| Autor |
Zpráva |
Mmartin
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 09:45
- Nahlásit
Ketrin
Tak to je fajn, že je v pořádku... Ale mě kdyby někdo vytáhl v noci z postele, tak se mi taky nechce vstát, motám se a možná i upadnu V jejím věku se k ní musíš chovat trochu slušně a netahat ji v noci z pelechu
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 09:45
- Nahlásit
fromeli
já nejsem jak ty,já psy krmím
|
cherry
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 09:48
- Nahlásit
Ketrin
Tak to dobrá zpráva.
S tím sežraným klíštětem to je drsné .
To mi připomíná když náš pejsa (asi ve věku Borgo)u veta sežral kus svý odstřihnutý kůže.
jana33
Jo když najde takovou laskominu tak se nediv. Mě naposledy nechtěl přijít protože našel jakousi odhozenou svačinu.
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 09:49
- Nahlásit
já nejsem jak ty,já psy krmím
jana33
tak a za tuhle lež, budeš po zásluze potrestána - Sam dneska najde uleželou rybu a nejdřív se v ní navoní a pak ji zdlábne
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 10:03
- Nahlásit
cherry
Samoušek přijde,resp. se připlazí,protože ví,že se to nesmí,ale ňaminku nepustí,stiskne čelisti jako pitbul při zákusu do druhýho psa.Jediná možnost je vyčíhat chvíli,kdy překousne a v tu chvíli mu do tlamy vrazit ruku
fromeli
a špageta se vyválív hovn..
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 10:12
- Nahlásit
a špageta se vyválív hovn
potvoro
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 10:15
- Nahlásit
fromeli
nemáš věštit a vyhrožovat
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 11:13
- Nahlásit
Mmartin
V jejím věku se k ní musíš chovat trochu slušně Ale to já zas jó! Ta má takových privilegií... Nejčastější současná promluva k Borgovi je: Salina už si může dělat co chce, ale TY BUDEŠ POSLOUCHAT!
Uvažuju, že jí i začnu vykat...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 11:17
- Nahlásit
Uvažuju, že jí i začnu vykat
Ty vogo, to vůbec není špatný... jsem zvědavá, jak se na tebe lidi ve vesnici budou koukat...
|
Mmartin
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 11:23
- Nahlásit
Jandula
Myslíš něco ve smyslu "Vy potvoro, nežerte to ho..o, neválejte se v té chcíplé rybě, ... (doplň dle vlastních zkušeností)? To bych asi taky koukal divně
Ketrin
Ještě bys jí mohla onikat
|
Mmartin
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 11:31
- Nahlásit
včera jsem potkal venku nějakou paní a po chvilce hlazení Báry mi říká - ona se hrozně zklidnila, už vůbec neskáče... Tak jsem se v první chvíli potěšil, že už mám konečně rozumného psa. Po chvilce mi došlo, že už asi fakt vyrostla a byl to takový divný pocit... Asi začnu vybírat další štěně labradora
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 13:59
- Nahlásit
Jandula
Mmartin
Vy potvoro, nežerte to ho..o, neválejte se v té chcíplé rybě Ona je dáma a nic takovýho nedělá Před pár lety, když jsme ještě neměli plot, by jedině přicházelo v úvahu: Tak co, zase jste byla jak vidím a hlavně CÍTÍM, u sousedů na hnojišti. A copak tam měli dobrého?
A vztah se starým psem má taky svá pozitiva. Už se navzájem známe skrznaskrz. Někdy mám pocit, že přesně vím, jak se ta stará fena cítí.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 16:36
- Nahlásit
no jasně, už jste to zase rozjeli! vy si snad pamatujete, že ve středu mám školu do 18.30 a skoro bez netu (tedy, pokud nechci tahat ntb s sebou )
takže!
Lucinda
Myslíte, že už je Eda pryč, že by jsme zase rozjeli diskuzi?
ne, sem tady! a perníčky? žádné volné nezbydou, protože ty nepovedený házím rovnou do živé (velmi) mobilní popelnice
Ketrin
Někdy mám pocit, že přesně vím, jak se ta stará fena cítí.
no comment
ale jinak snad Sali bude dobrá, v 11ti je ještě "mladice", no ne?
jinak se vám musím pochlubit, Eda na moje "slušné požádání" vydá/vyplivne (když se toho nechci dotýkat) z huby cokoliv. teda, o ořechy dost bojuje, ale já jsem pán, ne?
když vezmu v úvahu kolik toho sežere, aniž bych si něčeho všimla, tak mám asi ještě docela dobrý skóre!
mějte se, jdu se vzdělávat
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 16:58
- Nahlásit
Eda
Sam na fuj nechá tak 80% věcí, o dalších 20% bojuje,zatne zuby a nevydá. Pasivní rezistence
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 18:06
- Nahlásit
Eda
Někdy mám pocit, že přesně vím, jak se ta stará fena cítí.
no comment Že jo?
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 20:43
- Nahlásit
Ketrin
Že jo?
to bylo myšleno v dobrém, víme? to bych si k tobě nedovolila
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 21:51
- Nahlásit
Vím Já myslela, jestli třeba už taky trošku nevíš, jak se cítí stará fena. Trošííínku...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 22:03
- Nahlásit
Jo a volala jsem Salímu chovateli, co včera bylo a jestli neví, jak jsou na tom (zdravotně) sourozenci. Říkal, že Salin otec zhruba v tomdle věku měl něco podobného a že to nebyly kyčle, ale věkem opotřebovaná páteř. že neškodí mít v zásobě Brufen.
Ale já myslim že u nás to byly ty kyčle. Prostě ji ty nohy nenesly.
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2006 07:35
- Nahlásit
Ketrin
Gitě zjistili asi před dvěma lety srůsty na zádi no a říkal, že bude padat na zadek. Nic z toho se naštěstí zatím neděje, ale je taková už prohnutější ve hřbetu.
Tak jsem včera zažila malý infarkt a velkou mrtvici. Zdálo se mi, že Gita dost tloustne, ikdyž jí dávám málo nažrat (ona dost užírá Šíně). Vzpomínáte si, jak jsem tady ukazovala Gity nápadníka a hrozně se tomu smála? Pak ten debil rozflákal branku a roztřískal kotec a dostal se mi na Gitu. Myslela jsem, že jsem to chytla včas, hned po tý šílený ráně, jak spadla branka, ale NECHYTLA a Gita čeká štěňátka. Byla jsem na veterině a radila se co dál. Tak nás čeká 14.12. kastrace a ta její sranda mě vyjde na 4,5 hadru. To jsem se tedy dožila, na sklonku své chovatelské kariéry.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2006 07:55
- Nahlásit
Lucinda
ajaj, tak to je teda hezký nadělení...
Ketrin
Brufen??? Vždyť se říká, že psům škodí...
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2006 07:58
- Nahlásit
Ketrin
Na ty klouby se to jmenuje STRIDE a najdeš to na www.ehorse.cz , ale já jsem to teď koupila u holčiny co má zverák a koupila to tam pro známé. Celé balení je drahé a měla bys to na celý život psa, ale ten pytlík vyjde zhruba na měsíc a stojí 116 kč u veta 160 kč. Ono se to dává normálně koním, ale jí to i lidi místo těch různých prášků na klouby. Teď někde ta holčina zjistila, že to dal vyrobit nějaký šejk pro své dostihové koně a obsahuje to nečistší formu té účinné látky. Zatim to neni na Gitě poznat, dávám to 5 dní, ale u koní bylo zjištěný zlepšení už po 14 dnech a to je pravda, protože to dávali u nás dvoum koním a po 3 týdnech byli bez kulhání (neodůvodněné kulhání). Přidává se k tomu vit. C (já dávám od firmy Biofaktory a stojí asi stovku).
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2006 07:59
- Nahlásit
Ketrin
A co je to ten Caniviton?
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2006 08:02
- Nahlásit
Lucinda
šmankote, tak vám oběma moc držíme palce! vítejte do klubu kastrovaných fen jdu taky na operaci (znovu ten nádor v předloktí), tak s Gitou budu soucítit
Ketrin
Já myslela, jestli třeba už taky trošku nevíš, jak se cítí stará fena. Trošííínku
ale jenom táákhle malinko a jenom po ránu nebo po nějakém těžkém kole...
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2006 08:14
- Nahlásit
Eda
nádor v předloktí Cože? Kdo, ty, nebo Eda? Ježiši to jsou teda moje starosti fakt prkotiny. Tak to je dost hrůza.
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2006 08:16
- Nahlásit
Ketrin se nám ještě asi nevzbudila. Měla by se o to fórum víc starat, když ho založila.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2006 08:31
- Nahlásit
Jejda, to jsou noviny po ránu. Eda to je to samé, jaks byla na jaře? se ti to udělalo znovu? Tak ať se jim to napodruhé povede. Neni tu smajlík, co drží palce, ale ty víš, že ti je držím. Lucinda No nazdar. Ale stejně jsi ji chtěla dát vykastrovat, ne? Gita je teda liška podšitá. Kolikrát když lidi chtějí krýt pečlivě vybraným psem, tak né a né se zadařit, ale v těchdle případech, to si ti dva poradí sami a bez pomoci. A ten STRIDE fakt můžou i psi? Caniviton je prášek, s chondroitinsulfátem a Harpagophytum procumbens (opisuju z plechovky) k podpoře funkce kloubů, přidává se do žrádla, 1000 g plechovka je pro psa velikosti LR cca na 3 měsíce a doporučuje se dát jako prevenci 2x ročně tu tříměsíční kúru. Když má pes problémy, tak to může brát furt. Ta pleška stojí okolo 1400,-
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2006 08:34
- Nahlásit
Lucinda
Vit. C se může dávat i normální Celaskon, ne?
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2006 08:42
- Nahlásit
Ketrin
jo jo, to samý, co jsem měla na jaře. doktoři si chtějí asi zařezat...
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2006 08:53
- Nahlásit
Ketrin
Je to i pro psy. Dokonce to začali vyrábět i pro psy, ale prý je to tahák na lidi, vyjde to dráž a účinný látky jsou stejný. Fakt znám lidi co to baští a nemůžou si to vynachválit, jak to super zabírá, ikdyž jim nic jinýho nepomohlo. No s tím céčkem - je asi lepší dávat ten prášek, ten je pro zvířata a je tam i dávkování, ale už ti nepovim proč mi vet říkal, že je lepší dávat ten zvířecí. Kdyžby jsi měla nějaký problém, tak já jedu 11.12. na tři dni do školy, tak bych to mohla někde nechat, třeba u Edy, ta je z Prahy né? Pokud by jí to nevadilo (o ní bez ní ). Mohla bych ti vzít ten STRIDE i to céčko. (mám pixlu céčka navíc - brala jsem to koním, protože byli nemocný). Ještě ti to můžu poslat poštou, jak chceš.
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2006 08:54
- Nahlásit
Eda
Bolí tě to hodně? To je svinctvo. Držíme palečky a naučim to i pesany, aby nás drželo víc.
|