| Autor |
Zpráva |
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2006 10:55
- Nahlásit
znova
|
Mmartin
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2006 10:57
- Nahlásit
Ketrin
pokus č.2
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2006 10:57
- Nahlásit
Mmartin
Dík
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2006 11:02
- Nahlásit
Ketrin
včera jsem tak čmuchala po bondíkových stránkách a náhle mě osvítilo, proč tady ty fotky s estranek blbnou!
člověk má totiž tendenci otevřít galeriinajet myší na ten velkej obrázek, dát vlastnosti atd. ale to je blbě! ty musíš rozkliknout ten velký obrázek a otevře se ti nové okno s tou fotkou a teprve adresu té vložit
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2006 11:03
- Nahlásit
Ketrin
http://www.borgo.estranky.cz/archiv/inahled/59.jpg
vidíš máš tam jen náhled a ty musíš mít v té adrese napsano original!
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2006 11:07
- Nahlásit
Mně už ten velký rozkliknout nejde ale tím se nezabejvej, to je chyba mezi klávesnicí a židlí. Ona se tu vždycky najde nějaká dobrá duše jako např.Mmartin, která za ty moje křížky dosadí obrázky.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2006 12:15
- Nahlásit
Ketrin
a čí je to čumes?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2006 12:27
- Nahlásit
Andulky.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2006 18:22
- Nahlásit
Ketrin
Andulky.
no, to jsem si hned myslela...
jo, a jelení nožka stále nikde... asi ji zabavila paní na poště
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2006 22:15
- Nahlásit
Eda
jelení nožka stále nikde
no to mi neříkej! Jak to! Jedině že by.... Má paní poštmistrová labradora?
Počkám do čtvrtka a pak to tu zaurguju, ale o službách České pošty už mám své nevalné mínění podpořené letitými zkušenostmi...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2006 22:32
- Nahlásit
Ketrin
pravděpodobnost, že by paní pošmistrová měla labradora chtivého mojí jelení nožky, je tuze veliká. usuzuju tak z toho, že teď má "labradora" kde kdo...
jóó, dneska se Eda, oblečená ve svítící obojek, sešla s pejskem, který měl pro změnu nějaký blikající páseček kolem krku (prý z Německa). když si hráli, vypadali jako dvě žhavý koule nebo jako nějaký číslo z cirkusu
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2006 11:32
- Nahlásit
Eda
No já se už těším na výstavu,doufám,že je tam budou mít. A pokud ne,tak je v pondělí objednám z netu. Jinak hlásím,že Rozárka je příští středu objednaná na kastraci,tak nám držte palce!
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2006 12:03
- Nahlásit
jana33
tak moc držíme palce i packy! my už to máme za sebou kde jí budou operovat?
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2006 12:11
- Nahlásit
jana33
tak rozárka jde taky pod kudlu??? Držíme palečky...
Je to vynucené nebo to chcete?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2006 13:34
- Nahlásit
Eda
A můžeš mi napsat,jak to probíhalo a všechno okolo? Znám kastraci u psa,ale u fenky ne. Budou jí operovat na vet. klinice Stodůlky příští středu, takže v neděli nás na dlouho čeká poslední cvičák.
Jandula
Bydlím v 1+1, Ferda je kastrovanej,ale Sam ne,takže to nejde jinak řešit. A bude to lepší i pro ní,protože jak má těžkou dysplázku,tak jí to vždycky hárání na čas zhorší.
|
Beenee
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2006 14:13 - Změnil/a: Beenee
- Nahlásit
"Labradoří" vycházka Moravským krasem 18. 11. 2006. Podrobnější info:URL
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2006 14:20
- Nahlásit
jana33
Joo, neboj, bude to dobrý... Sára byla v létě na kastraci, u naší veterinářky v Dobříši, uspala jí, vyndala vše co bylo třeba, krásně zašila (dneska ani nevíš, kde byla řezaná, jizva vůbec není vidět), dostala pruban, prášky na bolest a antibiotika a šla...
Jen u Sáry byl problém, že pak dva dny zvracela, nechtěla jíst ani pít, takže antibiotika a prášky proti bolesti jí stejně musela doktorka píchat... Podle mě to bylo tím, že jsme jí nechali píchnout probouzecí injekci, protože předtím po klasický narkoze taky nezvracela, ale to se budila až doma, postupně sama od sebe.
Pak ještě dva týdny měla být v klidu, nesměla lézt na postel... u naší Sáry to ovšem neplatilo, hned první noc vlezla do postele a za tři dny už lítala po dvoře jak splašená...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2006 14:25
- Nahlásit
Jandula
Ona bude mít inhalační narkozu,takže by měla probudit prakticky hned po operaci. Budeme si za to připlácet,ale je to prý lepší a šetrnější. A stehy jí vynadavali kdy? 10,14 dní? Já věřím,že to bude dobrý,myslím,že to zvládne líp než páníček,ten z toho bude na nervy no a Rozárce hrábne až jí otrne a nebude moct ještě lítat,už lituju chudáky kluky teď,ta jim dá
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2006 14:31
- Nahlásit
jana33
Inhalační narkoza je super, Sára jí měla při tý operaci kloubů a odešla po svých... Jen Sára vždycky po každý narkóze odmítá pít... nevím proč, ale musíme jí tak týden nutit...
Na nervy budete všichni, Sára už po pár dnech chtěla lítat a kravit a nemohla... je to prdlouš...
Stehy šly ven za deset dní...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2006 14:35
- Nahlásit
Jandula
Díky moc za info,věřím,že to zvládneme v pohodě a snad se nám páník nesesype až uvidí holčičku,jak trpí Na pití mám super kombinaci homeopatik,tak kdyby k tomu u nás taky došlo,tak je nasadím. A po těch 10 dnech,když jí vyndali stehy,tak už mohla normálně běhat?
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2006 14:39
- Nahlásit
jana33
po čtrnácti dnech jsme mohli nasadit normální režim... Jenže u Sárinky byl problém, že zrovna po těch čtrnácti dnech blbě šlápla (asi jak kravila) a šíleně kulhala na přední packu, takže další čtrnácti denní klidový režim a já pak byla na Chocholouška...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2006 14:42
- Nahlásit
Jandula
No tak na Chocholouška budeme tak nebo tak,protože jak budeme tý naší smečce vykládat,že si prostě 14 dní nebudou hrát,skákat si po hlavě,rvát se a kousat,to fakt nevím....leda,že je někam všechny přivážem
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2006 14:57
- Nahlásit
jana33
aha, tak kouká, že ti všechno už vysvětlila Jandula
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2006 14:58
- Nahlásit
Eda
A ty máš zkušenosti stejný?
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2006 14:59
- Nahlásit
Eda
hlavne ji vysvetlila nejdulezitejsi vec: bude na Chocholouska .... ale vsak on me ten smich prejde, ®onie dostane asi kastraci jako darek k vanocum .....
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2006 15:00
- Nahlásit
Jirikovo
No tak to jsem z tý naší trojky stabilně,takže to je to nejmenší
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2006 15:04
- Nahlásit
Jirikovo
no vidíš, konečně si se rozhoupal... zmenšil Ronie porce jídla, aby si sama chudinka tu kastraci zaplatila, a najednou to jde...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2006 15:06
- Nahlásit
Jirikovo
ty seš ale hodnej strejda, to bude mít ®onie kráásné, štědré svátky vánoční obohacené o jednu velikou bolest...
btw, už jsem tě dlouho neviděla, přijdeš ve čt na spin?
jana33
v podstatě jo, jenom že žádnou probouzecí injekci nedostala, ten den, kdy byla operovaná nechtěla žrát. ale třetí den už byla normální a v rámci klidového režimu i běhala a tak...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2006 15:18
- Nahlásit
Eda
Tak to hodně podobné i té psí klučičí kastraci,jen tam je ta rána menší. Tak to snad zvládnem v pohodě. Jen jsem si v rámci toho uvědomila,že začínám být normálně závislá na cvičáku,už minulý víkend jsem byla nervozní,že nejdem,protože jsem měla školu a při představě,že půjdem teď a pak zas dvakrát třikrát ne,mi je docela smutno. Je to pro mě taková ohromná relaxace,tam vždycky vypnu a hodinu a půl nemyslím na žádný blbosti jako na práci,školu,co nakoupit,kdy uklidit atd.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2006 15:19
- Nahlásit
jana33
kam chodíte na cvičák?
|