| Autor |
Zpráva |
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2006 12:28
- Nahlásit
Eda
Jo, kachny to jsou šibalky. Jednou jsem byla s Brestou navštívit postižené děti na letním táboře. Uprostřed tábora byl rybník s línými, zkrmenými a drzými kachnami. Neustále je osazenstvo tábora krmilo. Bresta na ně nevěřícně zírala, jakože - CO TO JE, TOTO??! protože do té doby znala jen normální plaché kačeny ze zkoušek a z honu. Místo aby pronásledovala ona je, tak to bylo skoro naopak!
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2006 12:48
- Nahlásit
Normální slušná kachna se chová takhle
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2006 15:25
- Nahlásit
Ketrin
Normální slušná kachna se chová takhle
nevím nevím, jestli by si s ní Eda poradila, nicméně ty flegmoušky dneska ráno, to bylo hodně i na Edku...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2006 18:41 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit
Dneska na sebe snad lepím veselý psí historky.
Jedu v autě, v kufru Eda a kamarádka Olí (černá LR). jsou po vydatný vycházce, koupání... zastaví nás hlídka policajtů. holky doteď spaly, paní policistka je však očividně zajímá. zbystří, a když si šahá k okýnku pro doklady, začnou strašlivě výhružně štěkat. trochu jsem je okřikla. ale vypadá to zvenku opravdu drsně, dva velký řvoucí psi. tak jsem jim nijak dál nebránila v "ochraně paničky"...policistka v rychlosti oběhla auto, zkontrolovala emise, podala mi ještě rychleji doklady zpět a na odjezd nám dokonce zasalutovala! jó, někdy se "zlí psi" opravdu hodí...
|
labra
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2006 16:57
- Nahlásit
taky byh vám ráda poslala zajímavou fotku naší holky, ale neumím to . Poradí mi někdo jak na to ? Ale prosím polopaticky
Jinak by mě zajímalo, proč některý labrador váží skoro 60 kg a jiný, např. ten můj jen/ naštěstí/ 23 ?Rozdíl je i ve velikosti, nejen v hmotnosti.
Nikdy jsem psa neměla, je to moje prvotina a je jí 17 měsíců a je to nádhera !!!!
|
labra
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2006 17:24
- Nahlásit
Taky jsem blonďatá, asi proto mi neumím poslat fotku na Web, zkouším to, ale nikdy jsem to nedělala a nemůžu na to přijít......
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2006 19:29 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit
labra
nejdříve si fotku/fotky umisť někam na web. do nějaké fotogalerie třeba na cz-pes nebo na www.mujpes.cz potom si na tu fotku klikneš P tlačítkem, z nabídky vybereš vlastnosti, objeví se adresa obrázku. tu pomocí ctrl+c a ctrl+v vložíš sem. konkrétně klikneš nejdříve na ikonku pro obrázek tady v diskuzi a tam vložíš tu konkrétní adresu obrázku. ufff...je to srouzumitelný?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2006 19:36 - Změnil/a: Ketrin
- Nahlásit
Nejsem blonďatá a navíc si zrovna dělám melíry, tak snad se taky konečně naučím vkládat ctrl+c a ctrl+v a nebudu to
už jako doteď psát ručně...
labra
No 60 kg na LR, to je síla a to neni normální.
Rozdíly ve velikosti jsou, protože standartem stanovená kohoutková výška není závazná, a tak se uchovňují i psi s KV feny, feny s KV okolo 50 cm... nebo naopak přerostlé "dogy". A navíc jsou "chovatelé", kteří třeba přerostlou fenu nakryjí mrňavým psem a čekají, že se to zprůměruje!
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2006 19:43
- Nahlásit
Ketrin
téda, tak to ses odkopala! neříkej, že to píšeš rúčo...
jinak ta hláška o zprůměrování je neuvěřitelná ale je zvláštní na co všechno lidi nepřijdou...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2006 20:13
- Nahlásit
Eda
ses odkopala
Náhodou, jsem se k tomu už jednou přiznala-ale až po Lucindě... píšu to růčo!
|
labra
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2006 21:07
- Nahlásit
URL
|
labra
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2006 21:09
- Nahlásit
Tak se mi to díky tvému polopatickému návodu konečně podařilo, uffff! ale trvalo mi to!!!Tak to je moje holka!!
|
labra
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2006 21:11
- Nahlásit
URL
|
labra
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2006 21:15
- Nahlásit
To je moje dílo!!!
Tak to se přihodilo po jedné oslavě, kdy hosté přikrmovali naší holku
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2006 07:08
- Nahlásit
labra
Hezká a šikovná čubička a jak se na tom křesle důležitě tváří
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2006 09:22
- Nahlásit
labra
jéé, holčička šikovná, vypadá hrdě
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2006 10:20
- Nahlásit
"Právě jsem se vrátil z hradu" Jsem z té prahy vždycky pološílená. Začalo to po příjezdu. Zblblá autobusem a myslící na to, jestli jsem všechny dobře zaúkolovala, nedokázala jsem si koupit ani jízdenku v automatu, tak tam stál nějaký bezďák a radil mi. Tvrdil, že je zvenkova a teď musí domů, ale nemá na lístek. Zmateně jsem mu šoupla čtyři kačky a pelášila pryč. Ve škole jsem nějak nebyla ve formě a úplně jsem zapomněla, že kůň má čtyři nohy a hlavu, tak snad příště. Vrcholem byla středa. V domění, že je prostředek týdne, nekoupila jsem si místenku a tím pádem jsem dvě hoďky tvrdla na Florenci, než jsem se laskavě dostala do busu - na místenku. Prostě ty prázdniny vyšly blbě. Celá rozlámaná a našťouchaná vědomostma o nervové soustavě, jsem dorazila domů a celá šílená jsem začala vychovávat dítě a zvířectvo, protože za dva dny slušně zvlčeli. Hned se na mě vyvalili informace typu: " Zavřeli jsme Gitu do sklepa a Šínu nechali venku, ale protože ta káča do dvanácti v noci štěkala, tak jsme jí pustili k Gitě. Ráno všechno pos..., pochc... a rozkousaný." Prostě úžasný týden a mám dojem, že to z daleka nekončí.
Jinak moc hezké fotky. Nejsem blondýna, mám melír ale jako bloncka si někdy připadám.
labra Tak to je hustý. Feňule se tváří, jako že to byla určitě panička.
Eda Teda já to taky vypisuju, protože jsem ráda, že jsem vůbec pochopila, jak tu fotku vložit.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2006 10:39
- Nahlásit
Lucinda
no jó, mělas taková jedny hezký prázdniny... a doma pěkné přivítání...
dej si nohy na stůl a relaxuj!!!
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2006 10:44
- Nahlásit
Lucinda
Jsem z té prahy vždycky pološílená
No... to já taky, a to jsem prosím pražský rodák a žila jsem tam 19 let. Jenže jaksi v jiné době...takže teď už se v Praze kolikrát musím ptát na cestu a "nejlepší" je, jak se po 1989 změnily mraky názvů ulic, náměstí a stanic metra, takže já jsem ještě někdy v 1995 se ptala v metru lidí:".. prosím Vás, a ta Dejvická... to je Leninova?" děti se za mě styděly...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2006 12:04
- Nahlásit
Ketrin
když byl můj bratr malý, říkal "Zeleninova"
|
cherry
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2006 14:09
- Nahlásit
Tak teď jsem náhodou zjistila, že brácha od našeho Chaunina (no jmenuje se Chauni-veter.to spletla bylo to pův. naše jméno, ale zapsáno naopak) byl na výstavě v Brně v září.
Ale kdybych to věděla možná bychom se zajeli podívat - pro zajímavost.( 976 CHAUNI CHURCHIL KELEČSKÝ POKLAD
výborný 1, CAC ).
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2006 08:44
- Nahlásit
Ketrin
Já jsem se taky styděla. V Praze je prakticky nemožné se pohybovat. Mají všechno tak vysvětlené a všude ty ukazatele, že zabloudim jen se objeví cedule PRAHA.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2006 08:49
- Nahlásit
Lucinda
Mně trvalo 10 let, než jsem se odhodlala jezdit po Praze autem.
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2006 08:51
- Nahlásit
Ketrin
Tak to já jezdim jen po okruhu
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2006 08:52
- Nahlásit
Malá hádanka při pátku. Kdo je to.
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2006 08:54
- Nahlásit
Rozluštění večer, jestli to vydržim.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2006 09:11
- Nahlásit
no já včera šla po dlouhý době kolem poledního na autobus směr Praha, jezdí to ve 12:55, tak tam přijdu asi v padesát a fakt nikde nikdo, tak to je divný, ale asi jsou všichni na prázdninách... pak se kouknu na jízdní řád a ono se to za poslední tři roky změnilo a jezdí to až v 13:25, tak jsem strávila hezkou půl hodinku na zastávce a pak další hodinu a půl u pana zubaře... je to saďour...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2006 11:37
- Nahlásit
Lucinda
nevím.... řekni nám to už teď, prosím!!!
Jandula
no jó, ale to se potom nesmíš divit, když jezdíš autobusem jednou za tři roky, že jsou jízdní řády trošku posunutý
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2006 11:43
- Nahlásit
Eda
no tři roky jsem tu nebyla, a když jsem byla, měla jsem auto... teď ráno jezdím s mámou a odpoledne busem, takže znám spíš opačnou trasu... ale tohle mě fakt překvapilo...
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2006 13:33
- Nahlásit
Tak ten chlupatej vořech je Gity nový nápadník. Zbalili jsme ho dneska ráno a ještě jsme potkali jednoho, ale toho jsem nestihla cvaknout, protože jsem nejdřív trénovala vrh klackem, ale neúspěšně.
|