Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 162 . 163 . 164 . 165 . 166 . 167 . 168 . 169 . 170 . 171 . 172 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
jana33
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2006 11:20
- Nahlásit

Ketrin
Krásný fotečky.Musím říct,že až jednou naše smečka odejde do věčných lovišť a budu si pořizovat dalšího labroše,tak s ním určitě budu chtít dělat lovčák a když to půjde,tak nějaký zkoušky,není nic krásnějšího než lovecký pes při práci
Lucinda
Nemyslím,že to bude něco dramatickýho,ale na veterinu bych s ním taky pro jistotu zajela,když to trvá týden

Lucinda
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2006 11:53
- Nahlásit

Ketrin úžasný fotky, to je nádhera jak Labíci pracujou. Tak to jsi mě uklidnila, zavolám tam a uvidim.

Dneska ráno jsem šla procházkou lesem a na vedlejší louce byly krávy, Šíně se vůbec nezdály, tak štěkala jak zběsilá. Gita jen zvedla hlavu, zakňučela, jako že jsou na lov moc velký a běžela zase hledat lišku. Jsou to stejně zajímavý zvířata, ale jde z nich respekt. Přišly až k ohradníku, bylo jich asi 20 a stejně jsem tomu drátku moc nevěřila.

Jumi
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2006 12:05
- Nahlásit

Lucinda
Nám se to u Thorina stalo také. Prý je to u psa důsledek podráždění střevní sliznice...takže nic dramatického, ale asi bych vetovi zavolala, když jde krev, mohla by dostat infekci, tak je to asi lepší přeléčit antibiotikama.

Ketrin
Supééér fotky

Ketrin
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2006 12:23 - Změnil/a: Ketrin
- Nahlásit

Lucinda
nádhera jak Labíci pracujou
Cha, tak to sem dám ještě jednu, kde to zas taková nádhera neni-panička posílá čubu do rákosí, ale čuba čumí jinam však taky tady ztratila cenné vteřiny, které nás pak stály body dolů no zkrátka dostat psa na tu vzdálenost (50 m) do rákosí není jen tak, zvlášť když rákosí vidí jen na zkouškách

Lucinda
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2006 20:34
- Nahlásit

Ketrin
čuba čumí jinam tak to jí křivdíš, ona koukla na tebe zrovna v omžiku, kdy se nešika fotograf připravoval k akci. Náhodou čučí do místa, kam ti ulítává ruka, tak ji nehaň. S rákosím je to fakt problém. Gita ho vidí jenom když nás pozvou do jednoho sdružení na kachny a to je tak dvakrát do roka. Jinde jsou bez rákosí. Máš slušivý obleček a prstík ti lítá pěkně vysoko. Používáš píšťalku při výcviku?

Eda
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 07:59
- Nahlásit

Ahoj holky, tak už jsem také v procesu a není to nic moc...
Ketrin
fotky jsou samozřejmě super, Bresta je móóc šikovná! na té poslední fotce se přece jen rozmýšlí kudy půjde, ne?
jinak stále zvažuju ten nácvik u vás... přemýšlím kvůli tomu polštářku na noze u Edy. sice se to hojí, včera to byl týden, co si tu nohu rozřízla, ale hojí se to pomalu... do vody jí nepouštím vůbec. dám ti vědět nejlépe v pátek večer. stačí to tak?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 09:52
- Nahlásit

čučí do místa, kam ti ulítává ruka, tak ji nehaň.
Nenene. Ona čučí na rozhodčí, kteří neúprosně měří čas

a přitom si řiká: Mno tak sem paničku poškádlila a teď už pudu pro tu kachnu.
Nehaním ji, ona je skvělá, takovýho psa už nikdy mít nebudu.
Eda
Stačí. Sraz je v 9 ráno na náměstí a bude nás docela dost. Spousta lidí se rozhoupala na poslední chvíli. Doufám že nebude pršet! A Eda běhá normálně, nebo kulhá?

jana33
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 10:10
- Nahlásit

Ahoj holky,nemáte náhodou někdo zkušenost s Horys lov? Přihlásila jsem smečku na konci října na výcvik na sobotu,budou to dva tříhodinový bloky,tak jsem na to zvědavá.

Mmartin
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 10:27
- Nahlásit

jana33
Není to náhodou na celý víkend od pátku do neděle? Taky jsem tam chtěl jít, ale poslední měsíc jsem každý týden někde se psem, tak jsem se k tomu nedokopal...

Eda
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 10:30
- Nahlásit

Ketrin
jasně, díky moc za info a kolik nás tam bude? abysme neudělali v revíru nepořádek...
A Eda běhá normálně, nebo kulhá?
lítá jako dračice, nekulhá. akorát do vody jí nepouštím, aby se rána zase nerozšklebila. a dummy nemáme

jana33
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 10:34
- Nahlásit

Mmartin
Jo to je ono,je to ve Veltrusech. My jsme se domluvili a jedeme jen na sobotu,chceme to vyzkoušet a třeba na jaře pojedeme na celej víkend.

Mmartin
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 10:36
- Nahlásit

Eda Ketrin

To je to testování na OVVR? Taky jsem se chtěl přihlásit, ale Bára jako správný puberťák začala občas vyjíždět po psech, tak bych měl nerad zápis v PP, že je agresivní... Navíc jsem byl bez internetu a prošvihl termín přihlášek na OVVR...

Mmartin
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 10:37
- Nahlásit

jana33
Kolik chtějí jen za tu sobotu a nevíš, kolik psů je v té cvičící skupině?

Eda
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 10:43
- Nahlásit

Mmartin
jó, je to nácvik u Ketrin
předpokládám, že nám s Edou řekne, že jsme naprosto "tupý" a nedoporučí nás k "ostrým" OVVR (nebo doporučí, ale jen jako raritu, aby se ostatní mohli dostatečně vysmát)

Mmartin
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 10:47
- Nahlásit

Eda
No "bojových" disciplín typu nos, aport atd. bych se u Báry možná i nebál, do aportu je blázen, jen z vody bych jí to musel sebrat brzo, aby to nevyplivla ... Mě dělají starost ty "civilní" typu netahání za vodítko Leda by nevadilo, že celé OVVR prosyčím

jana33
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 10:49
- Nahlásit

Mmartin
Kolik psů nevím,cena je jeden pán+jeden pes 500Kč, jeden pán + 2 psy 750. Obnáší to 6 hodin cvičení,zvěř a pomůcky zajistí.

Eda
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 12:01
- Nahlásit

Mmartin
jó, "prosyčení", to znám... já asi budu pořád říkat pokud možno neslyšitelně příkazy typu: "Edo, k noze" nebo jen "Edo!!!"

Mmartin
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 12:10
- Nahlásit

Eda
No podle mých chabých zkušeností musí každý povel, který je míněný vážně, obsahovat kouzelné slovíčko "ku.va", podle toho pes rozeznává příkaz od nezávazného přání psovoda...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 13:21
- Nahlásit

jana33
Teď na MVZPR byla se mnou ve skupině paní, které cvičil psa někdo z toho Horys lovu a byl tam s ní jako doprovod. Zdál se mi v pohodě, sympatickej, zkušenej. Určitě to bude dobré.

Eda
že jsme naprosto "tupý" a nedoporučí nás k "ostrým" OVVR
Haha, vy budete určitě za hvězdy, jak tě znám.
Jinak mám hlášených 10 psů na nácvik a asi 9 našich štěňat na sraz, takže se to rozdělí do zhruba stejných 2 skupinek.

jana33
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 13:33
- Nahlásit

Ketrin
Tak to je fajn,mám známý s ohařema,co s nima cvičí,ale přece jen retrívr a ohař není to samý. Hlavně jsem ráda,že se dostaneme zase jednou ke zvěři. Sice se pan výcvikář trošku durdil,když zjistil,že pojede i Ferda,ale přece nenecháme naší veverku doma A hlavně on po týdnu taky bažanty vyhledával a nosil,to teprve uvidí lovečáka

Jandula
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 13:50
- Nahlásit

Ketrin
kdy ten nácvik máte?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 14:05
- Nahlásit

Jandula
Tuhle sobotu.

Mmartin
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 14:07
- Nahlásit

Ketrin
Bylo by případně jedno volné místo v tom nácviku? (že bychom ty skupiny srovnali na 10:10 ) Jestli ne, tak to necháme s Bárou na jaro...

Eda
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 14:09
- Nahlásit

Ketrin
Haha, vy budete určitě za hvězdy, jak tě znám.
tvoje víra v naše společné schopnosti mě může leda tak hřát u srdce, to je bohužel asi tak všechno...
ale třeba se ti podaří Edě "vysvětlit" za to jedno setkání, že při předávání aportu nemá jančit a skákat jako tenisák hozený z třetího patra na asfalt... ale ono tam toho bude víc...

Eda
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 14:11
- Nahlásit

Mmartin
přijeď, alespoň tam budeme dva nešikové! a odkud byste jeli?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 14:14
- Nahlásit

Mmartin
bychom ty skupiny srovnali na 10:10
No to by právě nebylo 10:10, ale 11:9. On ten nácvik je jen pro ty hlášené na OVVR. No ale když Edu "ze známosti" beru nezávazně na poslední chvíli, tak vás bych eventuálně vzala taky tak a vmáčkla bych vás tam, kde jich bude míň. Ti hlášení oveverkáři si prostě zkusí jako na skutečných OVVR všechny disciplíny. A ta druhá skupina si pocvičí v podstatě totéž + si pohrajou a tak vůbec co budou lidi chtít, protože tam bude dost teprve půlročních štěňat. A Bára už má 10 měsíců? Jinak, byla bych ráda kdybys mi dal vědět dnes do večera.

Mmartin
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 15:21
- Nahlásit

Ketrin
Bára bude mít 10 měsíců 8.10. Já jsem se původně chtěl přihlásit i na ty OVVR, ale kvůli Bářiným pubertálním výlevům jsem váhal do poslední chvíle, pak jsem byl pár dnů bez internetu a prošvihl deadline, takže se to nakonec rozhodlo samo. Jestli nás teda bereš, tak určitě rádi přijedeme...

Eda
Jedu od nás, což je zapadlá vesnice v hlubokých vojenskoújezdních hvozdech mezi matičkou Prahou a Mladou Boleslaví...

Eda
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 15:38 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit

Mmartin
jedu od nás
mno, ptala jsem se zcela účelně, nechtěla sem řídit ...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 16:39 - Změnil/a: Ketrin
- Nahlásit

Mmartin
tak určitě rádi přijedeme ok-tak domluveno. Sraz v 9 hod. na náměstí v Libštátě, doporučuju jet z Turnova po č.283 až sem.

Mmartin
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 16:55
- Nahlásit

Eda
to jsem pochopil Jedeš z Prahy?

<< 1 ... 162 . 163 . 164 . 165 . 166 . 167 . 168 . 169 . 170 . 171 . 172 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání