| Autor |
Zpráva |
jana33
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 14:34
- Nahlásit
Lucinda
Když já když vidím tyhle tlusťoučky na výstavách,jak dostávají jeden titul za druhým,tak je mi z toho někdy dost smutno. i když teď v Letňanech nás dvakrát míjeli lidičky,měli dva labroše, černého a světlého,nevím,jestli holky nebo kluky,ale byli moc povedený,takový akorát a měli modrou stužku a snad i medaili. Jsem byla v šoku,že by snad nějakej rozhodčí měl stejnej vkus jak já
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 14:38
- Nahlásit
Ketrin
On je fakt hustej. Naposledy, když jsem předváděla Citu, tak jsem se ohákla do barvy City ( krémová) aby jsme ladily a dal nám třeba V jen od pohledu, jakože nám to spolu sluší a ono nic, kouzlo osobnosti nezabralo a dostali jsme VD.
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 14:40 - Změnil/a: Lucinda
- Nahlásit
Ketrin
No pojedu a ráda se stebou potkám, stejně jako s ostatníma z fora, ale vidim to na ty VD, tak to budou zase 2 výstavy a páček.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 14:41
- Nahlásit
Lucinda
no tak to je fakt hovado,nevšimnout si,že ladíte a nebo je barvoslepej
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 14:41
- Nahlásit
Lucinda
To právě musíš bejt k psovi kontrastní, kdybys měla černý kalhoty tak vám dal V
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 14:43
- Nahlásit
Takže už víme,jaktože má Ketrin doma šampionku
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 14:43
- Nahlásit
Ketrin
No náhodou u Noska jsem dostali V a jak jsme ladili. Stejná barva je dobrá na zmatení nepřítele( rozhodčího)
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 14:44
- Nahlásit
vidim to na ty VD, tak to budou zase 2 výstavy a páček.
No když člověk vidí že to jiný nebude, tak to asi fakt nemá smysl a je to plýtvání časem a vyhazování peněz. Ale třeba se čuba ještě potatí
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 14:45
- Nahlásit
jana33
Myslíš jako, že je Ketrin jeptiška?
Ketrin
Hlavně aby se nepomamí, nebo to bude i D
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 14:45 - Změnil/a: Ketrin
- Nahlásit
zmatení nepřítele
,jaktože má Ketrin doma šampionku člověk aby se skoro styděl ale já nic, to vona
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 14:47
- Nahlásit
Lucinda
Hele jeden slavnej pes dostal D v třídě šampiónů, takže klid - i D je dobrá známka!
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 14:47
- Nahlásit
Ketrin
člověk aby se skoro styděl Já bych se styděla fakt ráda
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 14:49
- Nahlásit
Ketrin
D v třídě šampiónů to neni možný, ten musel bejt na práškách né?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 14:51
- Nahlásit
Ketrin
Tak to kecáš,to není možný,to byl rozhodčí vožralej nebo byl vožralej pes?????
Jinak mě se zatím u kamarádky co má chs kokrů líbila rozhodčí,co dala její čubě v mladých,která všude jinde vyhrávala , VD za to,že je nedodělaná. Čuba v mladejch a nedodělná,kdo by to řekl,že?
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 14:52
- Nahlásit
jana33
Tak to je taky super.
Krásně se mi sváma kecá, ale valim na koně už mám spoždění. Dobrou
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 14:53
- Nahlásit
Lucinda
Dobrou??????????????? Tak si ty koníky užij
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 14:54
- Nahlásit
jana33
Nekecám. A nikdo nebyl vožralej. Byl to zahr.rozhodčí a pěkně vysoká šajba-nějakej funkcionář FCI nebo co. Ten pes je docela známý plemeník. Když se Lucinda koukne do starých zpravodajů RK, tak to najde.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 14:59
- Nahlásit
Ketrin
A nepamatuješ si čím to odůvodnil nebo jakej napsal psovi posudek? To je teda síla!
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 15:02
- Nahlásit
jana33
Nic nevím, já tam nebyla. Jen jsem slyšela že automaticky dával o stupeň níž známku za chybějící zub(y). No a když našel ještě nějakou další chybku...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 15:12
- Nahlásit
Ketrin
Takže mu chyběl zub a ještě něco se mu nelíbilo? Hele jak to dneska vůbec je,vím,že dřív u jednoho klubu zub směl chybět a u jednoho ne (myslím,že to toleroval kchls),ale teď si nejsem jistá.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 15:15
- Nahlásit
jana33
Teď můžou zas u KCHLS chybět dva a u RK jeden.
Akorát nevím jestli se to týká i NSDTR, protože u těch standart požaduje plnochrupost.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 15:17
- Nahlásit
Ketrin
Měli by to sjednotit,je to jedno plemeno,tak by měli být podmínky stejný. A já se v tom teda nevyznám,ale taky bych tolerovala jeden zub,ale dva už se mi zdaj dost,aby za chvíli neschválili do chovu všechny,co dva zuby mají Vím,že to dost řešila kamarádka,má čubu a právě jí chybí zuby dva,tak furt špekulírovala s chovatelkou,kam může jít a nakonec na první výstavě v MB dostala res CACe
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 15:22
- Nahlásit
jana33
Na výstavní ohodnocení to nemá vliv -teda nemělo by mít- protože ve standartu se plnochrupost u LR nepožaduje, jen úplný nůžkový skus. A když se chová na anglických liniích, tak je jasný že zuby občas chybějí a nedá se s tím nic dělat. V chybění 2 zubů nevidím problém, víc už by mi vadilo. Je potřeba z chovatels.hlediska řešit důležitější věci.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 15:34
- Nahlásit
Ketrin
Nojo vždyť já říkám,že tomu až tak nerozumím,ale sjednotit by to měli. A je tam nějaký omezení,jako že by se třeba pes,kterýmu chybí zuby měl připouštět jen s plnochupým jedincem? To je jenom dotázek,teď mě to napadlo.Jsem dnes taková přemýšlivá
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 19:24
- Nahlásit
jako že by se třeba pes,kterýmu chybí zuby měl připouštět jen s plnochupým jedincem?
Jo, přesně tak to je.
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 19:43
- Nahlásit
Ketrin
Nemohla by jsi alespoň šiframa napsat, jak se ten plemeník jmenuje?
jana33
Koníci byli super, krásně jsem si provětrala hlavičku
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 20:58
- Nahlásit
no jasný, na chvilku vytáhnu paty a vy tady povídáte o 106 naštěstí řešíte výstavní věci, kterým nerozumím.
jo, a Ketrin, je to kec mec lívanec protože kec mec je moc mááálo
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 07:48
- Nahlásit
Eda
Jo, jo holky to rozjely ve velkém stylu. Mně Gita odjela zase na hon na vysokou, tak Šína jen tak smutně sedí na lavici, protože puberťáky nikdo na hon nechce Vybavila jsem Džitýska reflexním oblečkem, aby si z ní náhodou neudělali terč Ketrin
Šifra mi ještě nedošla a já prostě chci vědět, jak se jmenuje ten DOBRÝ šampión.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 08:16
- Nahlásit
Lucinda
Hele já se nehodlám stát terčem lynče napiš na sebe email. Pak ho kdyžtak můžeš hned smáznout.
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 08:25
- Nahlásit
Ketrin
JRosenkranz@iol.cz
To jsem teda zvědavá
|