Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 171 . 172 . 173 . 174 . 175 . 176 . 177 . 178 . 179 . 180 . 181 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
OPI
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2006 10:30
- Nahlásit

Jo a teď jedna otázka pro všechny.Kolik má vážit dospělí labrador??? Samozřejmě kluk...

OPI
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2006 10:33
- Nahlásit

Ach jo,já jsem to telátko dala jsme vám sem fotky a pak si je přejmenovala a teď se vám neukážou
ta technika mě jednou zničí

Ketrin
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2006 10:34
- Nahlásit

Lucinda
Žádnou novou fotku Borgáče nemám. Ani ho teď nebudu fotit, nohatce jednoho. Do galerie jsem přidala naše dvě holky z vrhu A, co běžely na OVVR.
OPI
nelze říct obecně, ale pokud má standartní velikost tak okolo 40 kg, ale když má třeba slabší kostru tak míň.... to fakt nejde takhle říct.

OPI
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2006 10:39
- Nahlásit

http://sweb.cz/KoutovaLudmila/podz%C3%ADmn%C3%AD
Omlovám se za ten zmatek,tady je ta podzímní
jinak děkuji za tu váhu,ten můj má silnou kostru a má těch 40kg a jelikož jsme se kolikrát s někým o váze dohadovala tak jsme chtěla mít pojištěné že mám pravdu.Nesnesu ty lidi co Labrouších nic nevědí a říkají jak jsou tlustý...atd....Já právě tohle slýchám od jednoho chlápka tady a už mě s tím docela .... ...

jana33
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2006 10:41
- Nahlásit

OPI
Sam má většinou váhu okolo 37 kg,někdy 36,někdy 38. Ale lidi ho tipují nad 40,protože je dost mohutný. I páník mě přesvědčoval,když ho zvedal do vany,že má určo přes 40,že je "těžkej jako prase" tak jsem ho na veterině šoupla na váhu a je stále na svých 37,takže páník má smůlu,Sam netloustne,ale páník slábne

OPI
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2006 10:46
- Nahlásit

Carlos má těch 40kg a je také dost mohutný a má velkou hlavu všihni to obdivují,na výstvy nechodíme takže odborné posouzení nemáme ,třeba nás tam jednou vítr zavane... ... Jo a do vany si ho tahám sama tak páníčka chápu

Lucinda
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2006 10:48
- Nahlásit

Ketrin
Ani mi o nohatcích nemluv. Včera mi přišel email nešťastné majitelky našeho štěněte, že je prý hubená a nohatá a ostatní štěňata ve skupině jsou taková obtloustlá. Byla v Třeboni na výstavě a i pan Planý ji řekl, že je hubená. Byla z toho tak zoufalá až mi jí bylo fakt líto. Říkala, že když jí dává 1 1/2 dávky a když jí to ještě zvedne, tak to nesežere a to chudák neviděla dvě černý čubiny co vídám já, to by jí kleplo. Jsou prostě po Gitě, ta byla do roka a půl jak chrt a nedalo se stím nic dělat, je to prostě v genech. Tak jsem jí to vysvětlila, že musí počkat a to se mi ta její čubina nezdála vůbec hubená. Na můj vkus má nepěknou hlavu. Zkusim sem tu fotku dostat, ale za výsledek neručim.
OPI Tak tomu říkám krasavec. Ta podzimní je moc pěkná, nádhera.

OPI
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2006 10:56
- Nahlásit

Lucinda
Moc děkuji

Ketrin
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2006 10:57
- Nahlásit

OPI
Krása.

Lucinda
A to je ta Brown Glendoweer? Koukala jsem, že ji zase vystavovali. Musej vydržet. Jsem před 3 týdny viděla po půl roce Ramba, a teprve teď - ve dvou a půl letech- je z něj krásnej pes. Nkdy bych nevěřila, že se v tomdle věku ještě dodělá hlava, měl ji pořád trochu jemnější. teď má pořádnou labradoří palici.
Taky jsem v poslední době viděla všecky Borgovy bratry. Jsou jeden jako druhý a všichni úplně jiní než Borgo (hezčí). Ale protože mi bylo řečeno, že jejich tatík se hodně pomalu dodělával (a Borgo je celý tatík), tak jsem v klidu a věřím, že jeho čas teprve přijde.

OPI
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2006 11:05
- Nahlásit

v prosinci mu budou dva roky od štěnátka s námi vzrůstal na vesnici v domku se zahradou,ale je to gaučák
tenhle víkend se stěhujeme do Prahy do 2+1
To že bude Cadlik v bytě to by šlo,ale to oklolí než pochopí že to je jeho domov tak nevím... Ale budem v Kunraticích a hned kousek tam by měl být les tak snad to nebude taková hrůza... Máte někdo ¨zkušenosti se stěhováním nebo-li změně okolí???

Lucinda
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2006 11:06
- Nahlásit

Ketrin
Je to ona, jestli si jí trochu vybavuješ, má takovou trochu nelabradoří hlavu, to tělo bych fakt neřešila, ale ta hlava se mi fakt nelíbila, nebo to dělají ty fotky. Borgo je fešák už teď, nebuď tak náročná. Pan Borgo se taky dodělá. Já na výstavy kašlu, nestojim o to, aby mi na mě někdo koukal skrz prsty, že mám rachitýdu, tak jsem to odsunula na dobu, než bude vipadat jako pes.

jana33
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2006 11:07 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit

Tak jsem chtěla taky vložit jednu labradoří hlavu,ale vkládá se rozmazaná. A přitom na mujpes je normální,tak nevim

Lucinda
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2006 11:09
- Nahlásit

OPI
Neboj, labíci jsou v tomhle pohodáři. Hlavně, že tam bude jeho rodina a ono se to podá. Možná bych jenom ze začátku trochu víc kontrolovala, jestli něco nezačne škubat v tvé nepřítomnosti. Možná i dovolená pár dní...

Lucinda
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2006 11:11
- Nahlásit

jana33
Krása, ale když to vložíš bez toho "t" za číslicema, tak to uvidíme větší Nemáš něco světlíko, je tu nějak černo a Ketrin nechce nic vložit.

jana33
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2006 11:14
- Nahlásit

zkouším

OPI
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2006 11:16
- Nahlásit

Lucinda
Ted jsem s ním 24hod.denně a v Praze to bude taky tak takže bude podozorem
jde mi hlavně o to venku,přece jen tady je poněkud mrtvo a tam je zase rušněji,ale myslím si že o to ho to bude víc bavit,víc lidí,pejsků...atd...prostě víc zábavy

Lucinda
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2006 11:18
- Nahlásit

jana33
Šikulo
OPI
Tak to bude v pohodě, ale musíš dávat pozor na pražské maminy, jsou totiž histerické k volně běžícím psům.

OPI
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2006 11:18
- Nahlásit

jana33
krása
Dnes je to tady samý negřík
jen tak dál

jana33
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2006 11:19
- Nahlásit

Tak když mi to tak hezky dneska jde,tak zkusím vložit foto celé smečky mimo páníka. Moc fotek s Rozárkou a jen Rozárky zatím nemám.

OPI
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2006 11:21
- Nahlásit

Lucinda
On na volno moc nebývá,bohužel panička byla málo důsledná na přivolání,ale trénujem,trénujem... a tam ho jen tak pustit nebudu moc dokud to trochu nepozná takže pražské maminy

jana33
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2006 11:22
- Nahlásit

Je to maličký,zkusím najít i něco jinýho,kde je blondýna vidět

Lucinda
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2006 11:22
- Nahlásit

jana33
Pěkné a co je to s tím uchem nahoru? Ty dva zbývající poznám. Jdu dělat palačinky, dá si někdo?

OPI
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2006 11:23
- Nahlásit

jana33
super
Můj sen je mít smečku labíku,ale bohužel ted to možné nebude.Ale jednou si ho splním

Lucinda
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2006 11:24
- Nahlásit

OPI
To si piš, ty tě vyškolí, jak máš vést pesana, aby náhodou nepřeskočila bleška, nebo se nedej bože to tvoje stvoření špatně nepodívalo na její ratolest a ono by z toho mohlo mít trauma na půl života.

OPI
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2006 11:25
- Nahlásit

Lucinda
já bych si jednu s tvarohem dala,ale ted budu muset jít pracovat na zahradu a doufám že neodlétnu
BRRRRRRRR vůbec se mi tam nechce

jana33
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2006 11:27
- Nahlásit

Lucinda
Myslíš tohle? To je mixlej fox,něco jako veverka s netopýrem,totální nezávisláček,domácky řečeno sprateček. Našel ho Sam jako polozmrzlý štěně a tak dlouho na mě kňučel až jsem se šla podívat,co se děje. Myslím,že už hodněkrát litoval,že se tak snažil
Palačinky si dám

Lucinda
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2006 11:28
- Nahlásit

jana33
Je skvělej Udělám jich víc a nacpu je do ventilátoru, snad to projde

OPI
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2006 11:28
- Nahlásit

Lucinda
No tak to tam bude ještě asi pěkně zajímavé...
labíci milují děti a ten náš když je jen vidí hned musí zjistit kdo a co to je,však já myslí že znáte moc dobře labradoří zvědavost.Já říkám furt že kdyby ten můj byl holka tak se bude jmenovat kelišová,to nejsou vrata do kterých by nekoukal kdo tam je a kolem jdoucí musí taky pozdravit...Nebo ty vaši nejsou tací zvědavci???

Ketrin
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2006 11:29
- Nahlásit

Tak aby nebylo jen černo... rok stará fotka - taky podzimní

Lucinda
Pošli mi palačinku faxem.

OPI
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2006 11:30
- Nahlásit

jana33
cheche ten je boží
už ten pohled je rošťáckej

<< 1 ... 171 . 172 . 173 . 174 . 175 . 176 . 177 . 178 . 179 . 180 . 181 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání