Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 252 . 253 . 254 . 255 . 256 . 257 . 258 . 259 . 260 . 261 . 262 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Juli
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 09:33
- Nahlásit

Taky jsem přemýšlela nad něčím jiným,jenže... frontline je prý nejúčinnější ze všeho na blechy a těch potvor já se děsně bojím..
Ex spot,prý je hodně toxický...
A ostatní se zase vymývá...tak pro nás je asi nej Frontlin.Zatím měla i loni klíště vždycky 31 den po aplikaci a dřív sem vybírala z pelíšku a srsti sušené placaté potvory...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 09:41
- Nahlásit

ani jí neslezla srst na krku.
a to jako může slézt? - nestraš...
Ani ten jeden měsíc vám to na klíšťata nefungovalo?
Fungovalo, vždyť říkám... asi si na to ten organismus pak nějak zvykne. Já ty klíšťata nesnáším

Juli
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 09:45
- Nahlásit

Ketrin
to jako může slézt? - nestraš
..zeptej se I.V. to bylo první,co nás od obojků odrazilo. Byli u ní z nějakým pesanem z vrhu a měl obojek a ona se celá osypala a pak ještě někomu pomáhala léčit psa,který měl po obojku proti parazitům na krku vypadané chlupy a tuším i ekzém. Tenkrát mě proti tomu moc varovala.

Jandula
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 09:46
- Nahlásit

Ketrin
Jo jo, zažila jsem v CHR fenku retrievera, která byla alergická na nějakou složku...

Ale jinak naší Sáře vyhovuje stoprocentně... zatím nic lepšího jsem nenašla..

Ketrin
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 09:53
- Nahlásit

Juli
A nebyl to nějaký levný šmejd?
Já ty obojky právě nepoužívám - nepoužívám vůbec žádné kvůli nebezpečí zachycení v křoví - jsme denně v lese - a kdybych se měla bát ještě tohodle... aaach jo, co já na ty klíšťata vymyslím.

Jandula
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 09:56
- Nahlásit

Ketrin
Neboj, zkus to, fakt se to stává jen extrémně citlivejm psům... Sárina to má už druhej rok a je v pohodě, a ani ta fenka, co Scalibor nesnesla si s ní hrála a neslezlo jí to...

Juli
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 10:01
- Nahlásit

Ketrin
To nevím jaká to byla značka, možná to ví I.v. A co očkování? O tom si neuvažovala?
My jsme museli loni Juli dávat ještě tetanus a tak jsem ji nechtěla moc přeočkovat...
Jinak ty očka,jak jsme pořád řešily, máme v pořádku. Nakonec jsem jí kapala klasický lidský optalm,co mi poradily na GR a v pohodě.Zarudnutí pryč, ospalky pryč!!

Eda
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 11:41
- Nahlásit

Ahojky, tak už jsem taky tady...
Juli
náhubek měla Eda nasazený jen jednou ve vlaku, kde si ho okamžitě servala a dělala hodnou jinak má látkový, a nekupovala bych ho bez vyzkoušení na hnědce. a k čemu ho s čokoládkou hodnou budete potřebovat?

O víkendu probíhal nácvik povelu Štěkej! Vždy po chvilkách, aby jí to bavilo. Nicméně na konci jsem zkonstatovala, že chyba není na lidské straně, ale na psí... Je to pitomínapitomáhnědámálohodná

Jandula
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 11:57
- Nahlásit

Eda
S povelem Štěkej máme taky problémy, ne a ne to tu mrchu naučit... nějak jí k tomu nemůžu vyprovokovat a když teda milostivě začne štěkat sama od sebe, tak jen co jí začnu povzbuzovat, tak zmlkne... ani o to žrádlo si nezaštěká...

Eda
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 12:07
- Nahlásit

Jandula
tak nemá cenu nasazovat nějaký "brutální" metody jak štěkání naučit, ale říkám si, že chytrá je na to dost, když se učí všelijaký blbosti. tak by mi mohla pro jednou udělat radost a zaštěkat když chci

Juli
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 12:08
- Nahlásit

Eda
k čemu ho s čokoládkou hodnou budete potřebovat?
...abych ji beze strachu, co za svinstvo sežere, mohla pouštet do volné přírody,když na ni venku neplatí fuj..Ono teda fuj platí, když ji včas zarazím,ale pokud už to má v hubičce,mám smůlu... A to jaksi za volného pohybu včas zaregistrovat nejde..jsem já ale hnusná panička...
Jandula
Eda
Tak nácvik u nás probíhal dnes ráno.Když jsem štěkla poprvé, tak se Julča lekla a když po druhé, tak mi skočila radostně na ramena a jala se mě umývat...samozřejmě,že ke štěkání jsme nedošly...

Eda
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 12:12
- Nahlásit

Juli
Když jsem štěkla poprvé, tak se Julča lekla a když po druhé, tak mi skočila radostně na ramena a jala se mě umývat...
Juli bude holt z krapejtko jiného těsta
ale říkám si, že když ta hnědá potvora štěká za plotem a "hlídá", tak venku a na můj povel by to mohla zkusit... no, dáme tomu čas...
aha, tak kvůli jídlu, to jó... ale vy si v lese neházíte klackama? ona Juli nic nenosí?

Juli
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 12:16
- Nahlásit

Eda
Juli je vážně jinaá..... Za plotem taky neštěká, klacíky přinese tak 2x a víckrát za ním neběží...
kvůli jídlu
...to je přesný,to je její nejhorší a jediná špatná vlastnost

Eda
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 12:17
- Nahlásit

Juli
no, tak je spíš flegmoouška, no ale já jsem raději, že je Eda akčnější. protože kdo by pak se mnou chodil běhat, že

Jandula
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 12:35
- Nahlásit

Juli
Nic si z toho nedělej, Sára začala za plotem štěkat až téměř ve dvou letech... a to jen občas a to už řve celá psí vesnice, nebo ní něco hrozně vadí, jako např. lítající igeliťák...

Eda
Já si z toho nic nedělám, na sílu jí to učit nebudu, ale jak píšeš: když zvládá kraviny, tak by alespoň jednou štěknout mohla...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 12:50
- Nahlásit

Holky, přišly mi Borgovy výsledky - DKK 1/0, DLK 0/0

Juli
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 12:52
- Nahlásit

Jandula
Eda
Já si z toho nic nedělám, pro nás je její povaha miliónová!!! Hlavně že je mazel a snáší malého.Nějakej aport a štěkání.... to je druhořadé!!
V sobotu mi bylo hodně na nic.. bulela jsem. Juli ke mně došla ke křeslu a tak opatrně na mě vylezla, olízala a stočila se do klubíčka a spala.... a to je terapie!!!

Juli
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 12:54
- Nahlásit

Ketrin
Gratulace!!! Jupíííí! Nebyl nějak brzo?? Já myslela,že až kolem roku a půl???

Ketrin
Co znamená A1, B2?? DKK 1/0, DLK 0/0 tohle je mi jasný,ale tam to ne...

Eda
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 13:16
- Nahlásit

Ketrin
supééér!!! moc gratuluju, slyším až tady u Prahy, jaký ti spadl balvan se srdce!

Ketrin
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 13:18
- Nahlásit

Juli
To je mezinár.hodnocení DKK - Ty písmena odpovídají našim číslům, tj. A=0, B=1 atd., a to číslo u toho specifikuje ještě nějaké druhotné - získané změny na tom kloubu, laicky řečeno.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 13:19
- Nahlásit

Eda

no já už jsem se od rentgenu -před týdnem - moc nebála, vypadalo to prostě dobře, to bylo vidět... ale oddychla sem si až teď, to zas nemůžu machrovat

Ketrin
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 13:23
- Nahlásit

až kolem roku a půl???
No někdo si třeba myslí, že to později bude lepší... já tomu nevěřím. Když je to dobré, tak je to dobré už teď. A když je to špatné, tak to je taky vidět už v těch 10 i míň měsících.

Eda
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 13:23
- Nahlásit

Ketrin
takže si už můžem zamlouvat žlutá Borgoušova štěňátka, že jo?

Juli
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 13:24
- Nahlásit

Ketrin
Tak děkuji,zase jsem chytřejší
Ale není to brzo,ten rentgen? Já ho chci JUli udělat až se bude kastrovat, ať nemusí 2x podstoupit narkozu..už teď se toho bojím..jako té narkozy a kastrace..

Juli
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 13:25
- Nahlásit

Ketrin
Ale není to brzo,ten rentgen?
..chybička se vloudila,už jsi mi odpověděla

Juli
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 13:28
- Nahlásit

Eda
takže si už můžem zamlouvat žlutá Borgoušova štěňátka, že jo?
Taky by si do toho šla? Já jo,kdyby bylo na to utáhnout dva finančně, tak nevám. Fakt jsem si nepředstavovala,že mě to až tak sklátí..když jsem u paneláku slýchávala pejskaře: No to je pěkný bobeček, maminka ho sebere...
tak jsem si myslela svoje a teď....

Eda
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 13:30
- Nahlásit

Juli
já mám druhýho LR zakázanýho... ale kdo ví...
jen jsem chtěla Ketrin popíchnout, ať hledá panu Borgovi nevěstu...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 13:31
- Nahlásit

zamlouvat žlutá Borgoušova štěňátka
ještě není chovný!!! Musí aspoň urvat na výstavě 2x VD a udělat OVVR a musí mu být rok a půl!

Ketrin
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 13:32
- Nahlásit

Eda
A nevěstu mu možná -když bude hodný - koupím.
Černou.

Eda
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 13:32 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit

Ketrin
ještě není chovný!!!
cha, to už zvládnete levou zadní... OVVR, to pro něj bude jen hezky strávený den a 2xVD... zakroutí zadečkem, ukáže zoubky, postoj a je to...

proč se mračíš na černou nevěstou?

<< 1 ... 252 . 253 . 254 . 255 . 256 . 257 . 258 . 259 . 260 . 261 . 262 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání