| Autor |
Zpráva |
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 07:55
- Nahlásit
Ketrin
No o tom také uvažuj.Určitě ji nedám na gauč.Je pěkná a má výrazné vlohy,majitelka s ní cvičí.Dala bych ti sem její fotku,ale nevím jak se to dělá.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 07:59
- Nahlásit
Ketrin
výraz hnědáka je opravdu povedený a všeříkající!
Zuzana T
raději o té fence ani nemluv, nebo bude bydlet u nás doma...
ale snad ti bude lépe... podívej se na www.eda.unas.cz ( do fotografií, 11 a více měsíců), je tam Edy video
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 08:00
- Nahlásit
Zuzana T
Jestli máš fotku někde na internetu, tak na ní klikneš pravým myšítkem, dáš vlastnosti, objeví se adresa a tu zkopíruješ sem po kliknutí na ten čtvereček nad rámečkem pro psaní příspěvku (jsou tam ty barevný čtverečky a trojuhelníček). Hm, fakt srozumitelný, že. Nebo sem adresu prostě napiš.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 08:03
- Nahlásit
Eda
Mně to video nefachčí
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 08:03
- Nahlásit
Ketrin
jsi hodná, už jsem na to neměla, znovu psát postup vkládání fotek...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 08:04
- Nahlásit
Ketrin
Mně to video nefachčí
jak to? všem to jde. mozilla ho zatím nepouští, ale v exploreru to jde všem, které jsem poprosila o přezkoušení...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 08:07
- Nahlásit
Eda
Už jo. Asi jsem byla moc netrpělivá a ještě to nebylo načtený... Dobrý!
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 08:08
- Nahlásit
Ketrin
no tak prvni odhad od pana doktora byl 3000, takze je to samozrejme dyl jak mesic bez granuli, ale mozna tim ze jsou vanoce, tak na to ®onie trochu prispeju ze sveho rozpoctu ....
jinak te musim zklamat, novou zemanovskou fotku mi nikdo neudelal, takze si musis vystacit s tema, ktery jsi uz videla
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 08:08
- Nahlásit
Ketrin
máš to i se zvukem? chrochtá jako prasátko
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 08:11
- Nahlásit
Mám to bez zvuku, ale ten si hravě domyslím. Salina dělá uplně to samý (a žluťáci při tom okolo ní torpédovitě amokujou).
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 08:12
- Nahlásit
http://www.zboticskychmeandru.com/foto/bonna,6mes. .jpg
Moc se mi to nepovedlo.Fotka je na home- stránce třetí odshora.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 08:12
- Nahlásit
Ketrin
škoda, že mám jen jedno prasátko kdyby jich tam hrabalo ještě víc, třeba by našli i lanýže a byla by večeře
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 08:16 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit
Zuzana T
ježišinky, ta je krásná!
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 08:16
- Nahlásit
Zuzana T
Moc hezká. Bude v Letňanech?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 08:18
- Nahlásit
Ketrin
No měla být,ale nebude.Jsem z toho moc smutná.Vkládala jsem do ní tak trochu své naděje.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 08:21
- Nahlásit
Zuzana T
To znám....taky mám lidi z Á vrhu, co naslibovali, výstavy, výcvik,... a pak kde nic tu nic. Člověk musí být rád i jen za to, že se pes/čuba má dobře.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 08:24
- Nahlásit
Ketrin
co naslibovali, výstavy, výcvik
já nic neslibovala... a sama víš, co hnědka ne/umí
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 08:25 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Ketrin
asi bych chovat neměla,moc si to všechno beru.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 08:30
- Nahlásit
Zuzana T
asi bych chovat neměla,moc si to všechno beru.
Přesně to samý si taky někdy - v podobný situaci - říkám.
Ale pak zas mi chodí maily a fotky od spokojených páníků nebo nás někdo navštíví nebo my jeho... pořád ty klady dost převažujou. Vím přesně jak Ti je, nesmutni, bude líp. Při troše štěstí čubině najdete toho pravýho-chce to vydržet, dát si na čas a on se ten správnej páník najde.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 08:41
- Nahlásit
Néééé, já bych si jí hned vzala... ale rodiče by mě asi vystěhovali a hlavně jsem celý den v práci, už takhle mi se Sárou chodí babička... a dva psy na jednu křehkou babi...
Jirikovo
Mě Sářina kastrace vyšla na 2000 Kč... a to je o víc jak deset kilo těžší než Ronie...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 08:46
- Nahlásit
Jandula
Mě Sářina kastrace vyšla na 2000 Kč...
fakt? to je nějak "málo", ne? ale dost o penězích, na takových věcech se nešetří!
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 08:57
- Nahlásit
Eda
dělala to ta naše veterinářka v Dobříši... takže to není s pražskou přirážkou...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 09:00
- Nahlásit
Jandula
aha, tak my jsme jeli do Jinonic... to víš, chtěla jsem the best...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 09:01
- Nahlásit
Eda
u nás to bylo dost narychlo díky tomu zánětu a i kdyby ne, tak bych to nechala odoperovat Líbu, je to fajnová veterinářka...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 09:32
- Nahlásit
Jandula
no jenze ja bych ten rozdil nakonec utratil na cestach Praha - Dobris, takze je to vlastne jedno .... on rikal orientacni cenu na 10 kg psa, takze treba neco slevi, kdyz ma ®onie jenom 7 kg
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 09:37
- Nahlásit
Ketrin
Hurá,tak mám přeci jen kousek chovatel.štěstíčka.Bonna zůstane u své jinak velmi prima rodiny.Z tíživé situace jim pomohou rodičové a Bonna nikam nemusí.Uf
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 10:07
- Nahlásit
Zuzana T
tak to je fajn... snad se to vyřešilo...
Jirikovo
já vím, jen jsem uváděla příklad cen...
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 10:12
- Nahlásit
Zuzana T
teda je mi to hloupé, abych já takový laik na něco takového upozorňovala takového ostříleného chovatele jako jsi ty, ale nemohu jinak!
To sis nevšimla, že nejpovedenější, nejkrásnější, s nejlepšími vlohami a povahou je z tvých Béček jedině ale opravdu jedině náš bernášek! Zdá se mi, že přehlížíš jeho skryté kvality (některé opravdu hodně skryté)
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 10:21
- Nahlásit
Jumi
některé opravdu hodně skryté
tak to v našem případě jsou víc než skryté, jestli je to vůbec ještě možný
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 10:23
- Nahlásit
Jumi
Ale Mišičko,já mluvila o nej holčičce a Bernášek,ikdyž ještě čůrá jako holka je přeci jen kluk!
|