| Autor |
Zpráva |
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2006 12:46
- Nahlásit
Eda
Taky nic nevidim a to už mám zase počítač ok.... snad.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2006 13:38
- Nahlásit
Lucinda
si vždycky říkám, kam pořád mizíš. Co nového?
2all
Poslední volné místo na OVVR 28.10. - hlaste se.
|
Mmartin
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2006 13:38
- Nahlásit
Ketrin
zatim porad kasleme, asi to nestihame
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2006 15:15
- Nahlásit
Už je plno, teď mi volal další zájemce. Pokud by se ještě někdo odhlásil, dám tady vědět.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2006 17:26
- Nahlásit
já vím, že jsem to tam měla vložit odjinud. jenže už to bylo na poslední chvíli a nestihla jsem to opravit, letěla jsem na jinou přednášku...
tak noch einmal...
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2006 22:22
- Nahlásit
Eda
Moc pěkné, ten předstíraný džus je s vodkou?
Ketrin
Zlobí mě pičítač, Gita začala hárat, tak máme veselo. Říkám si jestli bych jí neměla nechat vykastrovat. Jednou jsem slyšela názor, že pokud fena ukončí chovnou kariéru, tak by se měla nechat vybrat kvůli případným nádorům atd., tak nevím, jsetli by se nám všem neulevilo, ale zase se bojím, aby to Gitu nepoznamenalo. Šína zlobí o 106. Pořád Gitě vysí na obojku a dneska ráno se jí ho povedlo sundat. Lítala s nim jak splašená, protože jí tam cinkala psí známka a ona nevěděla která bije. Nemohla jsem jí uklidnit, prostě takový splašený luční koník. Taky jsem tuhle zažila šok. Vzala jsem obě krasavice na krokovou vyjížďku s koňma. Gita v pohodě, ale Šína se mi zapomněla za zatáčkou a ztratila se nám. Než jsem to zjistila a vrátila se byla v čudu. Polilo mě horko a začala jsem zběsile volat a klusat po okolí. Nic. Kdyby to byla Gita, tak si řeknu " káčo jedna, hledej si mě", ale protože to bylo štěně nevycválaný, tak jsem plašila. Po zoufalé půlhodině, jsem se vrátila do stáje a ta KRÁSKA sedí před maštalí a čučí. Spadl mi kámen ze srdce, protože šla kilák sama a pak ještě musela přejít silnici. Tak a teď jdu dát odych mím prstíkům.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2006 22:57
- Nahlásit
Lucinda
to není džusík, to je burčák ještě následoval červený, ale s tím jsem už měla prolémy...
nemáš nějaké nové fotky krásky-Šíny? a náhodou je to šikulka, že se sama vrátila domů a čekala na vás!
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2006 23:21
- Nahlásit
Lucinda
To má teda Eda naprostou pravdu Šína je šikuláááá! Ale s tou silnicí by si to už opakovat nemusela viď
Já chci také vidět nové fotečky!
Eda
Jéé burčáček, to jste se teda měli náramně! Jenže po něm bych já už na kolo nemohla...
na bráchově maturiťáku jsem měla 2 skleničky vína a druhej den jsem blila jak šakal a léčila kocovinu
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 08:02
- Nahlásit
Včera jsem dostala pár fotek. Tohle je Brestina dcera Andalusia - Andulka. Má moc hodný páníky. Zatím ještě bydlí v Praze, ale postavili si domek na venkově a budou se stěhovat.
Lucinda
Šína je móóóc šikovná, že umí přecházet silnici a trefí domů. Kolik Šína váží? Borgo už má přes 31 kg, přitom pořád vypadá hubeně.
Ke kastraci-Gitě už je asi 8, viď? Já Brestu asi po tom 3.vrhu (jestli bude) vykastrovat nechám. Nechci znova prožívat tu hrůzu s pyometrou jako se Sali. Bylo štěstí, že to dobře dopadlo.
Včera jsme si zase pěkně pocvičili v naší malé skupince. K dosavadním 4 samcům mlaďochům včera přibyla 4-měsíční fenečka. Ta až trochu povyroste a začne klukům vonět, tak nám tam bude pěkně rozvracet poslušnost.
Jumi + ostatní
Já burčák nějak nemusím, a blila bych jak šakal při pohledu na některé jedince z naší politické scény. To jen tak mimochodem k těm dnes začínajícím volbám.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 10:28
- Nahlásit
Tak jsem byla dneska na imatrikulaci,čestně jsem slíbila,že se budu jako vysokoškolák chovat slušně,jen nevím,jak to dodržím. Ovšem zažila jsem šok,když jsem dorazila k Betlémský kapli,tak tam postávali jen hloučky postpubertálních chichotajících se slečen. Tak jsem si říkala,kurva,co tu dělám. Pak jsem se dozvěděla,že imatrikulaci mají spojenou denní i dálkový studenti a začaly se trousit i jiné věkové skupiny,tak jsem se hodila do klidu Jinak zítra jedeme na ten celodenní lovecký výcvik,tak jsem na to zvědavá,protože jsme teď 3 týdny nebyli na cvičáku a ani sami neprocvičovali,tak snad tam netrhnem ostudu
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 10:32
- Nahlásit
jana33
Jsi dobrá. Přeju hodně zdaru. Taky jsem si zhruba v tvym věku pohrávala s myšlénkou, že bych si své SŠ nedovzdělání doplnila o VŠ, ale se vší tou prací a dětmi a psy.... ňák jsem se k tomu neodhodlala a teď už budu pomalu pomýšlet na univerzitu třetího věku.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 10:42
- Nahlásit
jana33
máma nakonec na imatrikulaci nešla, i když to ještě včera říkala... já už vůbec ne, nejsem na to zvědavá, stačí mi ty divný pohledy na přednáškách...
|
abby
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 10:44
- Nahlásit
jana33
Nic si z toho nedělej,u nás v ročníku byl velkej věkovej průměr.A to jsem byla denní.A my deňáci jsme obdivovali dálkaře,že do toho jdou.No,občas jsme na ně nadávali,že to mají jednodušší
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 10:47
- Nahlásit
Ketrin
a teď už budu pomalu pomýšlet na univerzitu třetího věku.já nechci nějak rýt ale možná bys mohla napsat ježíškovi o nějaké to zdrcadlo! Očividně asi nic takového nevlastníš! Nejdřív se nám tu pokoušíš nabulíkovat, že si tlustá a teď už i skoro důchodce jo!? Tak buďto tady na diskuzi chodí jiná Ketrin než pak chodí na výstavy a zkoušky a vůbec na veřejnost, nebo pak už fakt nevim
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 10:50
- Nahlásit
Jandula
Holky proboha co to je tady za podivnou nákazu!
Jaký podivný pohledy na přednáškách! jak si jako myslíte, že vypadaj normální denní studentí a ty Jandula si tady se mnou nedávno vedla diskuzi, jak obě stále vypadáme na 16 a furt po nás chtěj občanky! - jo ahááá teď to tepre chápu, oni na tebe divně koukaj, že tak mladá a už na VŠ, tak to joooo
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 10:56
- Nahlásit
Jumi
u sebe to nemyslím kvůli věku, ale spíš to, že někam přijdeš, všichni na tebe divně koukají, zkoumají, co jsi zač atd...
abby
já ti ale vůbec nevím, jestli se donutím učit po večerech...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 10:58
- Nahlásit
Jandula
a vy už jste měli studijní víkend? A jaký divný pohledy? Jako co ty vykopávky tady dělaj?
Ketrin
To bude tím,že já mám děti zatím jen psí,i když ti naši tři vejlupci úplně stačí
Jumi
Já Ketrin naživo neviděla,ale mě neoblafne,páč sleduju stránky KCHLS a tam jsou vždycky u zkoušek fotky účastníků v plné kráse
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 11:02
- Nahlásit
jana33
první víkend máme 4-5 listopadu, ale stačilo mi, když jsme přišli k zápisu... věkový průměr byl tak třicet... ale je pravda, že já nemám vzdělávání dospělých, tak to bude asi jiný... (soudím už jen dle mámy a jejího kolegy, oboum jim je kolem 45)
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 11:07
- Nahlásit
jana33
Já Ketrin naživo neviděla,ale mě neoblafne,páč sleduju stránky KCHLS a tam jsou vždycky u zkoušek fotky účastníků v plné kráse
přesně tak o tom jsem právě mluvila! jsem moc ráda, že to tak vidí i ostatní tak že bychom se naší milované kamarádce na nějaké to zrdcadlo k vánocům složili nééé
|
abby
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 11:07
- Nahlásit
Jandula
A kolik ti je?
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 11:08
- Nahlásit
abby
25
|
abby
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 11:11
- Nahlásit
Jandula
A to sis tam přišla stará!Nehledě na to,že vypadáš o dost mladší.
Co studuješ?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 11:11
- Nahlásit
Jandula
A máš už u sebe index? Já byla na zápisu už někdy v květnu,tam jsme index vyplňovali,ale nedostali. Tak to musíš hned potom víkendu poreferovat,jaký to bylo. Hele a máma a ten její kolega to dostali od práce befelem nebo proč se do toho pouští?
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 11:12
- Nahlásit
Jéé tak to koukám, že jsem tady opravdu benjamínek
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 11:15
- Nahlásit
abby
nepřišla jsem si stará, jen ty lidi mi přišli nějací divní... ale to je asi normální...
Jmenuje se to honosně Sociální a masová komunikace...
jana33
měli jsme si ho nějak po týdnu vyzvednout (taková byla nabídka), já nemám čas tam takhle samostatně jet, takže si ho vyzvednu až o tom víkendu.
Máma a kolega se do toho pouští proto, že konkurence v Cesky pojistovně je velika a VS jim prece jen hodne pomuze, nehlede na to, ze mame uz nekolikrat rekli, ze kdyby mela VS, tak muze byt na vyssim postu.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 11:16
- Nahlásit
Jumi a spol.
Jste hodní, že mi chcete koupit zrcadlo, ale díky-zrcadlo doma máme, ovšem takové zrádné. Člověk v něm vypadá, jakože-no, mohlo by to být i horší. Ale běda, když si vybavena tímto sebevědomím pak chci koupit něco na sebe a neprozřetelně v krámě zalezu do zkoušecí kabinky s tím příšerným osvětlením. To ihned zděšeně prchám a rači chodím furt v jedněch džínách a pár tričkách.
|
abby
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 11:19
- Nahlásit
Jandula
lidi mi přišli nějací divní To je jasný.I když jsi třeba starší jen o trochu,tak zkušenostma jsi někde jinde.Už jenom tím,že pracuješ ..... Ale to přejde,neboj.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 11:21
- Nahlásit
Jandula
Tak to mě přišli taky ty lidi na imtarikulaci divný. Ale to je asi tím,že se kromě práce pohybuju téměř jen mezi pejskařema v teplákách,bundách ze sekáče a pohorkách,ověšených pytlíkama na hovna,pytlíkama s pamlskama a sem tam nějakým oslintaným aportem tak mě napadá,že jsme divný možná my
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 11:23
- Nahlásit
Ketrin
To znám,nějak stále nechápu,proč do kabinek dávají schválně ty pokažený zrcadla,kde člověk vypadá tak nějak celej křivě,bílej jak mrtvola, proč mu to zrcadlo dělá dvojnásobnej zadek a dvojnásobnou celulitidu
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 11:26
- Nahlásit
jana33
Že jo? Až budu chtít vidět něco takového, zajdu si do petřínského bludiště. Nehledě na to, že jim to v těch hadrárnách kazí kšefty.
|