Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 189 . 190 . 191 . 192 . 193 . 194 . 195 . 196 . 197 . 198 . 199 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Jandula
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2006 10:29
- Nahlásit

Jumi
Eda
Já třeba pochybuju, že Sára vůbec nějaký kvality má... anebo umí hodně dobře maskovat...

Protože jediný co umí je poprosit a tvářit se jako socka, která žrala naposledy před měsícem a kterou panička furt buzeruje...

jana33
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2006 10:32
- Nahlásit

Tak nám řekli za kastraci 3500 i s tou inhalační narkozou. Takže počítám raději se 4 tisíci a to ještě musíme smečce koupit odčervovadla. Achjo proč já nemám čivavy

Jandula
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2006 10:33
- Nahlásit

jana33
inhalačka je drahá... ale zase lepší...

Jumi
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2006 10:42
- Nahlásit

Zuzana T
já mluvila o nej holčičce a Bernášek,ikdyž ještě čůrá jako holka je přeci jen kluk!
no tak to jediné tě v mých očích omlová!

Jumi
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2006 10:43
- Nahlásit

Jandula
Teda ty tý Sárince pořád tak křivdíš! Styď se

jana33
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2006 10:44
- Nahlásit

Jandula
Ale to je přece základní nauka psího chování,máš inteligentního pejska a vůbec si toho nevážíš

Ketrin
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2006 10:47
- Nahlásit

Zuzana T
No tak sláva. jestli šlo jen o finanční záležitosti, tak to je dobrý.

Jandula
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2006 10:52
- Nahlásit

jana33
Jumi
Sára svým prošením a leháním si do polohy "lehká dívka" všechny dostává na kolena... bavím se s někým, přijde Sára a ve snaze se dostat do popředí zájmu začne prosit...

Jumi
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2006 10:56
- Nahlásit

Jandula
no a bernášek zase na všechny hrabe packou a ukazuje jak u tento povel bravurně jde!

Mmartin
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2006 10:58
- Nahlásit

Jumi
Jandula
no pokud si jen lehá a prosí... pořád lepší než když potkáš v pět ráno člověka, o kterém jseš přesvědčena, že jsi ho nikdy neviděla a on ti řekne "jen ji nechte, dnes může skákat, dnes jsem v pracovním"... Evidentně jsem u nás na vesnici populární

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2006 11:01
- Nahlásit

Jumi
Po tom ,co jsem viděla včera,jak umí úžasně simulovat ukousnutou nohu,si myslím,že se narodil pro cirkusové a varietní představení! .

jana33
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2006 11:02
- Nahlásit

Tak naše smečka se ke všem vrhá s heslem - ukaž kapsy! Ví,kam jít a co prohledávat

Eda
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2006 11:04
- Nahlásit

Zuzana T
jak umí úžasně simulovat ukousnutou nohu
a jak se prosím simuluje ukousnutá noha?
jinak pro cirkusové varietní představení je vhodný zapnutý svítící obojek...(nejlépe v kombinaci s dalšími psími kamarády s rovněž blikajícími, svítícími obojky, hrajícími si ve "veselém" klubku)

Jumi
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2006 11:09
- Nahlásit

Zuzana T
No sláááva!!!! my se ti to s petrem snažíme naznačit už tááákovou dobu, že je to rozenej cirkusák a konečně si to uznala i sama!

Ale vypadolo to opravdu věrohodně viď! už ses začala bát, že má po noze no ještě, že mám v kapse vždy poruce ten mocný diagnostický nástroj - piškotek navíc mi máme simulanství diagnostikováno i odborníkem a to hned 2x jednou sestřičkou u kubáta a jednou Libuškou

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2006 11:19
- Nahlásit

Jumi
No jak to tak pozoruji,mám se v Letňanech na co těšit.Vyhlašuji soutěž: Kdo nejvíce rozhodí rozhodčího v kruhu?Výherci koupím velkoužvýkací kost.Ještě prosím: kdo se hlásí do jury/ alespoň tři /?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2006 11:21
- Nahlásit

Eda
Tak jsem byla na poště. Výsledek veškerý žádný. Prý:
1) to, že zásilka po týdnu nedošla, není pražádný důvod ke znepokojení či dokonce k pátrání po této minimum je 14 dnů, pak se možná pohnou.
2) máš se přesvědčit, zda zásilka neleží na vaší poště, aniž by tě uvědomili.

Ach jo

Ketrin
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2006 11:23
- Nahlásit

Zuzana T
A může se účastnit i pes-divák (nehlášený na výstavu)? že bych do kruhu vypustila dalšího škodiče - Krakena Borgáče

Eda
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2006 11:24
- Nahlásit

Ketrin
chjo to je štrapáce kvůlivá jedný jelení nožce... ok, tak se půjdu podívat na poštu, zítra
tak pozdravujte od nás Prahu. škoda, že se neuvidíme, resp. psi

jana33
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2006 11:25
- Nahlásit

Ketrin
Eda
To je normální, kamarádka má obchod v Brně a posílala mi nějaké zboží a po deseti dnech jsme taky vyhlásili pátrání. Z Brna zásilka odešla,tak jsem to začala obvolávat v Praze. Nejlepší je,když víte číslo balíku (to by měla mít Ketrin na podacím lístku),ale jinak by ti to měli být schopni vyhledat i jen podle jména.Já měla ten balíček na poště už pět dní,ale jaksi mi to zapomněli oznámit

Mmartin
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2006 11:25
- Nahlásit

Ketrin
máš se přesvědčit, zda zásilka neleží na vaší poště, aniž by tě uvědomili

no myslím, že kdyby tam týden ležela jelení noha, tak už poštu minimálně evakuovali

Ketrin
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2006 11:29
- Nahlásit

Mmartin
No právě
ale ona je už docela dobře vysušená, zkusmo jsem zabalený balík dva dny měla v malé místnosti a nepáchlo to

Eda
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2006 11:31
- Nahlásit

KetrinMmartin
každopádně až půjdu na poštu,tak se budu hned u dveří usmívat jako mílius, aby paní poštmistrový nehudraly

Jumi
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2006 11:35
- Nahlásit

Zuzana T
jak to tak pozoruji,mám se v Letňanech na co těšit.
tak to aby ses začala modlit, aby náááhodou pí rozhodčí nezatla ruku v pěst, protože v tu chvíli začne bernášek štěkat a z poza mých nohou na ni vyskakovat a chňapat po ní a to už by nás asi vážně vyrazila!

Mmartin
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2006 11:38
- Nahlásit

Ketrin
jak znám poštu, mají tam málo místa, hodí to třeba na topení a pak na to zapomenou

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2006 11:52
- Nahlásit

Jumi
Probůh,co ho to učítě za skopičiny?Na ty gesta bacha,počkej až budeš stát vedle rozhodčího na zkouškách a z nervozity uděláš rukou nějaké vaše naučené gesto a pejsánek místo aportu začne panáčkovat.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2006 11:54
- Nahlásit

Mmartin
hodí to třeba na topení a pak na to zapomenou
v tom případě dobře jim tak

Jumi
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2006 13:02
- Nahlásit

Zuzana T
co ho to učítě za skopičiny?
hele já za to FAKT nemůžu! Jsem ti nedávno říkala, že máš u zájemců o štěně prověřovat stejně důkladně oba partnery! A oba tyto povely jsou plně v režii páníčka

Lucinda
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2006 13:27
- Nahlásit

Ahoj, vrátila jsem se zase ze školy a musim říct, že jsem to ještě nestihla všechno zlouskat, co vy jste toho zase zplodili. Tak to je Šína před deseti minutama.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2006 14:48
- Nahlásit

Lucinda
Teda to už je pěkňoučká velká holka. Nejedeš se podívat do Letňan?

Lucinda
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2006 17:29
- Nahlásit

Ketrin
Nejedu, zítra máme hon na bažanty a beru i Šínu, tak jsem zvědavá na tu pohromu, pak dám vědět.

<< 1 ... 189 . 190 . 191 . 192 . 193 . 194 . 195 . 196 . 197 . 198 . 199 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání