Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 162 . 163 . 164 . 165 . 166 . 167 . 168 . 169 . 170 . 171 . 172 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Jandula
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 11:24
- Nahlásit

Eda
Hele, my dvě se musíme konečně dohodnout na nějakou tu procházku... když já mám ty týdny nějak plný... Co příští sobotu odpoledne???

A pojedeš ke Ketrin na ty OVVR?

Eda
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 11:29
- Nahlásit

Jandula
víkendy mám zabité. tedy teď, když je ještě celkem slušně. volnější mívám pondělky a pátky.
ne e, na OVVR nejedu. Sice Ketrin říkala, že bysme s Edou nebyly nejhorší, ale neměla jsem z toho pro sebe dobrý pocit...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 11:39
- Nahlásit

Eda
Klidně to pověs někde venku pod střechou. Myslím, že jediný tvor, který by to mohl "sežrat" (ohlodat) je labrador. Ono na tom nic k žraní není.

Jandula
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 11:42
- Nahlásit

Eda
jelikož se v týdnu vracím až po šesté, kdy už se začíná stmívat, tak je to problém...

Tak až budeš mít volnější víkendy, tak písni...

To je škoda, že nejedete... Určitě byste to zvládly...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 11:51
- Nahlásit

Jandula
To víš že by to zvládly. Eda je perfekcionista což je sympatické
Teď až se změní čas, začne to nejhorší období - do práce za tmy, z práce za tmy...

Eda
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 12:10
- Nahlásit

Jandula
dobře, domluvíme se. a nechceš jít příští čtvrtek na spin? jedu od 20.00hod.
Ketrin
jejda, ani mi nepřipomínej ty děsné časy stálé tmy a počínajících depresí...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 12:16
- Nahlásit

Eda
Jaképak deprese s antidepresivními labradory se chodí ven za každého počasí a vedlejším produktem je vyrobený endorfin

Jumi
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 12:22
- Nahlásit

Ketrin
je vyrobený endorfin
nebo adrenalin!

Eda
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 12:22
- Nahlásit

Ketrin
tak je fakt, že LR jsou antidepresivní
ale vedlejší produkt bývá často taky zablácený dům, auto, oblečení apod., což může vést k opětovným depr. stavům (a pak se říká, že práce všechno vyřeší, pche...)

Eda
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 12:24
- Nahlásit

Jumi
myslím, že o adrenalinu je řeč ve štěněčím veku, ne?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 12:26
- Nahlásit

Jumi
vyrobený endorfin
nebo adrenalin!

Správná připomínka!

Eda
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 12:41
- Nahlásit

tak se mějte pěkně a užívejte víkend. jdu pracovat a pak s hnědkou směr les. myslím, že to už obě potřebujeme...

Jandula
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 12:44
- Nahlásit

Eda
Ketrin
Já už teď vstávám a chodím z práce za tmy... Vstávám se Sárou v pět a z práce se vracím většinou kolem sedmé a to už je taky tma...

Eda
Uvidím, možná, že v pátek půjdu později do práce... kdybych šla normálně, tak asi ne, protože jak vstávám v pět, tak už v devět musím být v posteli...

Jandula
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 12:46
- Nahlásit

Eda
Ketrin
měly bysme udělat nějaký meeting, ráda bych viděla vás i psiska...

jana33
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 13:51
- Nahlásit

Teda jelení noha by se nám taky hodila,akorát fakt nevím,kam bych to v tom našem 2+kk pověsila

Ketrin
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 14:32
- Nahlásit

jana33
kam bych to v tom našem 2+kk pověsila
Do špajzu - a nezasvěcená návštěva si půjde ukrojit kus lovečáku a dostane šok

jana33
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 14:42
- Nahlásit

Ketrin
i když vzhledem k naší smečce k nám už chodí návštěvy jen psomilné a všechnochápající . Já se bojím,že by se do toho mohli dát potravinový moli,občas se u nás skrz světlíky objeví. Ale jako dárek pod stromeček pesanům by to bylo něco,oni to milují

Ketrin
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 14:46
- Nahlásit

Jandula
Já trochu uvažuju, že bych se jela podívat s Borgáčem do Letňan - spojila to s naučnou socializační vycházkou po Praze - ale Eda bude určitě někde na závodech...

Eda
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 15:26 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit

Ketrin
néé a kdy jsou Letňany? my vás rády uvidíme a trochu "socializujeme" Borga Eda by ho přeochotně provedla Berounkou a ukázala mu ty největší smraďáky v širokém okolí! třeba se k nám přidá i Jandula a ostatní...
aha, tak už jsem si to našla: 18.11. - 19.11. 2006. teď to nevím přesně, ale buď 18. nebo 19. jsou poslední závody na závěr sezóny. ale spíš myslím že je to sobota. takže neděle by byla pro pesany....

Eda
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2006 18:39
- Nahlásit

ahoj, v sobotu jsme byli na výletě v Labských pískovcích u Děčína. bylo moc krásně, jenom jsme na můj vkus ušli dost kilometrů. Edě to vůbec nevadilo, válela se v lese (zejména pomáhala "sbírat" houby tím způsobem, že se v nich vyválela), lítala po lesích i v Labi. doma jen snědla granulky a "vytuhla" na pelechu. vzbudila se až ráno na procházku...

Jumi
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2006 18:40
- Nahlásit

Ketrin
Já trochu uvažuju, že bych se jela podívat s Borgáčem do Letňan
Tak jen neuvažuj ale pojéééď, můžete na oplátku fandit vy nám, až tam bueme potit krev ve výstavním kruhu!

Eda
myslím, že o adrenalinu je řeč ve štěněčím veku, ne?
to asi záleží na psisku, Thorinovi je 6,5 a někdy z něj mám adrenalinu na rozdávání a když se Bernášova máma vyválela v kalu z rybníka, tak Zuzka taky vypadala, že se jí vyplavilo úplně něco jiného než endorfiny!

Eda
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2006 19:26
- Nahlásit

Jumi
teď jsem si prohlídla vaše stránky a máš tam moc pěkné fotky

Jumi
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2006 19:39
- Nahlásit

Eda
Díky!
Vám to na té fotce také ohromě sluší!

Ketrin
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2006 07:48
- Nahlásit

Eda
To jste se měli v pískovcích. Krásná fotka, jen chybí Tvůj obvyklý úsměv - asi už těch km bylo fakt moc A jako vy všichni z měst jezdíte o víkendu do přírody, tak my vidláci bereme o víkendu psa do města čili byli jsme na hokeji, Borgo byl v pohodě, buďto sledoval hru nebo spal a nic ho nevyvedlo z dobré nálady. A okolo pořád - Jé to je krásnej labrador. - No teda ten je ale fakt krásnej. Atd. A děti: Dobrý den. Hezkej pes. Můžu ho pohladit? A nejlepší bylo -určitě to také znáte: Je ten pes papírovej? Vždycky musím mocně potlačit chuť říct - jak vidíte, je z masa a kostí a má kůži a srst.

Jandula
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2006 07:50
- Nahlásit

Já jsem o víkendu zjistila, že hrozně moc podceňuju Sáru, obávala jsem se, že by neušla 9 km, přece jen se po té kastraci a klidovém režimu kvůli kulhání ještě nedostala do formy... No a Sárinka překvapila, ušla min. 16 km a ještě měla na konci energii si hrát... (já tedy ne)...

Zato včera padla za vlast a chrápala jak starej mužskej...

Ketrin
Super, já bych měla mít volno... tak to bych určitě do Letňan šla...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2006 07:59
- Nahlásit

Jandula
Psi ujdou vždycky víc než my.
Letňany - ještě nevím jestli budu moct, ale vynasnažím se. Už jsem to probírala s mámou, že bych možná u ní přespala, že chci Borga vzít do Prahy... ona to ovšem vnímá po svém - a kam ho chceš vzít? Já: no, hlavně do metra... a na výstavu...
Máma: Vem ho na Karlův most a ukaž mu sochy!

jana33
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2006 09:19
- Nahlásit

Ahoj holky,musím se pochlubit, Samoušek je dárce krve! V sobotu nám volali z veteriny,že nutně potřebují krev,tak jsme vyrazili. Sam byl naprosto úžasný,hodný,klidný,paní doktorka na něj pěla chválu po celé veterině i v čekárně. A nakonec říkala,že takový jsou prostě labradoři,dobrota sama. Tak pomáháme dělat čest labradořímu jménu

Ketrin
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2006 09:35
- Nahlásit

jana33
Tak to jste skvělí! A jak ten odběr probíhá? Kolik krve psovi berou? Byl pak nějak unavený atd.? My s manželem dáváme krev oba, tak abych si to mohla porovnat...

Jumi
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2006 09:38
- Nahlásit

jana33
Tak to je Samík kluk šikovná!

jana33
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2006 09:39
- Nahlásit

Ketrin
Psala jsem to do fóra dárce krve. Ve zkratce - nejdřív vezmou pesanovi trošku krve,udělaj rychlou laborku,jestli je to OK a pokud ano,začne odběr. Bere se buď z krku nebo z packy, z krku je to prý rychlejší,takže to používaj hlavně,když jde o minuty nebo když není dárce krve klidný a nevydržel by déle na místě. Samovi brali krev z horní části přední nohy,trvalo to cca 15 minut a vzali asi 400 mililitrů. Upozorňovali nás,že může být unavený,malátný,ale vzhledem k tomu,že po příjezdu domů začal už mezi dveřma řádit s Ferdou a Rozou,tak to u nás nějak neplatilo

<< 1 ... 162 . 163 . 164 . 165 . 166 . 167 . 168 . 169 . 170 . 171 . 172 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání