| Autor |
Zpráva |
Eda
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 09:58
- Nahlásit
Lucinda
joj, tak hurá! když žere, tak to je dobrý!
my tady dneska máme úplný jaro. ráno jsme s Edou couraly dlouho v lese a užívaly si to. slunce, ptáčci zpívali, relativně teplo...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 10:01
- Nahlásit
Lucinda
Teď už to bude jen lepší,držíme moc palce. Rozárka to nakonec zvládla úplně bez problému a kromě kanyly si ani nic nevykousala,ani se o to nesnažila. Tak na vás moc myslíme,ale vy jste holky šikovný a zvládnete to. Když to zvládla naše hyperaktivní koza,tak to pro vás bude hračka
Jinak všem oznamuju,že už na psy není ale vůbec žádný spolehnutí,dneska mě normálně nechali zaspat a ještě ráno na mě koukali,jako co prudím,když vstávám a nutím je vstávat taky
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 10:03
- Nahlásit
jana33
jéé, tak já ti půjčím náš hnědej budíček. budí tak kolem půl sedmý, maximálně ve 3/4... a nikdy nezaspí!
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 10:07
- Nahlásit
Eda
Ale naši taky nezaspávaj,zásadně mi po ránu skáčou po hlavě,případně mi hlavu zalehávaj. Ale oni jsou asi ve stavu jak panička,protože už včera o půlnoci,když s nima chtěl jít páník ven,tak mě obložili a nechtěli se hnout. Musel je chudáčky přemlouvat
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 10:16
- Nahlásit
jana33
když jsme u našich, tak nemám šanci Sáru dostat ven po půl devátý večer (v paneláku se ještě nechá), ale v baráku se jako podívá, co prudím, neotravuj, chci spát a když už jí vykopu ven, tak se posadí jak bluma a kouká...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 10:20
- Nahlásit
U nás to dělá pravidelně večer Ferda, jemu už se nikam nechce a když venku prší,tak stávkuje úplně. Ale labradoři? To teda neznám!
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 10:26
- Nahlásit
jana33
mě normálně nechali zaspat a ještě ráno na mě koukali,jako co prudím,když vstávám a nutím je vstávat taky
chacha, to bych chtěla taky... já ve všední dny vstávám v 5 a opozdit se o minutu, tak Salina už provokativně štěká, že chce ven ... jo, noha poslána!
Eda
my tady dneska máme úplný jaro Tady zas bylo poprvé pod nulou, žádný bláto, psi mohli po procházce rovnou domů bez dlouhého pucování
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 10:27
- Nahlásit
Ketrin
Děkujíííííííí
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 10:31
- Nahlásit
Ketrin
ale zima je tady taky. taky pod nulou, ale taková jarní atmosféra, no...
dneska s náma byla noha taky na procházce, jsme ji provětraly
Jandula
posadí jak bluma a kouká...
tak tomu říkám kec mec lívanec a Edka to taky praktikuje
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 12:36
- Nahlásit
Vyhlašuju soutěž o nejrozmazlenějšího LR (GR):
|
cherry
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 12:41
- Nahlásit
Eda
krásná fotka - to doma máme taky.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 12:45
- Nahlásit
Eda
krásná fotka!!!
Naši psi mají podmíněný reflex na zvuk končící konzumace jogurtu z kelímku (vyškrabávání). I kdyby Borgo spal jak sedmispáč, toto ho spolehlivě vzbudí a jde si způsobně sednout ke strávníkovi s výrazem: Je ti jasný, že mi máš trochu nechat.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 12:45
- Nahlásit
Tak tohle už doma nepraktikujeme,protože nemám tři ruce,abych každýmu držela kelímek. Ovšem pribiňáčky dostávají, hezky na piškůtek,postupně. Vůbec pribiňáčky jsou u nás kapitola sama pro sebe, pravidelně mě páník obviňuje,že je chudákům pesánkům žeru a na ně nic nezbyde chudáčci naši malý hladový nedokrmený
|
cherry
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 12:48
- Nahlásit
Ketrin
Tak ten náš ma dokonalý sluch na krájení v kuchyni na desce. V létě i když spal přes den ve sklepě (bylo to vedro), dveře otevřený začala jsem krájet a už byl za zadkem. No ono občas něco upadne na zem , tak to jde ohlídat
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 12:53
- Nahlásit
jana33
Taky jim ho nedržím. Maj na to grif, zvládnou to sami. Nepodceňuj laboradoří vynalézavost pokud jde o žrádlo.
Já jsem taky ujetá na pribiňáky apod. Nejlepší je ten velkej dvoubarevnej... ale moje linie =
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 12:55
- Nahlásit
Ketrin
taky pribiňáčky můžu, dokonce jsem si je vozila do Chorvatska, jako že pro Sáru...
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 13:49
- Nahlásit
Pro zdejší diskutující
Já jsem se vlastně nezeptala, jestli se můžu zapojit... vy se tu už všechny znáte a navíc, jak sleduji, nejste v chovu žádní nováčci...
Tak vezmete mě?
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 14:06
- Nahlásit
Juli
navíc, jak sleduji, nejste v chovu žádní nováčci...
tak teď jsem se upřímně zasmála... já se svou nevycválanou atrapou na goldena...
Ani se nemusíš ptát, jsme rády, že se naše diskutující skupina rozmnožuje...
Všichni se sice neznáme osobně, ale třeba já a Eda bydlíme od sebe všeho všudy přes kopec a ještě nebyl čas jít spolu venčit...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 14:09
- Nahlásit
Já teď ulítávám na kokosovým pribiňáčku. A ten si kupuju extra pro sebe,takže mě nemůže páník kamenovat,že ho kradu psům Tak jsem to zrovna počítala a kdybych nekupovala Karlovi k vánocům holící strojek,tak naprosto s přehledem v peněžní hodnotě darů vedou pesani. O počtu dárků samozřejmě nemá cenu mluvit
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 14:11
- Nahlásit
Juli
Osobně tu neznám nikoho,resp.viděla jsem se zřejmě s někým od zlaťáků na cvičáku a na besídce od cvičáku,ale mozkový spoje si to moc nepřebrali,takže bych je stejně nepoznala Takže klíííííd
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 14:13
- Nahlásit
Jandula
A mám se nějak dodatečně představit ??
Já mám vlastně, když neberu dětství, prvního pesana a hned doma. Jak naschvál, je Juli tak sladká, že je taky hóódně sprasená
A ty jogurty, to je všude. Já neumývám kelímky od jogurtů vůbec. Vlastně je to moje myčka....když je myčka pootevřená nemusím umývat ani nádobí
Už máte dárky na vánoce? Prodavač mi prodal, prý, nezničitelnou hračku.... ale nevěřím. Včera takovou dostala od páníčka..... 10 min a je v koši. A taky sem jí koupila vepřové ucho - uzené- téda, ale to hezky voní! Co je nezničitelné pro labradora???
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 14:19
- Nahlásit
Ketrin
velkej dvoubarevnej ááááá ani to nezmiňuj, můžu se po něm utlouct.
Gita už běhá líp a je v pohodě, zato Šína je zlobí. V noci rozkousala muškáty ve sklepě a ještě štěkala jak pominutá. Gita tu kastraci přežije, ale Šína ne.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 14:23 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit
Holky dvoubarevnej neznám??????
Lucinda
Tak to je vidět,že už je Gitě dobře,to je super. No a nechceš holky pustit k sobě? My jsme smečku taky nechali pohromadě,jednak je teda nemáme jak oddělit,ale hlavně by se bez sebe zbláznili.A nutno říct,že dokud byla Rozárka přešlá,tak k ní kluci byli hrozně jemný a ohleduplný.
Juli
Před nedávnem tady na to bylo forum,já doporučuju hračky Kong a Zogoflex, typy pro pitbuly. Ty neroztrhal ani náš veverkonetopýr a ten jinak zničí všechno
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 14:23
- Nahlásit
Lucinda
Můžu se zaptat? Četla jsem o té kastraci, chudinka. Proč se musela kastrovat když byla březí? Nečetla jsem to zpětně...
Teda a velkej dvojbarevnej pribiňák u nás ještě nemaj...
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 14:25
- Nahlásit
jana33
Veverkonetopýr je co???
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 14:26
- Nahlásit
Juli
Co je nezničitelné pro labradora??? Tak to ti můžu říct naprosto přesně - NIC. Koupila jsem úžasný barevný pletenec gumy ve tvaru míčku a myslela jsem si, že by se šíně mohl líbit a mohla by přestat prudit smeták, lopatku atd. No jo líbil se jí asi 2 minuty co byl pohromadě a pak ho rozebrala a rozžvejkala na milión malích kousků, který teď neúnavně sbírám po zahradě a stále nejsem u konce. Takže, doporučuji pořídit ještě jednoho pejska a možná dá pokoj.
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 14:28
- Nahlásit
Lucinda
No to nevím jestli bych přežila
Je fakt, že bych raději měla víc psů než dětí...... až se příště narodím
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 14:30
- Nahlásit
Takže, doporučuji pořídit ještě jednoho pejska a možná dá pokoj.
To se nám nějak neosvědčilo
Juli
veverkonetopýr je nevychovatelný nervy drásající kříženec foxe,knírače a nevím čeho. O poslušných labradorech si myslí,že to jsou podlézavý idioti a k nám má přístup založený na myšlence - buďte vděčný,že jste mě našli,jinak by byl váš život jeden velkej stereotyp a nuda
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 14:30
- Nahlásit
Juli
No ona měla štěňátka v květnu, to jsem si nechala Šínu. Gitě bylo za krátko 8 let a tak už v chovu nemůže pokračovat, tak jsem se rozhodla jí dát vykastrovat, je to prý lepší kvůli nádorům a falešné březosti, ale než jsem to stihla, tak mi přehárala a dostal se mi na ni vlčák, tak jsem to řešila radikálně. Nechtěla jsem zažít to utrácení malích tvorečků a devět štěňat zrovna tohohle spleskance bych neudala. Taky jsem nechtěla Gitu vystavit zbytečnému stresu, ona byla výborná máma a asi by se se mnou o ty štěňata prala a pořád by je hledala.
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 14:31
- Nahlásit
Holky pelášim na koně, tak pa
|