| Autor |
Zpráva |
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 08:37
- Nahlásit
tak jsem ti napsala
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 09:07
- Nahlásit
Tak hlásím,že koza Róza začala už poňoukat kluky a včera cestou na veterinu si blbka vykousala kanylu v pacce. Když jsme otevřeli kufr v autě,tak na dece byla krev,tak jsme se vyděsili,že si rozlízala ty štychy,ale naštěstí se stačila zaměřit jen na packu. Takže nám teď začíná největší zábava,jak jí udržet v klidu a přitom nezabít
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 09:10
- Nahlásit
Jo a zamilovala jsem se! Včera byla na veterině bordo doga,ale naprosto dokonalá,chudinečka tam ležela s infuzí v pacce,připravovali jí na operaci,protože měla zánět dělohy. Ale kdybyste viděli ten výraz,fakt člověk,človíček nešťastnej a ublíženej. Vždycky jsem říkala,že až bude baráček,chci mastifa,ale asi to ještě přehodnotím a pořídím labroškům bordo dogu
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 09:14
- Nahlásit
jana33
A proč má ještě kanylu?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 09:16
- Nahlásit
Ketrin
Nechávali jí do druhýho dne,pro jistotu,kdyby nastala nějaká komplikace,tak aby jí mohli dát léky a nemuseli jí znovu napichovat. Včera na kontrole jí měli vyndat,takže je jen o pár minut předběhla
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 09:23
- Nahlásit
jana33
Aha, tak to jo. Máte pruban? Na Salině tlustici po kastraci pořád praskal.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 09:26
- Nahlásit
Ketrin
Pruban ne,vzali jsme si límec,kdyby ho potřebovala,ale teď je s ní doma přítel,takže uvidíme po víkendu až jí budeme nechávat samotnou doma. Na pruban jsem se ptala,ale vetka říkala,že si ho koušou,protože je škrtí a drbou si to břicho víc než kdyby žádnej neměli. Což mi potvrdili i dvě kámošky,kterým čuby prubany dvakrát roztrhali a v rámci toho si i rozlízali ránu.
A to pro Sali neměli nějakou hezkou extra velikost?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 09:33
- Nahlásit
Zrovna nějak měli samý malý ale nám se to osvědčilo, měla pod tim jen lehkou gázu (ty první dny, pak už nic. Já jsem s ní byla tejden doma a spala jsem s ní dole v obýváku, furt jsem hlídala aby si to nelízala. nejhorší byl asi 3.-4.den, kdy ji to začlo svědit. Jinak to bylo dobrý.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 09:37
- Nahlásit
Ketrin
No taky si myslím,že tohle bude kritický, Ferda si to po kastraci taky začal olizovat ten třetí den,ale ohlídali jsme to. Tak do neděle bude pod neustálým dohledem a uvidíme,jak se o to bude zajímat,jinak by holt musela v neděli dostat límec. I když vetka se teda smála,že to pak bude zašívat kluky,že nám je zrasí
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 09:50
- Nahlásit
Ono v bytě stačí ty labradoří mačety - jedno vítání a všecko se kácí k zemi, natož ještě límec
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 09:59
- Nahlásit
Ketrin
No hlavně se kácíme my,vítání je někdy likvidační
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 10:20
- Nahlásit
jana33
Přitom ale když přijde někdo cizí, tak dělaj vzorný a vítaj jen decentně
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 10:29
- Nahlásit
Ketrin
Tak když přijde někdo cizí,tak Samouš hlídá a protože je šéf,tak ho všichni napodobujou
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 10:31
- Nahlásit
On je šéf? To mu čuba nebude dlouho trpět.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 10:34
- Nahlásit
Ketrin
Samoušek je velkej šéf všech šéfů Ale samozřejmě Roza má privilegia jako královna,prostě jediná ženská,takže jí prochází téměř všechno. Snad jen kost z držky by jí nedal
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 10:45
- Nahlásit
Našla jsem na stránkách kamarádů krásný Samoušovi fotky. Je tam takovej zamyšlenej
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 10:50
- Nahlásit
jana33
Krásně zamyšlenej, spíš to vypadá, že větří škodnou.
Ketrin
Mejlík došel, ale ještě jsem se nepídila, ale asi vim o koho jde, taky se mi líbil, ale na mě nemůžeš dát, mně se líbí všici.
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 10:52
- Nahlásit
jana33
Taky chci jít s Gitou na kastraci, ale asi to nechám na polovinu ledna, to už bude po honech, musim se ještě zeptat veta, kdy je nejlepší čas, protože jsme přehárali před třema týdnama. Mám z toho trochu strach, protože jí budu muset dát domů a to se pak Šína venku uřve.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 12:03
- Nahlásit
Lucinda
No já když jsem tam včera viděla tu chudinku se zánětem dělohy,tak jsem si říkala zaplaťpánbůh,že nás to nepotká. My zase po Novým roce půjdeme na operaci se Samem - má v třísle jedno nesestouplé varle,tak ho chceme vyndat. Máme doma střídavej lazaret
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 12:54
- Nahlásit
taky se mi líbil
Ale dyť jo, ten pes je ok. Jsem to o tom D psala v podstatě jen jako perličku
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 12:56
- Nahlásit
Právě jsem se s Brestou vrátila z veteriny. Nic jí není. Jen já moc čtu a pak na svých psech hledám příznaky různých děsuplných chorob.
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 12:58
- Nahlásit
Ketrin
No jasně, to jsou někdy držkový od života. Majitel musel být chudák jak Alenka v říši divů.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 13:22
- Nahlásit
Ketrin
A co sis myslela,že jí je?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 13:30
- Nahlásit
Ále, jsem blb. Četla jsem včera v PPČ článek o demodikóze a že prý může začínat i uplně malinkým stroupkem apod. A Bresta má pár dní takovej malej stroupek na hlavě - cca 3 mm. No tak stejně jsem jela na nákup, tak není nic snazšího než se stavit na veterině, že. Paní doktorka se docela bavila, když mi vysvětlovala, jaké všechny příznaky by musela mít, kdyby měla demodex a hlavně co všechno by v tom případě bylo našim prvním i druhým štěňatům Stroupek byl ze zbytku špatně odstraněného klíštěte. vyloupla ho a budem to čistit betadinkou. No prostě trapas. Ale oni už mě tam znají...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 13:36
- Nahlásit
Ketrin
ty mi připomínáš kamarádku,ta už chodí na veterinu skoro každej měsíc s přesnou diagnozou. její vet se prý na ní už vždycky těší Ale na demodikozu jsem taky měla podezření - Sam měl na čumáku takový malinký plošky vypadaný srsti,mikroskopický,ale co KDYBY! Nakonec se ukázalo,že to má od toho,jak ho malej Ferďas neustále kousal do čumáku
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 13:42
- Nahlásit
Ketrin
Přitom ale když přijde někdo cizí, tak dělaj vzorný a vítaj jen decentně
jo jo přesně tak! lehne si způsobně na pelech, vrtí mírně ocáskem a konverzuje s námi a s návštěvou
nikdo nám nevěří, že je to příšernice příšerná děsná (hlavně můj brácha, kterýmu vyprávím co všechno Eda provádí. nevěří mi, myslí si, že si schválně vymýšlím)
jana33
to je moc dobře, že ta operace proběhla dobře. už vám je líp, že jo?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 13:48
- Nahlásit
Eda
No já jsem hlavně ráda,že neplakala,tudíž to psychicky ustál páníček,protože toho jsem se bála nejvíc,až bude jeho holčička ublížená,jak to zvládne I když já mám co říkat,až mi kuchnou do Sama,tak se ze mě stane hysterická megera. A to ještě chudáci na veterině neví,že nám ho nemůžou vrátit probuzenýho jako Rozárku,ale že hned jak ho odpojí z narkozy,tak u něho musí maminka být,aby se nebál až ho budou probouzet
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 13:49
- Nahlásit
Eda
nikdo nám nevěří, že je to příšernice příšerná děsná
no tak to teda taky neverim. za plotem na me sice trosicku malinko stekala, ale uvnitr na burzoaznim dvorku si uz se mnou uplne normalne hrala. je to zlaticko .....
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 13:52
- Nahlásit
Eda
konverzuje s námi a s návštěvou
a pije kávu s odtaženým malíčkem, že?
jana33
u něho musí maminka být,aby se nebál
|
jana33