| Autor |
Zpráva |
jana33
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 14:11
- Nahlásit
Eda
Tak mi někdy přijdem s naší smečkou a rychle pochopíš a budeš mít představu
Jandula
Teda ve škole to fakt bylo hustý,je to zápřah
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 14:17
- Nahlásit
jana33
asi jo, tak vám věřím...
Ketrin
tak jak to předběžně vidíš tenhle víkend? přijedeš na výstavu do Letňan? ptám se proto, jestli nenaplánujeme nějaký psí (pro Borga socializační) setkání.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 14:19
- Nahlásit
jana33
já se celej víkend učila... chudák Sára, ani na pořádnou prochajdu jsem jí nevytáhla...
Eda
jestli půjdete na socializační prochajdu a nebude vám vadit neposlušnej čokl, tak se přidám (pokud nebude nic vážného...)
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 14:21
- Nahlásit
Jandula
ale jistě, ráda tě uvidím!
zatím bych to asi viděla na neděli, pokud bude slušné počasí, v sobotu jsme na závodech...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 14:22
- Nahlásit
Eda
jo jo, zatím krom učení nic vážnýho...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 14:25
- Nahlásit
Jandula
tak to máme podobně ale vlastně, proč se učíš už teď, když zkouškový je "až" v lednu? nebo to máte nějak jinak?
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 14:38
- Nahlásit
Eda
protože máme debilního profesora, který nám na Jazykovou komunikaci v dějinách lidstva napařil zápočtový test + seminárku + úvahu... a zápočtový test už za dva týdny...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 14:41
- Nahlásit
Jandula
hmm, vždycky se najdou takoví vyučující, kteří si myslí, že ten jejich předmět je nej... (poslední dobou se mi zdá, že je takových stále víc... )
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 14:44 - Změnil/a: Ketrin
- Nahlásit
Eda
Tak a mně už balíček přišel - ale tos fakt nemusela... Každopádně díky díky dám ho Salině, která teď v tý věčný tmě vážně vůbec není vidět... ovšem pokud ho na tlustici narvu a dají se pak vyměnit baterky, nebo je to na 1 použití? Nebo se to samodobíjí z organismu nositele?
Do Letňan jedu - pokud se nestane něco nepředvídatelného. Jedu v pátek a v sobotu odpol. už se zas vracím dom, bohužel. Aby to bylo opravdu socializační, nejedeme autem, ale autobusem. Takže nové zážitky pro Borgáče budou:
cesta autobusem (v náhubku)
jezdicí schody a cesty metrem (v náhubku) - ten bude nadšenej...
+ samozřejmě pražský šrumec atd.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 15:12
- Nahlásit
Jandula
Buď v klidu,my si taky do příště máme připravit dvě prezentace a zpracovat slovníček z filozofie a bude nám to počítat jako část zápočtovky. Jo a první zkoušku mám 20/12 v předtermínu. Teda jestli se odhodlám,je taky možný,že mi bude děsně špatně a budu se muset odhlásit
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 15:39
- Nahlásit
jana33
jo jo, máti se včera taky hned přihlásila, že prý už to chce mít za sebou...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 16:03
- Nahlásit
Jandula
Hele jak tvá máti vypadá,já jen jestli jsme ve stejný skupině
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 17:33
- Nahlásit
Ketrin
hele, hlavně neděkuj, napadlo mě, že ti s tím udělám radost. je to vlastně určeno na kolo. Edě se to na krk v pohodě vešlo. dost se to podobá tomu Trixie obojku, jen je to několikanásobně levnější
baterky jdou normálně vyměnit, je tam jedna plochá. jen pozor na vodu.
Do Letňan jedu
škoda, že se nezdržíte déle, to se nejspíš neuvidíme
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 17:43
- Nahlásit
dnešní lesní řádění... (déšť, mlha, nevlídno, ale LR jsou v sedmém nebi... )
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 22:39
- Nahlásit
Eda
ahoj holky! tak po dlouhé době kouknu co se děje u kolegů labroušů a najednou koukám - fotka divočáka a takhle zblízka tak jsem si popošoupla brejle na nose a ona to hnědka v listí
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 22:53
- Nahlásit
Jumi
a kdyby sis je pošoupla ještě víc, tak bys viděla ještě i tu noru, kterou v listí vyhloubila...
škoda, že sem neumím dát video, to byste teprve viděli kousky...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2006 06:59 - Změnil/a: Ketrin
- Nahlásit
divočáka takhle zblízka
Hádanka: kdo to je? Nekoukat na adresu!
a pro srovnání:
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2006 07:28
- Nahlásit
Ketrin
já tu fotku nevidím... (ani v mozille ani v exploreru)
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2006 07:32
- Nahlásit
Ketrin
cha cha, tak už jsem se k té fotce propracovala. vypadá jako nějaká starší, snad dokonce i naskenovaná...? co takhle Bresty tatík? am I right?
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2006 07:42
- Nahlásit
Ketrin
no, tak jsem se o generaci sekla, že jo? pan Borgo má príma stránky, doufám, že mu tam brzo zase něco dalšího přibude...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2006 07:46
- Nahlásit
jana33
máma byla ve třídách ve třetím patře... byli tam dohromady tři, dvě ženský a jeden chlap, všichni kolem 45... Máma má tmavší, kratší vlasy... a je oplácaná (a to už zhubla 25 kg).. jinak fakt nevím, jak jí připodobnit... v sobotu měla rifle a v neděli nějaký bílý kalhoty...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2006 08:14
- Nahlásit
Eda
Je to Borgoušův tatík!
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2006 08:19
- Nahlásit
Eda
A ještě k blikacímu oboječku, Edě se to na krk v pohodě vešlo. Salině bohužel nikoliv - chybí cca 10 cm inu, to je jako bych si asi já chtěla pučit tvoje kalhoty, taky bych je nezapla. Takže bude asi přece jen blikat Borgo.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2006 08:22
- Nahlásit
Ketrin
koukám, že už jsi dodělala Borgoušovy stránky... super... jsi šikovná...
Eda
hezký fotečky...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2006 08:54
- Nahlásit
Jandula
Vůbec ne, tam jenom píšeš a vkládáš fotky (asi jako tady) a ono to dělá všecko samo.
Eda
Zevrubným zkoumáním "divočáka" zjišťuji, že vy tam snad máte sucho!! závidím...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2006 10:00
- Nahlásit
Ketrin
Zevrubným zkoumáním "divočáka" zjišťuji, že vy tam snad máte sucho!!
z té fotky to není vidět, je přece jenom malá, ale třeba teď po ranní koloběžkovací procházce jsem hadicí umyla jak koloběžku, tak rovnou i Edu. vzala jsem to naráz takže je tady mokro, bahno, ošklivo...
nu, to je jako bych si asi já chtěla pučit tvoje kalhoty, taky bych je nezapla
ty mě tedy dneska po ránu zase bavíš vždyť jsem větší a daleko tlustější než jsi ty!!!
ale z toho "svítidla" se dá odstřihnout ten suchý zip a ten zbytek pak asi na stroji přišít k nějakému normálnímu obojku. nebo naopak našít na konec sucháče další zip.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2006 10:06
- Nahlásit
našít na konec sucháče další zip.
To je nápad.
Jinak, já už tam teď tu fotku tatíka taky nevidím. Jak to?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2006 10:09
- Nahlásit
A už tam zas je. To jsou věci
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2006 10:37
- Nahlásit
Ketrin
já nevím, myslela jsem, že to blbne jenom mě, ale fotky se někam schovávají...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2006 10:46 - Změnil/a: Ketrin
- Nahlásit
|