| Autor |
Zpráva |
Juli
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 14:33
- Nahlásit
buďte vděčný,že jste mě našli,jinak by byl váš život jeden velkej stereotyp a nuda
jana33
Já myslím, že totéž si myslí i Juli
Včera dostala velkou bůvolí kost. Nějak jí nejede, když ji jí dávám, tak kní ňufá a pak si ji teda jako " když nedáš nic jinýho" vezme. A když jsem došla domů tak byla rozkousaná a vyskládaná na parapetu a ve zdi další díra...
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 14:35
- Nahlásit
Lucinda
To je mi líto, chudinka. My chovat nebudem, ale mám strach jí nechat řezet.... Ach jo!!
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 14:35
- Nahlásit
Juli
Jenže Juli je furt "jenom" labradorka,takže kousek lásky k páníkům a snaha o ně nepřijít a aspoň občas vyhovět,v ní někde (třeba hluboko) je. To se o totálně nezávislém teriérovi,který si myslí,že všude jinde by si mohl leda tak polepšit,říct nedá
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 14:38
- Nahlásit
jana33
Né, je sladká a i když sprasená / stoupne si k lince, k prostřenému stolu a obslouží se, bere dětem jejich hračky atd./ je strašně hodná a poslušná. Prasíme si ji sami, protože to nejde jí pokárat když hodí ty svoje očka
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 14:41
- Nahlásit
Tak jsem se díval na ty hračky Kong a Zogoflex na internetu a nic mi to neukázalo...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 14:43
- Nahlásit
Kong prodávají na www.baron.cz a zogoflex na www.tagisky.cz tam mají i hračky Rogz for dog,ta největší kost nám taky drží.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 17:32 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit
no jasně, nejsem tady (taky někdy pracuju... ) a vy roztočíte diskuzi o 106
ale aby nedošlo k mýlce, ty pribináčky jsou kupovaný výhradně Edě!!! já jsem bez nároku. když mi doma vyčítají jak jí rozmazluju, tak jen podotknu, že já jí teda pribiňáky nekupuju... máme spolu takový rituál. ráno když si dám směs müsli+cornflakes, Eda ví, že dostane "mňamku" (teď nevím, jestli jsem to tu už nepsala, kdyžtak mi promiňte). já dojím, do misky dodám znovu lupínky, psí piškoty, Alavis a mlíčko. to je její regrese do štěněčích let. jdu na její pelech a tam to sní. (musím držet misku, protože by s ní jezdila po celý kuchyni).
Juli
samozřejmě srdečně vítej na diskuzi! jen jsem se chtěla zeptat odkud jsi... stále nepouštím myšlenku nějaké společné procházky, i když najít společný volný čas pro všechny není jen tak. myslím si na okolí Prahy...
Ketrin
ale jinak, já jsem taky ještě neviděla "velkej dvoubarevnej" to tam máte u vás na vesnici nějaký vymoženosti, né?
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 18:02
- Nahlásit
Eda
No, Edo, my dvě se na procházce určitě nesejdem..... ale mrzí mě to Já jsem od Šumperka, což je trochu z ruky...
A ten velkej dvoubarevnej sem taky neviděla a to jsem z vesnice...
Juli miluje jídlo v jakékoliv podobě.... miska s pytlíkem piškotů a 400g bílým jogurtem rotuje po místnosti dokud není úplně čistá...
A teď mě naštvala.Šly jsme na prochajdu a ona se vrhla zase k psímu hovnisku. Kdybych ji nestrhla tak by ho asi sežrala...čuňě. A to se chce pořád pusinkovat...Myslíte, že je to někdy pustí??
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 18:07
- Nahlásit
Juli
škoda, že jsi tak daleko, ale kdybys třeba plánovala i psí výlet směr hlavní město...
Myslíte, že je to někdy pustí??
ne!
ne, ale vážně. já ještě nevím. Eda je můj první labrador, takže s "popelnicema" ještě nemám zkušenost. ale zase musím říct, že když já moc chci, tak Eda fujtajbly pustí. ale znamená to z mý strany dohled po celou dobu, co jsme venku a neustat ani na minutu, zvlášť v kritických místech...
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 18:14
- Nahlásit
Eda
Takže nikdy....to je to nejhorší co dělá.... kvůli malýmu. Mám strach jak žere ty hovniska,že bude mít škrkavky nebo tasemnice a malej se pak na dvorku nakazí. I když bobany hned sbíráme...
Taky se o ní bojím, kdybys viděla co v těch jejích pokladech nacházíme...
A nechystáš se třeba do Jeseníků?? že bych to měla blíž..
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 18:20
- Nahlásit
Juli
já myslím, že se to s věkem upraví a celkově se zklidní
já Jeseníky neznám, nejezdíme tam. ještě tak Krkonoše, Jizerky, Český ráj a tak... ale ty jsi moc daleko nevadí, tak se můžem kamarádit jen virtuálně
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 18:23
- Nahlásit
Ketrin
trošku mi to připomíná malýho pana Borga a jeho spací polohy
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 18:30
- Nahlásit
Tady je Juli sice malá, ale v poloze na zádech spí stále.... a chrápe
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 18:43
- Nahlásit
Juli
jůů, to je sladký mimi a má stále ještě ten plastový pelech? nebo je už zdevastěný?
jo, a dneska jsem v jedné cizí zahradě viděla kvést forzítie (zlatý děšť), takže: vivat Vánoce
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 19:14
- Nahlásit
Eda
Pelech je trošku ohryzanej, ale zatím drží pohromadě. Ona je v něm jen v noci a když odcházíme pryč. Jinak doma má peřinku. Ale přestává se mi líbit, co dělá ve verandě v době naší nepřítomnosti..... Ale to je tím,že jí tam nenechávám hračky. Mám strach aby se jí něco nestalo, ona všechno hned rozžvejká a sežere... Nejraděj má plyšáky, ale už jsme vybrali zásoby po dětech... za poslední týden padly každý den dva, nevím co ji popadlo.
Jak je stará Eda? Už hárala?
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 19:29
- Nahlásit
Juli
Jak je stará Eda? Už hárala?
Edě budou na Štědrý den dva roky. Rozhodli jsme se pro kastraci, štěňata nechceme. Ale jednou hárala...
za poslední týden padly každý den dva
hmm, slušná spotřebička já nevím, ale Eda takhle moc nikdy neblbla. nebývá často doma dlouho sama a vždycky je unavená z lítání venku, takže ji nezbyde moc energie na ničení
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 19:47
- Nahlásit
Eda
Jé, tak to máte krásný štědrý den. Bude dort? Já jsem taky zvědavá, kdy budeme hárat... asi nás to čeká brzo. A taky ji necháme vykastrovat, ale bijím se toho aby se jí něco nestalo, přece jenom je to operace.
To ona je zničí i když je doma s námi. Nevím, co ji to popadlo. Takhle ničitelsky se nechovala. Jedině, že by jí ještě rostly zuby. Chovatelka tvrdí,že není plnochrupá...tak třeba se tam něco klube.
To my ji asi s tím lítáním zanedbáváme...kvůli malému zas tak dlouho venku nejsme. V létě, jo. To s náma blbla celej den venku, ale teď v zimě je to horší. Snad jí to nějak neublíží.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 19:58
- Nahlásit
Juli
já si myslím, že je pes hlavně spokojený se svým pánem, když se mu věnuje. jj, kastrace jsem se taky bála, ale už je to za námi a vše je dobré.
dort nebude, bude "vánoční menu" + dárečky. to musí stačit. i když mi je taky líto, že nedělám dort, ale jinak to nejde, když se narodila tak "hloupě"
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 20:20
- Nahlásit
Eda
To já už se těším,až budu dělat dort a na ten její "přískok" k němu. Máme narozky jen o 4 dny od sebe. Ona by jedla pořád. Myslím, že jediný jak bych poznala,že jí něco je, že nebude jíst. A to snad dlouho nepřijde, řekla bych nikdy, ale to nejde..... tak až za hodně dlouho
Jaké má Eda vánoční menu?
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2006 09:33
- Nahlásit
Juli
Jaké má Eda vánoční menu?
to se ještě uvidí. asi dostane do granulí kapříka nebo tak něco. prostě vylepšení ale zas aby jí nebylo špatně...
tak hurá, konečně je tu náznak zimy. ráno-4st. C konečně přestalo být bahno!
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2006 12:55
- Nahlásit
Eda
konečně přestalo být bahno!
Téda, tak s tím nesouhlasím..... u nás se kope po celé vsi kanalizace, máme rozkopaný dvorek... počítám, že ještě další dva roky bude Juli jak čuně a já budu prát a prát a prát její deky...
Taky Ti Eda asistuje při vaření? Já dnes smažila bramboráky a seděla za mnou jak přikutá.... vždycky mám strach, že se přes ni převalím když zapomenu v zápalu práce že tam sedí..
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2006 16:43
- Nahlásit
Juli
Jo, taky je to pomahačka. peče, vaří, smaží. Má svoje místečko pod dřezem ale když už je jejího pomáhání dost, tak dění v kuchyni pozoruje ze svýho pelechu. hlídá každičký pohyb a případný pád jídla na zem
dneska jsme byli na dlouhé procházce v lese. bylo moc pěkně, skoro i teplo a sluníčko!
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2006 17:08 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit
tak takhle srandovně u nás probíhá "výcvik" připomíná mi to tu čivaví reklamu...
a takhle vypadá její reakce:
hoď mi ten klacek, dělééj!!!
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2006 17:56
- Nahlásit
Eda
Eda je moc pěkná. Chodíte i na cvičák? My ji máme jen tak na to "domácí žužlání"
Tak u vás muselo být fakt hezky. Chlap šel s malým a Juli na procházku a když přišli, tak sem myslela, že mě raní mrtvice... vyluxovanej byt a přišli tři čuňata... a luxovala sem znova
Já chci léto a sucho!!
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2006 18:37
- Nahlásit
Juli
Mluvíš mi z duše - Já chci léto a sucho!! já taky!! anebo sníh a mráz. Ale to bahno... Jinak tě tu samozřejmě vítáme, tady se nikdo nemusí ptát jestli se může přidat.
Eda
jana33
Vy neznáte dvoubarevnej XXL lipánek? Tak to přicházíte o velkou životní rozkoš. A mají ho všude, to neni žádná regionální specialita.
buďte vděčný,že jste mě našli
To mi připomnělo, když bylo Honzíkovi asi 5, byli u nás na týden přátelé z NL a on si je hrozně oblíbil. A po jejich odjezdu pořád chodil a říkal: Chudák Henk...beze mě
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2006 18:44
- Nahlásit
Bresta s Borgem vyhlížejí Ježíška. Nebo aspoň sníh...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2006 18:49
- Nahlásit
Eda
Myslíš tohle?
To byl pohodář pan Beneš...
Fotos máš jako vždy IA a Eda čivavu nepřipomíná ani v nejmenším ba ani falešnýho soba.
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2006 20:26
- Nahlásit
URL
...tak to je další poloha..
...dva marodi...
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2006 20:29
- Nahlásit
Ketrin
Vy neznáte dvoubarevnej XXL lipánek?
Aha, to je Lipánek... já myslela,že to má být Pribiňáček...ale ten taky neznám.
A jaký má příchtě, ať se aspoň navnadím...
A ten mráz by mi taky nevadil... hlavně ať je to bláto pryč.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2006 22:01
- Nahlásit
Juli
Chodíte i na cvičák? ne e nějak bych tam asi nezapadla. provádíme domácí cvičák, taky máme Edujen jako kamarádku. ale můžu za to asi já, Eda není dřevo, leccos by zvládla, jen taky jezdím na kole a jaksi se nedostává času na obojí...
Ketrin
Vy neznáte dvoubarevnej XXL lipánek? nééé mělas mi ho poslat u té jelení nohy, abych byla zas o chlup zkaženější
Myslíš tohle? ano, tohle jsem myslela. trapně jsem se spletla
Bresta&Borgo jsou sladcí!!! ale mám dojem, že vykoukaj jen Ježíška, sníh ne
tak jsem po zběžné sondáži zjistila, že Edka hnědka dostane od Ježíška nejvíc dárečků ze všech. tomu se říká nespravedlnost!
jinak jsem se vrátila dneska z konceru "rybovky" (J.J.Ryba-vánoční mše). a nebýt toho, tak mi ani nedojde, že už budou Vánoce...
|