Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 189 . 190 . 191 . 192 . 193 . 194 . 195 . 196 . 197 . 198 . 199 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
jana33
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 15:14
- Nahlásit

Ketrin
No ale někdy je to faaaakt vidět od pohledu Ale s tím holt nic neuděláme. Jinak na stránkách kchls jsou výsledky zlaťáčků a teda takovejch VD i D hlavně ve fenkách jsem už dlouho neviděla

Ketrin
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 15:17
- Nahlásit

jana33
Už jsem koukala. Goldfussová je Paní Přísná. Docela jsem si cenila loni když Rambovi dala V4.
s tím holt nic neuděláme stejně jako s jinejma věcma... prostě nezbývá než se snažit dělat co nejlíp to, co můžu ovlivnit. Padám nach Hause, mějte se.

Eda
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2006 09:19 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit

dobré ráno všem! teď jsme se vrátily z koloběžko-plavací procházky. teď musím zase jít, ale odpoledne sem dám nějaké fotky. Eda je fakt komik

jana33
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2006 10:20
- Nahlásit

Ahoj holky,hlásím,že smečka chtěla aportovat holuba,jsem myslela,že mě odvezou. Vyšli jsme před barák a hned u vchodu seděl holub,nebylo na něm nic vidět,ale nemohl lítat. Samouš ho okamžitě zbystřil a chňapnul po něm a narval si ho do mordy,byť holub třískla křídlama jako blázen. Na zařvání ho sice pustil,ale toho okamžitě využila Rozára a vrhla se pro změnu na něj ona. Tak jsem ječela na ní a do toho držela na vodítku vzpínajícího se Ferdu. Nakonec se nechali odvolat a holub zdrhnul pod auto. Když jsme šli zpátky,tak si holuba všiml jen Sam a díval se na mě s dychtivostí v očičkách - tak paničko řekni to,řekni přinestak jsem ho musela zklamat,páč jsem řekla k noze Ale poslechl,tak byl chválenej. Ale je vidět,že jim zjevně křídly mávající pernatá problém nedělá

Eda
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2006 17:16
- Nahlásit

jana33
tak paničko řekni to,řekni přines
taky mám někdy pocit, že si Eda nemyslí, že jí říkám ty "správné" povely ve správný čas...

jana33
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2006 17:19
- Nahlásit

Eda
No byl z toho dost vykulenej,že ho na holuba nechci poslat
Teda konečně sem někdo přijde a já akorát odcházím domů. Tak nám všichni zítra držte palce, Rozinka jde pod kudlu,tak ve čtvrtek napíšu,jak jsme dopadli,hlavně páníček,jestli to přežil

Eda
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2006 17:28
- Nahlásit

jana33
moc na vás myslíme a určitě všechno dobře dopadne!!!

Eda
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2006 17:32 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit

tak takhle vypadají naše ranní výlety. já neházím dostatečně rychle, ale kachny plavou rychle...
a tady se svými "aporty"-klacky zároveň sledující okolí (škoda, že je fotka tak malá, není tam vidět ten soustředěný výraz)

Ketrin
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2006 11:50
- Nahlásit

Fórum usnulo zimním spánkem.... takhle

Eda
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2006 12:40
- Nahlásit

Ketrin
ne ne, takhle

Eda
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2006 23:03
- Nahlásit

už nemám žádnou spací fotku, takže nemůžu dokladovat místní labradoří absentéry. styďte se!

Ketrin
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 08:43
- Nahlásit

Jdu to tu vytáhnout z hlubin nicoty. Nejdřív se zeptám jana33 - jak je na tom feňule? drželi jsme palce a chceme být informováni!
A opět oživím věčné téma aportu. Borgoušovi teď hodně nechávám venku nosit činku. Vlastně on si ji vždycky sám veme a pořád ji nosí a drží, ať dělá cokoli. Otevřu mu auto, vleze dovnitř, sedne si a drží. Čůrá, kadí, drží. Přijde do kanceláře,. vleze si na pelech, sedne si, drží. Nechávám ho čekat před krámem, sedne si, drží. ALE když to chci udělat jako cvik - s povelem, tak to donese, pomalu a pečlivě činku položí na zem a rozvážně usedne.

Jandula
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 09:04
- Nahlásit

Ketrin
prostě Borgoušek není cvičená opice... má svůj vlastní mozek... tak proč by to poslouchal, že...?

Mmartin
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 09:11
- Nahlásit

Ketrin
No jo, Bára taky krásně předsedá s klackem v hubě, ale jakmile přinese dummíka, tak ho před usednutím odloží na zem Asi ho zkusím napustit lososovým olejem, aby měla nějakou motivaci ho nepouštět

jana33
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 09:26
- Nahlásit

Ahojky,tak Rozárka to má za sebou,zatím to vypadá dobře. Dostala inhalačku,takže nám jí vrátili plus mínus probuzenou,doma samozřejmě ještě spala,byla teda taková ukníkaná a nevěděla,jak se nejlíp uložit,ale nemá bolesti (má napíchaný analgetika) a té rány si skoro vůbec nevšímá. Sice se dost klepala,ale to přičítáme ještě té narkoze. A spíš jí bolí nožičky,protože si furt sedá,to má z toho,jak byla natažená při té operaci. Co je ale blbý - dělali rovnou kontrolní rentgeny a ty nohy jsou naprd,u levé nohy má dokonce pokrytí kloubní hlavice jen tak na padesát procent.Jenže se s tím prostě víc dělat nedá, kloubní výživy dostává koňský dávky a teď plavat nemůže,protože ta chladná voda by jí na to taky neudělala dobře. Tak ještě uvažují,že jí budou píchat do stehen anabolika,aby se jí tam udělali aspoň pořádný svaly,protože jak šmatlá,tak je má slabší. Achjo,asi nás čekají rozdělené procházky,protože to řádění se smečkou jí nedělá dobře Jinak dnes jedou na kontrolu,má ještě v pacině kanylu,tak když bude vše OK,tak jí vyjmou. stehy má samovstřebávací,takže to je bez problému.

Jandula
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 09:34
- Nahlásit

jana33
tak alespoň tu kastraci máte za sebou... Jinak vím jak ti je, já taky neustále čekám, kdy Sáru ty její kyčle položí... Ale v úterý jsem byla na procházce s naší veterinářkou a ona říkala, že si to tak nesmím brát, že ať jí dávkuju procházky tak jak potřebuje ona, protože z neustálýho ležení se jí svaly neudělají.

Co dáváte za kloubní výživu?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 09:42
- Nahlásit

Holky, nevěšte hlavy. Kdybyste viděly Salin snímek RTG, tak byste nevěřily, že vůbec chodí. jana33 až se čubina sebere po kastraci, tak jí normálně dopřávejte dost pohybu. Nejlepší je (kromě plavání) pravidelná rychlá chůze - tj.člověk jde rychlou chůzí a pes vedle něj kluše.

Jandula
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 09:45
- Nahlásit

Ketrin
přesně jak mi říkala v úterý Líba... ona ale Sára vůbec nevypadá na to, že by měla problémový kyčle, kdyby neskákala jak zajíc... lítá jak poděs... a hlavně jí prý pomáhá to, že je drobounká a že jí držím zkrátka co se týče žrádla...

jana33
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 09:48
- Nahlásit

Jandula
Ketrin
Holky díky,problém je se smečkou. Když jdeme na hřiště nebo na psí louku,tak se rve s Ferdou,skáčou na sebe atd. takže na prd. A když jezdíme do polí a lesů,tak zas Rozárka chce lítat za Samem,jenže on jak se dostane někam,kde jsou stopy a pachy,tak běhá jak splašenej,do kopců a z kopců jak horská koza,prolízá všechno roští,přeskakuje větve,no je ve svým živlu a rozinka chce za ním,jenže pak z toho kulhá,protože narozdíl od nulkovýho Sama na to prostě nemá.
Jinak já znám taky spoustu čtyřkovejch psů,co nemají problémy,ale na Rozárce je to fakt vidět..... nejhorší na tom je,že kvůli tomu já bych si nepořídila bezpapíráka,vždycky jsem to tvrdila,že si tohle nechce prožít a teď v tom stejně lítám
Dáváme Alavis kloubní výživu, Alavis MSM a Artican.

Jandula
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 09:50
- Nahlásit

jana33
A rozárka je papírová?

Sáře hodně pomáhají koňské dávky GAGu, ale je příšerně drahý...

jana33
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 09:54
- Nahlásit

Jandula
No právě,že není. Ale pořizoval si jí přítel ještě s bejvalkou. GAG už myslím taky měla,ona snad už vystřídala všechny kloubní výživy co jsou. Aspoň nemá artrozu.

Jandula
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 09:58
- Nahlásit

jana33
no jo, sama jsem poučená do konce života... vždycky, když se mě někdo ptá, tak mu řeknu, že pořizovací cena byla zadarmo, ale to, co jsem do ní nacpala za operace je jako cena za dvě špičkový štěňata po špičkových rodičích...

jana33
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 09:59
- Nahlásit

Jandula
Promiň,já už si to zas nepamatuju,co jí přesně dělali?
Je to děs,když jsem si pořizovala Samouše,tak jsem říkala,že jediný co chci mít u dospělýho psa,jsou hotový rentgeny,abych tomu předešla.

Jandula
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 10:06
- Nahlásit

jana33
dělali jí artroskopickou operaci obou loktů...

jana33
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 10:08
- Nahlásit

A ona má teda špatná lokty i kyčle?

Jandula
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 10:15
- Nahlásit

jana33
přesně... doteď jí ale nejvíc dělaly problémy lokty, nejdřív kulhala, tak se na to přišlo, pak přestala, pak byla operace, pak znovu kulhala, pak byl relativní klid, pak si při jednom prudkým pohybu ten kloub zase vyhodila, tak dva týdny pajdala a od té doby (srpen) je zase relativní klid... na dogtreku ušla cca 15 km bez předchozího trénování...

Kyčle zatím na ní poznáš jen tím, že skáče jak králík, vyvaluje zadek, když si sedá...

jana33
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 10:20
- Nahlásit

Jandula
No je to děs. Já si zase říkám,že když jí to lítání a praní s klukama baví,tak je škoda jí to nedopřát,že jí to zase pomáhá psychicky,je pak veselá,ve svým živlu. Ale Karlovi se to nezdá,že pak kulhá,což má teda pravdu. A je fakt,že ten její pohyb se horší a to jí nejsou ani dva roky

Jandula
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 10:24
- Nahlásit

jana33
zkus se poradit s několika veterinářema... jeden ti doporučí absolutní klid, v zásadě pes akorát ven, vyčůrat a to je vše... druhý ti zase doporučí něco jinýho...

Dostává Rimadyl?

jana33
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 10:25
- Nahlásit

Jandula
Nedostává,resp. máme ho doma,ale ona opravdu nemá bolesti,tak jí to zas nechceme rvát

Jandula
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 10:31
- Nahlásit

jana33
já nevím, moje veterinářka říkala, že pokud pes kulhá, tak má bolesti...

<< 1 ... 189 . 190 . 191 . 192 . 193 . 194 . 195 . 196 . 197 . 198 . 199 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání