| Autor |
Zpráva |
Jandula
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 10:29
- Nahlásit
Jumi
Eda
Já třeba pochybuju, že Sára vůbec nějaký kvality má... anebo umí hodně dobře maskovat...
Protože jediný co umí je poprosit a tvářit se jako socka, která žrala naposledy před měsícem a kterou panička furt buzeruje...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 10:32
- Nahlásit
Tak nám řekli za kastraci 3500 i s tou inhalační narkozou. Takže počítám raději se 4 tisíci a to ještě musíme smečce koupit odčervovadla. Achjo proč já nemám čivavy
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 10:33
- Nahlásit
jana33
inhalačka je drahá... ale zase lepší...
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 10:42
- Nahlásit
Zuzana T
já mluvila o nej holčičce a Bernášek,ikdyž ještě čůrá jako holka je přeci jen kluk!
no tak to jediné tě v mých očích omlová!
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 10:43
- Nahlásit
Jandula
Teda ty tý Sárince pořád tak křivdíš! Styď se
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 10:44
- Nahlásit
Jandula
Ale to je přece základní nauka psího chování,máš inteligentního pejska a vůbec si toho nevážíš
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 10:47
- Nahlásit
Zuzana T
No tak sláva. jestli šlo jen o finanční záležitosti, tak to je dobrý.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 10:52
- Nahlásit
jana33
Jumi
Sára svým prošením a leháním si do polohy "lehká dívka" všechny dostává na kolena... bavím se s někým, přijde Sára a ve snaze se dostat do popředí zájmu začne prosit...
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 10:56
- Nahlásit
Jandula
no a bernášek zase na všechny hrabe packou a ukazuje jak u tento povel bravurně jde!
|
Mmartin
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 10:58
- Nahlásit
Jumi
Jandula
no pokud si jen lehá a prosí... pořád lepší než když potkáš v pět ráno člověka, o kterém jseš přesvědčena, že jsi ho nikdy neviděla a on ti řekne "jen ji nechte, dnes může skákat, dnes jsem v pracovním"... Evidentně jsem u nás na vesnici populární
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 11:01
- Nahlásit
Jumi
Po tom ,co jsem viděla včera,jak umí úžasně simulovat ukousnutou nohu,si myslím,že se narodil pro cirkusové a varietní představení! .
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 11:02
- Nahlásit
Tak naše smečka se ke všem vrhá s heslem - ukaž kapsy! Ví,kam jít a co prohledávat
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 11:04
- Nahlásit
Zuzana T
jak umí úžasně simulovat ukousnutou nohu
a jak se prosím simuluje ukousnutá noha?
jinak pro cirkusové varietní představení je vhodný zapnutý svítící obojek... (nejlépe v kombinaci s dalšími psími kamarády s rovněž blikajícími, svítícími obojky, hrajícími si ve "veselém" klubku)
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 11:09
- Nahlásit
Zuzana T
No sláááva!!!! my se ti to s petrem snažíme naznačit už tááákovou dobu, že je to rozenej cirkusák a konečně si to uznala i sama!
Ale vypadolo to opravdu věrohodně viď! už ses začala bát, že má po noze no ještě, že mám v kapse vždy poruce ten mocný diagnostický nástroj - piškotek navíc mi máme simulanství diagnostikováno i odborníkem a to hned 2x jednou sestřičkou u kubáta a jednou Libuškou
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 11:19
- Nahlásit
Jumi
No jak to tak pozoruji,mám se v Letňanech na co těšit.Vyhlašuji soutěž: Kdo nejvíce rozhodí rozhodčího v kruhu?Výherci koupím velkoužvýkací kost.Ještě prosím: kdo se hlásí do jury/ alespoň tři /?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 11:21
- Nahlásit
Eda
Tak jsem byla na poště. Výsledek veškerý žádný. Prý:
1) to, že zásilka po týdnu nedošla, není pražádný důvod ke znepokojení či dokonce k pátrání po této minimum je 14 dnů, pak se možná pohnou.
2) máš se přesvědčit, zda zásilka neleží na vaší poště, aniž by tě uvědomili.
Ach jo
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 11:23
- Nahlásit
Zuzana T
A může se účastnit i pes-divák (nehlášený na výstavu)? že bych do kruhu vypustila dalšího škodiče - Krakena Borgáče
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 11:24
- Nahlásit
Ketrin
chjo to je štrapáce kvůlivá jedný jelení nožce... ok, tak se půjdu podívat na poštu, zítra
tak pozdravujte od nás Prahu. škoda, že se neuvidíme, resp. psi
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 11:25
- Nahlásit
Ketrin
Eda
To je normální, kamarádka má obchod v Brně a posílala mi nějaké zboží a po deseti dnech jsme taky vyhlásili pátrání. Z Brna zásilka odešla,tak jsem to začala obvolávat v Praze. Nejlepší je,když víte číslo balíku (to by měla mít Ketrin na podacím lístku),ale jinak by ti to měli být schopni vyhledat i jen podle jména.Já měla ten balíček na poště už pět dní,ale jaksi mi to zapomněli oznámit
|
Mmartin
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 11:25
- Nahlásit
Ketrin
máš se přesvědčit, zda zásilka neleží na vaší poště, aniž by tě uvědomili
no myslím, že kdyby tam týden ležela jelení noha, tak už poštu minimálně evakuovali
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 11:29
- Nahlásit
Mmartin
No právě
ale ona je už docela dobře vysušená, zkusmo jsem zabalený balík dva dny měla v malé místnosti a nepáchlo to
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 11:31
- Nahlásit
KetrinMmartin
každopádně až půjdu na poštu,tak se budu hned u dveří usmívat jako mílius, aby paní poštmistrový nehudraly
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 11:35
- Nahlásit
Zuzana T
jak to tak pozoruji,mám se v Letňanech na co těšit.
tak to aby ses začala modlit, aby náááhodou pí rozhodčí nezatla ruku v pěst, protože v tu chvíli začne bernášek štěkat a z poza mých nohou na ni vyskakovat a chňapat po ní a to už by nás asi vážně vyrazila!
|
Mmartin
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 11:38
- Nahlásit
Ketrin
jak znám poštu, mají tam málo místa, hodí to třeba na topení a pak na to zapomenou
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 11:52
- Nahlásit
Jumi
Probůh,co ho to učítě za skopičiny? Na ty gesta bacha,počkej až budeš stát vedle rozhodčího na zkouškách a z nervozity uděláš rukou nějaké vaše naučené gesto a pejsánek místo aportu začne panáčkovat.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 11:54
- Nahlásit
Mmartin
hodí to třeba na topení a pak na to zapomenou
v tom případě dobře jim tak
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 13:02
- Nahlásit
Zuzana T
co ho to učítě za skopičiny?
hele já za to FAKT nemůžu! Jsem ti nedávno říkala, že máš u zájemců o štěně prověřovat stejně důkladně oba partnery! A oba tyto povely jsou plně v režii páníčka
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 13:27
- Nahlásit
Ahoj, vrátila jsem se zase ze školy a musim říct, že jsem to ještě nestihla všechno zlouskat, co vy jste toho zase zplodili. Tak to je Šína před deseti minutama.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 14:48
- Nahlásit
Lucinda
Teda to už je pěkňoučká velká holka. Nejedeš se podívat do Letňan?
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 17:29
- Nahlásit
Ketrin
Nejedu, zítra máme hon na bažanty a beru i Šínu, tak jsem zvědavá na tu pohromu, pak dám vědět.
|