Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 207 . 208 . 209 . 210 . 211 . 212 . 213 . 214 . 215 . 216 . 217 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Jumi
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 14:38
- Nahlásit

jana33
bych venku považovala za ukázkovýho bezpapíráka. Asi tomu fakt nerozumím
No to já když se podívám na některé pp GR tak si říkám - proč proboha takovej krásnej pes jako náš Thorin pp nemá - že by mu je třeba mohli darovat

Jumi
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 14:40 - Změnil/a: Jumi
- Nahlásit

Bernášek dostane od ježicha velikou plyšovou žirafu, krabici na hračky a mlsání a Thorinek dentální hračku a mlsání - toho víc než bernáš - je přece větší néé!

jana33
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 14:46
- Nahlásit

Jumi
Ale tenhle je fakt mega,vůbec nevypadá jak labrador, OVVR má ve třetí ceně..... je fakt,že s ním těžko bude někdo krýt,ale stejně.
To nám říkaj na cvičáku,škoda,že Sam nemá papíry,to by bylo nevěst

Jumi
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 15:12
- Nahlásit

jana33
no přesně! vet vždycky - škoda že nemá pp, taková krásná hlava! Ale se svejma nožkama by stejně na nevěsty mohl pěkně zapomenout...

jana33
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 16:11
- Nahlásit

Jumi
My i kdybysme papíry měli,tak bychom na výstavy nemohli, Sam kvůli té své minulosti nesnáší,když s ním manipulují cizí lidi a bojí se,ale aspoň zkoušky bychom mohli. Ale to je jedno,hlavně,že je spokojený,bobíšek můj

Ketrin
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 19:53
- Nahlásit

jana33
narazila jsem tam na jednoho,kterýho bych venku považovala ... atd. Jsem se tam samozřejmě taky podívala a asi vím, kterého myslíš. Je hnědý a jmenuje se od A, žejo. Fakt zajímavý typ by mě zajímalo, kdo mu dal VD. Jinak k těm OVVR III.c. - to bych se ho zase zastala, stačí aby psík vyplivl aport z vody a má ho za 1 a padá do 3.ceny, i kdyby měl jinak samé 4.
Jinak jak jsem tam tak prohlížela ty chovné psíky (kterých spoustu znám osobně), tak mě potěšilo, že tam pořád je Salinky tatík Quanto-Wander, i když už je dávno v psím nebíčku.

Lucinda
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 20:31
- Nahlásit

Ketrin
jana33
No¨, je to takový hóóódně lehký typ s pidi hrudníkem, ale kdo ví kdy byl focenej a je navíc úplně blbě postavenej. Mně by spíš vadilo, že má 2/1 kyčle. Inteligence se taky nedá hodnotit z jedněch OVVR, mohl to klidně zmastit páník. Je fakt, že bych si nechala poslat aktuální fotky. Má podobný původ jako Gita a taky tak blbě spleskaný v třetí generaci (teda myslim, že je to třetí) a to by mi taky dost vadilo.

Jandula
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 20:34
- Nahlásit

Eda
Mají tam od pondělka do čtvrtka od 8 - 16, v pátek od 8 - 14... Mají tam vzorkovou prodejnu, tam přijdeš, řekneš si, co potřebuješ, mají tam Nutram a další krmiva, kosti prodávají po větších baleních - já jsem ty kosti z bůvolí kůže koupila po deseti baleních...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 21:27
- Nahlásit

úplně blbě postavenej. Mně by spíš vadilo, že má 2/1 kyčle. I no jasně, to je další věc. Je fakt, že fotka může hodně ublížit / nebo i přidat ale tenhle pes fakt vypadá skoro jako kříženec LR/CHBR...

Jumi
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 21:33
- Nahlásit

jana33
Lucinda
Ketrin
Tak jsem toho vašeho krasavce šla hledat! byla jsem si jistá, že nenajdu - no ale tak na 99,9% jsem našla...jinak souhlasím, že III.cena nic neznamená, navíc jen mezi těma psama před ním ji má kde kdo a pak z vlastní zkušenosti (taky mám chrta) fotka fakt udělá víc než si člověk dokáže uvědomit!
Ale já mám dojem, že u psů to neni zas až taková tragedie, když sem tam proklouzne mezi chovné jedince nějaký ne tak úplně vyvedený jedinec, protože psi prochází dvojí selekcí - tedy ještě si ho musí vybrat nějaká fena. proto u feny mi to příjde mnohem horší, protože ta si dle mého lajckého názoru partnera najde vždycky...ale možná se mýlím.

Eda
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 21:33
- Nahlásit

Jandula
Aha, díky za info. Nutram bereme, tak to tam pak zkusím...

Lucinda
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 21:47
- Nahlásit

Jumi
Hmm, genetika je mocná a takový jedinec může přinést nějaké pozitivum, ale třeba taky ne. Gita třeba je taky VDčková, ale má kyčle 0, tak jsem do toho šla. Je pravda, že neporodila žádného šampiona, ale nemůže být celá republika šampiónů, musí někdo dělat ten průměr.

Eda
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 21:59
- Nahlásit

úplně blbě postavenej.
jů, Eda tam má skoro nevlstního bráchu ale ten je hezčí než ten LB XY od "a"

Lucinda
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 22:18
- Nahlásit

Eda
To tam mají skoro všichni, nějakého polobratra, nebo sestru. Prostě Nora a Brian byli všude, ale je hnědej viď

Jumi
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 22:20
- Nahlásit

Lucinda
no cp vím, tak se říká a mně to příjde logické, že fena sama nemusí být nijaká zvlášť fešanda a šampionka, ale musí být zdravá, předávat dobré geny a být dobrá máma...to ostatní má dodat kvaliní krycí pes tyto tři vlastnosti ovšem žádný šampionát nezaručuje, že!? Takže i VD fena může klidně rodit malé šampionky!

Ketrin
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 06:58 - Změnil/a: Ketrin
- Nahlásit

u psů to neni zas až taková tragedie, když sem tam proklouzne mezi chovné jedince nějaký ne tak úplně vyvedený jedinec, protože psi prochází dvojí selekcí - tedy ještě si ho musí vybrat nějaká fena. proto u feny mi to příjde mnohem horší Souhlasím
genetika je mocná a takový jedinec může přinést nějaké pozitivum, ale třeba taky ne taky souhlasím
i VD fena může klidně rodit malé šampionky!
taky souhlasím
akorát ty šampionáty bych do toho moc netahala - to je lidský výmysl a vypovídá taky o (ne)ochotě majitele na ty výstavy (ne)jezdit. To CH před jménem genotyp dotyčného jedince nijak nezmění Mně osobně nejvíc vadí dvě věci: že se v chovu neuplatňuje více psů, (samců) a že se neeviduje, co kdo přenáší.

Eda
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 08:28 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit

Ketrin
joj, ty jsi po ránu nějaká usouhlasená
holky, já tomu až zas tak nerozumím, ale zdá se mi, že esli je to registr VŠECH chovných psů v ČR, tak je to žalostně málo jasně, a bylo by dobré nějak registrovat kdo co přenáší...
jináč, můžete mi třeba i závidět, ale už mám všechny dárky pod střechou a většinu dokonce i zabalenou! takže se jdem s Edkou zrelaxovat na delší čas do lesa. tam je klídek, pohoda, no stress
Lucinda
no právě že, hnědej... kazí mám hnědou pověst...
a jak je po kastraci? už svědí stehy?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 08:40
- Nahlásit

Eda
esli je to registr VŠECH chovných psů v ČR, tak je to žalostně málo no a navíc větší část z nich nikdy nekryla. Kryje pár známých jmen. Plus pár dalších, má třeba 1-2-.. krytí za život.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 08:50
- Nahlásit

Dobré ráno u labroušků!

Eda
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 10:48
- Nahlásit

Zuzana T
Taky přeju dobré dopoledne

hmm, tak mám další "vymoženost". jaksi jsem si všimla, že mi sestra v nemocnici zapomněla vyndat kousek nitě z ruky (jizvy). tak se jdu samooperovat držte mi palce...

Juli
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 11:18
- Nahlásit

Eda
Ahojky! Jaká je Tvé civilní povolání??
Tak teda já jsem vůbec znalá, takže zapojovat se do debaty o chovných psech určitě nebudu.... Teď viděli Juli chovatelky rodičů a úplně svorně propukly v huronský smích, že má Juli strašně krátké uši.... to jde úplně mimo mě

jana33
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 12:52
- Nahlásit

Jasně holky,že třetí cena nic neznamená,ale v týhle kombinaci bych věřila,že to bude chov,který už ani vlastnosti labrošů nemá. K tomu hodnocení - není VD jako VD a upřímně,tenhle pes,jestli vypadá i ve skutečnosti jako na fotce,tak by dle mého ani VD neměl dostat,protože to je známka velmi dobrá.
Jinak se musím pochlubit,byla jsem na první zkoušce a mám za 1

jana33
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 12:54
- Nahlásit

Holky posílali jste mi už tu nohu a ten stride? Pošta asi stávkuje,protože ke mě furt nic nedorazilo.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 13:07
- Nahlásit

jana33
Nohu jsem posílala v pátek. Pošťáci ti ji někde dosoušejí K Edě se taky courala dlouho.
Gratuluju ke zkoušce

jana33
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 13:11
- Nahlásit

Ketrin
No aby to pod ten stromeček stihli. Asi tam na ně budu muset vlítnout

Eda
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 15:03
- Nahlásit

jana33
moc gratuluju ke zkoušce!!! mě to teprve v lednu čeká a neboj, noha se fakt děsně loudala a to ani moc ven nesmrděla. jen Eda věděla na 100% o co go
Juli
Jaká je Tvé civilní povolání??
no, neříkej, že mám reči jako nějaký kynolog-profesionál
jsem toho hodně. studentka, učitelka anj, lektorka spinningu vyber si, co je ti nejvíce libo

jana33
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 15:14
- Nahlásit

Eda
No vždyť mě takdy ještě další čekají,ale jsem ráda,že tuhle první mám úspěšně za sebou
Ty učíš AJ?

Eda
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 15:20
- Nahlásit

jana33
Ty učíš AJ?
no jo, no...

jana33
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 15:29
- Nahlásit

Eda
A kdééé? Nebo soukromně?

Eda
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 15:35
- Nahlásit

jana33
mno, učila jsem v jazykovkách, ale teď už jen soukromně...

<< 1 ... 207 . 208 . 209 . 210 . 211 . 212 . 213 . 214 . 215 . 216 . 217 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání