| Autor |
Zpráva |
labra
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2006 13:38
- Nahlásit
Jsem ráda, že se Vám moje holka líbila, vlastně to, co provedla paničce, jste fajn, asi všichni co mají pesany jsou príma, mějte se, odjíždím za tou mojí ...
Jsem taky ráda, že jsem se díky vám naučila vkládat fotky na Web, ještě musím vypilovat velikost, ty moje se vám asi nedaří zvětšit, jsou asi moc malé.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2006 18:37
- Nahlásit
tak už vám to můžu napsat, jsme z nejhoršího venku.
včera jsme se s Edou vracely z veliké procházky z lesa. byla vyběhaná, šla hezky vedle mě. ale jako na potvoru, u silnice zastavilo auto, z něho vyskákali nějaký psi a Eda mi za nima utekla. přiběhla na moje zavolání, bohužel v tu chvíli, kdy se ke mně vracela ji srazilo projíždějící auto. řidič si jí nevšiml. Eda v šoku, já, řidič i lidi u silnice taky. okamžitě jsem nás naložila k pánovi do auta a jeli jsme na veterinu. NAŠTĚSTÍ Eda vyvázla s oděrkama na čumáku, uchu, pod uchem a drobnými na předních packách. byla jen v šoku, a bude mít asi "jenom" veliký modřiny.
stalo se to včera, ale já jsem se z toho ještě pořádně nevzpamatovala. Všechno se odehrálo během pár vteřin a v hlavě mi stále běží co by, kdyby....
ale dneska už byla veselejší, žere normálně (je to přece LR ) a dokonce na malý procházce mi chtěla nosit klacky v lese.
zatím se silnicím vyhýbám a vím, že od teď už vždycky půjdeme-li jenom kolem nějaký silnice, budu mít Edu na vodítku. to mi za to nestojí... její život a celková pohoda...
jinak, Ketrin, jak dopadly OVVR? myslela jsem na vás, jak dneska válíte? prošli všichni? a co počasí?
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2006 19:09
- Nahlásit
Ale aby to tady nebylo tak smutné... takhle diskutujeme
mezi 4 očima....
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2006 20:03
- Nahlásit
Eda
No tak to je síla. Ještě, že ji nenapálil naplno. Z toho se budeš dlouho probírat a Eda se možná bude bát aut, což je na jednu stranu dobře. Bráchovi kdysi taky srazili psa. Byl na tom hůř, ale přežil. Od té doby skákal do příkopů když jelo větší auto. Hlavně, že jste v pořádku - obě. Krásné diskutující fotky. Eda nějaká intelektuálka néé?
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2006 20:07
- Nahlásit
Lucinda
víš co je ironie? že jsem jí popadla a během minuty jsem si s ní vlezla do toho auta, co jí srazilo a hurá na veterinu! moc jsem se ani pána neptala, jestli má nebo nemá čas. musím se pochválit, že jsem jednala naprosto účelně a věcně. až doma mi došlo co se stalo a dolehla na mě tíha situace...
Eda nějaká intelektuálka néé?
to má po mně...
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2006 20:26
- Nahlásit
Eda
No jasně, že to má po tobě.
Ještě, že neujel, taky bych se ho neptala a sám byl asi v šoku.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2006 20:28
- Nahlásit
Lucinda
no jo, tak snad už máme to nejhorší za sebou... ale zrovna den před tím jsem si v lese s Edou říkala, že je to bezva, že alespoň ona je zdravá a veselá. pak přijde ťafka osudu....
a jak se jinak máte? co psí nápadníci-fešáci?
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2006 20:38
- Nahlásit
Eda
Ani mi nemluv, zrovna jsem to tam někde rozepisovala. Měli jsme toho fešáka u Gity na chvilku, tak sned nic nebylo, ale překonal plot, a rozmlátil zavírání (dvojté) u kotce.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2006 20:40
- Nahlásit
Lucinda
cože? jak jako rozmlátil? nejlepší je mít háravku POŘÁD zavřenou doma na zámek! a na vyvenčení se s ní nepozorovaně plížit tmou/mlhou...
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2006 20:53
- Nahlásit
Eda
To taky děláme, jenže Na noc je dávám do kotce, protože když je dám do sklepa, tak Šína všechno rozkouše a když nechám venku jen Šínu, tak celou noc štěká a jsme v dost zastavěný části, přes den jí to venku o samotě neva. Jo a na venčení? Mám zlepšovák. Psy neodhánim, ale naopak je dám na vodítka a Gitu volně, pak je zase pustim, nebo odvedu majitelům, protože mám ty psy celkem zmapované.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2006 20:58
- Nahlásit
Lucinda
teda, tak to máš taky dost zašmodrchaný...
tvůj zlepšovák je bezva! ale myslím, že musíš mít s sebou na venčení asi dost vodítek, ne?
sedím u ntb a upravuju fotky z celýho roku, abych je mohla vypálit a vyčistit ntb... nekonečná práce aneb Eda 100x jinak...
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2006 21:01
- Nahlásit
Eda
Pak pošli, máž vždycky moc pěkný fotky (hned po Ketrin - jak ta to dělá? )
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2006 21:08
- Nahlásit
Lucinda
ještě nějaký vyberu a dám je sem. akorát, že jsou pak mnohem ošklivější, jak je musím zmenšit. poslala bych ti je na mail, pokud máš dobré připojení, aby se dlouho nestahovaly...
jak ta to dělá?
má hned tři dobrý objekty pro objektiv!!! (vyzkoušela jsem si to sama na jejím mimi Borgovi...)
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2006 21:16
- Nahlásit
Eda
tři dobrý objekty pro objektiv jó to má někdo kliku. Hnědka je taky krasavice, ale co sní udělají ty modřiny nám musíš pak popsat. Třeba bude flekatá jako ČSP.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2006 21:21
- Nahlásit
Lucinda
no, doufám, že modřiny nebudou přes chlupy vidět. ale teď má odřeniny na hlavě natřený zelenou dezinfekcí a vypadá taky jako kóča
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2006 21:29
- Nahlásit
Eda
Tak mi jí pošli na dobrou noc.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2006 21:32 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit
Lucinda
dobře, počkej, nějakou vyberu, aby se ti dobře spalo
ale ve "členu" u tebe nemáš mail
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2006 21:33
- Nahlásit
Eda
Ty jsi tak obětavá. Pán bůh ti to vrátí na dětech.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2006 21:34
- Nahlásit
Lucinda
jenom to ne!!! tak ten mail...
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2006 21:36 - Změnil/a: Lucinda
- Nahlásit
Jdu venčit a pak se na to mrknu. Hlavně mi nezahlť paměť.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2006 21:37
- Nahlásit
Lucinda
jasně... můžeš si mail hned odsuď vymazat. klikni na "Změnit" u svýho příspěvku a v pohodě ho vymažeš... ahoj...
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2006 21:40
- Nahlásit
Dík a dobrou
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2006 07:51
- Nahlásit
Eda
Krásně se mi spalo, ale zase tu byl ráno ten vlčák. Holky jsem měla zavřené ve sklepě, ale Šína Likvidátorka zničila plastovej truhlík a rozkousala kabel od pily i když jsem ho dala dost vysoko. Je to mrcha, ta si nezaslouží teplo rodinného krbu.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2006 21:29
- Nahlásit
Lucinda
to jsem ráda, že se ti spalo fajn i po shlídnutí Edky...
a nedělej drsnou, bylo by vám bez Šíny smutno a ještě byste prstíčkem hrabali, aby se vrátila ke krbu
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2006 21:39
- Nahlásit
Eda
Mrcha, stejně jí vydědim. Zase jsem je dala do sklepa, jsem zvědavá co tam ráno najdu za pohromu.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2006 22:20
- Nahlásit
Lucinda
no ale to se nesmíš divit, když tam nastražíš takový lákadla jako je třeba kabel od pily
stejně jí vydědim
beru jí jako kamarádku pro Edku
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2006 09:46
- Nahlásit
Ahojte! Eda Hrozná příhoda, hlavně že to dobře dopadlo. Nám se to stalo taky, Salině byl rok a něco. Děti ji pustily z vodítka u silnice, běžěla přes silnici za psem a srazilo ji auto. naštěstí jelo dost pomalu a ona se pod ním podkutálela. Vůbec nic se jí nestalo, jenže v tom šoku zdrhla. A neznala to tam. bylo to asi 5 km od domova, ale na tu stranu jsme s ní nechodili. ještě k tomu to bylo na Silvestra večer - rachejtle atd. Když jsme ji do tmy nenašli, jeli jsme domů s tím, že ji půjdeme hledat hned jak se rozední. nemusím líčit, jaká byla nálada. No, ale ona asi deset minut po půlnoci přišla domů-sama našla cestu. Honzíkovi bylo tehdy 8 let a tak to prožíval, že o tom napsal článeček roztomilým dětským stylem se spoustou chyb, které jsem opravila a poslala to do klubového zpravodaje. Děsně se to líbilo a pak -dodnes- kdykoli píší ve škole nějaký sloh se zadáním vypravování, a já se ho ptám o čem psal, tak se vždycky jen tak útrpně podívá, jako že to je přece jasný, přece nebude vymýšlet něco nového, když s tím už tolikrát zabodoval!
OVVR se vydařily, pršet začalo až po 17.hodině, když už se lidi rozjeli domů. Ze 21 psů vypadli jen 2, což je slušné skóre. Posuzování bylo korektní a přísné, takže to mělo tu úroveň, kterou jsem si přála. Zaznamenala jsem jen kladné ohlasy, a to i od lidí, kteří nedopadli uplně nejlépe, takže snad to také ocenili, že jim rozhodčí ve vší slušnosti a věcnosti vytkli chyby a mohou se z nich poučit. Samozřejmě, chyby byly v pánících, né ve psech. Jo a největší potlesk při závěrečném vyhlášení sklidila zaslouženě teprve 12-letá vůdkyně, která svou fenečku LR tak pěkně zvládala, že jí to leckdo z ostatních dospělých mohl jen tiše závidět.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2006 10:16
- Nahlásit
Eda
Tak hlavně,že to tak dopadlo,mě takhle srazilo auto Samouška na přechodu,byl to děs,ale naštěstí kromě šoku a naraženín byl taky OK. Ovšem ten řidič ujel,kretén jeden,jel totiž na červenou.
Jinak jsme byli v sobotu na cvičáku, cvičili jsme s Jindrou,bylo to super,jen Rozárka nám nějak stávkovala,je to puberťačka,fakt hrůza. Ale já byla spokojená,to je něco úplně jiného než ten parfors,co dělaj na ohaře,což jsme viděli minulý víkend.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2006 10:32
- Nahlásit
Ketrin
to je dobře, že se OVVR zadařily bylo tam dost psů, 21..., ne? jestli máš nějaké fotky, tak je sem dej
Eda je teď už dobrá, veselá, má náladu, v lese mi už nosí klády na aportování a tak to snad bude dobré...
jinak, 12ti letý holčičce-vůdkyni bych taky jen tiše záviděla
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2006 10:41
- Nahlásit
jana33
Jste tam asi byli skoro samy, ne? - všichni v Třeboni...
Eda
12ti letý holčičce-vůdkyni bych taky jen tiše záviděla
Fakt byla dobrá. Sice kvůli nějakým chybkám spadly do 2.ceny - nedocvičený aport a tak - ale byly s čubičkou skvělá dvojka. A jak to holčina s psicí uměla, nebála se dát rázný povel... super!
|