| Autor |
Zpráva |
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 11:45
- Nahlásit
Eda
video super, a jakou ten pes má u toho radost
Lucinda
Už jsi zdravá?
jo ale mám hrozně práce a doma nejde net
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 11:49
- Nahlásit
holky, už se neutrumfujte čí pes zbaští horší věc prostě ano, ve standardu by mělo být skutečně uvedeno: všežravec se sklonem k požírání nepožíratelného
Eda dneska vyhrabala nevím odkud kost z bůvolí kůže, kterou dostala munilý týden a přišla mi jí ukázat. zřejmě usoudila, že jí taky provětrá, když je dneska tak pěkně a svítí sluníčko ale počítám, že jí zas někam schová, protože si jí jen nosila a nechystala se jí žrát...
|
choco
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 12:00
- Nahlásit
Žjova, to asi nemám moc reálnou šanci, že bych v tom mým koblížkovi tu touhu vše ochutnat a sežrat od mládí nějak eliminovala,co? Mám dotázek...mmuseli jste mít u mrňousů vše z dosahu, když ste je nechávali sami doma nebo ste měli nějakou opravdu zábavnou věc,která upoutala pozornost až do vašeho příchodu...Zatím sem teda prďolu nechala samotnbýho jen chvíli a nechala mu buvolí kostičku venku,takže se zajímal jen o ni,ale nevím ,co by bylo až by ji sežvejkal celou...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 12:21
- Nahlásit
choco
no, v době Edinýho štěněcího věku to u nás doma vypadalo jako holobyt. Stůl v kuchyni bez ubrusu, koše na lince, z linky jinak sundáno vše, co by se dalo sežrat, uklizený boty, rukavice apod., pečlivě zavíraný vrátka do poschodí i dveře... takže asi tak, no...
ale taky jí nenecháváme dlouho samotnou. ani teď, když už je to koza velká. přece jen jsme si nepořizovali psa, aby byl většinu dne sám doma, že
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 12:55
- Nahlásit
choco
já jsem se snažila uklidit (zvlášť po předchozích zkušenostech se psem - likvidátorem) to, co bylo možné - nabíječka na telefon, dokumenty atd., jinak jsem to tam nechávala... Je pravda, že Sára v tomhle byla zlatá (krom některých vylomenin)...
Jestli můžu poradit: nech si přes noc v poteli nějaké tričko a pak mu ho dej ráno do pelíšku, bude tě z něj cítit...
Taky je dobrý míček na pamlsky, do kterého mu schováš granule a on je musí dolovat...
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 14:24
- Nahlásit
Eda
No to video je super!!! Já tu slzím smíchy, děcka si to pouštěj pořád dokola..
Nechci machrovat, ale naše Juli je taky hudebně nadaná..proto nám nejde aport a podobné specialitky . Miluje písničky zpívané ve vysoké tónině..mohla by se zbláznit radostí. Nezávazně na tom videu,týden trénujeme podlízání pod nohama..takže možná taky něco secvičíme
Ale zlaťáček je úžasnej!!
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 14:31
- Nahlásit
Juli
můžeme to dát dohromady Eda už umí na jedničku to točení do kola (když vidí v mý ruce klacek), vy budete podlézat a máme začátek parádního čísla
ale naše Juli je taky hudebně nadaná.
tak toho nějak ještě využijte a secvičte nějaké číslo. třeba by mohla i "zpívat"...
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 14:34
- Nahlásit
choco
Tak Juli v naší přítomnosti a přímo v bytě nezničila nikdy nic. Ale jak jsem začla vozit malého do školky tak i přesto,že měla hračky a kostičky,tak si hrála na ničitele. Naštěstí, v naší nepřítomnosti je ve verandě, která je už teď ,po zkušenostech upravená jako holobyt.
To je náš foto seriál: Sama doma...
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 14:38
- Nahlásit
třeba by mohla i "zpívat
Eda
To jediný nepůjde...když neumí štěkat
Eda už umí na jedničku to točení do kola
no vidíš! Pojmem to jako tanec dvou čokoládek! Juli miluje od Kratochvílové: Stínu kapradiny . Tak my dáme hudbu, ty choreografii..
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 14:40
- Nahlásit
Juli
Sára umí slalom mezi nohama, prosí (to se jí hrozně líbí a dělá to neustále)... když má náladu, tak přeskakuje nohu...
Hudebně nadaná asi není, je to hudební ignorant...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 14:41
- Nahlásit
Juli
no jó, ale to je moc pomalá písnička, hnědka by potřebovala něco akčnějšího
a už byste se taky mohly naučit štěkat... já pomalu Edce vysvětluju, jak má štěkat na povel zatím to jde jen tehdy, když jí schovám klacek, s kterým si házíme a ona se naprdne. a musíme to dělat když nás nikdo nevidí a neslyší, poněvadž já jí někdy předštěkávám a to opravdu stojí za to
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 14:43
- Nahlásit
Jandula
Sáru bysme přizvaly do teamu, to je jasný! ale při prošení je zakázáno slintat! Jo, Edka si ještě umí lehnout na záda na povel. (teda nejdřív je sedni, pak lehni a pak můj speciální superkynologický povel "hají")
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 14:47
- Nahlásit
Jandula
Tak jdete s náma?
Eda
moc pomalá písnička
..není, refrém je "tvrdší"
už byste se taky mohly naučit štěkat
..to nejde! Ona to vážně neumí! Už jsme to zkoušeli, sousedovic čokli na ni štěkaj a ona nic!"hají")
Skvělé!!
Neměly jste maila o tom teplým psovi??
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 14:48
- Nahlásit
Eda
Sára je pravá dámička, ona neslintá... V zásadě se dá říct, ač je to divný, že neprosí ani o jídlo... spíš jen o pozornost, což je komický, když začne prosit, když jsi k ní zády...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 14:51
- Nahlásit
Jandula
no dobře, dámička ale zmáknutý to nemá, když prosí a ty jí nemůžeš vidět ale je DIVNÝ, že jí jídlo nezajímá
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 14:52
- Nahlásit
Eda
ona ví, že se doma zlobíme, když loudí... nikdy jsem jí nedala nic od stolu, takže snad ani loudit nemusí...
Jinak když si vezmu pamlsek, nebo šunčičku, tak to jóooo
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 15:00
- Nahlásit
Jandula
začne prosit, když jsi k ní zády
Tak JUli mi skočí na záda. Když chystám u linky jídlo a dělám,že jí nevidím..
Jinak taky neloudí.Ví, že když během našeho jídla sedí na pelíšku, tak vždycky něco kápne...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 18:47
- Nahlásit
To je bezva výraz...
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 19:48
- Nahlásit
Eda
...je pěkně nabubřelá Edka nespí doma? Nebo do boudy chodí za trest
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 19:56
- Nahlásit
Juli
to je cizáckej pes, to jsem čmajzla na LR webu
hnědka boudu nemá, jen několik pelechů
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 20:03
- Nahlásit
Eda
Já jsem si pak říkal,že to není Eda, jen jsem to už nenapsala...no jo, zas budu za blbce
Nemělas teď puštěný zprávy na Nově? Jak tam byl ten pokousanej zlaťáček? Chudák! To je moje můra, když jdu s Juli na procházku a kdyby se na nás vyřítila nějaká agresivní mrcha. Holky, co v té chvíli dělat?
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 20:35
- Nahlásit
Juli
ne, zprávy jsem neviděla.
já jsem ubránila cizího LR, kterýho napadli dva jiný psi LR. teda, nebylo to asi to nejdrsnější napadení, přece jen víc na sebe cenili zuby, než že by kousali nebo trhali, ale krev třeba z uší by tekla. ty dva "útočníky" jsem čapla jednoho po druhým za obojek a "odhodila" pryč, děsně jsem na ně řvala a to stačilo. ale zážitek to nebyl hezkej
|
choco
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 21:01
- Nahlásit
Když už tady čtu o tom napadení, tak teď jsme dorazili ze stříhání naší starý maltézandy a četla jsem na nástěnce varování o smrtelném napadení 3měsíčního retrívra boxerem...napadl ho, když s ním byla nějaká mamča s kočárkem na prochajdě...boxer pokousal i tu maminu a štěndovi těžce poranil břicho...když si představím, že byl jen o dva týdby starší než ten můj koblížek černej...brrr
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2007 08:52
- Nahlásit
Edachoco
Teď už ani nevím,co to bylo za plemeno,ale hodně ho pokousali. Změnila se mu strašně i povaha, je teď bojácný a ostražitý.
Vůbec nevím,co bych dělala kdyby se mi na to naše sluníčko něco vrhlo. Úplně mě to zas vystrašilo. Nevím, jestli by na takovou bestii platilo čapnutí za obojek...
Ale seš dobrá, že sis troufla. Ke třem bych se asi bála..
Tak odborně, co je v takové chvíli nejlepší?
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2007 13:36
- Nahlásit
Juli
Viděla jsem to, dost jsem zuřila, té kr..ě co má ty argentynský dogy bych směle skočila do úsměvu. Pes to má chudák na celý život. Radim, nosit s sebou pepřák, nebo slzák. Párkrát jsem taky takhle trhala psy od sebe, ale bylo to vždycky jeden na jednoho.
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2007 14:49
- Nahlásit
Lucinda
nosit s sebou pepřák, nebo slzák
Otázka komu by to patřilo stříknout dřív...Ta ženská byla totální kráva, když jí říkal ten reportér,že jí můžou psy zabavit a ona na to: Vždyť se nic nestalo, jak byste mi je mohli vzít, když je mám jako svoje děti...A co ti chudáci majitelé toho pokousanýho psa...
Tak vážně ,pepřák nebo slzák a stříknout to tomu psovi? Zabere to? Raději si ho pořídím, vážně nevím, co bych dělala..Je to hrozný, když máte nekonfliktního, milého psa a kvůli takovým lidem se mu pak něco takového stane..
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2007 19:44
- Nahlásit
Juli
Raději si ho pořídím
tak pokud si něco takového budeš pořizovat, tak prosím vážně ten pepřový sprej rozhodně ne slzný, ten u psů může napáchat ohromné škody a trvalá poškození a pokude se ti psi rvou, tak by sis nakonec taky mohla odrovnat i Juli....
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2007 20:17
- Nahlásit
Jumi
Díky, Juli bych v žádném případě ublížit nechtěla. To ona je ta hodná..spíš se bojím těch druhých!!
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2007 20:25 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit
Ahoj holky
ano, spreje dobrý nápad, jen bych to asi neuměla včas správně použít. a nejsem si jistá, jestli bych ho měla na každý procházce.
Ketrin
panu velkýmu Borgouškovi všechno nej k narozkám!!! Moc ho nezlobte a užijte si oslavu!
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2007 18:22
- Nahlásit
Ketrin
Jsem ohromná ostuda a sypu si popel na hlavu! Doufám, že se na mě Borgoušek nebude zlobit, ale jen denní zpoždění by nám mohl odpustit - doufám!
Takže tímto přejeme Borgouškovi a všem jeho sourozencům z vrhu B, vše nej k jeho včerejším krásným prvním narozeninám! Do života hodně štěstí, zdraví a lásky! A ať je to psisko spokojené, šikovné a dělá paničce jen radost a naoplátku ať zase panička dělá radost jemu!
|