idea
Edka je naštěstí zdravá (klepu na dřevo), ale je mi moc líto, že se nemůžeme zúčastnit LR soboty
zkus se těšit z maličkých rádoby obyčejných věcí, někdy to pomůže...

jana33
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2007 09:46
- Nahlásit

Eda
No to já se těším, ale včera mi bylo do breku,když jsem si představila, jak někdo dvou měsíčnímu štěněti vyklubí nohu,aby ho za další dva měsíce shodil z mostu a zkurvil mu i tu nohu druhou. I když co se divím,když vím jak dopadl Samoušek u výcvikářky asistenčních psů. Achjo lidi jsou svině. Holt jsem říkala páníčkovi,že musí najít poklad, vykrást banku nebo tak něco,abychom si mohli pořídit barák s vnitřním bazénem, kde budou i v zimě pesani denně tak hodinku plavat Tak uvidíme, jak se páneček pochlapí

Petra
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2007 09:48
- Nahlásit

lidičky prosím vás chodí sem ještě lucinda?

Eda
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2007 09:48 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit

jana33
joj, to, že lidi jsou svině... na to narazíme dnes a denně
nevím, co se stalo Samovi u výcvikářky...
jo, a až budete mít ten vnitřní bazén ready, dejte mi vedět, zastavím se i s hnědkou
Petra
už dlouho tu nebyla, asi maká jako barevná...

Jandula
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2007 09:56
- Nahlásit

jana33
abychom si mohli pořídit barák s vnitřním bazénem, kde budou i v zimě pesani denně tak hodinku plavat
taky jsem měla takový návrh, ale...

Jinak držím moc a moc palce, žádný rady nemám, neb tady je každá rada drahá...

jana33
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2007 10:11
- Nahlásit

No musí se páníček starat, já taky potřebuju plavat))) Až to bude, dám vám vědět a můžete taky jezdit plavat,budeme to mít jako podnikatelskej záměr))
Eda
Samouška máme od výcvikářky,co cvičí asistentský psy - byl týranej,zanedbanej, měl fobii z lidí, panickou hrůzu z klacků,holí.... děs

Eda
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2007 10:14
- Nahlásit

jana33
aha, zvláštní... nebývá to snad výcvikářským zvykem... když jsem ho u vás viděla, přišel mi v pohodě, jen takovej snad ostražitej, ale pak ok

jana33
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2007 10:18
- Nahlásit

Eda
Ono to bohužel zvykem bývá, resp. co jsem se dozvěděla,tak výcviková střediska jsou v pohodě, ale pak je spousta lidí,co to dělá na živnost, začne cvičit 5 psů a už předem počítá s tím,že to dokončí jen jeden a ostatní to nerozdýchaj. Přesto se mu to vyplatí,protože za toho jedno vycvičenýho dostanou 150-200 tis. Je to byznys. Potvrdilo mi to víc zdrojů,lidi ,co se přesně s psiskama jako Sam potkali. On to ještě nakonec rozchodil, zvládli jsme to,ale na začátku třeba nebyl ani schopen jít po ulici,kde byli jiný lidi.

choco
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2007 11:23
- Nahlásit

jana33
To je mi moc líto...to je jeden z těch labíků?Kolik mu je?A zatím problémy nemá?Třeba je mi ani nebude...

Eda
Já se zase smolím s diplomkou a můj mozek je taky offline...a datum odevzdání se blíží...O Ou

<< 1 ... 261 . 262 . 263 . 264 . 265 . 266 . 267 . 268 . 269 . 270 . 271 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání