Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 . 187 . 188 . 189 . 190 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Lucinda
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2006 08:51
- Nahlásit

Teda tady je mrtvo, tak posímlám na oživení jednu od nás. ZIMA JE TU !!!!!!!

Eda
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2006 10:05
- Nahlásit

Lucinda
??? to je aktuální fotka? no to snad ne!
tady byl poprašek to jo, teď už dokonce prší. ale toto???

Lucinda
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2006 11:39
- Nahlásit

Eda
No tak to je dva dny stará fotka. Dneska tedy taky prší a jde to dolů, ale měli jsme tu asi 5 cm sněhu někde i víc.

Eda
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2006 18:42
- Nahlásit

cha, tak konečně je od hnědky pokoj. pěkně spinká...
dám vám návod jak na to
stačí drandit necelých 30 km po Brdech na koloběžce/běhat a to usne i ten nejdrsnější labrouš... a i to škaredý počasí nám může být jedno

Ketrin
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2006 07:06
- Nahlásit

Taky jsme měli asi 5 cm, ještě v sobotu. Včera celý den lilo. Koloběžku nemám, takže jsme jako obvykle chodili pěšky a Borgo mě mlátil kládou, kterou si vždycky najde a nese (jeho nové hobby)

Jandula
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2006 08:12
- Nahlásit

jana33
tak sem byla o víkendu ve škole... připrav si nervy, je to síla a vytiskni si všechny ty materiály...

ALL
Chudák Sara má průjem...

Lucinda
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2006 08:46
- Nahlásit

Eda
30 km po Brdech ty jo, já bych zhebla už po deseti kilákách a mí labrouši by mě museli celých dvacet nést. To si děláš humor, že uběhneš 30 kiláků na kolobrndě
Ketrin jo, u nás už taky neni nic, ale alespoň od večera neprší. Šína strašně miluje nosit věci, které má zakázané. Vejde vždycky poklidně do klubovny a nenápadně začne nosit čištění na koně, chrániče na nohy, rukavice, boty atd. Docela mě tím uvádí do stavu šílenctví a nemůžu jí to vysvětlit. Klacků venku si ani nevšimne, ale taková pěkně smradlavá igelitka .... to je něco.
JandulaChudák Sara má průjem... Chudák Sára

Ketrin
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2006 08:54
- Nahlásit

Lucinda
miluje nosit věci, které má zakázané. Borgouš nosí úplně všecko, každou chvíli si někde něco položim a hups, už to tam není a pes to má v tlamě. Ale teď už aspoň poslechne a přinese a dá mi to smradlavá igelitka Já jsem kvůli psům koupila spešl novej odpad.koš v bláhový naději, že tenhle nebudou umět otevřít už to umějí.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2006 08:55
- Nahlásit

Jandula
A víš z čeho?

Jandula
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2006 09:12
- Nahlásit

Ketrin
Celý víkend jí měly naši... ale jelikož žere všechno, co jí přijde pod packy, tak nevím... Ale táta říkal, že už to dneska přestává, takže kdyby to byla nějaká viróza, tak by to trvalo určitě dýl... Alespoň doufám...

Mmartin
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2006 09:12
- Nahlásit

Jandula
zkus na ten průjem Smectu...

jana33
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2006 09:15
- Nahlásit

Jandula
Všechny texty? Já myslela,že je to na domácí studium,že to nemusím brát s sebou
jinak Smecta je fakt nejlepší

jana33
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2006 09:57
- Nahlásit

Jandula
Pošli mi prosím kdyžtak mailík na jana.andraskova@mafra.cz - jak to probíhalo,dojmy,co bude potřebovat,jestli je tam nějakej hezkej profesor)))))) atd atd

Jandula
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2006 10:40
- Nahlásit

Mmartin
neboj, už jí dostala...

cherry
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2006 11:05
- Nahlásit

Lucinda
Právě že ho taky baví nosit, hlavně co ví že nesmí. To má jistotu, že si ho všimnu a budu mu to brát. Hlavně moje teplé podkkolenky co nosím ven ty najde vždycky. Taky poslechne a dá mi to, ale za chvíli to má v hubě zase

Eda
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2006 11:43 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit

Ketrin
Koloběžku nemám, takže jsme jako obvykle chodili pěšky
to je právě že nevýhoda. protože jakmile jedeš, tak má s omlacováním tvých nohou pesan smůlu prostě to nestíhá!
Lucinda
To si děláš humor, že uběhneš 30 kiláků na kolobrndě
sem zapomněla napsat, že to bylo i s přestávkou na oběd jo, a střídali jsme se. chvíli jsem i běžela, chvíli jela. jako chytrá horákyně, však to znáš...

Lucinda
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2006 12:45
- Nahlásit

cherry
Tak to ho můžeš naužit, aby nosil i tebe v těch podkolenkách.
Eda U mně by to nespravila ani přestávka na oběd, já bych zůstala viset pod prvním kopcem.
Ketrin Jó odpadkový koše a labrador to je jako chléb a sůl. Kvůli žrádlu se naučej chodit i po uších.

Eda
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2006 13:09
- Nahlásit

Lucinda
Kvůli žrádlu se naučej chodit i po uších
tak to je přesný!
Eda se už ani neobtěžuje šlapat na "čudlík" dole na koši, aby se jí otevřelo víko. alébrž rovnou hlavou nadzvedne celý koš a prozkoumá cvičně jeho obsah...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2006 13:34
- Nahlásit

Lucinda
Kvůli žrádlu jaký žrádlo? - kelímky od jogurtu, papír od salámu... já jídlo nevyhazuju, majíc v kuchyni 3 živé popelnice

Eda
Eda se už ani neobtěžuje šlapat na "čudlík" dole na koši, aby se jí otevřelo víko. alébrž rovnou hlavou nadzvedne celý koš a prozkoumá cvičně jeho obsah...
Přesně tak.... Bresta vždycky strčila čumec pod víko, nadzvihla si ho, strčila hlavu dovnitř a vytáhla si, co chtěla... koupila jsem takovej, kde jsem myslela že jí to nepude, ale ona tu techniku vylepšila. když jí to zakážu, odškodní se tím že "zadáví" smetáček a lítá s nim po kuchyni jako pako a vyhazuje zadkem

Eda
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2006 13:59
- Nahlásit

Ketrin
"zadáví" smetáček
jasně, tak to mají podobné odplaty Eda zmasakruje svýho plyšovýho kamaráda-losa/soba Olivera. mlátí s ním , jakoby on mohl za to, že ona je popelnice a u koše neuspěla
myslím, že jediné možné řešení by byl koš s otevíráním na heslo asi si to nechám patentovat. třeba majitelé LR by to ocenili, ne?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2006 14:03
- Nahlásit

Ono to není ani tak odplata... ona je tak pozitivní bytost, že jí nic (ani nedostupnost odpadků) radost ze života nezkazí... ten smetáček je náhradní aktivita Koš na PIN nebo na čipovou kartu CHCI!!!

Eda
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2006 15:18
- Nahlásit

Ketrin
ne, počkej, to nebude koš na PIN nebo na ČIP. uvažuju o snímači na otisky prstů (už tak běžně fungují třeba ntb IBM) nebo prostě se budou otvírat na heslo, slovo. Teda, pokud se labrouši do tý doby nenaučí mluvit, když jsou tak "učenlivý"
ale už tu nebudu zveřejňovat moje supertajný plány na supertajnou výrobu...pššt...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2006 18:56
- Nahlásit

Hele, to je náhoda

http://www.novinky.cz/vanoce06/vanocnim-hitem-v-cr -ma-byt-i-chrochtajici-kos_99876_jma.html

Když do něj dítko hodí odpadek, tak prý zachrochtá a krkne ale my potřebujem, aby udělal nějakej děsivej zvuk, pokud z něj jakýkoli tvor bude chtít naopak něco vyndat

Eda
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2006 19:55
- Nahlásit

Ketrin
tak to je teda náhodička. nevěděla jsem, že se dají prodávat i takový blbosti! víš, co je nejhorší? že si to někteří lidi koupí! krkací koš...

Eda
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2006 09:30
- Nahlásit

Já vím, že je to už ohraná písnička, ale stejně... chtěla bych mít jeden den život jako Eda (nebo jakýkoliv milovaný pes). Dlouhý, pestrý vycházky, koupání, blbnutí, "výcvik" a co já vím ještě. dneska ráno mi to došlo. když jsme venku blbly u řeky, házela jsem kládama a bylo nám tak dobře. tak si myslím, že těm našim psům je dobře skoro pořád...

jana33
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2006 09:52
- Nahlásit

Eda
S tím se nedá než souhlasit,v příštím životě chci být svůj pes.

Eda
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2006 11:16
- Nahlásit

kde všichni jste? snědli vás vaši žravý labrouši?!?

jana33
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2006 11:19
- Nahlásit

Eda
Pracujeme na žrádlo pro žravý labradory,aby nemuseli žrát nás

Eda
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2006 11:47
- Nahlásit

to je fakt, všichni pracujeme z podobných důvodů...
dneska jsem si lebedila, že mám Edu, protože ani při takovým vichru jaký je, mi na procházce neuletěla... má těžký podvozek

jana33
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2006 11:54
- Nahlásit

Eda
Tak v Praze teda vyjímečně nefoukalo,ale má to přijít. Dneska ráno mě pobavil Samouš,na ulici byly rozsypaný sušenky,já si jich všimla první, tak jsem koukala,co to naše prasátko na to,on to zpozoroval,tak natahoval frňákovník,nasával,ale když šel okolo tak hlavu odvracel se soustředěným vynervovaným výrazem - nic tam není,nic tam není,nic tam není A pak po mě loupl okem,jestli jsem viděla jeho statečnost

<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 . 187 . 188 . 189 . 190 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání