| Autor |
Zpráva |
Juli
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2006 15:39
- Nahlásit
Eda
To já myslela kvůli té operaci ruky.... jinak v tom nic jiného nebylo
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2006 15:41
- Nahlásit
Eda
A máš čas ještě na dalšího žáčka? Napiš mi na sebe mailíka pls
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2006 15:42
- Nahlásit
Juli
To já myslela kvůli té operaci ruky....
ale to bohužel prý souvisí s ježděním na kole...
jana33
mail mám na Edích stránkách... (pod členem)
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2006 15:48
- Nahlásit
Eda
Máš mailíka
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2006 15:54
- Nahlásit
Eda
ale to bohužel prý souvisí s ježděním na kole...
...ale já to myslela tak, že co máš za civilní povolání, když se deš operovat...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2006 15:55
- Nahlásit
Juli
jejky, dneska jsem dost natvrdlá nepochopila jsem to...
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2006 16:10
- Nahlásit
Eda
Neva Taky nemáme dnes den. Ráno nám vypadlo okno, asi aby to měl Ježíšek jednodužší....
Malej má teplotu, dnes je to přesně 14 dnů, co jsme se srazili v ordinaci s neštovicema tak nevím, nevím...
Jak reagují vaši labouši na návštěvy? Můžou se zbláznit, srazit vaz a srazit ho i vám, když vás podrazí??? My teda máme Juli naučenou že nesmí vyskakovat.Ale radost projevuje metáním kozelců, takže nás stejně sráží... zklidní se trošku věkem? Juli tancuje u plotu ať jde kdokoli po cestě... a vůbec neštěká.Je to normální??
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2006 16:26
- Nahlásit
Juli
Eda je za plotem děsně zlá štěká jako pominutá, ale když jí někdo osloví jménem, tak se kecne, nechá se hladit... apod.
ale na cizí lidi, co jdou k nám (dělníci, opraváři...) je taky drsná! na naše okřiknutí je nechá být, ale chodí za nima a "pomáhá" jim
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2006 16:42
- Nahlásit
Eda
Eda je za plotem děsně zlá
to neni pravda. na me byla jako milacek hned od zacatku ....
na naše okřiknutí je nechá být, ale chodí za nima a "pomáhá" jim
no jestli tim pomahanim myslis, ze za nima nosi pulku spadleho stromu a dozaduje se aportu, tak to musim jedine souhlasit ....
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2006 16:44
- Nahlásit
Jirikovo
ááá, vítej zde..
no jo, ale byla jsem s tebou, nestál jsi za plotem sám! a to je veliký rozdíl
nosi pulku spadleho stromu
no, skoro... jen jsi neřekl, že ten strom "pokácela" vlastnozubně Edka
btw, od ledna jezdím znovu spin, tak přijď, kůže líná
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2006 18:14
- Nahlásit
Eda
No, tak to je teda Juli nějaká divná
Ne, právě máme strach,že nám ji může kdokoliv vzít. Ona miluje každýho ať za plotem, nebo na dvorku, nebo přímo návštěvu u nás doma. Ale dává to najevo fáákt divoce...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2006 20:28
- Nahlásit
jana33
hele, tak to jsi se tam musela potkat s mámou... Jinak taky gratuluju, máma to měla s odřenejma ušima a za lidovku...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2006 20:30
- Nahlásit
Juli
kliid, u nás je to podobný, Sára by dobrovolně šla s kýmkoliv, kamkoliv.... ona se ani nenamáhá hrát zlýho psa... zato v noci začala z bezpečí sedačky štěkat na igelitový pytel, který se začal hýbat...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2006 21:49
- Nahlásit
Jandula
počkej, vy u Vás doma máte hýbací igelitový pytel?
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2006 22:25
- Nahlásit
Tak největší hlídač je náš bernášek! Ten jak se objeví nějaké nebezpečí (např. se ozve rána jak spadlo na zem koště), tak vystartuje a letí se k nám schovat. No a ve chvíli, kdy je pod ochranou rukou - nejlépe páníka, tak se hrdinně otočí a začne směrem k nepříteli výhrůžně štěkat
A Thorin je taky dobrej! jednou když jsme byli úplně sami doma, v celém našem obr baráku nikde nikdo, se z hořejšího patra ozvala rána (převážil se sušák s prádlem a spadl) Thorin stáhnul ocas zalezl si pod stůl a paničko! Chraň mě!
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2006 08:06
- Nahlásit
No jo,ale my neštěkáme vůbec a nikdy.....????
Když k nám někdo jde tak já na to přijdu dřív než ona...
Jen sem zvědavá, jak bude na silvestra.Co petardy..... Malej se bojí, takže jestli se bude bát i Juli tak je nacpu k sobě pod peřinu a budem vegetit tam...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2006 08:15
- Nahlásit
Juli
jestli se bojí malej, tak to bude přenášet i na Juli, já se minulý rok snažila hrát hrdinku, stylem nic se neděje, fakt nevím Sárino, proč se tak klepeš a nepomáhalo to... Letos to vyřešíme práškama Sedalin...
Eda
Ten vy u vás nemáte??? A to jste jen přes kopec Jinak hýbací pytel rozuměj pytel s bordelem, protože vyklízím byt před rekonstrukcí a v něm, čas od času, dochází k přesunům jednotlivých věcí - a Sára se toho, stejně jako veškerýho ostatního igelitu, bojí...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2006 08:16
- Nahlásit
Jandula
cau vymluvo ruzova
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2006 08:59
- Nahlásit
Jandula
Myslíš? Já nevím. Kdyby se na ni přenášelo všechno z jeho emocí, tak by asi Juli nebyla taková jaká je. Malej je autista, takže často křičí, vzteká se, ječí a Juli je u toho. Nevím, vlastně tomu tak nerozumím, ale myslíš,že i takové chování může psa ovlivnit?
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2006 09:12
- Nahlásit
Juli
Psa rozhodně ovlivní to, že třeba ty nejsi v pohodě, z tebe, jako pána musí cítit jistotu, že když jsou teda petardy, nic se neděje, vše je ok... Nevím, jak je to s reakcí, pokud se bojí dítě, tohle jsem nikdy nezažila... Já myslím, že Juli ví, že prcek potřebuje trošku jinou péči, tak se i Juli podle toho chová... Moje Sára je jak torpédo a když přijde sestřenice s dvouletým klučinou, tak Sára se okolo něj pohybuje opatrně, aby ho neporazila, nechá si od něj líbit naprosto všechno...
Jirikovo
nazdar, tak jaký to bylo včera...?
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2006 09:14
- Nahlásit
Jandula
no zmeneny lokal nebyl uplne to idealni, ale dalo se tam vydrzet. no a kdyz si k tomu primyslim nase ebriety (teda jen ja, isdpch a Jimmi protoze ostatni pili nealko) tak to byl docela prijemny vecer. Cert pak dostal volno na rusne krizovatce, kdyz jeho panicek cekal se mnou na tramvaj a podobna klasika ....
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2006 09:18
- Nahlásit
Jandula
No, já v pohodě taky nejsem, jsem sním celý den sama a je to záhul.... Ale jak jsem psala, právě Juli byla ta co mi moc pomohla, hlavně po psychické stránce. Drží mě poměrně v klidu a pohodě. Je to prostě moje zlatíčko, ondatra chlupatá
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2006 09:39
- Nahlásit
Juli
Drží mě poměrně v klidu a pohodě. Je to prostě moje zlatíčko, ondatra chlupatá
jj, taky to nemáme doma jednoduché a Eda je opravdu to jediné, stálé, co je stále se mnou a v pohodě
Jirikovo
hele, někde jsem četla, že na Ronie nebudeš chovat to nám přece nemůžeš udělat, takhle nás ochudit...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2006 09:41
- Nahlásit
Juli
tak to je fajn, uvidíš, jak ten Silvestr zvládnete - pokus se být v klidu, pomáhá zapnout nahlas televizi, rádio, zatáhnout rolety, aby nebyly vidět ty efekty... a když by Juli byla vyděšená, tak takovým tím pohrdavým hlasem: co blbneš ty příšero, to je sranda, co? zkus si s ní hrát...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2006 09:45
- Nahlásit
Eda
na Ronie nebudeš chovat
no uz to nepujde. co se vezme jednou ven, to se neda dat dovnitr ..... i kdyz RLDC je hodne odolne plemeno, takze to mozna zvladne i vykastrovana ...
|
cherry
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2006 09:49
- Nahlásit
Juli
Myslím, že štěkat začne. Náš taky neštěkal, ale teď svým hlubokým hlasem člověka neznalého i zmátne, ale taky jak na něj někdo promluví hned se profákne, že není hlídač a že to jen hraje.
Pokud s ním návštěva moc nekomunikuje tak je poměrně v klidu, ale jak projeví zájem tak to je konec "slušného " vychování
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2006 09:50
- Nahlásit
Jirikovo
takze to mozna zvladne i vykastrovana
hmm, zajímavá teorie... sem na vás zvědavá
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2006 09:52
- Nahlásit
cherry
to píšeš o naší Edě? dělá totiž to samé
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2006 09:54
- Nahlásit
Eda
hmm, zajímavá teorie...
a to jiste vis, ze seda je teorie a zeleny strom zivota .... takze je otazkou, co z toho vseho nakonec bude ...
|
cherry
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2006 09:57
- Nahlásit
Eda
Asi to mají v genech.
|