Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 162 . 163 . 164 . 165 . 166 . 167 . 168 . 169 . 170 . 171 . 172 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Ketrin
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2006 13:37
- Nahlásit

Jirikovo
Tak dobře...
www.libosovskablata.retriver.cz
www.dracominor.unas.cz
www.himalajskycedr.zde.cz

Tohle jsou 3 chovatelé, které jednak osobně znám jako kompetentní a slušné lidi a kromě toho už taky mají něco odchováno a mají výsledky. Kdybych si chtěla teď kupovat štěně z tuzemska, obrátila bych se na ně ( a po konkrétních rodičích). Od Himalájského cedru je moje Bresta, se kterou jsem maximálně spokojená. Ovšem nevím, že by teď zrovna měli štěňata. Ono největší výběr je vždycky na jaře.
Ale nic nezaručuju, protože to nejde

Hlavně ať se ten člověk drží co nejdál od inzerátů typu "špičková, jedinečná štěňata na výstavy, chov i práci". Až se pojede někam konkrétně podívat, tak množírnu snad už pozná sám. Hodně štěstí.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2006 13:38
- Nahlásit

Ketrin
jo, on neni zacatecnik a chce to jako darek pro pritelkyni, takze vi co a jak .... diky moc

Eda
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2006 21:45
- Nahlásit

Jirikovo
jéé, a nechtěl by ten onen jako dáreček pro přítelkyni jednu exkluzivní hnědku-blondýnku?!? (vím na tuty, že bych jí měla do dne zpátky)

all
jinak co se týká škrcení na obojku, taky jsme jedno prodělaly... byla jsem s Edou v létě sama na chalupě, šly jsme na procházku k potoku-říčce. já jsem si fotila, Eda se cachtala, aportky, pohoda. fotila jsem i jí. najednou vidím koutkem oka, že pěkně sedí na kameni, tak si říkám, to je bezva, tak dlouho sedí a nehýbe se, to budou fotečky! no, a obojek (má ho volnější, akorát na dva prsty) omotaný kolem větve. naštěstí seděla v klidu a neškubala se. a hned jsem jí osvobodila

Eda
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2006 22:38
- Nahlásit

Ketrin
no, to byl tedy nápad, dávat sem ty odkazy to jsem toho udělala opravdu hodně, když jsem si místo práce prohlížela malý kluky a holky (hlavně mě dostali hněďáčci z CHS www.libosovskablata.retriver.cz)

Jandula
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 08:24
- Nahlásit

Já měla teď dva dny volno, bylo tu super, Sára si to maximálně užívala. Včera u nás byla kamarádka z Chorvatska s labroušem, šly jsme ven, labrouš ve věku čtyř let se choval už jak důchodce, zato Sára = neřízená střela... Místo běhu skáče jak králík... Pak najednou koukám a celý čumák od krve, ta blbka, jak skáče jak potrefená se při jednom doskoku kousla do jazyku a bylo krve jak z vola...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 08:31
- Nahlásit

Jandula
To se nám stalo taky... jezdí mi sem 1x týdně skupinka mlaďochů cvičit a samozřejmě výcvik je prokládán volnem s bojovými hrami no a jednou byli psíci od krve, přeúzkostlivý majitel jednoho pejska hned pátral, zda miláčkovi nebylo ublíženo, ale při bližším ohledání jsme zjistili, že Borgo v zápalu hry sám sebe kousl do jazyka a poté ostatní zkrvavil

Jandula
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 08:48
- Nahlásit

Ketrin
Já fakt nevím, jestli za to může kastrace nebo co, ale ona je úplně jiná než předtím, furt by něco dělala, lítala, prala se, provokovala, dokonce i aportuje... fakt je to divný... předtím to byla bábovka, kam si mě položíš, tam mě najdeš...

Eda
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 08:55
- Nahlásit

Jandula
buď ráda, že už nemáš bábovku je lepší mít střelu
dneska ráno taky byla trocha krvičky. Eda si na PP noze trošku rozřízla pátý polštářek. byla statečná, zastavily jsme krev, vydezinfikovaly a už se mohlo hrát dál. holt střepy v lese

jana33
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 09:07
- Nahlásit

Ahoj holky, hlásím,že Rozáru chytla drouhá puberta,takže brzo budeme mít psy jen dva,protože Rozu umlátím

Lucinda
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 11:35
- Nahlásit

Střepy v lese jsou fakt svinctvo. Dneska ráno mi Gita vypíchla srnu, tak jsem taky trnula, protože tam bývají právě střepy a jiný svinctvo. Šína naštěstí čučela jak tele a nevěděla která tluče.
Dneska se mi povedlo odvolat rozběhlou Šínu, která se řítila poskákat nějakého chlápka, holt piškoty byli silnější.

Eda
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 12:19
- Nahlásit

No, tak ranka na polštářku je rozšklebená, použila jsem mast a stáhla to obvazem. Sice se to snaží rozvázat a všemožně se toho zbavit, ale je klidná pacientka...
jana33
jak konkrétně se ta 2. puberta projevuje?
Lucinda
hoď sem nějaký fotky Šíny, ať vidíme jak roste!

Ketrin
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 12:22
- Nahlásit

Eda
Zkus tu tinkturu z aloe... a botičku, ať se jí tam nedostává špína...

Lucinda
Taky chci vidět Šínu.

Jandula
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 12:53
- Nahlásit

Eda
Jestli nemáš botičku, půjčím... po Sářiný operaci máme čtyři... fakt super akorát jediný problém byl ten, že Sára v tom odmítala chodit a já vždycky čůrala smíchy...

Já jsem fakt ráda, že je Sára akčnější, jen při těch jejích vylomeninách neustále trhnu hrůzou, co si udělá a taky kdyby zkusila víc poslouchat, tak by to bylo fakt fajn...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 12:55
- Nahlásit

Jandula
taky kdyby zkusila víc poslouchat, tak by to bylo fakt fajn...
ja myslim, ze ji to takhle vyhovuje, ne?

Lucinda
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 12:58
- Nahlásit

Šína s divnym okem, ještě sem dám s bráchou z prvního vrhu a až malej usne, tak jí skočim dolu vyfotit.
JandulaTo jsou takový ty botky, co nosí saňoví psi?

Lucinda
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 13:02
- Nahlásit

Tak to taky neni vidět jak roste, tak já ji jdu vyfotit.

Jandula
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 13:05
- Nahlásit

Jirikovo
což o to, jí to náramně vyhovuje, ale moje nervy už nejsou dostatečný... prostě dokud se pořádně nevyřádí, tzn. min. půl hodiny nevylítá v kruzích v lese, tak poslouchat nebude... ani kdybych měla půlku prasete (no možná, že kdybych měla kočičku, tak se ani nehne..)

Lucinda
nevím, ale asi ne, tohle byly botičky, který se dávají psům co mají poraněný packy... ale je to debilní, Sáře to sice drželo, ale chodit v tom nemohla... vypadá to jak klasická botka na sucháč.

Jumi
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 13:12
- Nahlásit

Jandula
ale moje nervy už nejsou dostatečný...
Ze své vlastní zkušenosti tě můžu naprosto ubezpečit, že otrneš! Já se taky porád děsim a lekám a trnu a pak koukám, že se mi štěně snaží oběsit - no co...že zase někam zahučel....že zase řve jak podřezanej... a najednou mě to nějak nechává vlahou

Lucinda
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 13:30
- Nahlásit

Kdyby se Vám zdálo, že je fotka rozmazaná a že už máte dost, tak je rozmazaná a stejně už máte dost. Šína je dost nefotogenická a ve skutečnosti nevypadá jako ohař.

Lucinda
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 13:31
- Nahlásit

Jumi
Ty máš Bernáška dobře pojištěného viď? Mně bylo hned jasný, že jsi si tragéda Bernáše pořizovala kvůli pojistkám.

jana33
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 13:36
- Nahlásit

Eda
druhá puberta se projevuje jako první puberta,akorát tě daleko víc vytočí,protože si člověk naivně myslí,že když se holčička aspoň o těch 10% po druhým hárání zklidnila,tak že je to nafurt. A ono prd. I když já teda svaluju vinu na Karla,protože nahlas předčítal článek o hluchosti bílejch psů a zapomněl Rozáře vysvětlit,že je žlutá a ne bílá,tudíž na hluchost nemá nárok

Lucinda
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 13:39
- Nahlásit

jana33
Zabila bych Karla, Sára je neviná.

jana33
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 13:49
- Nahlásit

Lucinda
Sára určitě,ale Rozára ne je po pánečkovi

Jandula
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 13:53
- Nahlásit

jana33
Sára taky není nevinná... to fakt nehrozí, ale umí to dokonale napodobit a čumět jak svatoušek.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 14:03
- Nahlásit

Jandula
no možná, že kdybych měla kočičku, tak se ani nehne..
no vidis, tak si porid kocicku a mas po problemu ....

Jandula
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 14:03
- Nahlásit

Jirikovo
no jasně, já mám málo problémů, viď?

jana33
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 14:05
- Nahlásit

Jandula
Tak čumět jak svatoušci uměj všichni,z toho by mohli dělat zkoušky vloh

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 14:20
- Nahlásit

Jandula
já mám málo problémů, viď?
no hele, kdyz uz jich mas hodne, tak o jeden vic nebo min ...... budes mit o problem vic s kocickou, ale zase o problem min se Sarou ....

Jandula
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 14:26
- Nahlásit

jana33
nejlepší je Sára, když se v něčem vyválí... řvu na ní, nic... ignorace, poté milostivě přijde, úsměv od ucha k uchu, já nic, já svatoušek..

jana33
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 14:29
- Nahlásit

Jandula
Nejlepší jsou,když sežerou hovno a pak tě chtějí na usmířenou přátelsky oblíznout

<< 1 ... 162 . 163 . 164 . 165 . 166 . 167 . 168 . 169 . 170 . 171 . 172 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání