Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 . 187 . 188 . 189 . 190 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Lucinda
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2006 12:34
- Nahlásit

OPI
zmuchlanej sladkej čumáček

Lucinda
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2006 12:35
- Nahlásit

ALL

PALAČINKY NEJSOU!!!!!!!!!!!!!!! Kdo pozdě a dál to znáte

Ketrin
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2006 12:41
- Nahlásit

Lucinda
ALL

PALAČINKY NEJSOU!!!!!!!!!!!!!!! Kdo pozdě a dál to znáte

Tak moment my jsme si včas objednaly a nemůžeme za to, žes špatně odhadla dávkování.

Lucinda
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2006 12:57
- Nahlásit

Ketrin
ok, chyba neni na Vašem přijímači.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2006 13:01
- Nahlásit

Lucinda
Stejně jsem tlustá, dobře že nezbylo. Ale Bresta už je na své váze - 38 kg- hurá!!

Eda
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2006 13:06
- Nahlásit

Lucinda
tak s těma palačinkama to byl jasnej podvrh zejména na mě, když jsem musela pracovat a nemohla se zúčastnit objednávání!!!
all
a vůbec, neštvěte mě s těma krásnýma fotkama, když dřepím ve škole a nemám přístup ke svým miliardám Edích fotek. nějakou gaučákovou-křeslovou bych taky vybrala.
zítra jedu pro svítící Trixie obojek. už jsem ho měla v ruce, vyzkoušela, jen jsem neměla s sebou tolik peněz ale moc se těším, že ji konečně ve tmě uvidím! (tedy pokud to nevezme přímo direction Berounka)
tak zatím, jdu se nadále vzdělávat, abych byla nejmoudřejší na celém širém světě

OPI
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2006 13:33
- Nahlásit

http://sweb.cz/KoutovaLudmila/PC310046.JPG
no jo už se nám to zase blíží

Lucinda
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2006 14:45
- Nahlásit

Ketrin
Tak to má docela dost né?
Eda
Jsem ráda, že jsi jediná nebyla u objednávek, protože alespoň s někym se teď budu bavit. Chápeš to? Člověk se jim nabídne a když to náhodou nedostanou, tak ani neocení tu nabídku. Převlečení přátelé za ..... Měli by se stydět viď?! Hoď sem taky hnědku, ať mají vztek. Černo a žluto už tu je nějak moc.
OPI
Dáš pokoj se zimou. Chudák Dandy už shání zimní pneu, neb každé ráno v půl čtvrté vyráží doručit čtivuchtivým spoluobčanům noviny a pokud bude zima jako loni (a jako že bude), tak jí budou obden tahat z příkopu traktory Chudák malá, nebohá její modrá fábinka.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2006 14:58
- Nahlásit

Lucinda
žluto už tu je nějak moc nejdřív škemrá a tohle je pak vděk
Ad palačinky: se z toho trapasu nevykroutíš, žes nejdřív nabízela a pak nic. Myslelas, že se budem upejpat, co?
Tak to má docela dost né?
To je její normál váha. Ona je dlouhá. Po vrhu měla 42.
Tady je najednou taky děsná zima. Ledový vítr... ale labradoři se radují, že za chvíli pudeme ven.

Jumi
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2006 15:32
- Nahlásit

Jejda! Diskuze o chrtech a dodělávání a já tu chyběla
naše mu tátovi budou za pár dní tři roky a taky ještě prý není úplně dodělanej a ještě furt se mění...no a o bernáškovi coby chrtovi už tu byla řeč kolikrát! tak nám bylo řečeno, že my jsme prostě pozdňáci a musíme si počkat a o Bernášovi paní chovatelka tvrdí, že ho snad porodil táta. je celej on v jeho věku!

jana33
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2006 15:39
- Nahlásit

Ketrin
No labradoři jsou magoři,leje,sněží,minus deset,vichr jako blázen a oni z toho mají radost a skotačí jak prdlý. To Ferda odmítá venčení,když prší

Ketrin
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2006 18:50
- Nahlásit

Jumi

Diskuze o chrtech a dodělávání no a pak jsme to tu zaplácaly fotkama a palačinkama a já zapomněla reagovat na Lucindy rachitýdu . Takže tohle

je rachitický pes na výstavě

jana33
Dnes je vážně super labradoří počasí. Borgo - narozen na jaře- to zažil poprvé a bylo nepřehlédnutelné, jak si to užívá. Jak ten vítr nese ty pachy, lítal jak divý, všecko proslídil a prolezl...

Jumi
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2006 19:22
- Nahlásit

Ketrin
Dnes je vážně super labradoří počasí.
dovolila bych si tě poopravit na z labradoří na retrívří! bernáš se mohl zbláznit! lítal jak pominutej a lovil listí a pak s ním skákal a mlátil hlavou - prostě lítá šelma

Jinak jestli chcete vidět rachitické výherce výsavy a současně klony našeho bernáška tak jukněte na www.dewmist.com do hotnews

Ketrin
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2006 19:34
- Nahlásit

Jumi
Pěkný chrtíci a pár dospělců tam na těch fotkách mi připadají jaksi nízcí

Jumi
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2006 19:43 - Změnil/a: Jumi
- Nahlásit

Ketrin
Tak to náš táta teda nízkej není! na výstavě jsme si ho pořádně prozkoumali a shledali, že je opravdu úžasnej! Dokonce i Petr který celou dobu bručí proč máme GR - takový zaprdlý plemeno, byl nadšenej a s velikostí spokojen! Zato já jsem naopak dospěla k závěru, že bernášova výchova bude muset být o to přísnější a především důslednější, protože bojovat s takovim teletem a ještě táhnout kočár by bylo nad mé síli. Přeci jen mezi mnou a Svenem je rozdíl 4kg takže je jasný, kdo by měl navrch!

Ketrin
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2006 19:50
- Nahlásit

mezi mnou a Svenem je rozdíl 4kg
jakože Sven má o 4 kg víc, předpokládám?

takový zaprdlý plemeno
Já jsem se docela pobavila, jak myslivci, kteří mi pomáhali organizovat OVVR, byli na větvi z věcí, který my vůbec nevnímáme, prostě nám to přijde všední a normální... a oni to od soboty pořád probírají ještě teď

Jumi
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2006 19:58
- Nahlásit

Ketrin
byli na větvi z věcí, který my vůbec nevnímáme, prostě nám to přijde všední a normální...
jako například!

jakože Sven má o 4 kg víc, předpokládám?
hele jo - tohle není vtipný už takhle jsem podle Bodymass indexu na hranici anorektie! Takže Sven má 42kg a to já jsem na tom teda líp!

Eda
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2006 21:09
- Nahlásit

Ketrin
byli na větvi z věcí, který my vůbec nevnímáme
z čeho??? nedokážu si představit co by pobavilo myslivce a já to považovala za normální
tak, na žádost Lucindy, naší palačinkové královny, to "rozbíjím" jednou pochromanou hnědkou...

můžete vidět zelené fleky zprava na hlavičce...

Lucinda
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2006 21:56
- Nahlásit

Musela jsem se odmlčet, protože mi ty palačinky dali zabrat. Už vám nic nenabídnu!!!!
Eda
Děkuji velká kamarádko.
Ketrin
Jo tak to Bresta zhubla, já jsem měla opačný problém s Gitou. na té rachitické fotce je Pan Borgo? Mně se moc líbí i když neni vidět ze předu.
Jumi
Musíš papat víc řízečků, nebo jsi vegan jako brontosaurus?

Lucinda
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2006 21:59
- Nahlásit

Eda
A vůbec, co tvůj nový svítící obojek? Ráda bych věděla, který to je. Fotka, odkaz....?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 07:08
- Nahlásit

Lucinda
na té rachitické fotce je Pan Borgo
Neee. to je Rambo ve 14 měsících (na jeho první výstavě)
Bresta právě po porodu byla taky hubená, pak kojení atd... lezly z ní žebra, tak jsem ji chtěla vykrmit a trošku jsem to přehnala - když už po těch 7 týdnech nekojila, tak já jí pořád dopřávala jako kdyby kojila... a výsledek - 42 kg.

Eda
Jumi
Oni hlavně koukali jak zjara na tu oveverkovou zkoušku povahy. Fakt na to takhle zírali a pořád říkali, že přece je úplně jistá věc, že ty psi-samci po sobě vyjedou, když jsou na vodítku, okolo feny atd...

Jumi a Karol jestli sem přijde:
Koukala jsem na fotky z Třeboně (na webu KCHLS) , jste tam někde?

2All
Mám (částečně) aktualizovaný web, ale stejně to všecko znáte odsuď.

Lucinda
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 07:52
- Nahlásit

Ketrin
Jo, tak ale Pan Rambo neni hubenej. já jsem holt na ty štíhlejší, nemám ráda ty vyžryný koule, ale když je to pěkný, osvalený, mohutný, tak to se kochám.

Dneska ráno jsem razila s holkama na obvyklou prochajdu. Protože napadl přez noc sníh (asi 5 cm) a vytvořil souvyslí povrch prašanu, tak to bylo hodně veselí. Šína viděla sníh poprvé v životě a nemohla se ho nabažit. Gita už sníh sice viděla, ale byla jak malé štěně. Neodhadla jsem příchod zimy a pěkně mi upadávali uši a fokalo přez leginy. Pelášim malímu koupit boty a rukavice, protože jsem se ráno přesvědčila, že troje zimní nám nebudou stačit

Ketrin
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 08:02
- Nahlásit

U nás je taky sníh. Jen poprašek, ale drží se to. Aspoň jsou psi čistý. nesnáším bahnitý období, kdy je nemůžu zvenka vzít hned domů, ale musím je otírat, čekat až uschnou...
Lucinda
Rambo neni hubenej právě že na tý výstavě mi rozhodčí řekla, že je to rachitickej chrtík měl v tu dobu 57 v kohoutku a 38 kg

Lucinda
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 08:05
- Nahlásit

Ketrin
Tak byla asi slepá. Měl pořádně namakaný ramena a prdelku jak manekýn.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 08:10
- Nahlásit

Měsíc potom na Konopišti vypadal takhle

Žádná výstavní bomba nikdy nebyl, ale úplně špatnej taky ne

Eda
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 08:22
- Nahlásit

Lucinda
A vůbec, co tvůj nový svítící obojek?
dočkej času, dneska pro něj jdu...
tady je: http://obchod.hafbezobav.cz/sindex.php?idvyrb=303& akc=detail&kateg=182
huuuáh, taky už máme sníh Eda ho při ranní procházce slízala v okruhu 1km čtverečního

Ketrin
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 08:30
- Nahlásit

Technická poznámka. Co když s tím obojkem pes skočí do vody? - což se mi u Edičky zdá maximálně pravděpodobný... - neznehodnotí se? (/tedy ten obojek)

Lucinda
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 08:37
- Nahlásit

Ketrin
Tak přesně takový pesan se mi líbí, je akorát, už na webu se mi moc líbil. A s tou Edou - Edu to po skoku do vody ťukne do krčíčku a to dojde do mozečku a tam se jí rosvítí.
Eda
Líbí se mi ty obojky z www.sviticiobojky.cz , nebo tak nějak je ta stránka, už to tu taky někdo psal.

Eda
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 08:42
- Nahlásit

Ketrin
no právě, do vody hnědka sice může, ale musí mi to předem nahlásit, abych jí tu svítící krásu mohla včas sundat z krku (jinak, velmi dobrá poznámka)
Lucinda
no já doufám, že to neprobíjí

Ketrin
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 08:44
- Nahlásit

Eda
Jestli by teda nebylo levnější, kdyby si Eda jenom půjčila z Tvýho kola takovou tu červenou blikačku, kterou jistě máš.

<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 . 187 . 188 . 189 . 190 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání