| Autor |
Zpráva |
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2006 15:23
- Nahlásit
Jandula
no snizil jsem ji to drasticky - uz mesic nedostala nazrat, takze se za chvili na cenu operace dostaneme ....
Eda
hele mam pocit, ze o tomto ctvrtku a spinu jsme se jiz bavili minuly tyden, ze nemuzu. je ta rozlucka .....
ty seš ale hodnej strejda
hmmm, tak to mi jeste nikdy zadna zenska nerekla .... asi se nad sebou budu muset zamyslet .....
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2006 15:26
- Nahlásit
jana33
takhle podobně jsem závislá na procházkách a vůbec pobytu v lese, přírodě ...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2006 15:27 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit
Jirikovo
jo, máš recht, mluvili jsme o tom... stydím se...
jo, dostala jsem další hodinu: úterky od 19.30
(to je informace i pro tebe, Jandulo )
asi se nad sebou budu muset zamyslet .....
no, tak to každopádně...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2006 15:28
- Nahlásit
Eda
tak to každopádně...
hele ale jedine kdyz mi slibis, ze takove zamysleni se neboli .... ja to totiz vubec neznam, tak nevim, co si pod tim predstavit .....
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2006 15:32
- Nahlásit
Eda
tak bez slibování bych možná šla příští úterý... neb ve středu jsem doma, tak abych se vyspala...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2006 15:34
- Nahlásit
Jandula
tak bez slibování
neblbni, klidne ji to slib - slibem nezarmoutis .....
neb ve středu jsem doma
no a pak to ma tady v tom state k necemu vypadat ......
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2006 15:35
- Nahlásit
jinak jesteze tady zrovna ted neni Ketrin .... bych zase dostal vynadano za rozvraceni labradori moralky s recma, ktery tady ona nechce videt ...... i kdyz stejne vim, ze ji tady chybim ....
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2006 15:35
- Nahlásit
Jandula
bezva, tak se těším v úterý na www.olympwel.cz si najdi telefon a předem se tam objednej, ať se vejdeš. bývá tam dost lidí. (řekni, že jsi ode mě, ať nemusíš platit předem zálohu )
Jirikovo
ja to totiz vubec neznam
tak já ti ukážu jak na to, jo?
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2006 15:36
- Nahlásit
Eda
řekni, že jsi ode mě, ať nemusíš platit předem zálohu
hele to je nejaka zmena v organizaci????
tak já ti ukážu jak na to
no jestli myslis jenom to zamysleni se, tak klidne
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2006 15:37
- Nahlásit
Jirikovo
hele, ty nemáš roupama co dělat, že jo? koukej raději zvyšovat HDP ČR!
neblbni, klidne ji to slib - slibem nezarmoutis .....
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2006 15:39
- Nahlásit
Jirikovo
pojď na icq, vysvětlím ti "změny v organizaci". nebo nás Ketrin vydědí, až přijde na tohle plkání
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2006 15:41 - Změnil/a: Jirikovo
- Nahlásit
Eda
ty jo, neblbni .... icq .... jsem v novy praci zatim dva tydny, zatim musim sekat dobrotu .... kdyztak posli maila
no a nezapomen, ze jsem ten moderatizator, takze to plkani muzu kdyztak smazat ....
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2006 15:44
- Nahlásit
Jirikovo
dobře, tak nám to tady smaž a já ti napíšu organizační mail...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2006 15:56
- Nahlásit
Eda
kdyz mne se to mazat nechce ..... mail jsem si uz precetl, tak ti pak dam v pondeli vedet.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2006 16:04
- Nahlásit
Jandula
No do Koloděj
Eda
No tak procházky v přírodě by mi samozřejmě chyběli taky,ale to je taková každodenní záležitost,cvičák mám ještě spojenej s víkendem,takže něco navíc
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2006 16:07
- Nahlásit
jana33
já si vystačím se svým "samovýcvikem", nemám s Edou velké ambice... ale rozumím, že tě to baví a pesany ještě víc!
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2006 16:30
- Nahlásit
Eda
No tak já se svejma pesanama mám ambice totálně nulový,ale přesně jak píšeš,baví to mě a pesáky,tak to je hlavní.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2006 19:58
- Nahlásit
Jirikovo
mám řádnou dovolenou, protože mi přijedou naimpregnovat novou sedačku... to není jak v soukromé sféře, kde si můžeš chodit do práce jak chceš...
Eda
jak moc předem tam musím volat??? Joo, já chci taky nějaký organizační mail...
A pro debila, vysvětli mi v něm i jak získám icq a jak to vlastně funguje...
|
Mmartin
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2006 20:18 - Změnil/a: Mmartin
- Nahlásit
Jandula
Tady si ho stahnes: http://icq.atlas.cz , je tam i navod...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2006 20:39
- Nahlásit
Mmartin
prosím pomoc! odbornou!
proč mi nefunguje video na mých stránkách? dávala jsem tam nějaké fotky a chtěla jsem i video, ale mám stále nějaké chyby. poradíš?
je to: www.eda.unas.cz
díky moc!!!
|
Mmartin
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2006 20:44
- Nahlásit
Eda
podívám se na to...
|
Mmartin
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2006 20:46
- Nahlásit
Eda
A co ti to přesně dělá? Jestli jseš na icq, tak jsem 314737757, jinak na nas Ketrin poštve psy
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2006 21:05
- Nahlásit
Ha tak když tu jsem, tak nikde nikdo a sama sobě si tu píšu a posílám fotky. A jen vytáhnu paty, už to tu žije...
Eda
Co noha-přišla?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2006 21:08 - Změnil/a: Ketrin
- Nahlásit
Jirikovo
Kdybych byla měla na Salinu kastraci ušetřit jejím nekrmením, tak by to trvalo zhruba rok... čímž by odpadl samotný důvod krmení i kastrace.... takže asi žiješ v iluzích... jinak, samozřejmě tě tu ráda "vidím" (nemáš ňákou novou fotku alá Zeman?
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2006 21:41 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit
Ketrin
noha už se šla asi projít do města a na mě prdí... můžeš začít urgovat na české poště!
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 06:55
- Nahlásit
Eda
začít urgovat na české poště!
Až otevřou, jdu tam. Česká pošta=
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 07:04 - Změnil/a: Ketrin
- Nahlásit
Něco na zlepšení nálady (všimněte si toho výrazu)
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 07:39
- Nahlásit
Ketrin
Ahoj,pěkné! To jsou tvoje zvířátka?
Náladu tedy potřebuji zvednout.V jeden den mi napsali majitelé mé nej ..fenky z B vrhu,že se dostali do životního prů.... a že jim mám pomoci najít pro fenku nový domov.Je jí 7 měsíců - puberta a je opravdu povedená.Dávala jsem ji jim,proto že mají kynol.zkušenosti a chtěli chodit na výstavy.Je to mladá rodina a finančně se přecenili.Ach jo.
Večer mi zase oznámilmajitel psa z A vrhu,že ho porazilo auto.Naštěstí byl jen otřesen a je OK.Rána to prý byla děsná.
Jsem zralá na panáka.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 07:45
- Nahlásit
Zuzana T
To jsou tvoje zvířátka? Ne, na to jsem narazila na internetu. Já nic hnědého nemám.
To jsou věci. To se tak někdy semele... Já teď mám z tohodle hlediska kupodivu klidné období, ale taky už jsem prožila ledacos. Hele, zrovna včera mi říkala paní vychovatelka v ústavu co jezdíme na CT, že její mladí chtějí GR a jestli bych neporadila atd... trochu se bojej štěňátkovského období, protože do bytu a chodí oba do práce atd.... tak třeba by pro ně bylo řešení odrostlejší štěně... ale mám dojem, že říkala že chtěj psa. Mám se zeptat?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 07:52
- Nahlásit
Zuzana T
I když zase, teď si říkám, že to je blbost. Když je to nej... fenka z vrhu, a tady by to bylo jen na mazla. Nechte udělat předrentgeny a třeba si ju rád veme někdo stejně potrefenej jako my - na výstavy, zkoušky a třeba i nějaký ten vrh, když se všechno povede.
|