Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 171 . 172 . 173 . 174 . 175 . 176 . 177 . 178 . 179 . 180 . 181 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Jumi
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2006 11:26
- Nahlásit

Ketrin
jana33
Tak to neznám! já jdu do kabinky, nandám si kalhoty, délku bych potřeboval zkrátit na půlku a v pase se do nich vejdu 2x a to mi před chvílí prodavačka tvrdí, že nic menčího se nevyrábí, takže se seberu a jdu do dětskýho! a tam maj zrdcadla vpohodě

Jandula
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2006 11:27
- Nahlásit

jana33
Ketrin
kvůli tomuhle jsem si v létě nemohla koupit plavky, malinkatá kabinka, vlezu tam, vysvleču se a najednou bože, takhle přece nemůžu vylézt ven... to nejde...

abby
hlavně se uvidíme jen tři víkendy, takže to není nic intenzivního... přejde to určitě... já jsem tam byla populární hned od začátku, byla jsem jediná, kdo si na zápis nevzal propisku..

jana33
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2006 11:30 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit

Ketrin
No jistě petřísnký bludiště,to je přesně ono. Že se nás nezeptaj,my by jsme jim poradili Já vždycky lezu do kabinky s tím,že stále vypadám ještě obstojně a vylézám se sebevědomím na bodu mrazu

Lucinda
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2006 11:34
- Nahlásit

Ketrin
hmm Brestina dcera opravdu krásná, jen škoda, že za ty čísla dáváš písmeno i a pak tečka přípona. Když tam totiž nedáž do písmenko, tak je obrázek větší, nebo alespoň mně to tak funguje. Jinak čubinka je krásná, takové hlavy já nikdy nedosáhnu. Gita dává spíš jemnější hlavičky, tohle pěkné.
Do kabinek taky nelezu a kostým jsem neměla v životě na sobě. Džíny a triko musí okolí stačit, můžou být vůbec rádi, že nechodim v rajtkách. Šína váží kolem 25 kg a je taky hubená.

Taky chodim do školy heč a zrovna v neděli jedu do Prahy na 3 dny. Je to sranda tam vidět ty šestnácky, jak s nima zsmítá puberta a na nás koukaj, jak na starý vykopávky.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2006 11:34 - Změnil/a: Ketrin
- Nahlásit

Jumi
Tak to neznám Jen počkej, zajíci...
A už dost o tom...

Hele:

Krása, co?

jana33
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2006 11:37
- Nahlásit

Lucinda
kam chodíš do školy?
Ketrin
ježiš to je nádherááááááááááááááááááááá

Jumi
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2006 11:40
- Nahlásit

Ketrin
teda je nádhernej, ale vůbec tam maj pěkný psy!
Teda ale docela mě pobavilo, že nabízí zmražené semeno mrtvého šampiona! Pes je 2 roky po smrti a vesele plodí potomstvo dál....to sou věci, to sou věci!

Lucinda
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2006 11:41
- Nahlásit

Ketrin
a to je zase kdo? Nejde mi ta fotka zvětšit?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2006 11:42
- Nahlásit

Lucinda
Víš, to je typický příklad toho jak fotky klamou - ta fenka totiž zas taková bomba není. A vůbec ten první vrh není co do typu - exteriéru až tak vyrovnaný, jako ten druhý. Jsou tam moc pěkní jedinci a jsou tam i méně hezcí.
Jsem teď někde vyštrachala nějaké anglické web.stránky o LR a početla jsem si tam (bylo to naštěstí v takové jednoduché angličtině) a ten chovatel tam psal, že se mu narodilo štěně co vypadalo spíš jako flet. A tak pátral, pátral až vypátral, že před 80 lety má mezi předky fleta. Takže kam my se chceme hrabat s tím, když jakžtakž dohledáme ty 3-4-5 generací, co tam kde je a myslíme si, že víme, co se nám v tom vrhu narodí....
Čím víc toho o tom člověk ví (a že já pořád vím skoro prd) tím víc je bezradnější. Např.si říkám, že si černou fenu někde koupím, protože tuším, že Bresta mi dá lepší žlutou než černou fenu. Ale vůbec nevím, kde tu vysněnou černou fenku hledat!

jana33
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2006 11:43
- Nahlásit

Ketrin
co to je za pesana?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2006 11:44 - Změnil/a: Ketrin
- Nahlásit

Lucinda Jana33
To je pes ve finské CHS Bubbling, pro nás nepadá v úvahu - moc příbuzný.
Jumi
Do toho bych nešla. Chci aby vše okolo reprodukce probíhalo přirozenou cestou.

abby
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2006 11:45
- Nahlásit

Jandula

byla jsem jediná, kdo si na zápis nevzal propisku člověče,nejsme my sestry

Mě ji půjčila jedna holka,která se stala mou nejlepší kamarádkou

jana33
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2006 11:49
- Nahlásit

Ketrin
Ale je prostě úžasnej,teda jestli má tělo jak hlavu

Lucinda
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2006 11:53
- Nahlásit

Ketrin
Máš pravdu, že ideální zvíře nelze najít, protože má i sourozence a ti můžou být oškliví jak noc. Já jsem ten poslední vrh měla taky divnej. Černý jsou do Gity strany a hnědí do Dastíka, ale když to tak sleduju, tak ani jedno štěně neni nej, každý má něco blbě. Asi bych vybírala psa, aby byl co nejpodobnější Brestiným bratrům. Ona je ze samých žlutých? Pak bych se koukla na sourozence toho psa a jsi v báječném kolotoči, ze kterého neni cesta ven a nakonec přijdeš na to, že je lepší hrát šachy.
Jo ta škola. Dělám roční kurz na problematiku sportovních koní a chov v Chuchli a je to úžasnej relax, prostě samý hajtry.

Lucinda
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2006 11:55
- Nahlásit

abby
Teda s tebou bych nekaramádila, já jsem taky věčně bez tužek a když náhodou mám, tak nepíše.

jana33
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2006 11:55
- Nahlásit

Lucinda
Tak to závidím,koně jsou moje druhá lásky, i když jen platonická

Lucinda
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2006 11:57
- Nahlásit

jana33
Nezáviď a hurá do sedla. V sobotu jedu loveckou a to bude šou, teda pokud se ten koník, kterého jsem vyfásla trochu rozchodí, jinak se budu ploužit někde vzadu a liška nám ujede.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2006 11:59
- Nahlásit

Lucinda
co nejpodobnější Brestiným bratrům.
Právě že já vlastně nikoho z jejích sourozenců neznám. Dva bratři byli jako mladí párkrát na výstavě, ale pak přestali chodit. Je z černo-žlutého vrhu, bylo jich 12. Vím jenom, že jedna sestra je slepecká - vodí. A jedna je na Slovensku, ta je chovná a vídám na výstavách jejího syna, který je pěkný a úspěšný. Z toho našeho prvního vrhu mi přijde, že žlutí se povedli líp než černí. Na hodnocení druhého vrhu je brzy, ale zatím se jeví všichni pěkní a hlavně šikovní na práci. No prostě - je lepší hrát šachy. přesně tak.

Lucinda
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2006 12:05
- Nahlásit

Ketrin
Z prvního vrhu, kdy jsem kryla Bertem od p. Tomášů, byli povedenější žlutí a čerňušáci nic moc. Byli sice jen dva, ale jeden pěknej, ale světlejší oči a druhý pěkná hlava, výraz, ale tělo nic moc a ocas výš nasazený. Prostě stejně člověk neví, kterej gen se mu tam zrovna projeví. Jinak povahy jsou celkem dobrý, jenom u jedné fenky je slabý zájem o aport a to má určitě po Gitě, protože tu nějaké klacky neberou, zato když jde o bažanta, nebo jinou zdechlinu, tak se může přetrhnout.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2006 12:10
- Nahlásit

slabý zájem o aport a to má určitě po Gitě, protože tu nějaké klacky neberou, zato když jde o bažanta, nebo jinou zdechlinu, tak se může přetrhnout.
Nechápu-? klacek přece neni žádnej aport, hlavně že nosí ty mrtvoly, o to přece hlavně gou
Prostě ideální zvíře neexistuje, ale musíme se o to aspoň pokoušet my jsme taky nedokonalí, já např.krátkozraká a chybí mi 3 stoličky

Jandula
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2006 12:16 - Změnil/a: Jandula
- Nahlásit

abby
vše je možné, vždycky jsem ségru chtěla, tak jsem měla říct našim, aby tě adoptovaly...

mně jí pujčila jedna holčina z Brna, ale bohužel po dvou slovech dopsala, tak jsem si musela půjčit od pí učitelky...

Eda
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2006 12:41
- Nahlásit

ahojky holky, téda, vy jste se nějak rozepsaly...
školu mi vůbec nepřipomínejte, je teprve konec října a už krutě nestíhám; jo, a btw, taky jsem v ročníku druhá nejstarší...
Ketrin
jinak dcera Bresty je podle tý fotky fešanda!
my jsme taky nedokonalí, já např.krátkozraká a chybí mi 3 stoličky
kdybych já byla jenom takhle nedokonalá, byla bych šťastná jak blecha
Lucinda
budeš v Chuchli? to je kousek od nás...

jana33
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2006 13:00
- Nahlásit

Lucinda
Ale takovej je přesně Sam,klacek by do huby nevzal,ale z mrtvolek se může zbláznit. Ale to je přece projev inteligence, na aportování klacků přece šlechtěný nebyli

Dandy
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2006 13:18
- Nahlásit

Šína s Gitou

Lucinda
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2006 13:18
- Nahlásit

Eda
Tak to ráda Edu uvidim na vlastní voči, pokud teda budeš mít čas, ráda se stebou a s hnědkou seznámim.

Lucinda
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2006 13:20
- Nahlásit

To mám servis co? Dandymu diktuju do skypu jak vkládat a Dandy vkládá a vkládá.

Dandy
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2006 13:20
- Nahlásit

Tady k nám přibila sestra Dinky

Lucinda
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2006 13:21
- Nahlásit

Ve skutečnosti jsou hezčí, ale nějak jsou nefotogenický.

Dandy
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2006 13:22
- Nahlásit

[imgs]http://www.muj pes.cz/galerie/33968.jpg[/imgs]
Jak se Vám líbím?

Lucinda
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2006 13:23
- Nahlásit

Hezký, ale nic nevidim.

<< 1 ... 171 . 172 . 173 . 174 . 175 . 176 . 177 . 178 . 179 . 180 . 181 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání