Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 189 . 190 . 191 . 192 . 193 . 194 . 195 . 196 . 197 . 198 . 199 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Eda
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 12:02
- Nahlásit

Jandula
ahoj, nevadí... dneska ráno jsem se koukala a je tam stejně už plno (resp. jedno místo volné) tak to můžeš zkusit příští týden...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 12:08
- Nahlásit

Eda
breberky určitě vylezly z nohy takže ji hlavně měj pořád uskladněnou někde venku, nerada bych se stala dárcem i něčeho, o co nestojíš (akce 2v 1) a nohu si ve zdraví užijte!

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 12:09
- Nahlásit

Eda
hmmm .... jsme chteli s Mel jet .... no tak to nechame na jindy. hele to se to musi fakt zamlouvat vic jak jeden den dopredu????

Jandula
stejne to jsou samy vymluvy ....

Ketrin
no co, to ma takovy bonus zdarma ..... trocha breberek a ta rozmazlena buzoazni dcerecka je z toho hned vedle ....

Jandula
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 12:13
- Nahlásit

Jirikovo
já tam na koštěti nedoletím... to je holt tak...

Eda
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 12:25
- Nahlásit

Jirikovo
áá, pan moudrej...
takže: na úterý večer je lepší zamlouvat dopředu (už jsem ti to říkala), takže by bylo fajn tam dneska, zítra zavolat a zamluvit si příští týden...
a ta rozmazlena buzoazni dcerecka je z toho hned vedle
bych tě chtěla vidět... a to jsem trénovaná s Edou, který každou chvíli vyndávám z huby nějakou mňamku...( ale tohle bylo tlusté, bílé, hýbající se...

Lucinda
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 12:27
- Nahlásit

Eda
Už jsem ho skoukla i ostatní fotky. To listí je úžasná věc, jen mi nebylo jasný, kde ten klacek v té hromadě najednou vytáhla
Z fotek se mi líbí nejvíc ta na ledu, jak jede po zádech pro klandr a zjevně se zastavila dřív, chuděra.
Ketrin
Méně nadějný
Už jsem taky viděla VD 1, VD 2 to mě taky pobavilo

Lucinda
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 12:29
- Nahlásit

Eda
Bílí červíci jsou prima, dobře se snima hraje na schovku.

Eda
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 12:35
- Nahlásit

Lucinda
Bílí červíci jsou prima
néé, nechci si s nima hrát... sem je vyhodila na mráz
jen mi nebylo jasný, kde ten klacek v té hromadě najednou vytáhla
to ví jen Eda... lepší bude, až budou zase plavat ve sněhu!

Ketrin
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 12:38
- Nahlásit

Eda
tlusté, bílé, hýbající se... Brrrr. To je tím, že balík tak dlouho syslili na poště! Noha vypadala už slušně vysušená... Sorry....

Lucinda
No ale to je normální, i když né moc běžný... Kdyby nikdo ze třídy nedostal V, tak je pořadí VD1, VD2, VD3, VD4... Otázka je, kdo o to vůbec stojí a pro takovýhle pořadí si do kruhu pude.

Eda
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 12:41
- Nahlásit

Ketrin
kdo o to vůbec stojí a pro takovýhle pořadí si do kruhu pude.
já bych šla! ještě rádi by nám s Edou dali VD4, aby se nás zbavili a víckrát nás tam neviděli
Sorry...
to je fakt dobrý... už visí v luftě a zítra půjde v batohu s námi do lesa

Lucinda
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 12:47
- Nahlásit

Ketrin
Na té výstavě normálně bylo uděleno V1 V2 atd. Bylo to v německu.

amísek
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 13:25
- Nahlásit

Ketrin
určitě jsi nás na výstavě viděla,nešla jsem přehlídnout.byli jsme v mezitřídě a měla jsem vestu,huňatej svetr a snad jako jediná jsem psa předváděla v běhu a ne ve stoje,asi trest za to zavrčení.Vůbec ho nechtěl postavit,jen běhat.nechápu teda proč,možná kvůli teplýmu oblečení.Ale alespoň ho pochválil za pěknou mechaniku pohybu.Jak časově a finančně zvládáš tři psíky?já mám jenom jednoho labrouška a dědečka leonbergra a je to docela náročný.Neznáš eminent granule?jedna pani mi je tam vychvalovalo,jinej mi chválil ProPlanku,co člověk to názor a pak se vyznej.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 13:38
- Nahlásit

amísek
No jo, když já jsem měla s sebou neposedné štěně a taky jsem skoro pořád kvákala s někým známým... fakt nevím. Taky jsem stála dost dlouho u fen. Ale dost lidí tam říkalo, že rozhodčí u psů posuzoval hodně v pohybu a skoro vůbec v postoji. A tak co jste dostali - VD?
Jak časově a finančně zvládáš tři psíky? asi tak, že je to moje jediný hobby a jediný luxus, který si dopřávám
Eminent neznám, co člověk to názor a hlavně co pes, to jiná snášenlivost toho nebo onoho krmiva

Mel
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 13:50
- Nahlásit

Ketrin
Toho psa znám, je úspěšný
A tvůj názor na něj? Já si totiž nemůžu pomoct, ale mě připadá i na labradora krapet při těle...

amísek
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 13:54
- Nahlásit

Ketrin
jo rozhodčí mi přišel trochu drsnej,už jen to prohlížení zubů bylo docela drastický,tlamu jim lámal a nechtěl to vidět od páníčka.Psíky si ani nepohladil,šel hned na věc.Dostali jsme VD,asi nic moc,nevím.Chtěl nám dát výbornou,ale nemá výstavní kondici.jak můžeš sama vidět na GR má fotku,ale už nevím na který straně.Taky jsem měla nejdřív psíčky,tak to šlo,pak přišli dětičky a člověk aby se rozkrájelale jinak to jde.

amísek
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 13:59
- Nahlásit

Ketrin
strana 45 skoro dole na golden retrivrech,lepší je když si ho zvětšíš.je teda trochu špinavej po procházce,ale jediná co za něco trochu stojí.

Eda
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 14:02
- Nahlásit

hádanka pro všechny!
copak je to na obrázku? (nápověda není)

Ketrin
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 14:21
- Nahlásit

Eda
Edička přišla zablácená z procházky, tak teď leští podlahu.
Varianta 2 : tanec sv. Víta z nadšení nad jelení nohou.
Varianta 3: v troubě se peče něco voňavého a Edička oddaně čeká v podřízené póze a v naději, že něco zbyde.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 14:25
- Nahlásit

amísek
Na fotce toho není moc vidět, ale mně nepřipadá nijak tragicky hubenej. VD není špatná známka.

Mel
Mně se málokterý čoko labrador líbí, takže bych nebyla objektivní. A ta blahobytná kondice... no, jeho chovatelka to prosazuje a majitelka se tím zřejmě řídí.

Eda
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 14:28 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit

Ketrin
cha chá, nic správně!
vytáhla sem jí z pelechu, protože na dvě pikosekundy vysvitlo sluníčko a já jsem chtěla fotit. Eda se chtěla válet, tak vytřela kuchyň... když doblbla, slunce bylo opět za megahradbou mraků...
Mně se málokterý čoko labrador líbí
??? a Eda?
amísek
mně se líbí, ale jsem pouze laik...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 14:36
- Nahlásit

Eda
Mně se málokterý čoko labrador líbí
??? a Eda

Eh, to bylo míněno ve smyslu hodnocení exteriéru podle standartu a tak... výstavy... prostě to, co tě nebaví a nic ti to neříká... jinak se mi samozřejmě líbí každý labrador!!!

amísek
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 14:36
- Nahlásit

Eda
to já jsem taky jenom laik,proto jsem vděčná za každý názor a radu

Eda
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 14:37
- Nahlásit

Ketrin
btw, a prošla by Eda na výstavách? nebo to opravdu záleží na konkrétním posuzovateli?

Jandula
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 14:43
- Nahlásit

Eda
Eda je asi drobek... podle toho, co člověk čte a vidí, jsou teď v kurzu spíš mohutníci...

Mel
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 14:50
- Nahlásit

Ketrin
takže bych nebyla objektivní.
mno, já právě taky nejsem objektivní, páč LR vůbec nerozumím... A taky, jelikož ti tvoji pesani se mi líbí, tak všechny LR, co potkávám, porovnávám s těmi tvými, takže jich moc neobstojí A u tohodle mě zarazilo, že je právě údajně úspěšný na výstavách, ale vzhledově mi zas až tak pěkný nepřipadal... proto jsem chtěla znát názor někoho, "kdo do toho dělá" (navíc není zaujatý jako já, páč mě fakt přijde divný dát psa na měsíc pryč, protože ho "nejsem schopná" připravit na zkoušku)

Eda
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 14:50
- Nahlásit

Jandula
taky si myslím, že je malá, tak jsem chtěla znát názor odbornice, Ketrin

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 14:54
- Nahlásit

Mel
mě fakt přijde divný dát psa na měsíc pryč, protože ho "nejsem schopná" připravit na zkoušku
to rekni rovnou cely .... dat ho pryc a na ten mesic si vzit jinyho, aby mi nebylo smutno ....

Eda
hele a muj nazor jakozto chovatele RidgeLABROdalmatinskych chrtu znat nechces????

Ketrin
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 14:58
- Nahlásit

Eda
Čemu říkáš prošla? Podle mě by dostala V nebo VD, jak u koho. Je drobnější, ale souměrná, a hlavně pěkně vysportovaná. Samozřejmě by záleželo i na předvedení, nemůžeš čekat že nezkušená vystavovatelka s nezkušenou fenou hned napoprvé odejde s pohárem.
Neřekla bych, že jsou až tak moc v kurzu spíš mohutníci..., je to fakt individální co se jakému rozhodčímu líbí. Hodně úspěšných fen je na dolní hranici stand.výšky nebo i pod ní. Mně pořád všichni říkali, že je Bresta moc velká, ale ona má standartních 54 cm a ve skutečnosti je jen dlouhá, což je zas v něčem výhoda. Hodně rozhodčích taky nekouká jen úzkoprse na samotný exteriér, ale i na to, jaká je ten jedinec "osobnost", na tohle jsme s Brestou docela měly štěstí. jednou mi rozhodčí, který jí dal BOBa (jejího jedinýho), řekl, že jí to dát nechtěl, že má radši černé, ale že ona ho chytla za srdce

Mel
Já tohle fakt nemůžu probírat veřejně.

jana33
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 15:05
- Nahlásit

No holky,blahobytná kondice,někdy je to děs,co člověk na těch výstavách vidí. Spousta lidí (a chovatelů taky) stále nevidí rozdíl mezi mohutností a obezitou. Když pak vidím ty vypasený buřtíky,tak je mi jich až líto

Ketrin
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 15:07
- Nahlásit

jana33
No právě, když pes nemá danou do vínku mohutnou kostru, tak si někdo myslí, že to nažene sádlem. A pokud rozhodčí posuzuje jen zrakem a psa neošahá (i takový se občas najde)... tak

<< 1 ... 189 . 190 . 191 . 192 . 193 . 194 . 195 . 196 . 197 . 198 . 199 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání