Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 207 . 208 . 209 . 210 . 211 . 212 . 213 . 214 . 215 . 216 . 217 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Ketrin
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2006 12:11
- Nahlásit

jana33
Tak napiš do mailu adresu, já ti ji pošlu. Zítra. Teď za chvíli jedu pro spravené auto a doufám že to pak nenaperu pro změnu do srnky. Ta Edina byla čerstvá, ta smrděla hodně a byly v ní breberky tobě do bytu vyberu tu nejsušší Samíkovi jistě udělá radost i tak

Lucinda
Držím palce a pamatuj, že my to vždycky nesem hůř než oni. Určitě bude dobře. Sali byla taky kastrovaná relativně ve vysokým věku.

jana33
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2006 12:12
- Nahlásit

Ketrin
OK jdu na obídek a pak ti písnu. A veverkonetopýra nechceš? Na oplátku?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2006 12:13
- Nahlásit

Já jsem na tu kachnu koukala na výstavě. Hrozně se mi líbila. Připadá mi to trochu praštěný ale asi ji taky koupím.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2006 12:17
- Nahlásit

jana33
veverkonetopýra
Aby mi tu rozvrátil morálku? Prej Na oplátku Jen si ho pěkně nech

Juli
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2006 12:33
- Nahlásit

Ketrin
Jsou mírně žluto zelenkavé. Když já jsem úplná laicka, takže nevím, co je málo co je moc a jak takové zhnisané oko vypadá. Juli měla před třemi týdny Chronicin kvůli oušku, když jsem to probírala s I.V. tak jsme se to napřed snažily rozchodit s Otifree ale nezabralo, takže přišly Atb. B.P. / znáš jí Ketrin z Olomouce?/ mě slušně zdrbala, že sem Atb. dát neměla, protože to očko prý může být od toho. Takže od minulého týdne jsme dávaly homeopatika a když sme je dobraly tak se to spustilo i z druhého očka... A B.P. teď nemůžu uhnat, nevím jestli není mimo / ne sebe ale v zahraničí, hárala se jí tetka naší Juli/
Lucinda
Narodila se 14.5.

Tak a teď baby raďte, protože veti daj rádi Atb.....

Jandula
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2006 12:41
- Nahlásit

Juli
ale zase něco vyřeší jen ty antibiotika... já nevím, jak vidíš, bojuju s tím taky, nejhorší je, že naše vete má dovolenou a mně se jinam nechce... tak uvidím, pokud se jí to přes víkend nezlepší, tak asi pomažeme...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2006 12:43
- Nahlásit

Juli
No to já Ti na dálku neporadím, to si netroufám. B.P. je velký příznivec homeopatik. Veterinář zas s ATB nebude příliš váhat, to máš pravdu. Jde o to vybrat to nejmenší zlo. Ale když je to žluto zelenkavé, tak to už asi ophtal(moseptonex) apod. nevyřeší... Když já s timhle nemám žádnou zkušenost, pokud jsme někdy měli výtok z očí tak jen takové to běžné podráždění když je třeba v létě hodně sucho a prašno a oni lítají jak je jejich zvykem s frňákem u země.
Asi bych šla k veterináři a snažila se ho ukecat, pokud by to šlo, na nějakou jinou variantu než atb....

Juli
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2006 12:51
- Nahlásit

Jandula
Ketrin
No jo, když já mám strach... ucho Atb., oko Atb. ach jo!!! Já jsem takový odpůrce, syn má srdeční vadua nám je taky dávají doktoři na každou blbost, jen aby se nemuseli namáhat s odběry...
No asi budem muset jet, ať něco nezanedbáme...nedá se na to udělat nějakej rozbor?? Když se to pozná v uších??
A nejhorší je,že budem muset k nějakému jinému vetovi, náš je dobrý, ale zase k nezastižení. Jezdí po pacientech, věčně je nedostupný...takže budu muset změnit.

Jandula
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2006 12:55
- Nahlásit

Juli
Ketrin
taky nevím, nebýt těch operací, tak jsou to Sářina první antibiotika v životě... jinak nikdy nic... a teď ty nelepšící se oči...

Juli
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2006 12:58
- Nahlásit

Jandula
To jsou vlastně jen lokální antibiotika, je to taky až tak velkej zásah do organismu jak normální?

Juli
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2006 13:08
- Nahlásit

Ještě mě něco napadlo. Jak se projeví nachlazení? Obě děcka mají rýmu a kašel, nemohla to Juli chytit a vrazit se jí to do očí... tedy čistě hypoteticky

jana33
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2006 13:11
- Nahlásit

Ketrin
vevrkonetopýra jen tak pro zpestření života Tak jsem to psala Karlovi a není moc nadšenej,že prej máme krvain dost,ale jestli prej po ní tak toužím,ať si jí pořídím. To je jasný,že toužím a nemůžu bez ní žít
Na kachnu jsem taky koukala,ale nikdy by mě nenapadlo,že zrovna tohle bude Sama tankovat. Teď mě napadlo,že se musím Evy zeptat,jestli náhodou už nebyla někdy napachovaná,to by vše vysvětlovalo
Juli
Lokální atb nejsou zas tak hrozný svinstvo,hlavně jestli to má fakt žlutozelený,tak to z mý zkušenosti atb potřebuje,protože to bylinky ani jiný kapičky nezpraví.V takovýmhle případě se doporučuje 3,4 dny proplachovat kapičkama,bylinkama atd. a poku se to nezlepší,tak pak jsou na řadě atb. Aspoň tak mi to říká náš vet,kterýmu fakt věřím a který taky nerad dává na vše atb

Ketrin
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2006 19:14
- Nahlásit

jana33
psala Karlovi a není moc nadšenej
Tak jsem vybrala pro tebe nohu.... eeeeehhhhmmm, musím říct že teda úplně bez smradu neni ani jedna.... Jinak je ale krásná! Tak kdyby to bylo ňák nesnesitelný, jako že -"buďto noha nebo já" tak ji prosím nevyhazuj, ale vem do Koloděj a někomu věnuj, třeba naší Bali.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2006 19:27
- Nahlásit

Lucinda
Tak jak je Gitě?

Lucinda
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2006 19:42
- Nahlásit

Tak jsme před chvílí dorazili. Je to jak jsem čekala, narkózové třesy, má rozpárané půl břicha, vyndali z ní 9 štěňat o celkové váze 5 kilo i s dělohou, hrůza je mi z toho nějak smutno, ale vet říkal, že to ty štěňata nevnímali a fena se s tím srovná. Nesla jsem jí z auta, ale schody jsem nevylezla, tak leží v chodbě u topení a čekám až se trochu víc probere a pomůže mi do schodů. Malej zase hlásí, že se klepe, tak letim

Ketrin
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2006 19:50
- Nahlásit

Lucinda
Chudina malá, moc na vás budu myslet, ať se rychle sebere.

Eda
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2006 19:54
- Nahlásit

Lucinda
ach jo, moc na vás s Edou myslíme, teď už bude jenom líp! taky budete mít pěkný Vánoce, že...

Lucinda
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2006 19:56
- Nahlásit

Ketrin
Bude to náročná noc, ale nastěhuju si jí do ložnice, mužskej stejně neni doma. Dala jsem jí tričko, protože s límcem by se umlátila i nás. Malej jí chodí pořád kontrolovat. Šína byla úplně vyřízená, když jsem jí nesla domů, nemohla jsem jí dostat ven. Budu muset teď s nima chodit zvlášť, protože by jí čokina furt otravovala. Nechala jsem jí rovnou vyndat ty bradavice, když už byla v narkóze. Celá ta sranda mě stála 4890 kč. Prima vánoční dárek.

Jumi
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2006 19:56
- Nahlásit

Lucinda
taky držíme palečky, ať je Gita co nejdříve jako rybička a ať holky obě co nejrychleji na tuto nešťastnost zapomenete...

Lucinda
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2006 19:59
- Nahlásit

Eda
Někdy mám pocit, že líp už bylo.
Jumi
Dík, ono se to srovná, jen jsem z toho teď trochu mimo, hlavně mám strach, aby nezačla kousat stehy, ale doufám, že to tričko jí trochu zbrzdí, budu jí pořád hlídat

Eda
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2006 20:00
- Nahlásit

Lucinda
hlavně, aby byla v pořádku a pořádně všechno ustála. vždyť do byl velikej zásah do organizmu. co jsem sama "nadělala" s tou rukou...

Lucinda
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2006 20:02
- Nahlásit

Jak jsem byla u toho veta, tak tam zrovna zkoumal nějaký přírodní preparát, na pomoc pejsanům co se bojí silvestra, teda těch ran. Říkal, že zná dva pesany, co byli úplně mimo a po tomhle preparátu jsou v poho, ale mi s tím problémy nemáme, ale je to určitě pomoc, těm co se každý rok stěhují na kraj světa, jen aby těm ranám unikli.

Eda
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2006 20:07
- Nahlásit

Lucinda
hmm, tak my to snad taky zvládnem. ale jak jsem dneska večer zjistila, aut se bojí stále aut. byla skoro stejná situace, jako když jí tehdy srazilo auto, jen s tím rozdílem, že jsem ji měla na vodítku. no jo, musí si zvyknout, že se "tomu" místu nemůžeme někdy vyhnout...

Jumi
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2006 20:09
- Nahlásit

Lucinda
doufám, že to tričko jí trochu zbrzdí, budu jí pořád hlídat
tričko je super, thorinovi límec působil takový stres, že jen stál klidně 15min (dýl jsem to nevydržela já), přesně v té poloze ve které zjistil, že ho má... takže celé pooperační období prožil v tričku a pod dozorem!Ale ty stehy ho ani moc nezajímali...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2006 21:30
- Nahlásit

Lucinda
Já se taky hrozně bála, a Salina to snášela výborně a hrozně rychle se sebrala. Už za 2 hodiny po probuzení sama chtěla jít čůrat ven. Ale ona teda nemusela po schodech. Tričko (nebo pruban) je dobrý, já jí pod něj dávala jen lehkou gázu, aby to větralo. A ostatní psy jsem k ní nepouštěla asi 3 dny. Pak už k nim sama zas chtěla. Drž ji v suchu, teple a klidu. A kritický je 3.-4. den, to ji to začne svědit.
Držim pěsti a zítra napiš.

Lucinda
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2006 22:04
- Nahlásit

Ketrin
Díky, teď tady kňourá a neví jak si lehnout, před chvílí zvracela a vet říkal, že jí mám vyvenčit až ráno, že to zmákla na veterině.

Eda
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2006 07:52
- Nahlásit

Lucinda
tak jak je na bojišti? už je lepší? má chuť k jídlu? moc jsme na vás myslely a mně se dokonce zdálo o černým LR...

Jandula
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2006 08:08
- Nahlásit

Lucinda
ahojky, držíme palce, Sára taky po kastraci zvracela, ale uvidíš, bude to určitě v pořádku. Je to bojovník, ne?

Nevíš, co to bylo za ten preparát? Mám doma takovou hysterku, co celýho silvestra proklepe a kolem půlnoci nevnímá svět okolo sebe...

Lucinda
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2006 09:31
- Nahlásit

Jandula
Zjistím to
Eda
Celou noc jsme nespali, Gita bručela a nevěděla jak si lehnout. Jak se napila, tak hned zvracela, ale ráno si normálně došla ven a nažrala se a už nezvracela, tak snad dobrý. Dokonce popoběhla, ale asi jí to bolelo, tak se zase jen šourala.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2006 09:33
- Nahlásit

Lucinda
To je fajn, snad máte nejhorší za sebou

<< 1 ... 207 . 208 . 209 . 210 . 211 . 212 . 213 . 214 . 215 . 216 . 217 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání