| Autor |
Zpráva |
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 13:39
- Nahlásit
Eda
to není mračení,? - to je úšklebek při představě, co by se tu dělo kdybych měla 4 psy. Bude muset Borgouš trochu počkat.
Už jsi zdravá? Já mám pořád takovou rýmu, že už jsem včera uvažovala o té tvé drastické metodě. Ale nechce se mi....
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 13:45
- Nahlásit
Ketrin
jo, zdravá jsem, výtěry dopadly ok
ale tři psi, nebo čtyři...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 13:50
- Nahlásit
Ketrin
Gratulujeme velice převelice...
Borgoušek je chlapík, doufám, že to dokáže i při štěňátkách
Eda
Taky mám zakázáno, i když právem, nemám přes týden čas ani na Sáru natož na druhýho psa... možná časem..
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 13:53
- Nahlásit
Právě jsem porušila rodinné pravidlo XY, a vzala hnědku k sobě do pokoje. Potřebuju psát a ona dole hlučela, že si chce zase hrát... Tady je hodňoučká, spí... Tak pšššt... nikomu ani muk
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 13:56
- Nahlásit
Eda
a máš jí i v posteli???
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 14:00 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit
Jandula
a máš jí i v posteli???
néé, to néé ona je zblblá, neví, že je to tam lepší než na zemi... neříkala jsem jí to
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 14:05
- Nahlásit
ona dole hlučela, že si chce zase hrát
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 14:06
- Nahlásit
Ketrin
nesměj se, je to hnědej rozmazlánek fixovanej na svojí lidskou smečku...
jaký jsme si to udělali, takový to máme
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 14:48
- Nahlásit
Eda
Já si nedokážu představit, jak by Sára vydržela v jiný místnosti zavřená bez lidí... venku to jooo tam má spoustu podnětů... i když by nehlučela, tak ty smutný oči...
Eda
Sára to taky nevěděla, táta jí to jednou ukázal a od tý doby chce být jen ve výšinách..
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 14:51
- Nahlásit
jak by Sára vydržela v jiný místnosti zavřená bez lidí...
Borgo by vydržel. Nevydržela by ta místnost (v původním stavu)
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 14:59
- Nahlásit
Jandula
ale né v jedný místnosti, má k dispozici celý přízemí a zahradu.
jenže ona si chtěla hrát, když se po vycházce vychrupkala, že...
Ketrin
Nevydržela by ta místnost
mám takový pocit, že my jako pejskaři obecně jsme už na určité detaily či maličkosti (čisté stěny, neohlodaná futra, litry vody okolo misky aj.) rezignovali...
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 15:16
- Nahlásit
Eda
my jako pejskaři obecně jsme už na určité detaily či maličkosti (čisté stěny, neohlodaná futra, litry vody okolo misky aj.) rezignovali...
My jo,ale ostatní rodina ne.... To je pořád: chlupy, vyhrabaná zeď, oťapaná zeď a pes má být venku....
Už jsem se naučila: Nám to nevadí, nám to vyhovuje, nám se to líbí...
Juli chodí do verandy pouze večer po krmení na noc...jinak je celý den s námi..když je tam chvíli na oschnutí a opadání bláta, už se hlísí kvičením..
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 15:37
- Nahlásit
Juli
Když si dokonce i moje máti zvykla na to, že občas najde v polívce chlup, tak si zvykne každej... dokonce si Sáru vezme i do postele, prý je to tím, že nesmrdí...
Eda
Táta se dneska k ránu vzbudil s výkřikem, že toho čokla, pokud mu bude tahat třísky do postele, zastřelí... ti nevím, proč mu vadilo pár třísek z polínka zabodnutých ve stehně...
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 15:43
- Nahlásit
Jandula
Když si dokonce i moje máti zvykla na to, že občas najde v polívce chlup
..tak to neznáš tu moji....
Mně by taky v posteli nevadila,ale nedokážu si to představit teď,když líná...stačí,že my jsme celý chlupatý..
Máme povel se 100% účinností: Chceš něco?? A´t je kdekoliv a při jakékoliv činnosti, letí jak namydlený blesk na pelíšek a oblizuje se.. kolikrát převrací vše co je cestou, nevybírá zatáčky..
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 15:52
- Nahlásit
Mně by taky v posteli nevadila,ale nedokážu si to představit teď,když líná...stačí,že my jsme celý chlupatý..
Juli
je to síla... to ti řeknu, proto si jí já k sobě do postele moc neberu (jen když mi je zima...)...
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 16:16
- Nahlásit
Jandula
Já bych ani nemohla, kvůli tomu jejímu chrápání...malej má problémy se spaním a to by se moc nevyspal..je ji slyšet i přes zavřené dveře u televize...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 17:33
- Nahlásit
Jandula
proč mu vadilo pár třísek z polínka zabodnutých ve stehně
je úzkoprsý, tvůj tatínek... měl by s tím něco dělat
Juli
Chceš něco??
my máme tenhle: "Na!" letí 3. kosmickou odkudkoliv kamkoliv...
je ji slyšet i přes zavřené dveře u televize
nebonzuj, jo...
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 18:35
- Nahlásit
Eda
Na!" letí 3. kosmickou odkudkoliv kamkoliv
...jasně, jak se jedná o žrádlo... Když to nejde jí nedat,na ni je tak úžasný pohled. Jo, místo štěkání se naučila chrčet. Jak chystám jídlo, nacpe se k lince, zvedne čumáčeka když si jí nevšímám, chrčí.... Vypadá to jako by měla náběh na infarkt...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 19:08
- Nahlásit
Teď mě málem z hnědky kleplo...
Úderem 18.00 hod. jsem servírovala přetékající misku s večeří. Potom jsem něco dělala v domě a nevšímala si jí. Otevřela jsem jí dveře do obýváku. Během chvilky si tam udělala kutloch. Ale jaký... Na svojí deku si přitáhla pelech z předsíně i s dekou, na to deku, která je srolovaná u dvěří proti průvanu a završila to plyšovýma hračkama no, v tom trůnila a měla děsou radost... to nešlo se zlobit
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 19:23
- Nahlásit
Chceš něco??
Na!"
Podobně Sali -celoživotní hluchoň pokud jde o jakýkoli povel - funguje na zpěvné "Salinko, hele co mááááám"
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 19:46
- Nahlásit
Ketrin
Eda
Jsou to prostě zlatíčka!!!
Během chvilky si tam udělala kutloch
Inteligentní zvíře!! Sice bude jaro,ale má napadnout sníh,tak se chystá Jéé,to je perfektní! To Juli má fakt úplně jinou náturu... Si vzpomínám, jak si popisovala ty orgie s pelechem..ještě pořád to trvá?? To Juliš je opravdu v bytě neakční gaučák Venku má pohybu dost, to lítá jak drak..
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 19:48
- Nahlásit
Jo, ještě reaguje šíleně na :Kuli kuli kulíííí... to si pamatuje z dětství. Tak je svolávali na krmení U nás to jde s úspěchem použít kdyby selhalo KE MNĚ
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 20:59
- Nahlásit
Juli
Kuli kuli kulíííí...
tak to je úžasný "povel"... myslím, že LR netřeba svolávat k jídlu. mají nějaký sedmý smysl či co...
ty orgie s pelechem
ano, stále to samé...prostě bude mít kostkovaný děti a hotovo
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 21:38
- Nahlásit
Eda
Tak ta fenečka už je ubydlená. Vzal si ji někdo z Vrchlabí. Ale kdyby ne, tak si ji ti naši kamarádi nechali. A podrž se - prý to je čistokrevný staford.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 22:24 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit
Ketrin
prý to je čistokrevný staford.
tak podle fotek, jak si je pamatuju, bych to na fenku s PP netipla... ale nejsem znalec těhle "bojových" plemen...
Vzal si ji někdo z Vrchlabí
Ale nevrátila se k původním majitelům nebo ano?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 07:54
- Nahlásit
S PP asi není - nemá tetování ani čip. Ale zkoukl ji odborník na tato plemena a prý se vyjádřil, že je to typický staford se vším všudy, i povahově a tak. Mně ta hlava a ty srandovní uši připadaly typicky "vořeší", jenže oni se teď už zřejmě nesmějí kupírovat a to ten výraz podstatně mění a vypadá jinak, než byl člověk u těhle plemen zyklý. Samozřejmě též nejsem odborník-jen dávám dál, co mi bylo řečeno. Ne, nejde o původního majitele-ten se nenašel. Doufám, že se bude mít dobře, byla moc sympatická.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 08:07
- Nahlásit
Eda
je úzkoprsý, tvůj tatínek... měl by s tím něco dělat
já mu to říkám taky, minule se mu rovněž nelíbilo, že mu Sárinka neblila do postele... stejně je to jeho chyba...
Juli
Tak Sára naštěstí nechrápe, já si jí neberu do postele i z toho prostýho důvodu, že mám lehký spaní a pes v posteli by mi asi vadil (pokud se tam ovšem natrůní, když koukám na telku, tak mi to neva...)... Ale kamarádka měla labradora a ten byl slyšet i do přízemí přes několik zavřených dvěří...
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 08:22
- Nahlásit
Jandula
byl slyšet i do přízemí přes několik zavřených dvěří...
Nějak tak je to u nás... Je to výhoda....když by chtěl knám zloděj a uslyší venku takový zvuky, myslím že si to nelajzne Eda
prostě bude mít kostkovaný děti a hotovo
..a to dělá i po kastraci???
|
Mmartin
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 08:31
- Nahlásit
choco
Ahojky, mám dotázek, jestli ste tady někdo nekrmili štěnda Eagle Pack em...a nehnědli po tom černí LR? Nebo co se vám osvědčilo za hamání?
Já krmím EP momentálně, a "smetanová" Bára mi neoranžoví jako po proplance Akorát z něj víc kadí a trochu zhubla, ale vypadá hezky...
Ketrin
Nám přišly výsledky rentgenů včera a máme lokty i kyčle nulové, tak jsem si oddychl, že jsem je Báře "neobrousil" dlouhými procházkami od útlého věku
Kdo vám dělal rentgeny?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 08:59
- Nahlásit
Mmartin
Gratuluju!! si oddychl, že jsem je Báře "neobrousil" dlouhými procházkami od útlého věku inu to já taky... na to nošení labradora v baťohu do roka věku jaksi nevěřím...
Byli jsme u MVDr.Jiráskové v Jablonci. Chová goldeny, takže to má v oku - čili mi hned řekla (a i sama jsem viděla) že to vypadá dobře. Jelikož jsem už starší paní a musím šetřit své nervy, chtěla jsem aspoň trochu vědět hned co a jak a ne se nervit ještě další týden.
|