| Autor |
Zpráva |
Eda
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2006 13:23
- Nahlásit
Ketrin
to jó, to mám taky ráda, když Eda takhle lítá s psíma kamarádama nebo "jen" se mnou v lese. celou dobu ňuchá, lítá a vrtí ocasem
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2006 13:58
- Nahlásit
Juli
Já bych jí to hned neházela. Nejdřív naučit držet,blbnout s tím,aby si ten aport spojila s legrací a hrou,až bude umět držet,tak pokládat ve hře na zem,aby se to naučila zvedat a pak po kouscích odhazovat,nejdřív jen krok,pak dál a prodlužovat
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2006 19:23
- Nahlásit
hmm, tak jak jsem už říkala nedávno... nespravedlnost světem vládne! teď jsem dobalila dárečky od Ježíška. kdopak má asi nejvíc balíčků?!? no správně, Edka hnědka
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2006 20:21
- Nahlásit
Eda
Já taky zrovna balím. Co třeba Edka hnědka dostane, prozraď?
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2006 21:25
- Nahlásit
Ketrin
pcha, klidně prozradím, ale nesmíte jí to říct, ať má překvápko...
plyšovej balón s cinkátkem uvnitř, je opravdu super, moc se těším, až si s ní budu hrát. potom ručně upletený kožený vodítko (našli jsme při "stěhování" dlouhou kůži), pak tisíc psích chuťek, frolíky. to jsou věci, který jsem balila já. co pro ní mají ostatní, to nevím nic si neříkáme, aby jsme měli překvápko nakonec všichni
a co tvoje partička? nějaké odolné hračky?
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2006 07:46
- Nahlásit
Lucinda
ahoj, tak jak se kurýrujete? všechno jde dobře?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2006 09:14
- Nahlásit
Holky,to je klasika,u nás mají taky psi nejvíc dárků. Největší (i když teda společný) je kuchyňský robot,protože kdo se jim má každej večer strouhat s kotlem ovoce a zeleniny Pak každý dostane nový blikací obojek,labradoři už dostali lovecký vodítka, každý dostane 5 uší normálních, 1 ucho speciální vyuzené, 1 prasečí nohu (aby od nich byl večer pokoj), 1 speciální psí půlmetrovou klobásu,sušený střívka a dalších tisíc mlsek. Hračky nekupujeme,ty co máme drží a stejně je používají jen na nošení při vítání, případně na pouštění na paniččinu bosou nohu. Jedinej,kdo je hryže a likviduje je Ferda a tomu zatím odolávají. No a samozřejmě ten nej nej dárek je noha od Ketrin teda jestli dorazí
Lucinda
Přídávám se k Edě,jak se máte?
|
cherry
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2006 09:24
- Nahlásit
Hračky taky nekupuji, jen bych chtěla sehnat ten plyšový míč, ale nevím zda vydrží. Jinak na hraní ho baví vše jiné kromě hraček. Teď jsme mu dali starý kokos, který byl na parádu, a je úplně spokojený.
Jinak samozřejmě plno mlsků a dobrotek, ale dávkovat budeme postupně.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2006 10:20
- Nahlásit
jana33
1 ucho speciální vyuzené to neznám u nás na vsi mají jen ty normální... ale podle mě tedy smrdí dost
cherry
jen bych chtěla sehnat ten plyšový míč
měla jsem ho vyhlídnutý ve zverimexu u nás na vsi. mají tam velikej výběr. v Praze jsem ho nikde neviděla a navíc ty ceny (třeba normální prasečí ouško stojí na Smíchově 19Kč)
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2006 10:22
- Nahlásit
Eda
No to nesmíš kupovat na Smíchově,to je jasný ouškou vyuzené se prodává vakuované a je prostě uzený a extra voňavý
Jinak myslím,že plyšový míč bude mít trvanlivost tak minutu,aspoň u nás by to tak bylo
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2006 10:31
- Nahlásit
Eda
přesně, na smíchově nenakupovat, já kosti a tyhle žvýkadla kupuju v Chuchli, společně se žrádlem, je to tam u vody, hned při sjezdu ze strakonické a super ceny...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2006 10:36
- Nahlásit
My máme u nás na Palmovce Pesko,tak nakupujume maso,tak k tomu vždycky něco vezmeme a pak jezdíme do Horních Počernic,kde podávají velký pytle krmných piškotů
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2006 10:37
- Nahlásit
vyuzené se prodává vakuované a je prostě uzený a extra voňavý
Tak u nás se prodává nebalený.... měla jsem ho pro Juli k vánocům, ale už sem jí ho dala. Měla jsem ho několikrát balený, zavřený ve skříni, ale to tak vonělo, že jsem to nevydržela...
Včera chlap donesl opět prý nezničitelnou hračku. Pneumatiku na provaze.... vyfotím a dodám. Dělá to pěkný šmouhy na podlaze takže v obýváku NEEE!!
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2006 10:41
- Nahlásit
Juli
To znám. Teriér si dvakrát kousnul
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2006 10:55
- Nahlásit
si dvakrát kousnul pneumatiky?
koukám že u nás v Pr°°lákově jsou ceny skoro jako na Smíchově... když jsem kupovala ceny k OVVR, tak uši stály 12,-/kus, a to ve velkoobchodě!
Já jsem koupila jen různé ňaminy, kt.budu vydávat postupně za zásluhy a Borgo dostane dvě pískací ryby - těm dávám pár minut života. Hlavní "dar" pro Borgouše bude financování jeho výstav a zkoušek v nadcházejícím roce
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2006 10:59
- Nahlásit
Ketrin
Hlavní "dar" pro Borgouše bude financování jeho výstav a zkoušek v nadcházejícím roce
no to bude mít Borgoušek radost
Jestli je to to,co myslím,tak je to docela malé. Nebo si myslíš,že ve zveráčích prodávaj opravdový penumatiky na laně?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2006 11:05
- Nahlásit
Hlavní "dar" pro Borgouše bude financování jeho výstav a zkoušek v nadcházejícím roce
no to bude mít Borgoušek radost
no co,co,co-to je bezkonkurenčně nejdražší dar v rodině.
opravdový penumatiky na laně?
to já nevím! Kolikrát koukám, o čem se bavíte a já se vůbec nechytám-např ty nezničitelný hračky pro LR a pitbuly-už si zas nepamatuju jak se to jmenuje. Juli píše o pneumatice, tak si představuju jak z kufru vyndám rezervu a dám ji doprostřed kuchyně, aby si Borgouš vyhrál...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2006 11:10
- Nahlásit
Ketrin
jasně a pak nám píše,že v tom obýváku to přece jen není ono,že to dělá šmouhy asi mě z tebe hrábne
Je to tady:
http://www.allpet.cz/scripts/podrobnosti.php?IDZ=9 357
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2006 11:21
- Nahlásit
Hm, chlapi si koupili k ježíšku boxovací pytel, tak tohle bych mohla zavěsit Borgovi někde hned vedle.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2006 11:36
- Nahlásit
Ketrin
no tak to by chtělo ale fakt opravdickou pneumatiku
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2006 12:27
- Nahlásit
Oprava: Pneumatička
No už je na dvě části... je to pneumatika a ta měla v sobě díru a tou byl prostrčen barevný, silný provazový suk. Taková ta provazová jako činka se sukem na každé straně. Pneumatika zatím odolává ale provaz je pryč. Rvala ty provázky, měla jich plná ústa a nablila mi do obýváku.....
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2006 12:36
- Nahlásit
Teď jsem byla s Borgem chvíli venku. Byl šikovný! - dohledával, nosil, předával vsedě, zůstal v odložení, vybíhal až na povel... super. Ofšem byli jsme sami. Až bude mět něco dělat mezi psy, tak to zas bude
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2006 12:52
- Nahlásit
Jandula
hned při sjezdu ze strakonické a super ceny
ahá, myslela jsem, že je to jen pro velkoodběratele
Ketrin
tak si představuju jak z kufru vyndám rezervu a dám ji doprostřed kuchyně, aby si Borgouš vyhrál
Juli
měla jich plná ústa
kulantně řečeno...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2006 12:54
- Nahlásit
Ketrin
Až bude mět něco dělat mezi psy, tak to zas bude
musíš mu trošku věřit...! ti to ukáže, budeš kulit oči!
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2006 13:03
- Nahlásit
Juli
jůů, to je maličká pneumatička pěkně jste Juli podcenili,teda spíš její ničitelský schopnosti
Jandula
nemáš nějaký kontakt na tu Chuchli?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2006 13:27
- Nahlásit
Ketrin
No jasně,že ti ukáže,pravá puberta ještě přijde
ale jinak je to samozřejmě šikulka
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2006 13:49
- Nahlásit
Ketrin
Nechcete se šikovným Borgem přijet a ukázat nešikovné paničce, jak na to?
Eda
My máme pusinku, hovínko, papání.... už se mi i zadařilo: Maminka přišla..
jana33
Jak vypadá ta pravá a kdy přijde???
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2006 13:56
- Nahlásit
Juli
My máme pusinku, hovínko, papání
hmm... tak to já se tedy někdy neznám... třeba když něco "nevhodného" žere, tak používám různá pojmenování pro pusinku
ale asi je to tím, že ještě nemám děti...
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2006 14:10
- Nahlásit
třeba když něco "nevhodného" žere
Eda
No to zapomínám na pusinku taky..... to mě na ní nejvíc štve, to že žere ho.na...... už sem přemýšlela, jestli schválně nějaký posypat pepřem nebo čili.....
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2006 14:24
- Nahlásit
Juli
Jak vypadá pravá puberta? To jisto jistě poznáš ve chvíli,kdy pes naprosto zapomene na jakýkoli povel a nechápavě na tebe koulí oči,co to po něm chceš,když takovej povel nikdy neslyšel
Teda holky koukala jsem na stránky kchls,je tam aktualizovanej seznam chovnej labrošů a narazila jsem tam na jednoho,kterýho bych venku považovala za ukázkovýho bezpapíráka. Asi tomu fakt nerozumím
|