| Autor |
Zpráva |
Eda
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 13:58 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit
dnešní naše práce na buržoazní zahradě (samozřejmě, ty hrábě za Edou patří MNĚ!!!)
no, koukám, že má zadní nohy nějak mimo tělo. ale to bylo tím, že hopsala jak zajíc, chtěla hodit míček, tak to tak nějak vyšlo, no...
Jirikovo
je to zlaticko .....
pcha, tak o tomto výroku by se dalo s úspěchem polemizovat (hele, už ses přihlásil na spin? Mel taky říkala, že by jela...)
Ketrin
a pije kávu s odtaženým malíčkem
no jéje, a cukr si do kávy dává zásadně kleštičkama, stříbrnýma
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 14:00
- Nahlásit
ještě jedna fotka, aby bylo jasně vidět, po kom to Eda má, tu lásku k vodě v jakémkoliv počasí...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 14:04
- Nahlásit
Eda
Zase jste lepší to Salina když se jednou dostala k cukřence, tak ji barbarsky vyžrala a vylízala
Taky budu dnes buržoazně pokračovat v hrabání listí, už se na to těším, že konečně vypadnu ven
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 14:07
- Nahlásit
Ketrin
Eda
Jéé já bych taky buržoazně hrabala listí,ale nějak není kde. Leda že bych vzala psy na zahradu Karlovi matky,co tam má 25 koček,aspoň by se vylítali
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 14:09
- Nahlásit
Ketrin
nejsme lepší, Eda se naštěstí ještě k cukřence nedostala. špatně by to dopadlo...
ale budeš to mít lepší, tobě to hrabání nikdo nebude kazit. náš postup: udělám hromadu listí, Eda do ní skočí šipku, poplave si, hází si tam balónky, rochní se. výsledek: můžu dělat hromadu znova tudíž se nám to dost protáhne. a když jí přestane bavit tohle, tak si házíme. balón mi narve zezadu do lýtek a když si jí nevšímám, tak mi je spolu s kotníky pomalu ale jistě okusuje.
zítra snad stihnem provětrat jelení nohu
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 14:10
- Nahlásit
jana33
25 koček? to snad není možný. to se psi zblázní, nestačí je všechny "ulovit"
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 14:18
- Nahlásit
Eda
No proto tam psy nevozíme,tudíž tam nejezdím. Co labradoři,ty se ještě uřvu,i když se jim nechce a musím na ně taky ječet několikrát,ale Ferda je jako správnej teriér v naprostým tranzu,nevnímá a věřím tomu,že zahnat nějakou kočku do kouta,tak jí zamorduje
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 14:28
- Nahlásit
Tak se mějte, jdeme pokračovat v listí. hezký labradoří víkend!
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2006 11:48
- Nahlásit
Nojo zase víkend a tady mrtvo, tak v ponděli. Pa
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2006 22:35
- Nahlásit
jana33
kdyby se probudil sám,tak jim to tam zboří
Tak přesně takhle nám vrátili thorina po operaci mnohem dřív
seděli jsme v čekárně a najednou se z nitra budovi začali ozývat strašné rány, tak jsme s petrem docela znejistěli a koukali tak na sebe...za chvíli vykouk doktor a se slovy, že se thorin domáhá páníků a že nám ho teda vede dřív než původně zamýšlel
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2006 20:51 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit
Ketrin
my chceme taky nějaký fotky Borga s činkou! (sem si jí náhodou všimla na GR fóru )
jinak dnešek byl věnovaný Edě. nejdříve přes dvě hodiny v lese, odpoledne na koloběžce u vody, aporty a nekončící honičky s ostatními psy domů (je to do kopce) se už sotva vlekla
jinak u řeky jsme potkaly paní s rok a půl starou krásně běloučkou GR, fenkou. tak flegmatickýho psa jsem snad ještě neviděla. ta než si rozmyslela, jestli má jít do vody, tak Eda tam stačila třikrát hupsnout a ještě vzít druhýmu pejskovi klacek. tak si říkám, že jsem ráda, že máme takovou bláznivku. je to lepší, než mít psa flegmouše
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2006 08:29
- Nahlásit
Borgo přeje dobré ráno a úspěšný týden
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2006 08:31
- Nahlásit
Škoda že nemůžu vyfotit následující: ten neoprénový házecí talíř věším uschnout na šňůru na prádlo. Sotva se otočím, Borgouš vyskočí jako pitbul a talíř si ze šňůry sundá. A ještě kouká jak neviňátko-"já nic, to samo...!"
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2006 09:06
- Nahlásit
Ketrin
ježišinky, ten je krásnej!!!!
se nedivím, že vás paní v Praze otravovala se štěňatama
to teď budeme mít všichni krásný celý týden!!!
|
cherry
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2006 10:20
- Nahlásit
Chci s zeptat. Koupila jsem pejsovi takový velký uzlík (není to ta buvolí kůže, stál kolem 90,- Kc), prý na čištění zubů. Je dobrý poměrně dlouho mu vydržel Ale je dost velký - tak nevím jestli je dobré, aby to sežral třeba za jeden den. Jak často dáváte takové ty různé bílé kosti a různé pamlsky? Tento je dobrý už ho má 3 dny, jinak všechno má sežrané za chvilku.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2006 10:29
- Nahlásit
cherry
ucho velké-7 minut, malé ucho-5 minut, ostatní větší kousací blbosti-tak 15 minut. velký uzlík za 90 Kč bych jí asi nedostala zpátky z huby, šla by si ho zahrabat...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2006 12:24
- Nahlásit
Borgo: žužlací kost cca 12 cm - asi hodinu, větší kost - celou pracovní dobu. Ucho - jako Eda.
Bresta: zhruba totéž..
Sali: cokoliv do pěti minut a už obhlíží, komu co sebere
|
cherry
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2006 12:34
- Nahlásit
větší kost - celou pracovní dobu
No to bývalo kdysi taky, zlatý časy. Jinak ty rychlosti jsou stejné. Ještě jak často dáváte, jestli to nějak nemůže škodit.
|
Mmartin
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2006 12:37
- Nahlásit
Taky přidám statistiku:
uzená vepřová kost - 30 minut
úklid průjmu - taky 30 minut
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2006 12:44
- Nahlásit
cherry
já nevím jak často dávat, ale většinou dostává tak 1x týdně, u nás v pátek, když jedu ze vsi z učení, zastavuju se v malým obchůdku, kde "prodává" bílý LR, tak se na něj chodím mrknout ale třeba teď dožvejkala psí zubní kartáček, takže jak kdy, no...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 10:27
- Nahlásit
Teda holky,koukám,že jste to tu včera zanedbávali! Hlásím,že Rozárka začíná pěkně řádit,očekávám,že nám dneska zboří byt,protože budou prvně doma sami a někde si tu energii vybít musí. Ale jinak je všechno super,nemá žádné problémy,takže to vypadá fakt dobře.
Co se týká statistik - Rozárka a Ferda - přibližně to samé,co vy, Samoušek je na tom asi stejně jako Sali,i když pět minut,to asi přeháním,možná minuty dvě. Všechno polyká,pako jedno. Ale teď jsme koupili plátky od Oryzome,ty největší a ty mu zatím dávají zabrat,takže tam to ta čtvrt hodinka je. hurá!!!!
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 18:08
- Nahlásit
jana33
no, pravidlem je, že se to tady zanedbává skoro pořád jen co vystrčím paty na delší dobu, tak holky rozjedou živou diskuzi a já nestíhám číst
jinak u nás všechno normálka. Edka si žije královsky, zítra budu dělat perníkové těsto, takže o pomocnici mám postaráno
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 22:14
- Nahlásit
ahoj, Sali ňák nemůže chodit. Celý den byla ok, byly jsme jako každé úterý v ÚSP atd., všecko normálně, vyskočila si do auta atd. A najednou teď když už šli na noc ven, tak ona se hrozně dlouho nemohla zvednout (někdy to dělá, jakože nemůže když se jí nechce, ale teď chtěla a fakt nemohla), pak když se konečně zvedla tak po cestě ke dveřím 3x upadla a pořád se tak jako motá... Zítra s tím budu muset něco dělat, ale když si představím jak ona nerada k veterináři atd. vůbec nevim jak ji tam dostanu... jinak je normální a vrtí ocasem. aaach jo, držte nám palce ať to nic není, přece jen už je jí skoro 11 a já jsem si pořád ten její věk nějak nepřipouštěla... asi už se budu muset připravit na ledacos
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 07:36
- Nahlásit
Ketrin
Ach jo, tak to vám držíme palečky, ať je to jen dočasné. A nepřijel by veterinář k vám?
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 07:54
- Nahlásit
Ketrin
Asi už jí budeš muset držet doma v teple, aby neprostydla. Tyhle dysplazáčci jsou na to počasí jak barometr a labrouši než by ukázali páníkovi bolest, tak se dokážou dlouho přemáhat. Oni jsou dost vlhký noci i dni a to jí možná vadí. Dokud má asi pohyb, tak dobrý, ale jak si lehne, tak se to vlhko do ní dá. Gita teď taky kulhá na předek, tak dávám Stride a čekám. Držím palce, ale 11 neni zase tak hrozný, jen ty kyčle viď?
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 07:56
- Nahlásit
Myslíte, že už je Eda pryč, že by jsme zase rozjeli diskuzi? Jestlipak nám alespoň dá čmuchnout k perníčkům !
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 08:36
- Nahlásit
Ahoj, Sali běhá!
Lucinda Co je Stride? Já dávám Caniviton.
no holt si budu muset konečně uvědomit, že mám doma babču a že občas už něco bude... Nikdy nekulhala, právě. Ani teď nekulhá. Jenom prostě nemohla vstát.
nepřijel by veterinář k vám?
samozřejmě že jo, taky jsem to tak plánovala, ale jestli bude dneska pořád ok, tak ho ani volat nebudu. Stejně by řekli že kdyžtak to chce rentgeny atd., to znamená zase do ordinace a já ju nechci stresovat. Kyčle dobré nejsou to vím, že tam bude už i nějaká artróza se taky dá čekat. A stejně by mi neporadili nic jinýho než co vím sama.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 08:50
- Nahlásit
Ketrin
tak to je fajn, asi to bylo nějaké přechodné...
Mně se včera taky zdálo, že Sára pokulhává na zadní, pak už jsem si zase ale vzápětí nadávala, že jí furt jenom pozoruju...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 09:08
- Nahlásit
Ketrin
Tak to je super,možná,že byla trochu přistydlá a takhle se to projevilo,tak to mám radost za vás U nás je vše při starém,pesani už řádí,páč jsou nevylítaný, Rozárce asi za chvíli hrábne. A Sam včera venku našel nějakou kost a odmítal jí páníkovi vydat,je to prase
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 09:34
- Nahlásit
odmítal jí páníkovi vydat,je to prase
no Jani, nebo se bál, že by mu ji páník sežral. Musíš jim dát doma něco do misky, taky, občas
|