Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 . 187 . 188 . 189 . 190 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Ketrin
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2006 12:18
- Nahlásit

Já včera nechala Borga čekat v okr.městě před Albertem. Nebyla jsem tam dlouho, jen nějaký pečivo, ovoce a tak. vyjdu ven a co nevidím - pes se vesele baví se třemi asi 20-letými kluky, což by ovšem nevadilo, jenže oni ho krmili nějakým rohlíkem nebo čim. Když jsem na ně spustila, co ho mají co krmit, vypařili se jak malí smradi.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2006 12:20
- Nahlásit

Jinak taky vydělávám na granulky, na odčervovadla co jsem včera kupovala všem třem (to zas byla palba) a mimoto dělám Borgovi estránky!

jana33
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2006 13:19
- Nahlásit

Ketrin
jééé Borgoušek bude mít vlastní stránky,jo? Ty smečkový mu nestačí nebo co,měl blbý kecy?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2006 13:26
- Nahlásit

jana33
Viděl Bondíkovy, tak závidí

jana33
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2006 13:36
- Nahlásit

Ketrin
A co takovýho mlaďocha pouštíš k počítači????? Se ho naučí používat a kdoví jaký stránky si pak bude prohlížet v tvý nepřítomnosti

Ketrin
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2006 14:40
- Nahlásit

jana33
kdoví jaký stránky si pak bude prohlížet v tvý nepřítomnosti asi už se i stalo... když ho to popadne, snaží se Brestu nakrýt na 100 způsobů

jana33
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2006 14:41
- Nahlásit

Ketrin
No to máš z tý výchovy. Ovšem já taky teď nevím,co nás čeká,jeli jsme v neděli na nákup a nechali pesanům puštěnou telku (rozárka je na to zvyklá) a jako obvykle jim pouštíme nezávadnou ČT1,ale přijeli jsme pozdě a psiska asi 20 minut čučeli na Sametový vrahy. Tak doufám,že neskončíme v Orlické přehradě

Eda
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2006 16:47
- Nahlásit

jana33
nic tam není,nic tam není,nic tam není
tak to mu vzkazuju, že je to machr. Eda si na takovýhle hrdinský kousky nepotrpí a zpopelnicuje všechno v dosahu svého nosu

jana33
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2006 16:49
- Nahlásit

Eda
No Sam normálně taky,ale zblejsknul,že tu sušenku moc dobře vidím a tak nemůže být nenápadný nebo jednu schytá. Ale jinak je to prasopopelnice obrovská

Lucinda
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2006 18:23
- Nahlásit

Eda
Tak dneska jsem měla úúúúžasný sen. Hlavní postavy: Edka, její panička, já a Šína. Běžíme k rybníku a naskáčeme do vody, plaveme do prostřed a psi kolem nás. Ty jsi dostala úžasný nápad, že si do vodní pistole natádneš vodu a budeš na mě stříkat tak dlouho, až mě utopíš. Nevím jak, ale najednou jsem letěla do koupelny ve starém domě, kde jsem bydlela s rodiči. To už tam psi nebyli, ale ty jsi letěla za mnou s tou pistolí a hrozně jsi se řehtala. Máme tam koupelnu do L a já se schovala za roh, ale ty jsi klíčovou dirkou dokázala stříkat tu vodu za roh a já jsem se bezmocně topila. Jak já jsem tě nenáviděla !!!!!!!!!
Ketrin Dneska byla Gita na honu na vysokou, tak jsem jí vybavila oblečkem, aby mi jí tam neodpráskli. Ta byla tak šťastná, ale udřená.
jana33 Samoušek je opravdu statečný. Gita by udělala, jako že vidí kočku, přikrčila by se, dělala že loví a v okamžiku, kdy já bych hledala pomyslnou kočku by Gita lovila ty sušenky. Jo a Šína by se ani nenamáhala a šla by rovnou po sušenkách a bylo by jí jedno, že si strhám hlasivky a ušoupu nohy.

Eda
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2006 20:18
- Nahlásit

Lucinda
téměř no comment
sice nevím,jak jsem si to zasloužila, že jsem hrála "hlavní" roli ve tvém snu, ale aspoň jsi mě pobavila. kam na takový ptákoviny chodíme? asi pan Freud by nám mnohé vysvětlil... ale potěšilas mě, že taková blbosti se nezdávají jenom mě...
jana33
hele, Eda si na nenápadnou vůbec nehraje a při každé příležitosti něco uloupit, sežrat apod. se alespoň POKUSÍ

Lucinda
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2006 21:53
- Nahlásit

Ketrin
Náhodou jsem zabloudila na stránky GR - sběhlíku
Rozebírali jste tam posuzování vlastního chovu na výstavách. Vzpomínám si na loňskou výstavu právě v MB a opravdu tam došlo k tomuto případu u LR fen. Byl to p. N? Víš o koho jde? Mám takový dojem, že došlo k záměně rozhodčích v poslední chvíli a on ty feny původně posuzovat neměl. Nemám bohužel katalog z té výstavy, kde by to bylo určitě napsané, kdo původně měl posuzovat. Nemáš ho? Docela by mě to zajímalo, protože tuším, že vyhrála právě fena spřízněná s jeho chovem. Vzpomínám si dobře?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2006 22:39
- Nahlásit

Lucinda
Byl to p. N?
Ano, byl to on. A posuzovat původně měl - byl v propozicích, jenže znáš to-dopředu nikdo neví, kdo bude posuzovat psy a kdo feny. Asi i proto se na tu výstavu moc lidí nepřihlásilo a přihlásili se hodně jeho odchovy. Já tam vystavovala ve vedlejším kruhu psa a pečlivě jsem sledovala dění u fen. Prakticky všecky tituly nasypal svým odchovům ve vlastnictví lidí ze svého fanklubu. Já proti němu osobně nic nemám, ani ho neznám, ale tohle mě teda dostalo. "Nejlepší" byla vítězka už nevím které třídy-typ klobása na krátkých křivých nožkách.

Jinak, fakt dobrej sen. A to se tak někdo má, v pracovní den si chodí na hony.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2006 22:49
- Nahlásit

Eda
Už mám zabalenou jelení nohu a zítra ji pošlu.
A ještě jednou díky za ty jarní krásný fotky od Tebe-jednu jsem dnes dala na rozpracované Borg.stránky jako jeho portrét

Lucinda
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2006 08:47
- Nahlásit

Ketrin
Už si taky přesně nevzpomínám, ale vystavovala jsem v třídě otevřené fenku z prvního vrhu a dostali jsme V bez pořadí a je pravda, že V3 dostala hodně světlá prťavá a soudkovitá fenka. měla milý obličej a to bylo tak všechno.
v pracovní den si chodí na hony no jasně. Jenže si jí vzal brácha a ten to má v popisu práce, takže práce jako koníček Prý byla skvělá, ale to ona je vždycky Za týden jdu na bažanty heč a vezmu si Šínu, to budu mít nervy na pochodu a to bude zase jmen

jana33
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2006 09:18
- Nahlásit

Lucinda
Téda ty máš sny,jak tě zuřivá Eda honí se stříkací pistolí
Eda
Kdybych nestále těsně vedle něj,tak to zblajzne taky,ale byl v zásahový zoně Teda holky to vždycky potěší slyšet,že prasátka jsou všichni labradoři

Eda
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2006 09:45
- Nahlásit

Ketrin
Už mám zabalenou jelení nohu a zítra ji pošlu.
jupíí! jsi moc hodná, hned to Edičce řeknu, bude mít velikou radost!
hele, a ty fotky, vždyť mimi Borgouš usnul jako poleno a focení šlo jako po másle!
a kdy tu stránku budeš mít hotovou? moc se těším!

Ketrin
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2006 15:22
- Nahlásit

Eda
kdy tu stránku budeš mít hotovou?
Asi nikdy pořád si s tím budu hrát a něco přidávat ale hlavně, budou to jen takový infantilní jako že Borgoušovy plky.
Chystej si plynovou masku až budeš vybalovat jelení nohu .

Eda
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2006 17:18 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit

Ketrin
jů? plynovou masku? a co pošťáci?
mám pro tebe taky "dáreček", tak se můžeš těšit...

Eda
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2006 18:47
- Nahlásit

Tak tedy nevím, kde zase všichni jste. Když nevyděláváte penízky na granule... asi odpočíváte spolu se svými 4nohými miláčky...a to je moc dobře!
podělím se s vámi o fotku naší hlavní šéfky, koordinátorky dnešního stěhování. měla pěkný úbor, všechno dirigovala, jen píšťalka jí chyběla

Eda
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 12:08 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit

To jsem z toho nějaká zmatená... bývávalo tady takový živo a teď kde nic tu nic...
asi si začnu povídat sama se sebou.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 12:16
- Nahlásit

Eda
Asi jsou všichni pořád s LR venku a zbytek času pak zabere úklid po psech doma. Bych o tom teď mohla vyprávět. Pořád tma, mokro a bláto. Já abych si tu nepovídala sama se sebou, tak musím pořád prchat za holkama na GR.

Eda
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 12:33 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit

Ketrin
aha, tak to jsem nevěděla, že na GR to žije... už ti přišel "balíček"? úklid po Edě řeším radikálně a pouze v případě, když mi ten skřípající písek (či co) pod bačkorama začně hódně vadit

Jandula
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 12:45
- Nahlásit

Já jsem včera provedla radikální úklid... hodila jsem Sáru do vany a vykoupala... je teď krásně heboučká...

jinak sem tolik nechodím, protože se učím a mám toho plný kecky...

Eda
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 12:52
- Nahlásit

Jandula
kdybych Edu vykoupala, tak se mnou nemluví a při nejbližší příležitosti by se šla "navoňet" k řece
jo, o učení ani raději nemluvit, taky mám toho nějak moc...

Jandula
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 12:57
- Nahlásit

Eda
ona se mnou taky nemluví... hned poté šla za mámou si postěžovat... hajzlík jeden mrňavej...

Mmartin
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 13:03
- Nahlásit

Ketrin
no kdyby to bylo jen mokro a bláto, tak bych si liboval... U nás se přidalo hárání a po návratu z práce to tam vypadá, jako by nás navštívil Jack Rozparovač...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 13:11
- Nahlásit

Eda
už ti přišel "balíček"?
Mně ne... a tobě? smrdutý?
Mmartin
Ha, úklid po jednom psovi, to bych brala. S počtem psů roste doma binec geometrickou řadou. A každá správná háravka po sobě uklízí - některá i tak důkladně, že páník nic nepozná.

Mmartin
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 13:23
- Nahlásit

Ketrin
No moje háravka po sobě zatím neuklízí, asi nebyla v pubertě poučena, v naší domácnosti zjevně chybí ženská část, která by si s ní o tom promluvila...

Eda
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 14:08
- Nahlásit

Ketrin
smrdutý?
ještě nic, ale nepředpokládám, že by si to na poště chtěli nechat delší dobu, než je nezbytně nutné
S počtem psů roste doma binec geometrickou řadou
s tímto bych si dovolila polemizovat, protože si nedokážu představit, např. 3x víc svinčíku, než je to, co po sobě zanechává hnědka...

<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 . 187 . 188 . 189 . 190 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání