| Autor |
Zpráva |
Jandula
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2006 12:14
- Nahlásit
Jirikovo
Fakt? Tak já objednám to zkušební balení, a jestli ani tohle nebude vyhovovat, tak uvidíme, jak dlouho takový připrclý retriever vydrží bez žrádla
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2006 12:17
- Nahlásit
Jandula
no mozna stacilo, kdyby ses domluvila s Mel, ona by ti urcite kousicek odsypala, abys vyzkousela, jak se na to ten vyhladovely priprcly retriever tvari ....
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2006 12:21
- Nahlásit
Jirikovo
můj vyhladovělý retriever bere, co se týče žrádla, naprosto všechno, ona se neofrňuje, ale průjmy se projeví až po týdnu - dvou...
|
Dandy
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2006 12:49
- Nahlásit
jana33
Ahoj Jani,zrovna my volala Lucinda,že je v té Praze a má pro tebe Stride,ale nemá na tebe kontakt.Tak snad se během dne připojíš na diskusi a přečteš si to.Máš jí zavolat na její mobil 604240677.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2006 20:33
- Nahlásit
jana33
jéé, tak já vyřizuju to samý jako Dandy, jen s menším časovým posunem... jsem holt pomalá, no
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2006 19:55
- Nahlásit
Nazdárek z Prahy. Jsem doma a je mi nejlíp. Zase jsem si to užila Nedobrovolný výlet na Barandovské terasy (nalezla jsem do blbýho busu), čtení v metru jako pravý pražák, ksicht pod čepicí, aby se mě náhodou někdo na něco nezeptal, no prostě klasika.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2006 20:00
- Nahlásit
Lucinda
hele, nenavážej se do nás, jó! za to nemůžem, že do Prahy jezdí teď davy nákupůchtivých spoluobčanů z venkova... zrovna dneska jsem měla tu čest potkat půlku všech občanů z Čech i Moravy v centru Prahy
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2006 07:04
- Nahlásit
Ahoj po ránu!
Mám na vás zkušenější dotaz Juli teď začaly hodně vytíkat z očiček "ospalky". Je jich víc jak běžně a nejsou úplně bílé jak běžně. Ráno si lehne čumáčkem na zem a tlapkama si to jako čistí..... Co mám dělat, jít na veterinu nebo něco přírodního? Mám strach,že jí lupnou hned Atb. My měli asi před 3 týdny do ouška Chronicin a teď zas tohle
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2006 08:02
- Nahlásit
Juli
jej, tak s tímhle ti neporadím, ještě jsem nic podobného neřešila. ale na veterinu bych zašla a trvala bych na "přírodní" léčbě. dej vědět jak jste dopadly a samozřejmě, hodně štěstí!
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2006 08:29
- Nahlásit
Juli
A jaké jsou když ne bílé? Jestli to není nějaké móc dramatické, tak já bych zkusila nejdřív kapat Ophtalmoseptonex (normální "lidský") a pak teprve případně veter.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2006 08:49
- Nahlásit
Juli
Máme něco podobnýho, Sáru to trápí už dva týdny... hnisavé ospalky, teče jí to proudem, teď už se to zlepšuje, dostala na to na veterině speciální kapky s antibiotikem...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2006 09:00
- Nahlásit
Jandula
týjo, to by bylo, aby Sára nějakou nemoc neprodělala nebo neměla alespoň její příznaky...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2006 09:05
- Nahlásit
Eda
zrovna teď dostala důtku s výstrahou... vete má až do 27. dovolenou - v těchto dnech čekají štěniska... takže Sára má podmínku, že na Silvestra dostane hezký modrý prášeček na spaní, ale jen když bude zdravá a hodná...
Tohle s těma očima má poprvý, nevím, jestli jí ofouklo nebo při některých svých hrách s klackem a polínkem si náhodou to oko nevypíchla...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2006 09:07
- Nahlásit
Jandula
to je dobrý, třeba se naroděj jako Eda na Štědrý den
počkej, vypíchlý oko bys poznala...
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2006 09:20
- Nahlásit
Eda
No, jenomže já jsem nejela nakupovat, ale vzdělávat se. Jediný nákup, který jsem udělala, bylo jídlo a v sekáči na ruzyni jsem si koupila rajtky za dvě kila a hned jsem je buchla známé.
Juli
Zkusila bych nejdřív opthal, třeba jen vodu a vyplachovat ráno a během dne, když se jí to zase udělá, ale zatím bych nikam neletěla, až tak po pěti dnech, když by se to vůbec nelepšilo. Jsem proti tomu, aby se hned nasazovali antíky, tělo si taky musí občas trošku poradit samo, aby se umělo potom vůbec něčemu bránit. Čubinka je pěkná a kolikátého se narodila? Možná je ve stejný den jako Šína, ta se narodila 1.5.
Tak dneska jdeme na tu kastraci, mám z toho špatný pocit, už kvůli tomu, že má Gita už dost velké břicho, tak doufám, že to na ni nebude mít psychické následky, protože už určitě ví, že bude mít štěňátka.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2006 09:20
- Nahlásit
Lucinda
tak koukám,že nám dva dny blbnul net a hned jsem prošvihla Lucindu. Achjo,já myslela,že jsem ti na sebe dávala mobil. Nemohla bys mi to teda poslat poštou?
Jestli jsou ospalky hnsavé,chce to antibiotika,jestli ne,tak doporučuju kapky se světlíkem.
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2006 09:33
- Nahlásit
jana33
Na nic jsi nezapomněla a číslo jsi mi dávala, jenže já hlava děravá jsem si ho nedala do mobilu a pak jsem v Praze čučela. Pošlu ti to poštou, jestli to dokážu, protože se s poštou pištou moc nepřátelim. Možná to po někom pošlu, ale napiš mi na meil adresu, nebo na mobil a já se pokusím to svou inteligencí zvládnout.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2006 09:35
- Nahlásit
Lucinda
jana33
no my s těma ospalkama bojujeme už dva týdny... chvilku se to zlepší a pak zase vrátí...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2006 09:43
- Nahlásit
Lucinda
OK pošlu ti mailíka. Já se s poštou taky moc nekamarádím,ale občas i něco doručí tak budu doufat. Jinak vám dneska budeme moc moc držet palce,kdy na tu kastraci jdete?
Jandula
A dívali se jí do očí na třetí víčka? To je divný,když se jí to po 14 dnech nelepší a bere antibiotika,to by chtělo změnit léčbu. Ferda na oči dost trpí,ale po nasazení atb mastičky se to vždy do tří dnů vykurýruje,takže pak mažeme ještě dva tři dny a je pokoj
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2006 09:48
- Nahlásit
jana33
my máme nějaký kapky, Sára to má úplně poprvý... Třetí víčka snad nemá...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2006 09:50
- Nahlásit
Jandula
No tak má je určitě,záleží,co na nich No ale jestli jsou ty kapky antibiotický a nezabíraj,tak to ukazuje,že to není bakteriální zánět,ale něco jinýho a mělo by se přijít na to,co
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2006 09:51
- Nahlásit
jana33
Jdeme v jednu, tak jdu pustit koně do výběhu a začnu s modlitbama
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2006 09:56
- Nahlásit
jana33
Co to vlastně znamená, ty třetí víčka??? Slýchám to, ale nevím přesně, co to je...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2006 10:19
- Nahlásit
Jandula
Já to moc vysvětlit neumím,ale je to taková blanka,která chrání oko a normálně není vidět,je schovaná. Ale často se stává u mladých psů,že se tam vytváří jakási krupička,která pak dráždí oko (to se léčí atb nebo pokud se to opakuje,tak se seškrabává) nebo může být i špatně narostlá nebo zduří atd.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2006 11:57
- Nahlásit
Pozor - jelení nohy k dispozici !!!
Zjistila jsem, že jich mám víc než potřebuji. Takže tak 2-3 můžu někomu darovat. Zájemci pište adresy a já vám to pošlu.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2006 11:59
- Nahlásit
Ketrin
A jsou řádně vysušený? Já bych jelení nohu brala,ale jaksi jí nemám moc kam dát vysušit.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2006 12:01
- Nahlásit
jana33
Některý jsou už od loňska. Prakticky nesmrdí. Našla jsem je při úklidu v garáži. myslela jsem, že mi je manžel už dávno vyhodil, a ono ne...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2006 12:02
- Nahlásit
Ketrin
Jééé tak to by bylo pro nás,jak dělaný. Jestli chceš,můžu ti za ní dát veverkonetopýra,ten se do balíku vejde
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2006 12:05
- Nahlásit
Lucinda
moc na vás myslím!!! bude to dobré!!!
jana33
neboj, noha je bezva vysušená a funguje 100% je to Edy nejlepčí kamarádka
Ketrin
jůů, to by byl bezva dárek pro LR! jsi hodná paní ježíšková
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2006 12:08
- Nahlásit
No mě teď Sam překvapil na cvičáku,jak je o něm známo,aportuje jen věci "opravdové",tj. chlupaté a peřnaté, stačí jedno pírko nebo jeden chlup,ale být tam musí. Ale do čeho se v sobotu zamiloval a krásně to nosil,byla takováta atrapa kachny z tvrdý pryže,co je mají na kanea.cz Fakt jsem zírala. Takže tu budeme kupovat na léto,páč je do vody a dá se pachovat.
|