Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 162 . 163 . 164 . 165 . 166 . 167 . 168 . 169 . 170 . 171 . 172 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
OPI
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 15:26
- Nahlásit

Ahojky,jelikož vím že tady jsou jen samé dobré dušičky tak jsem vás chtěla požádat o pomoc....scháním štěňátko pražského krysaříka,k odběru nejlépe koncem října.......jestli máte ve svém okolí někoho kdo má štěňátko tohoto mrňouska prosím dejte vědět!!!!!! Je to do velmi dobrých rukou,PP není podmínkou.Bohužel nemám zatím dobré zkušenosti se scháněním tohoto plemene,většinou na tom lidé chtějí jen hodně vydělat Je možno zasílat i na mail koutovaludmila@seznam.cz DĚKUJI

Eda
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 19:06 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit

Jandula
no nevím, botičku asi nechci, když se v ní nedá chodit... ještě pro klid srdce jsem šla na veterinu a paní doktorka mi řekla, že se to stáhne samo, jen je dobré to po procházce vyčistit dezinfekcí
all
myslím, že ze svatouškovství a lísání se po nějaký lumpárně (viz slupnuté ho..o) by ti naši LR mohli skládat zkoušky levou zadní
Ketrin
jen tak mimochodem jsme na veterině zkontrolovaly platný očkovák. (myslím kvůli tvým OVVR) člověk nikdy neví...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 19:29
- Nahlásit

Taky jsem dnes byla svědkem Brestinýho svatouškovství a lísání a kéž by důvodem bylo slupnuté h***o, ale bylo to horší - šly jsme naposledy lehce pocvičit před zk., naváděla jsem ji na 2 ks zvěře (nebo jsem se o to aspoň pokoušela...), první přinesla hned, druhý poměrně brzy taky našla, jenže místo aby ho bafla a přinesla, pobíhala okolo s nevinným výrazem "já bych mooooc ráda něco přinesla, jenže tady vážně nic není"

Dandy
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 20:31
- Nahlásit

Tady posílám na zkoušku po velkém úsilí fotku Šíny.Později pošlu více

Dandy
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 21:06
- Nahlásit

A ještě malý přídavek

Dandy
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 21:07
- Nahlásit

Dandy
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 21:09
- Nahlásit

Holky byly ve svém živlu.A to co nám tam předvedly stálo zato.

Dandy
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 21:21
- Nahlásit

Šína

Eda
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 22:03
- Nahlásit

Dandy
Krásná Šína! a prej že není akční vydra jak se sluší a patří...
Ketrin
tak to ber jako potrápení tebe psem, jako že tě nechává "vycukat", aby se při zkouškách mohla předvést v plný parádě!

maik
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2006 00:45 - Změnil/a: maik
- Nahlásit

Potřeboval bych poradit, jak zateplit boudu pro labradora na zimu. Mám dvouměsíční štěně.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2006 19:20
- Nahlásit

maik
Asi normálně nějakou minerální vatou apod.,ne? Detaily nevím, na to mám lidi

2 all
Holky tak já zítra jedu na ty MVZPR. Držte nám palce, stejně jedeme jen dělat křoví jinačím machrům. Navíc Bresta ještě mám pocit že není úplně 100% v kondici po tom kašli. No uvidíme. Když nevypadneme, tak třeba odstoupíme.

Eda
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2006 20:01
- Nahlásit

Ketrin
moc moc vám oběma držíme palce i tlapky (teď nemocné) a uvidíš, že to vyjde a nebudeš zklamaná dej nám vědět, jak jste dopadly!

Jandula
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 08:10
- Nahlásit

Ketrin
Taky držíme palečky...

jana33
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 09:10
- Nahlásit

Ketrin
A kde se to koná? Jinak samozřejmě budeme držet palečky a všechny packy co máme,za naší smečku je jich docela dost My se chystáme zítra na cvičák,tak jsem zvědavá,co budou předvádět,jestli to bude lepší než minule. Jinak Ketrin bez zlomyslnosti musím konstatovat,že nás amatéry vcelku těší,že i takový "profík" jako Bresta umí takhle pěkně "zatloukat" Ale jak píše Eda,ber to tak,že teď se vyblbla a na zkouškách budete za hvězdy!

Norma
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 15:02
- Nahlásit

Jirikovo
Sice dotaz nebyl určen mě a je již staršího data, ale kdyby jsi nááhodou žádného černouška nesehnal tak my jich zrovna pár doma máme. Matka: Norma z Voldušského vrchu, otec Attikonak Truly Madly Deeply. Http://home.tiscali.cz/luckyhoney

Eda
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2006 13:10
- Nahlásit

Ketrin
tak jak jste dopadly? moc jsme vám s Edkou držely palce!
teď nebudu na netu, tak se to dozvím později, no
jinak packa nic moc, stále to je otevřená rána, tak dávám černou mast a zítra aloe. snad to pomůže...

Lucinda
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2006 21:34
- Nahlásit

TakKetrin jak? Taky jsme drželi palečky. Bylo to těžké?
Eda Neni třeba na tu ťapinu steh? Kdysi se mi Gita pěkně rozparala na ťapině. Dva dny jsem si myslela, že to zmáknu, pak jsem přeci jen šla k vetovi a dostala jsem pěkně vynadáno, uspal ji a odšrabal vršek na živý. Měla pět stehů a to mi furt někdo tvrdil, že tlapky se nešijou.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2006 07:12
- Nahlásit

Ahoj všichni,
přijeli jsme včera až ve 23 hod. a byla jsem docela mrtvá. Bylo to jako obvykle v Třeboni, kde se konají všecky vrcholné zkoušky KCHLS.
No a i když jsme skončily ve 3.ceně kvůli JEDNÉ JEDINÉ limitní známce z markingu, tak jsem vcelku spokojená, protože bodů máme bohatě na 1.cenu a všecky ty největší špeky, handlingy na vodě i ve čtvercích v poli a lese, Bresta suverénně "vyčtyřkovala". O vlečkách a barvě ani nemluvím, to jsou její parádní disciplíny. Opět mi tedy potvrdila, co si už dávno myslím: že čím víc se cvičí, tím je to horší. Opět předvedla, že je soutěživý typ, který doma na zahradě na nějaký dumíky vcelku prdí, ale když už je to naostro a o něco jde, je tam zvěř a okolo cizí psi, tak to by se v té své chamtivé fenčí hamižnosti přetrhla, jen aby to všecko donesla, aby jí to náhodou někdo nevyfoukl. Ovšem tahleta její natěšenost nás taky stála tu osudnou 1 z markingu, co nás odsunula do té 3.ceny. Což mě na jednu stranu hodně štve, když se jí to jinak tak pěkně povedlo, ale na druhou stranu je to stejně pěkný výsledek u psa, který už se dva roky jen válí na gauči. Taky mě potěšilo, že rozhodčí chválili jakou má Bresta na svůj věk dobrou kondici. Takže máme to druhé "Účko", ale hlavní důvod proč jsem se zúčastnila byl ještě jednou zkusit, jestli je opravdu ještě schopná slušně obstát na vrcholné soutěži, jestli to derby nebyla náhoda. A nebyla.
Jinak těžké to docela bylo, jak se dá na mezinárodních CACITových zkouškách čekat, hlavně terén v poli byl vcelku hnusnej (hrozně vysoká ostrá tráva) a taky rákosí. Co se mi zdálo poměrně lehké bylo slídění s dohledávkou dvou kusů - to posuzovali uplně jinak než před měsícem na derby.
Startovalo 23 psů a vypadlo jich 7. Komplet výsledky budou jistě brzy na webu KCHLS. Dík že jste nám drželi palečky, snažily jsme se ze všech sil vás nezklamat a lepší už to nebude, protože tohle už byly "opravdu, ale opravdu" Brestiny poslední zkoušky.

Jandula
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2006 07:47
- Nahlásit

Ketrin
Jéééééééééé, tak to Brestince i paničce gratulujeme... Je to holka šikovná...

Co jinak, co Borgoušek?

jana33
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2006 09:17
- Nahlásit

Ketrin moc a moc gratulujeme,jste holky šikovný!
My jsme o víkendu nakonec na cvičák nešli,protože se nějak spojovali skupinky,tak jsme psíky protáhli a procvičili v přírodě,ovšem Sam usoudil,že je na výcvik moc horko a házel po mě pohledy typu - volám okamžitě Kubišku A včera s Rozou pro změnu prohnali srnku,tak jsme nasadili přístup ignorance a vyhazov ze smečky a děsně okatě si všímali jen Ferdy,kterej nikam zdrhnout nemohl,protože chodí na stopovačce No co vám budu povídat,když jim bylo odpuštěno,radovali se labradoři jak šílený,asi jim zatrnulo

Jandula
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2006 09:24
- Nahlásit

jana33
hele, kdy jdeš poprvé do školy?

jana33
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2006 09:27
- Nahlásit

Jandula
20/10 je imatrikulace,ale první celej víkend mám 11 a 12/11. ale na netu už mám průvodce studiem,kdy se z čeho dělaj zápočty,zkoušky a už jsou tam i nějaký učebnice. Je to teda docela síla.

Jandula
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2006 10:08
- Nahlásit

jana33
aha, tak to se neuvidíme, já jsem tam 4 a 5. listopadu... kde máš průvodce studiem??? Já mám na stránkách studentů akorát rozvrh... a z čeho se dělají zápočty, ale učebnice, zkoušky nic...

jana33
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2006 10:15
- Nahlásit

Jandula
A na imatrikulaci jdeš? Je to pod zabezpečenajma stránkama a myslím,že to jsou texty ke stažení nebo tak nějak. Na co že ty to jdeš?

jana33
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2006 10:18
- Nahlásit

Jandula
Tak jsou to dokumenty ke stažení. Ale ještě to není komplet,mě tam třeba chybí filozofie. A jinak u většiny předmětů píšou,že první učebnici dostaneš při první hodině. Ale je to teda fakt drsný

Jandula
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2006 10:20
- Nahlásit

jana33
já jdu na sociální a masovou komunikaci, na imatrikulaci asi nejdu, jsem v práci, ale myslím, že se tam uvidíš (v hodinách) s mojí mámou...

na dokumenty se kouknu. díky moc. drsný to je, my to máme narozdíl od vás tři víkendy...

jana33
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2006 10:25
- Nahlásit

Jandula
No ono tam asi bude víc skupin,ale třeba jí tam potkám.
No nevím,jestli je to výhoda nebo nevýhoda,že to máme jen dva víkendy,přijde mi,že do nás za tak krátkou dobu nemůžou nic nahustit. No uvidíme,jak to dopadne,nějak přestávám mít představu,kdy se budu učit,když z práce chodím v šest,pak jdu s psiskama,vrátím se v půl devátý,nakrmím zvěř a pak většinou upadnu do komatu

Lucinda
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2006 10:55
- Nahlásit

Teda tady je ale mrtvo. Tak hned jeden dotaz. Nestalo se Vám, že pesan vykadil trochu krve? Šína už asi týden kadí ke konci trochu krve, žere normálně, bobany jsou taky v pohodě, je živá, nesáňkuje a je tři dny odčervená, tak nevim, jestli mám panikařit?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2006 10:58
- Nahlásit

Ńák nám to tu zapadá prachem a už jsem fórum ani nemohla najít... takže pár fotek:

Ketrin
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2006 11:00
- Nahlásit

Lucinda
Nazdar! To měl Rambo, když mu bylo asi 9 měsíců, ale měl k tomu slabej průjem. Jinak mu nic nebylo, byl čilej. Dostal Synulox a dobrý. Já bych nepanikařila, ale na veter.bych asi zajela.

<< 1 ... 162 . 163 . 164 . 165 . 166 . 167 . 168 . 169 . 170 . 171 . 172 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání